Üçünüze de dua ediyoruz canım ,inşallah ağrıların hafiflemiştir eminim güçlü kızların çok iyidirKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Düzeliyor gibi olup tam da düzelmedi aslnda son üç gün ölç gel dediğinde dikkat ediyorum diyete o zaman normal gibi oluyor bşr tek sabah açlıklarım bir tık yüksek çıkıyor diğer günler birebir diyet de yapamıyorum henüz başlamadık ama değerlerin nasıl senin ,ilk defa bu hafta bebek için biraz tombul dediler o yüzden ben de tedirginim açıkçası bebekte sorun yok diye birqz rahattım ama tombullaşması pek iyi olmadıKizlar gebelik sekeri diyetle düzelen var mi?
4 Ekim de aclik tokluk bakılacak düşüş yoksa insulin baslatacaklarmis asla isteniyorum
Çok teşekkür ederim canım bi bilgi alayım inşallah memnun kalırsınCk design event sayfası aşağıya Instagram hesabını linklerim senin için. Daha elime ulaşmadı, henüz kargoda fakat hem ck'dan hem de pelitten kötü bir şey çıkabileceğini düşünmüyorum inşallahta gönlüme göre olur, maalesef ben hacı şerifi hiç deneyimlemedim bilemiyorum o yüzden ne tadını ne fiyatını ama ben 50li kutu için 200tl ödedim.
Aaa inanmiyorum aynı yere yaptirmisiz kapı süsünüKızlar günaydınkapı süsü ve çikolatayı yaptırdığım yer göndermiş hazırlandı, kargoya veriyoruz diye ay resmen mutlu sona adım adım, daha çok var dediğimiz günler geldi herneyse beğendiniz mi teyseler söyleyin
Benim de korkum kanım zaten pıhtılaşmıyor normalde ilaç kullanıyorum bir de insülinde de aynı etki oluyormuş ameliyat öncesi falan kesiyorlarmış ama ani bir ameliyat vs durumunda durmayan kanımı bir de insülinle sulandıracak olma fikri beni çok korkutuyor o yüzden asla kullanmak istemiyorumİğneden tirsan biri için durum ayni olmuyor istebirde ailede seker genetik kalma ihtimali de var bende
Ekmek yemediğinde tam buğday unlu makarna yiyebilirsin ,benim diyetimde değişimler var bazen köfte makarna yapıyorum mesela bir kase çorba ve bir dilim ekmek varsa o gün çorba ve ekmek yemiyorum birwz fazla makarna yiyorum salata ve köfte ile yanında mutlaka ayran içince yükselmiyor ,hatta yürüyüşlerde dondurma yiyordum 1-2 top gelince ölçüyordum o da o kadar yükseltmiyor ama meyveler dehşet yükseltiyor meyve yerken muhakkak yanında kuruyemiş ve ayran olmalı ve bir tanecik yiyorum tabii sadece mandalina gibi az şekerli meyveleri iki tane yiyorumKeske bende yaptirmasaydim da böyle gerilmeseydim
Ama doktorum erken dogumu başlatabilir seker suyu arttirip dediği için asıl gerginligim
Elimden geldigi kadar diyete uymaya calisiyorum tatli pasta herseyi hayatimdan çıkardım bebis için
En sevdiğim şey makarna tatli yemiyorum artik ☹
Çevremdeki herkes grip canım ben de çok hafif boğaz ağrısı ve ses kısılması bir de iki gün öksürük şeklinde geçti muhtemelen okuldan kaptık tabii ,hamile arkadaşlarım bayağı şiddetli geçirdiler ateş ve ishal hatta için rahat olsun hatta bir tanesi kaç kere acile gitti serum falan aldı geçmeyen ishal de eşlik etti bir şey olsa doktorlar söylerdi diye düşünüyorum için rahat olsun ,ben ıhlamur kuru elma çayı yaptım içine de taze ayva kabuklarını soyup kaynatmıştım çok iyi geldi bir kaşık da kestane balı boğaza iyi geliyorKızlar gebelikte grip geçiren oldu mu? Gebelikte ağır mı seyrediyor? Ben de mi böyle oldu dağıldım resmenOğlum okuldan taşıdı herhalde önce o sonra ben. Bugün 4. günüm ilk günkü gibi yoğun olmasa da hala burnum fış fış hafif öksürüğüm var. Bir gün de ateş yaptı doktorum parol al 3 kez yükselmesin dedi şükür 37.4’ü hiç geçmedi genelde 37.2 de sabitlendi tüm gün. Sürekli duş aldım ama korktum da ateşin etkisi olmuş mudur bebeklere diye. Kaç günde geçecek bu meret Ağzım burnum yara oldu valla tırsıyom bi de bu halde bebekler gelir diye
