- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Cok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım eşimde illa bi sebebi olacaktı kendini üzme diyor sürekli ama gerçekten mantığın yok olduğu bi noktadayım ve uykusuz yaşıyorum sanki eşime neler demişimdir bilmiyorum bile.
En son 2gün önce 2200-2000 demişti doktor şimdi kaç kilo doğarlar göreceğiz bakalım 2nin altına düşmezler inşallahBebislerin kilolari kaçtı canim
Canım sakın kendini suçlayıp üzme bizi doğuma götüren bi sebep olacak illa ki bu sende ishal olur başka birinde başka bişey. Seni anlıyorum benzer duyguları yaşadım dün gün boyu ateşliydim oturdum ağladım kendime bakamadım benim yüzümden çocuklarım erken doğcak diye. Hamilelik psikolojisi ekstra hassaslaştırıyor bizi. Şansızım diye düşünme hiç, ne mutlu sana ki karnında 2 mucizeyi büyütüp bu zamana getirdinTeşekkür ederim canım eşimde illa bi sebebi olacaktı kendini üzme diyor sürekli ama gerçekten mantığın yok olduğu bi noktadayım ve uykusuz yaşıyorum sanki eşime neler demişimdir bilmiyorum bile.
Ne üzülün ne kendinizi suçlayın çünkü illaki bir şey vesile oluyor haftanızda çok iyi maşallah inşallah sorunsuz atlatırsınız ay sizin iki kızmış kızlar çok güzel yaDediğiniz gibi olur demi ya. Şuanda sanki bitek benim başıma gelmiş gibi hissediyorum mantıklı düşünemiyorum gerçekten hepsi geçer gider inşallah. Teşekkür ederim
Aktarılıyor canım öyle diyorlar tamda bilmiyorum amaBen de şeyden emin değilim 34+0’da ayrılacağım iki haftam aktarılır değil mi yoksa acaba 34’ü mü tamamlamak gerekiyor
Herşey çok güzel olucak canim merak etme sağlıkla buyuyeceklerDediğiniz gibi olur demi ya. Şuanda sanki bitek benim başıma gelmiş gibi hissediyorum mantıklı düşünemiyorum gerçekten hepsi geçer gider inşallah. Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım üzülme bebişler gelmek istiyolarsa gelirler annesi yapacak bişe yok bazıları fazla aceleci oluyo işte. Dün almanyadan arkadaşım yeğeninin videosunu paylaşmış emekliyo çocuk 6aylik 800 gram doğmuşKızlar ben hiç giremedim. Akşamki nstler çok düşük ve güzel çıktı göndermedi diğer hastaneye bişeyler yiyebilirsin dedi. Fakat hiç iyi değilim çok komik ama ishal yüzünden bebekleri doğuracağım sanırım aşırı ağrı ve basınç yapıyor tuvaletten çıkamıyorum. Patates muz reflor sonsuz tane serum hiç biri durdurmuyor ve hemoroidler çıktı iki günde işkence çekiyorum resmen. Bu nasıl bir şans! Sezeryan doğum yapan arkadaşlarım doğum sancısı nedir bilmiyor hazırlanıp hastanelerine gidiyorlar ben günlerdir bunu çekiyorum ya. Yüzüme baksanız acınacak haldeyim zaten bırakın hazırlığıBiraz önce yine üç kere peşpeşe gittim en son vajinamdan sarı mukus şeklinde akıntı geldi sanırım nişan gelmiş. Ebeler önemsemedi ağrın yoktu bişey olmaz normal akıntıda olabilir sabah doktorun bakar dediler. Ama normal akıntı değil. İnternete yazdığımda çıkanla aynısı. Artık doğuracağım muhtemelen kendimi hazırlıyorum. Aşırı korkuyorum nolacak bilmiyorum. İnşallah siz böyle şeyler yaşamadan tek derdiniz hastane süslemesi olarak gidersiniz doğumlarınıza. Ben çok çok şanssız geçiriyorum.
