2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım böyle düşünme sen böyle düşündükçe yavruların da strese girer. Ama bak sana şöyle söyleyebilirim benim ikiz kardeşlerim var 32. hafta DOĞDULAR. Erken doğum beklendiği için ciğer geliştirici vurmuşlardı. İkisi de küvezde kalmadı. Hatta şu an üniversiteye gidiyorlar. Yani lütfen kendini bu konuda üzme. Rabbim ne derse o olur.
Çok şükür sağlıklılar buna dua et. Bir de senin kızlar seni çok seviyormuş demek erkenden annelerine kavuşmak istiyorlar

M mabel63 canım bir de sana şunu önerebilirim. Ben de riskli bir gebelik geçiriyorum çok bunaldım çok sıkıldım sürekli yattım ama bana günlük tutmak çok iyi geldi. Duygularımı yazmak çok iyi hissettirdi. Sen de bir kağıda yaz istersen kızlarını okutursun istersen kızlarına mektup gibi yaparsın istersen yırtıp atarsın sonra ama bir dene istersen çok iyi geliyor. Çünkü hissettiklerimizi karşımızdakine yani eşimize Söylediğimizde bazen onları kırabiliyoruz

Kızlar ya iyi ki varsınız Kimse sizin yazdıklarınız kadar huzur doldurmadı içimi. Sizden hep sanal alemdeki kankilerim diye bahsediyordum eşime gerçekten öylesiniz
Hepinize tek tek teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için hepsinin işe yaradığını düşünüyorum
Biraz önce Muayenem yapıldı rahim ağzı 33mm çıktı ve hiç açıklık yokmuş doktorum da şaşırdı sancılara rağmen olmamasına
Bebeklerden biri vajinanın tam üstüne yerleşmiş o alttan sancı yapıyormuş ikisi de ayaklarını yukarıya dayamışlar üstten de nefesimi kesiyorlarmış doktor ağzına girecek bunların ayakları dedi. olduğum yerden kalkamıyorum bile desteksiz zaten.
Bugün kesinlikle bekliyorum yarında 34haftalık oluyoruz artık ne zaman gelirlerse gönül rahatlığıyla alcam hiç bişey olmaz artık yarından sonra dedi Ama çıkarmayacakmış serumlar rahatlatıyor bebekleri diyor gözetim altında olunca içim de rahat ediyor yatmasaydın alırdım bebekleri riske atamam diyor. Ben de tamam dedim zaten uzaktan geliyorum birşey olduğunda panik yapıyoruz baya burda olmak daha iyi bu süreçte.

gordugum ruyalarin sacmalik derecelerini anlatamam. birden ultrasonda arkada 2-3 ay geriden baska bir bebek gormesinden tutunda doktorun (3 ay sonra bir daha dogum yapacakmisim, ilkinden sonra) , benim doguma uzerimde dunyanin en sacma kiyafetleriyle ve yanliz basima gidisime ve cantasiz olusuma kadar her sacmaligi gordum.
Saglikla ve vaktinde gelsin bebeklerimiz, gerisi bos hakikaten.

Hiç mi kalmadılar o haftada doğup? Maşallah Allah’a şükür canım.

Günaydınlar herkese. Ben bu sabah uyurken 6'da gözlerimi açtım bir anda. Tam olarak ilk gebeliğimde doğum yaptığım gün ve hatta suyumun geldiği saatlere denk geliyor. Bilinçaltı işte içimize nasıl da işliyor. Garip bir psikoloji. Ama sanki birkaç saat geçmesi bile rahatlattı beni. Sanki bekliyordum içten içe. İnşallah bu sefer 37'ye kadar durur bebeğim.

Ohhh 34 olmus :) Haberleriniz cok cok guzel. Emin ellerde, gozlem altindasiniz ya en onemlisi bu.

Ahh canım. Korkma duracak inşallah. Bende kasık ağrısı ile uyandım gece kaç kez. Bugün gideceğim hastaneye

Çok sevindim canım

Emin ellerdesin canım. Korkma bol dua et konuş çocuklarınla. Ahh ahh daha görmeden nasıl korkuyoruz onlar için

Canım ya Allah yardımcın olsun bebeklerine sağlıkla kavuş inşallah

Canım seni en iyi ben anlarım, doktorun erken doğum yapcaksın diyince başımda aşağı kaynar su dökülmüştü sanki..Eşime sarılıp ağlamıştım hiç bişeyi hazır değil yıkanıp ütülenmedi bile diye ..O moral bozukluğu ile bebeğimi 31 haftalıkken aldılar hiç koklayamadım sarılamadım 10.günde verdiler..Rabbim Yardımcın olsun, biliyorum zor ama güçlü ol nolur ..Bak benim yavrum hala küvözde ,Dualarımız seninle❣

Çok sevindim canım böyle böyle bakmışsınız 36 haftalık olmuşsunuz 34 te bile doğsalar artık yaşam sınırı çoktan geçtiler, sağlıkla geleceklerdir inşallah

Oo maşallah inşallah en hayrlı olan zaman ne zamansa o zaman gelsinler Dualarım sizinle

Selam kızlar hafta sonu bebek kıyafetleriyle boğuştum şimdi işteyim yeni gelen arkadaşa işi öğretiyorum
Yıllık izinde alışveriş yaptık hepsini kaynanama iteledim zevkle yıkadı ütüledi. Maşallah kaynanama dedim tam babane olacak kadınmışsın dedim ben öyle dedikçe gaza geldi bana yıkama ütüleme ve katlama işi bırakmadı sağolsun evdekileri ben halletmiştim zaten. Az olmasına rağmen resmen Allahım ben bu ütü işine neden bulaştım demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…