2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Teşekkür ederim canım eşimde illa bi sebebi olacaktı kendini üzme diyor sürekli ama gerçekten mantığın yok olduğu bi noktadayım ve uykusuz yaşıyorum sanki eşime neler demişimdir bilmiyorum bile.
Cok geçmiş olsun insallah vakti zamanında gelirler sen kendini suclama cünkü olacağa çare yok nasip de ne varsa onu yaşıycaz hepimiz

Teşekkür ederim canım eşimde illa bi sebebi olacaktı kendini üzme diyor sürekli ama gerçekten mantığın yok olduğu bi noktadayım ve uykusuz yaşıyorum sanki eşime neler demişimdir bilmiyorum bile.
Canım sakın kendini suçlayıp üzme bizi doğuma götüren bi sebep olacak illa ki bu sende ishal olur başka birinde başka bişey. Seni anlıyorum benzer duyguları yaşadım dün gün boyu ateşliydim oturdum ağladım kendime bakamadım benim yüzümden çocuklarım erken doğcak diye. Hamilelik psikolojisi ekstra hassaslaştırıyor bizi. Şansızım diye düşünme hiç, ne mutlu sana ki karnında 2 mucizeyi büyütüp bu zamana getirdin Hepimiz hayalimizde hazırlıklı şekilde çantamızı alıp hastaneye gitmeyi planlıyoruz ama bak bir sürü arkadaşın başına gelmiş hiç bişeyleri hazır değilken kendilerini doğururken bulmuşlar. Bakalım bizi neler bekliyor. Benim yaşadığım süreçleri hatırla 2 ayım ağlamakla geçti neler çektim bi ben bi Allah biliyor ama herşey geride kalıyor. Bunların hepsi geçer, gider unutulur o mis kokulu bebeleri koynuna aldığında. Yeterki sağlıkla kavuşun birbirinize

Dediğiniz gibi olur demi ya. Şuanda sanki bitek benim başıma gelmiş gibi hissediyorum mantıklı düşünemiyorum gerçekten hepsi geçer gider inşallah. Teşekkür ederim
Ne üzülün ne kendinizi suçlayın çünkü illaki bir şey vesile oluyor haftanızda çok iyi maşallah inşallah sorunsuz atlatırsınız ay sizin iki kızmış kızlar çok güzel ya

Çok geçmiş olsun canım üzülme bebişler gelmek istiyolarsa gelirler annesi yapacak bişe yok bazıları fazla aceleci oluyo işte. Dün almanyadan arkadaşım yeğeninin videosunu paylaşmış emekliyo çocuk 6aylik 800 gram doğmuş

En son 2gün önce 2200-2000 demişti doktor şimdi kaç kilo doğarlar göreceğiz bakalım 2nin altına düşmezler inşallah
Canım sakin ol her çocuk 9aylik doğacak diye birşey yok milyonlarca erken doğum olupta çocuklar sapasağlam doğuyo mümkün oldukça sakin kalmaya calis yıpranmamaya çalış salma kendini annesi sen onlara lazımsın

Canım çok geçmiş olsun. İshal gerçekten talihsizlik olmuş. Ama lütfen kendini şanssız hissetme. Çoğu gebe benzer talihsizlikler yaşıyor. Önemli olan bebeklerini sağlıkla kucağına alman. Yaşadığın her şeyi unutacaksın onların kokusunu alınca.

Gunaydinlar herkese. Cok az kaldi ve nerede dogum yapacagim net degil hala. Istanbul'da Koc-Acibadem - Amerikan Avrupa Yakasi Besiktas-Sisli Ilce sinirlarinda yada yakin gidilip gelinebilecek hastanelerden biri olacak, hocam disaridan geldigi icin. Hoca konusacakmis fiyatlari. Hala belli olmamasi, ve fiyatlarinin ne oldugunu bilmemek de ayri strese sebep oldu. Sizin bilginiz var mi? Yakin zamanlarda buralardan fiyat duyaniniz oldu mu acaba?