kilolar fena degil, gayet saglikla annelerine kavusacaklar insallah. bir iki aya derdimiz gunde kac kaka yaptilar olunca, bugunleri hatirlamayacagiz bile.En son 2gün önce 2200-2000 demişti doktor şimdi kaç kilo doğarlar göreceğiz bakalım 2nin altına düşmezler inşallah
Canım sakin ol her çocuk 9aylik doğacak diye birşey yok milyonlarca erken doğum olupta çocuklar sapasağlam doğuyo mümkün oldukça sakin kalmaya calis yıpranmamaya çalış salma kendini annesi sen onlara lazımsınEn son 2gün önce 2200-2000 demişti doktor şimdi kaç kilo doğarlar göreceğiz bakalım 2nin altına düşmezler inşallah
Canım çok geçmiş olsun. İshal gerçekten talihsizlik olmuş. Ama lütfen kendini şanssız hissetme. Çoğu gebe benzer talihsizlikler yaşıyor. Önemli olan bebeklerini sağlıkla kucağına alman. Yaşadığın her şeyi unutacaksın onların kokusunu alınca.Kızlar ben hiç giremedim. Akşamki nstler çok düşük ve güzel çıktı göndermedi diğer hastaneye bişeyler yiyebilirsin dedi. Fakat hiç iyi değilim çok komik ama ishal yüzünden bebekleri doğuracağım sanırım aşırı ağrı ve basınç yapıyor tuvaletten çıkamıyorum. Patates muz reflor sonsuz tane serum hiç biri durdurmuyor ve hemoroidler çıktı iki günde işkence çekiyorum resmen. Bu nasıl bir şans! Sezeryan doğum yapan arkadaşlarım doğum sancısı nedir bilmiyor hazırlanıp hastanelerine gidiyorlar ben günlerdir bunu çekiyorum ya. Yüzüme baksanız acınacak haldeyim zaten bırakın hazırlığıBiraz önce yine üç kere peşpeşe gittim en son vajinamdan sarı mukus şeklinde akıntı geldi sanırım nişan gelmiş. Ebeler önemsemedi ağrın yoktu bişey olmaz normal akıntıda olabilir sabah doktorun bakar dediler. Ama normal akıntı değil. İnternete yazdığımda çıkanla aynısı. Artık doğuracağım muhtemelen kendimi hazırlıyorum. Aşırı korkuyorum nolacak bilmiyorum. İnşallah siz böyle şeyler yaşamadan tek derdiniz hastane süslemesi olarak gidersiniz doğumlarınıza. Ben çok çok şanssız geçiriyorum.
Canım bazı şeyler elimizde olmuyor ne yazık ki. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ilk bebeğimde 34. Haftada sancıyla hastaneye yatmıştım ve çantam bile hazır değildi. Bebekle ve evle ilgili yapmak istediğim bir ton şey vardı. Ben de senin gibi çok üzülmüştüm ama doktorum sayesinde 40. Haftaya iki gün kalana kadar bekledik hem de 3 santim açıklıkla. Sen doktoruna güven. Eğer durdurabilirse durduracaktır. Eğer doğarlarsa da ikiz olarak bu zamanlara çok iyi geldiler ve sağlıkla gelecekler kucağına inşallah. Stres yapma ki kızlar da etkilenmesinler. Sen elinden geleni yaptın bunu unutmaKızlar ben hiç giremedim. Akşamki nstler çok düşük ve güzel çıktı göndermedi diğer hastaneye bişeyler yiyebilirsin dedi. Fakat hiç iyi değilim çok komik ama ishal yüzünden bebekleri doğuracağım sanırım aşırı ağrı ve basınç yapıyor tuvaletten çıkamıyorum. Patates muz reflor sonsuz tane serum hiç biri durdurmuyor ve hemoroidler çıktı iki günde işkence çekiyorum resmen. Bu nasıl bir şans! Sezeryan doğum yapan arkadaşlarım doğum sancısı nedir bilmiyor hazırlanıp hastanelerine gidiyorlar ben günlerdir bunu çekiyorum ya. Yüzüme baksanız acınacak haldeyim zaten bırakın hazırlığıBiraz önce yine üç kere peşpeşe gittim en son vajinamdan sarı mukus şeklinde akıntı geldi sanırım nişan gelmiş. Ebeler önemsemedi ağrın yoktu bişey olmaz normal akıntıda olabilir sabah doktorun bakar dediler. Ama normal akıntı değil. İnternete yazdığımda çıkanla aynısı. Artık doğuracağım muhtemelen kendimi hazırlıyorum. Aşırı korkuyorum nolacak bilmiyorum. İnşallah siz böyle şeyler yaşamadan tek derdiniz hastane süslemesi olarak gidersiniz doğumlarınıza. Ben çok çok şanssız geçiriyorum.
