Doktorlar bilir sanırım onu bırakacağımız zamanıKacinci hafta da bırakmak lazım acaba kan sulandiriciyi
Hayirlisiyla bir dogursaydik bu kadar ayrintiyi düşünmek bir de bebege etkisini hepsi cok geliyor bazen
Canım gözün aydın rabbim evlatlarınızı size bağışlasın Hemencecik toparlayıp evinize dönersiniz inşallahKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Aiyyy, çok aminÇok kibarBence de milet atıyor ki başta ben de dolaba asıyorum, bi süre sonra malum Ama sen yine de bana ayır bitane belli mi olur ikizlerle bigün bi buluşma yaparız dört de huni alırız
Amin canim benimAllahım, isimlerini sevdiklerimçok güzel olmuş canım ya, güzel günlerde kullanalım inşallah
Çok gecmiş olsun canım inan yorgunluğun acısı cikiyo hamilelikte. Benimde dün misafirim vardı benimde kalmasım yok maalesef. Okadar çok iş yapmak istiyorum ki evimi dip köşe temizlemeyi çok özledim. Neyse artık son zamanlarımız içimizdeki hreket eden miniğin tadını çıkarmaya çalışlım özlicez bu tekmeleriAynı hissediyorum. Alışverişler bitmedi daha, ev temizlenecek, çantası, dolabı derken işler bana bakıyor ben onlara. Niyeyse bir enerji düşüklüğü de var bir haftadır. Sağlıkla gelsin kuzular varsın çula sararım ama yine de insanın gönlündeki farklı oluyor.
Hangi ağrı normal hangisi için doktora gitmeyelim kafam karıştı benim. Sabahtan beri benim de sağım ağrıyor ama hareket edince. Havalar soğudu üşüttüm diye düşünüyorum, bilmiyorum. Bir haftadır üzerimde bir şey var sanki. Misafirlerim vardı, onlar varken çalışıp durdum tık yoktu. Onlar gittiğinden beri ne yataktan kalkasım var, ne bir işin ucundan tutasım. Hiç enerjim yok, sırtım ağrıyor, karnım sertleşiyor, bir de sağdaki ağrı başladı bugün.
Di mi ya, iyi ki varızAmin canim benimşu aşamaya geldiğimize halen inanamıyorum Hepimiz çok iyi iş başardık ve harika yol arkadaşı olduk umarım çocuklar doğduktan sonra da burada birbirimizin tecrübelerinden yararlanmaya devam ederiz.
Bu ben resmen, cuma akşamı yemek yerken eşime anlattım uzana Uzana, köpürte köpürte duşakabin falan temizlemek istiyorum artık diye, bana hastasın sen kimin canı temizlik yapmak ister dediÇok gecmiş olsun canım inan yorgunluğun acısı cikiyo hamilelikte. Benimde dün misafirim vardı benimde kalmasım yok maalesef. Okadar çok iş yapmak istiyorum ki evimi dip köşe temizlemeyi çok özledim. Neyse artık son zamanlarımız içimizdeki hreket eden miniğin tadını çıkarmaya çalışlım özlicez bu tekmeleri
Gece her tuvalet için kalktığımda acaba biri doğurmuş mu,ağrısı vardı ,hastanedeydi diye kesinlikle topige bakıyorumDi mi ya, iyi ki varızbence çok güzel kimsenin kimseyi üzmediği bir topic oldu bu, o zaman bize maşallah şimdi sırada kuzuları büyütmek var, baksana doğmaya başladılar pıtır pıtır
İnşallah canım ama bizim plesenta birleşmesi ve benim gebelik kolestazım var yaa max 35 hafta bitince mecbur alcakKuzum inşallah evlatlar biraz daha içeride kalmaya ikna olurlar geçmiş olsunadımız Nil oldu evet
Ayy çok güzel olur o cadı kızları düşünemiyorumAiyyy, çok aminhunili ve ikizli yeni filmimizin adı bak hayal kurdurdun şu an banaaaaa, böyle yeşil çimlerde falan
Ben de dün ağladım eşime allah kimseyi bu duruma düşürmesin artık herşeyimi sizden istiyorum diyeBu ben resmen, cuma akşamı yemek yerken eşime anlattım uzana Uzana, köpürte köpürte duşakabin falan temizlemek istiyorum artık diye, bana hastasın sen kimin canı temizlik yapmak ister dedi
canımm dualarım Defne,Nil ve senin için..Kızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
çok güzellerKızlar günaydınkapı süsü ve çikolatayı yaptırdığım yer göndermiş hazırlandı, kargoya veriyoruz diye ay resmen mutlu sona adım adım, daha çok var dediğimiz günler geldi herneyse beğendiniz mi teyseler söyleyin
Bugüne kadar dayanmalari bile kendileri için harika kuveze girme olasiliklarinin her geçen gün düşüyor olması çok güzelİnşallah canım ama bizim plesenta birleşmesi ve benim gebelik kolestazım var yaa max 35 hafta bitince mecbur alcakAdıyla yaşasın kuzucuk
Ayy çok güzel olur o cadı kızları düşünemiyorum
Ben de dün ağladım eşime allah kimseyi bu duruma düşürmesin artık herşeyimi sizden istiyorum diyeSen günler geçtikçe kafayı yedin iyice diyo Allahtan daha da uzamayacak diyo 40 hafta olsa vay halimize Kendi işlerimi kendim yapmayı özlüyorum dedim
Uff canım çekti yaaBu ben resmen, cuma akşamı yemek yerken eşime anlattım uzana Uzana, köpürte köpürte duşakabin falan temizlemek istiyorum artık diye, bana hastasın sen kimin canı temizlik yapmak ister dedi
Günler sonra bir foruma bakayım dedim kalp kalbe karşı etiketlemişsin kuzum. Cenazemiz vardı giremedim yeni yeni toparlanıyorum. Sen nasılsın iyimisin nasıl gidiyorBayanstress sen nerelerdesin yaa?
Hayir hic boyle birseyden haberim yoktu son tahlillere kadar d vitaminim de yerlerde cikti daha baska birçok şey vardı bir de üzerine bu olunca haliyle stres oldum..Doktorlar bilir sanırım onu bırakacağımız zamanıkesinlikle öyle zaten başka sorunlar varken şekere hiç gerek yoktu ama en büyük sebebi de stres zaten sen kendin ölçmüyor musun evde ben bakıyorum açlık tokluk sürekli olmasa da
Aaaa başınız sağolsun canımGünler sonra bir foruma bakayım dedim kalp kalbe karşı etiketlemişsin kuzum. Cenazemiz vardı giremedim yeni yeni toparlanıyorum. Sen nasılsın iyimisin nasıl gidiyor
Hiç stres yapma canım herşeyin en iyisi olacak diye düşünerek git senin stresini o da hisseder. Allah sağlıkla en güzel şekilde kucağına almayı nasip etsinKizlar perinatolog dan geldim şimdi bebeğimin kan akisi yine yavaş. Beni bursaya sevk etti yarin orada kontrole gideceğim yatiracaklar orda Dr um ordaki Dr ile görüştü duruma göre ya yatış yapılıp takip edilecek ya da durum çok kritik görürse Dr hemen sezeryana alacak. Dua edin bana olur mu bebeğimi sağlıkla kucağıma alayim. Daha çok ufak 31 hafta yeni doldu 1100 gr kahroldum sabahtan beri. Elim ayağım dolandı napicagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?