M mabel63 canım kendini üzme vücudunu serbest bırak bebekler gelmek isterlerse illaki bir şeyler sebep olacak. Sen bir anne olarak onları koruyup kollamak için çok çabaladığının bebekler dahil olmak üzere herkes farkında erken doğarlarsa bile, inşallah zamanını beklerler, sen elinden onlar için elinden geleni yapmış olacaksın ve ömür boyu bebeklerinin biricik düşünceli anneleri olacaksın

Ben bu gece rüyam da kızımı gördüm aşırı çirkin bir bebekti kimse sevmiyordu yavrumu memlekete gitmişim halamlar felan vardı çocuğumun yüzüne bakmadılar ben bile diyorum ki Allahım bu çocuk niye bu kadar çirkin benim bile sevesim gelmezmiş

Canım bazı şeyler elimizde olmuyor ne yazık ki. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ilk bebeğimde 34. Haftada sancıyla hastaneye yatmıştım ve çantam bile hazır değildi. Bebekle ve evle ilgili yapmak istediğim bir ton şey vardı. Ben de senin gibi çok üzülmüştüm ama doktorum sayesinde 40. Haftaya iki gün kalana kadar bekledik hem de 3 santim açıklıkla. Sen doktoruna güven. Eğer durdurabilirse durduracaktır. Eğer doğarlarsa da ikiz olarak bu zamanlara çok iyi geldiler ve sağlıkla gelecekler kucağına inşallah. Stres yapma ki kızlar da etkilenmesinler. Sen elinden geleni yaptın bunu unutma

M mabel63 Canım hiç kendini strese sokup bebişleri de üzme çok erken bir vakitte değilsin ikiz için. Kaldı ki doktoruna güven sizin için en iyisini planlıyorlardır. Hepimizin süreci farklı olacak burda illa ki önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp büyütebilmek gerisi öyle ya da böyle yoluna girecek

Ah kuzum şükürler olsun bir günü daha seninle bitirdiler ama bu ruh halinden uzaklaşman lazım çok acil çok, yani bu kızlar artık 2 kiloyu geçti, sen 34 haftadır kanından canından besledin büyüttün onları eğer tercihleri analarının yüzünü birkaç hafta erken görmekse elden ne gelir. Sen hastanede doktor kontrolünde sin, eşin yanında şükür ki, doktorunu bile son anda bu telaşlar başlamadan buldun sen ya o içine sinmeyen doktorun olsaydı başında
Muhakkak hayallerin var, hayallerimiz var ama en güzel hayalimizi onlar yanımızda uyanıp tüm misss kokularıyla odayı doldurmuş, yataklarından o güzel gözleriyle bize bakarken gerçekleştiricez
Sadece dua et ve ne kadar mutlu bir aile olacağınızı hayal et. Her şey umduğundan bile güzel olacak inşallah

tersi cikar derler ya demekki cok cok guzel bir kiziniz olacak :) simdiden erkek anneleri radara alsinlar sizi

Canım nişan gelse de hemen doğum olacağı anlamına gelmez. Çok çile çektin ama üzülüyorum ama içini ferah tut günleri çok iyi. Bence tamamlayacaksın 34'ü.

M mabel63
Sağlıkla gelsinler
Şimdi seni çok iyi anlıyorum bendede o psikoloji var ne olacağımız belli değil doktoruna guveniyorsan bu stresini at bir kenara teslim et kendini kontrol biraktinmi daha rahat olursun kuzum

tersi cikar derler ya demekki cok cok guzel bir kiziniz olacak :) simdiden erkek anneleri radara alsinlar sizi
Şu an beni tek teselli eden yorum bu damat adayımız çok çok şükür Allah yokluklarını vermesin. Sağlıklı sıhhatli doğsun da rabbimin her yarattığı güzeldir diyorum ama çirkin olacak diye de korkmuyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…