Canım böyle düşünme sen böyle düşündükçe yavruların da strese girer. Ama bak sana şöyle söyleyebilirim benim ikiz kardeşlerim var 32. hafta DOĞDULAR. Erken doğum beklendiği için ciğer geliştirici vurmuşlardı. İkisi de küvezde kalmadı. Hatta şu an üniversiteye gidiyorlar. Yani lütfen kendini bu konuda üzme. Rabbim ne derse o olur.Kızlar ben hiç giremedim. Akşamki nstler çok düşük ve güzel çıktı göndermedi diğer hastaneye bişeyler yiyebilirsin dedi. Fakat hiç iyi değilim çok komik ama ishal yüzünden bebekleri doğuracağım sanırım aşırı ağrı ve basınç yapıyor tuvaletten çıkamıyorum. Patates muz reflor sonsuz tane serum hiç biri durdurmuyor ve hemoroidler çıktı iki günde işkence çekiyorum resmen. Bu nasıl bir şans! Sezeryan doğum yapan arkadaşlarım doğum sancısı nedir bilmiyor hazırlanıp hastanelerine gidiyorlar ben günlerdir bunu çekiyorum ya. Yüzüme baksanız acınacak haldeyim zaten bırakın hazırlığıBiraz önce yine üç kere peşpeşe gittim en son vajinamdan sarı mukus şeklinde akıntı geldi sanırım nişan gelmiş. Ebeler önemsemedi ağrın yoktu bişey olmaz normal akıntıda olabilir sabah doktorun bakar dediler. Ama normal akıntı değil. İnternete yazdığımda çıkanla aynısı. Artık doğuracağım muhtemelen kendimi hazırlıyorum. Aşırı korkuyorum nolacak bilmiyorum. İnşallah siz böyle şeyler yaşamadan tek derdiniz hastane süslemesi olarak gidersiniz doğumlarınıza. Ben çok çok şanssız geçiriyorum.
gordugum ruyalarin sacmalik derecelerini anlatamam. birden ultrasonda arkada 2-3 ay geriden baska bir bebek gormesinden tutunda doktorun (3 ay sonra bir daha dogum yapacakmisim, ilkinden sonra) , benim doguma uzerimde dunyanin en sacma kiyafetleriyle ve yanliz basima gidisime ve cantasiz olusuma kadar her sacmaligi gordum.Şu an beni tek teselli eden yorum budamat adayımız çok çok şükür Allah yokluklarını vermesin. Sağlıklı sıhhatli doğsun da rabbimin her yarattığı güzeldir diyorum ama çirkin olacak diye de korkmuyor değilim
Hiç mi kalmadılar o haftada doğup? MaşallahCanım böyle düşünme sen böyle düşündükçe yavruların da strese girer. Ama bak sana şöyle söyleyebilirim benim ikiz kardeşlerim var 32. hafta DOĞDULAR. Erken doğum beklendiği için ciğer geliştirici vurmuşlardı. İkisi de küvezde kalmadı. Hatta şu an üniversiteye gidiyorlar. Yani lütfen kendini bu konuda üzme. Rabbim ne derse o olur.
Çok şükür sağlıklılar buna dua et. Bir de senin kızlar seni çok seviyormuş demek erkenden annelerine kavuşmak istiyorlar
Ohhh 34 olmus :) Haberleriniz cok cok guzel. Emin ellerde, gozlem altindasiniz ya en onemlisi bu.Kızlar ya iyi ki varsınızKimse sizin yazdıklarınız kadar huzur doldurmadı içimi. Sizden hep sanal alemdeki kankilerim diye bahsediyordum eşime gerçekten öylesiniz
Hepinize tek tek teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için hepsinin işe yaradığını düşünüyorum
Biraz önce Muayenem yapıldı rahim ağzı 33mm çıktı ve hiç açıklık yokmuş doktorum da şaşırdı sancılara rağmen olmamasına
Bebeklerden biri vajinanın tam üstüne yerleşmiş o alttan sancı yapıyormuş ikisi de ayaklarını yukarıya dayamışlar üstten de nefesimi kesiyorlarmışdoktor ağzına girecek bunların ayakları dedi. olduğum yerden kalkamıyorum bile desteksiz zaten.
Bugün kesinlikle bekliyorum yarında 34haftalık oluyoruz artık ne zaman gelirlerse gönül rahatlığıyla alcam hiç bişey olmaz artık yarından sonra dediAma çıkarmayacakmış serumlar rahatlatıyor bebekleri diyor gözetim altında olunca içim de rahat ediyor yatmasaydın alırdım bebekleri riske atamam diyor. Ben de tamam dedim zaten uzaktan geliyorum birşey olduğunda panik yapıyoruz baya burda olmak daha iyi bu süreçte.