Yine aynı sayfadan magnet beğeniyorum ama hala netleyemedimBen de çok beğeniyorum sade ve güzel. Hediyelik yaptırdın mı peki ona da karar veremiyorum ben sayı olarak az ama güzel bişey olsun istiyorum herkese vermem büyük ihtimalle sadece atmayıp saklayacak yakın çevremize
Amin inşallah, hepimiz sağlıkla kavuşalımAaa inanmiyorum aynı yere yaptirmisiz kapı süsünügüle güle kullanın evlatlarımız vakti saatinde gelsin
Çok şükür ateşimi kontrol altında tuttuk hepÇevremdeki herkes grip canım ben de çok hafif boğaz ağrısı ve ses kısılması bir de iki gün öksürük şeklinde geçti muhtemelen okuldan kaptık tabii ,hamile arkadaşlarım bayağı şiddetli geçirdiler ateş ve ishal hatta için rahat olsun hatta bir tanesi kaç kere acile gitti serum falan aldı geçmeyen ishal de eşlik etti bir şey olsa doktorlar söylerdi diye düşünüyorum için rahat olsun ,ben ıhlamur kuru elma çayı yaptım içine de taze ayva kabuklarını soyup kaynatmıştım çok iyi geldi bir kaşık da kestane balı boğaza iyi geliyor
Çok kibarYine aynı sayfadan magnet beğeniyorum ama hala netleyemedimaynı şeyi düşünüyorum zaten çok ziyaretçi kabul etme yanlısı da değilim ki benim çocuklarımın adının yazdığı magneti millet ne yapsın
Okula giden çocuklar bebekler doğduktan sonra da büyük sıkıntıBen 2 haftadır oğlum anaokuluna gidiyo o taşıdı eşim de ben de gribimburnum kanayıp duruyo artık bide ishalle ugrasıyorum gündüz bısey yok gece oldu mu tuvaletten cıkamıyorum
Nil mi oldu adıEvet geldi o işleri hallettim erken doğum olacak diye korkumdan
Evet geldi o işleri hallettim erken doğum olacak diye korkumdanAmin inşallah, hepimiz sağlıkla kavuşalımsenin kapı süsün nasıl? Ve seninki geldi mi?
Benim bir tik yüksekmiş cok degil dediDüzeliyor gibi olup tam da düzelmedi aslnda son üç gün ölç gel dediğinde dikkat ediyorum diyete o zaman normal gibi oluyor bşr tek sabah açlıklarım bir tık yüksek çıkıyor diğer günler birebir diyet de yapamıyorum henüz başlamadık ama değerlerin nasıl senin ,ilk defa bu hafta bebek için biraz tombul dediler o yüzden ben de tedirginim açıkçası bebekte sorun yok diye birqz rahattım ama tombullaşması pek iyi olmadı
Kacinci hafta da bırakmak lazım acaba kan sulandiriciyiBenim de korkum kanım zaten pıhtılaşmıyor normalde ilaç kullanıyorum bir de insülinde de aynı etki oluyormuş ameliyat öncesi falan kesiyorlarmış ama ani bir ameliyat vs durumunda durmayan kanımı bir de insülinle sulandıracak olma fikri beni çok korkutuyor o yüzden asla kullanmak istemiyorum
Aynen insallah korktugumuz gibi olmaz ama simdiden belli yaniÇok şükür ateşimi kontrol altında tuttuk hepBen de ıhlamur, bol su, tavuk suyu çorbalar vs tükettim. Ayy ishalle beraber iyice zor allahtan o yoktu Perşembe kontrolüm var inşallah bebişler iyidir zaten artık doğum için gün vercek sanırım.
Çok kibarBence de milet atıyor ki başta ben de dolaba asıyorum, bi süre sonra malum Ama sen yine de bana ayır bitane belli mi olur ikizlerle bigün bi buluşma yaparız dört de huni alırız
Okula giden çocuklar bebekler doğduktan sonra da büyük sıkıntıSürekli eve hastalık taşıyacaklar. Fark ettiğimiz an uzak tutucaz artık
Nil mi oldu adı
Kuzum inşallah evlatlar biraz daha içeride kalmaya ikna olurlar geçmiş olsunÇok şükür ateşimi kontrol altında tuttuk hepBen de ıhlamur, bol su, tavuk suyu çorbalar vs tükettim. Ayy ishalle beraber iyice zor allahtan o yoktu Perşembe kontrolüm var inşallah bebişler iyidir zaten artık doğum için gün vercek sanırım.
Çok kibarBence de milet atıyor ki başta ben de dolaba asıyorum, bi süre sonra malum Ama sen yine de bana ayır bitane belli mi olur ikizlerle bigün bi buluşma yaparız dört de huni alırız
Okula giden çocuklar bebekler doğduktan sonra da büyük sıkıntıSürekli eve hastalık taşıyacaklar. Fark ettiğimiz an uzak tutucaz artık
Nil mi oldu adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?