Ah kuzum şükürler olsun bir günü daha seninle bitirdilerKızlar ben hiç giremedim. Akşamki nstler çok düşük ve güzel çıktı göndermedi diğer hastaneye bişeyler yiyebilirsin dedi. Fakat hiç iyi değilim çok komik ama ishal yüzünden bebekleri doğuracağım sanırım aşırı ağrı ve basınç yapıyor tuvaletten çıkamıyorum. Patates muz reflor sonsuz tane serum hiç biri durdurmuyor ve hemoroidler çıktı iki günde işkence çekiyorum resmen. Bu nasıl bir şans! Sezeryan doğum yapan arkadaşlarım doğum sancısı nedir bilmiyor hazırlanıp hastanelerine gidiyorlar ben günlerdir bunu çekiyorum ya. Yüzüme baksanız acınacak haldeyim zaten bırakın hazırlığıBiraz önce yine üç kere peşpeşe gittim en son vajinamdan sarı mukus şeklinde akıntı geldi sanırım nişan gelmiş. Ebeler önemsemedi ağrın yoktu bişey olmaz normal akıntıda olabilir sabah doktorun bakar dediler. Ama normal akıntı değil. İnternete yazdığımda çıkanla aynısı. Artık doğuracağım muhtemelen kendimi hazırlıyorum. Aşırı korkuyorum nolacak bilmiyorum. İnşallah siz böyle şeyler yaşamadan tek derdiniz hastane süslemesi olarak gidersiniz doğumlarınıza. Ben çok çok şanssız geçiriyorum.
tersi cikar derler ya demekki cok cok guzel bir kiziniz olacak :) simdiden erkek anneleri radara alsinlar siziBen bu gece rüyam da kızımı gördüm aşırı çirkin bir bebekti kimse sevmiyordu yavrumu memlekete gitmişim halamlar felan vardı çocuğumun yüzüne bakmadılar ben bile diyorum ki Allahım bu çocuk niye bu kadar çirkinbenim bile sevesim gelmezmiş
Canım nişan gelse de hemen doğum olacağı anlamına gelmez. Çok çile çektin ama üzülüyorum ama içini ferah tut günleri çok iyi. Bence tamamlayacaksın 34'ü.Kızlar ben hiç giremedim. Akşamki nstler çok düşük ve güzel çıktı göndermedi diğer hastaneye bişeyler yiyebilirsin dedi. Fakat hiç iyi değilim çok komik ama ishal yüzünden bebekleri doğuracağım sanırım aşırı ağrı ve basınç yapıyor tuvaletten çıkamıyorum. Patates muz reflor sonsuz tane serum hiç biri durdurmuyor ve hemoroidler çıktı iki günde işkence çekiyorum resmen. Bu nasıl bir şans! Sezeryan doğum yapan arkadaşlarım doğum sancısı nedir bilmiyor hazırlanıp hastanelerine gidiyorlar ben günlerdir bunu çekiyorum ya. Yüzüme baksanız acınacak haldeyim zaten bırakın hazırlığıBiraz önce yine üç kere peşpeşe gittim en son vajinamdan sarı mukus şeklinde akıntı geldi sanırım nişan gelmiş. Ebeler önemsemedi ağrın yoktu bişey olmaz normal akıntıda olabilir sabah doktorun bakar dediler. Ama normal akıntı değil. İnternete yazdığımda çıkanla aynısı. Artık doğuracağım muhtemelen kendimi hazırlıyorum. Aşırı korkuyorum nolacak bilmiyorum. İnşallah siz böyle şeyler yaşamadan tek derdiniz hastane süslemesi olarak gidersiniz doğumlarınıza. Ben çok çok şanssız geçiriyorum.
Şu an beni tek teselli eden yorum butersi cikar derler ya demekki cok cok guzel bir kiziniz olacak :) simdiden erkek anneleri radara alsinlar sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?