Evet hiç kalmadılar. Seninde öyle olacak İnan.Hiç mi kalmadılar o haftada doğup? MaşallahAllah’a şükür canım.
Ahh canım. Korkma duracak inşallah. Bende kasık ağrısı ile uyandım gece kaç kez. Bugün gideceğim hastaneyeGünaydınlar herkese. Ben bu sabah uyurken 6'da gözlerimi açtım bir anda. Tam olarak ilk gebeliğimde doğum yaptığım gün ve hatta suyumun geldiği saatlere denk geliyor. Bilinçaltı işte içimize nasıl da işliyor. Garip bir psikoloji. Ama sanki birkaç saat geçmesi bile rahatlattı beni. Sanki bekliyordum içten içe. İnşallah bu sefer 37'ye kadar durur bebeğim.
Çok sevindim canımKızlar ya iyi ki varsınızKimse sizin yazdıklarınız kadar huzur doldurmadı içimi. Sizden hep sanal alemdeki kankilerim diye bahsediyordum eşime gerçekten öylesiniz
Hepinize tek tek teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için hepsinin işe yaradığını düşünüyorum
Biraz önce Muayenem yapıldı rahim ağzı 33mm çıktı ve hiç açıklık yokmuş doktorum da şaşırdı sancılara rağmen olmamasına
Bebeklerden biri vajinanın tam üstüne yerleşmiş o alttan sancı yapıyormuş ikisi de ayaklarını yukarıya dayamışlar üstten de nefesimi kesiyorlarmışdoktor ağzına girecek bunların ayakları dedi. olduğum yerden kalkamıyorum bile desteksiz zaten.
Bugün kesinlikle bekliyorum yarında 34haftalık oluyoruz artık ne zaman gelirlerse gönül rahatlığıyla alcam hiç bişey olmaz artık yarından sonra dediAma çıkarmayacakmış serumlar rahatlatıyor bebekleri diyor gözetim altında olunca içim de rahat ediyor yatmasaydın alırdım bebekleri riske atamam diyor. Ben de tamam dedim zaten uzaktan geliyorum birşey olduğunda panik yapıyoruz baya burda olmak daha iyi bu süreçte.
Emin ellerdesin canım. Korkma bol dua et konuş çocuklarınla. Ahh ahh daha görmeden nasıl korkuyoruz onlar içinKızlar ya iyi ki varsınızKimse sizin yazdıklarınız kadar huzur doldurmadı içimi. Sizden hep sanal alemdeki kankilerim diye bahsediyordum eşime gerçekten öylesiniz
Canım ya Allah yardımcın olsun bebeklerine sağlıkla kavuş inşallahKızlar ben hiç giremedim. Akşamki nstler çok düşük ve güzel çıktı göndermedi diğer hastaneye bişeyler yiyebilirsin dedi. Fakat hiç iyi değilim çok komik ama ishal yüzünden bebekleri doğuracağım sanırım aşırı ağrı ve basınç yapıyor tuvaletten çıkamıyorum. Patates muz reflor sonsuz tane serum hiç biri durdurmuyor ve hemoroidler çıktı iki günde işkence çekiyorum resmen. Bu nasıl bir şans! Sezeryan doğum yapan arkadaşlarım doğum sancısı nedir bilmiyor hazırlanıp hastanelerine gidiyorlar ben günlerdir bunu çekiyorum ya. Yüzüme baksanız acınacak haldeyim zaten bırakın hazırlığıBiraz önce yine üç kere peşpeşe gittim en son vajinamdan sarı mukus şeklinde akıntı geldi sanırım nişan gelmiş. Ebeler önemsemedi ağrın yoktu bişey olmaz normal akıntıda olabilir sabah doktorun bakar dediler. Ama normal akıntı değil. İnternete yazdığımda çıkanla aynısı. Artık doğuracağım muhtemelen kendimi hazırlıyorum. Aşırı korkuyorum nolacak bilmiyorum. İnşallah siz böyle şeyler yaşamadan tek derdiniz hastane süslemesi olarak gidersiniz doğumlarınıza. Ben çok çok şanssız geçiriyorum.
