2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar gebelik sekeri diyetle düzelen var mi?
4 Ekim de aclik tokluk bakılacak düşüş yoksa insulin baslatacaklarmis asla isteniyorum
Düzeliyor gibi olup tam da düzelmedi aslnda son üç gün ölç gel dediğinde dikkat ediyorum diyete o zaman normal gibi oluyor bşr tek sabah açlıklarım bir tık yüksek çıkıyor diğer günler birebir diyet de yapamıyorum henüz başlamadık ama değerlerin nasıl senin ,ilk defa bu hafta bebek için biraz tombul dediler o yüzden ben de tedirginim açıkçası bebekte sorun yok diye birqz rahattım ama tombullaşması pek iyi olmadı

Çok teşekkür ederim canım bi bilgi alayım inşallah memnun kalırsın

Aaa inanmiyorum aynı yere yaptirmisiz kapı süsünü güle güle kullanın evlatlarımız vakti saatinde gelsin

İğneden tirsan biri için durum ayni olmuyor iste birde ailede seker genetik kalma ihtimali de var bende
Benim de korkum kanım zaten pıhtılaşmıyor normalde ilaç kullanıyorum bir de insülinde de aynı etki oluyormuş ameliyat öncesi falan kesiyorlarmış ama ani bir ameliyat vs durumunda durmayan kanımı bir de insülinle sulandıracak olma fikri beni çok korkutuyor o yüzden asla kullanmak istemiyorum

Bide bunlar var 16 resim de elden aldım büyük boy dijitallerin hepsini verdi 1dogasever yenidoğan cekimine de anladım panoramik albüm yapcak 1.400 dedi zam dan önce

Eklentiler

• IMG_20220927_110353.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20220927_110333.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20220927_110308.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 93
Ekmek yemediğinde tam buğday unlu makarna yiyebilirsin ,benim diyetimde değişimler var bazen köfte makarna yapıyorum mesela bir kase çorba ve bir dilim ekmek varsa o gün çorba ve ekmek yemiyorum birwz fazla makarna yiyorum salata ve köfte ile yanında mutlaka ayran içince yükselmiyor ,hatta yürüyüşlerde dondurma yiyordum 1-2 top gelince ölçüyordum o da o kadar yükseltmiyor ama meyveler dehşet yükseltiyor meyve yerken muhakkak yanında kuruyemiş ve ayran olmalı ve bir tanecik yiyorum tabii sadece mandalina gibi az şekerli meyveleri iki tane yiyorum

Çevremdeki herkes grip canım ben de çok hafif boğaz ağrısı ve ses kısılması bir de iki gün öksürük şeklinde geçti muhtemelen okuldan kaptık tabii ,hamile arkadaşlarım bayağı şiddetli geçirdiler ateş ve ishal hatta için rahat olsun hatta bir tanesi kaç kere acile gitti serum falan aldı geçmeyen ishal de eşlik etti bir şey olsa doktorlar söylerdi diye düşünüyorum için rahat olsun ,ben ıhlamur kuru elma çayı yaptım içine de taze ayva kabuklarını soyup kaynatmıştım çok iyi geldi bir kaşık da kestane balı boğaza iyi geliyor

Yine aynı sayfadan magnet beğeniyorum ama hala netleyemedim aynı şeyi düşünüyorum zaten çok ziyaretçi kabul etme yanlısı da değilim ki benim çocuklarımın adının yazdığı magneti millet ne yapsın

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-27-11-12-08-79_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 99
Çok şükür ateşimi kontrol altında tuttuk hep Ben de ıhlamur, bol su, tavuk suyu çorbalar vs tükettim. Ayy ishalle beraber iyice zor allahtan o yoktu Perşembe kontrolüm var inşallah bebişler iyidir zaten artık doğum için gün vercek sanırım. Çok kibar Bence de milet atıyor ki başta ben de dolaba asıyorum, bi süre sonra malum Ama sen yine de bana ayır bitane belli mi olur ikizlerle bigün bi buluşma yaparız dört de huni alırız

Ben 2 haftadır oğlum anaokuluna gidiyo o taşıdı eşim de ben de gribim burnum kanayıp duruyo artık bide ishalle ugrasıyorum gündüz bısey yok gece oldu mu tuvaletten cıkamıyorum
Okula giden çocuklar bebekler doğduktan sonra da büyük sıkıntı Sürekli eve hastalık taşıyacaklar. Fark ettiğimiz an uzak tutucaz artık
Evet geldi o işleri hallettim erken doğum olacak diye korkumdan
Nil mi oldu adı

Benim bir tik yüksekmiş cok degil dedi
Ayrinti sormadım ama korkutmamak için oyle soylemis te olabilir
Ama sorun şu ki asiri derece de tatli pasta hamur işi yedim abarttım yani baya

Kacinci hafta da bırakmak lazım acaba kan sulandiriciyi
Hayirlisiyla bir dogursaydik bu kadar ayrintiyi düşünmek bir de bebege etkisini hepsi cok geliyor bazen

Aynen insallah korktugumuz gibi olmaz ama simdiden belli yani

Bende öyleyim yattığım uyandığım yerden kalkamiyorum bıraksalar 24 saatte kalkmam oyle bir tuhaf his
Degilki isler güçler hepsi bekliyor biri üzerimden alip hersey7 halletse tek beklediğim ve yapacağım bebeğimi beklemek olsa ne iyi olurdu

Kuzum inşallah evlatlar biraz daha içeride kalmaya ikna olurlar geçmiş olsun adımız Nil oldu evet

Kızlarrr ağrı sorusu afedersiniz makat bölgenizde hamileliğin ilk başında kasıkta olan batma agrıları gibi ağrılarınız oluyor mu? Benim son 3 gündür makat bölgemde agrı var kabızlık sorunumda yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…