Maşallah ikizlerr sıkıldı demek annesi artık her şey çok güzel olcakEn son 2gün önce 2200-2000 demişti doktor şimdi kaç kilo doğarlar göreceğiz bakalım 2nin altına düşmezler inşallah
Kızlar ben hiç giremedim. Akşamki nstler çok düşük ve güzel çıktı göndermedi diğer hastaneye bişeyler yiyebilirsin dedi. Fakat hiç iyi değilim çok komik ama ishal yüzünden bebekleri doğuracağım sanırım aşırı ağrı ve basınç yapıyor tuvaletten çıkamıyorum. Patates muz reflor sonsuz tane serum hiç biri durdurmuyor ve hemoroidler çıktı iki günde işkence çekiyorum resmen. Bu nasıl bir şans! Sezeryan doğum yapan arkadaşlarım doğum sancısı nedir bilmiyor hazırlanıp hastanelerine gidiyorlar ben günlerdir bunu çekiyorum ya. Yüzüme baksanız acınacak haldeyim zaten bırakın hazırlığıBiraz önce yine üç kere peşpeşe gittim en son vajinamdan sarı mukus şeklinde akıntı geldi sanırım nişan gelmiş. Ebeler önemsemedi ağrın yoktu bişey olmaz normal akıntıda olabilir sabah doktorun bakar dediler. Ama normal akıntı değil. İnternete yazdığımda çıkanla aynısı. Artık doğuracağım muhtemelen kendimi hazırlıyorum. Aşırı korkuyorum nolacak bilmiyorum. İnşallah siz böyle şeyler yaşamadan tek derdiniz hastane süslemesi olarak gidersiniz doğumlarınıza. Ben çok çok şanssız geçiriyorum.
[/QUOT
Canım seni en iyi ben anlarım, doktorun erken doğum yapcaksın diyince başımda aşağı kaynar su dökülmüştü sanki..Eşime sarılıp ağlamıştım hiç bişeyi hazır değil yıkanıp ütülenmedi bile diye ..O moral bozukluğu ile bebeğimi 31 haftalıkken aldılar hiç koklayamadım sarılamadım 10.günde verdiler..Rabbim Yardımcın olsun, biliyorum zor ama güçlü ol nolur ..Bak benim yavrum hala küvözde ,Dualarımız seninle❣
Canım seni en iyi ben anlarım, doktorun erken doğum yapcaksın diyince başımda aşağı kaynar su dökülmüştü sanki..Eşime sarılıp ağlamıştım hiç bişeyi hazır değil yıkanıp ütülenmedi bile diye ..O moral bozukluğu ile bebeğimi 31 haftalıkken aldılar hiç koklayamadım sarılamadım 10.günde verdiler..Rabbim Yardımcın olsun, biliyorum zor ama güçlü ol nolur ..Bak benim yavrum hala küvözde ,Dualarımız seninle❣Kızlar ben hiç giremedim. Akşamki nstler çok düşük ve güzel çıktı göndermedi diğer hastaneye bişeyler yiyebilirsin dedi. Fakat hiç iyi değilim çok komik ama ishal yüzünden bebekleri doğuracağım sanırım aşırı ağrı ve basınç yapıyor tuvaletten çıkamıyorum. Patates muz reflor sonsuz tane serum hiç biri durdurmuyor ve hemoroidler çıktı iki günde işkence çekiyorum resmen. Bu nasıl bir şans! Sezeryan doğum yapan arkadaşlarım doğum sancısı nedir bilmiyor hazırlanıp hastanelerine gidiyorlar ben günlerdir bunu çekiyorum ya. Yüzüme baksanız acınacak haldeyim zaten bırakın hazırlığıBiraz önce yine üç kere peşpeşe gittim en son vajinamdan sarı mukus şeklinde akıntı geldi sanırım nişan gelmiş. Ebeler önemsemedi ağrın yoktu bişey olmaz normal akıntıda olabilir sabah doktorun bakar dediler. Ama normal akıntı değil. İnternete yazdığımda çıkanla aynısı. Artık doğuracağım muhtemelen kendimi hazırlıyorum. Aşırı korkuyorum nolacak bilmiyorum. İnşallah siz böyle şeyler yaşamadan tek derdiniz hastane süslemesi olarak gidersiniz doğumlarınıza. Ben çok çok şanssız geçiriyorum.
Çok sevindim canımKızlar ya iyi ki varsınızKimse sizin yazdıklarınız kadar huzur doldurmadı içimi. Sizden hep sanal alemdeki kankilerim diye bahsediyordum eşime gerçekten öylesiniz
Oo maşallahKızlar ya iyi ki varsınızKimse sizin yazdıklarınız kadar huzur doldurmadı içimi. Sizden hep sanal alemdeki kankilerim diye bahsediyordum eşime gerçekten öylesiniz
Yıllık izinde alışveriş yaptık hepsini kaynanama iteledimSelam kızlar hafta sonu bebek kıyafetleriyle boğuştumşimdi işteyim yeni gelen arkadaşa işi öğretiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?