2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kacinci hafta da bırakmak lazım acaba kan sulandiriciyi
Hayirlisiyla bir dogursaydik bu kadar ayrintiyi düşünmek bir de bebege etkisini hepsi cok geliyor bazen
Doktorlar bilir sanırım onu bırakacağımız zamanı kesinlikle öyle zaten başka sorunlar varken şekere hiç gerek yoktu ama en büyük sebebi de stres zaten sen kendin ölçmüyor musun evde ben bakıyorum açlık tokluk sürekli olmasa da

Kızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Canım gözün aydın rabbim evlatlarınızı size bağışlasın Hemencecik toparlayıp evinize dönersiniz inşallah

Çok kibar Bence de milet atıyor ki başta ben de dolaba asıyorum, bi süre sonra malum Ama sen yine de bana ayır bitane belli mi olur ikizlerle bigün bi buluşma yaparız dört de huni alırız
Aiyyy, çok amin hunili ve ikizli yeni filmimizin adı bak hayal kurdurdun şu an banaaaaa, böyle yeşil çimlerde falan

Allahım, isimlerini sevdiklerim çok güzel olmuş canım ya, güzel günlerde kullanalım inşallah
Amin canim benim şu aşamaya geldiğimize halen inanamıyorum Hepimiz çok iyi iş başardık ve harika yol arkadaşı olduk umarım çocuklar doğduktan sonra da burada birbirimizin tecrübelerinden yararlanmaya devam ederiz.

Çok gecmiş olsun canım inan yorgunluğun acısı cikiyo hamilelikte. Benimde dün misafirim vardı benimde kalmasım yok maalesef. Okadar çok iş yapmak istiyorum ki evimi dip köşe temizlemeyi çok özledim. Neyse artık son zamanlarımız içimizdeki hreket eden miniğin tadını çıkarmaya çalışlım özlicez bu tekmeleri

Di mi ya, iyi ki varız bence çok güzel kimsenin kimseyi üzmediği bir topic oldu bu, o zaman bize maşallah şimdi sırada kuzuları büyütmek var, baksana doğmaya başladılar pıtır pıtır

Bu ben resmen, cuma akşamı yemek yerken eşime anlattım uzana Uzana, köpürte köpürte duşakabin falan temizlemek istiyorum artık diye, bana hastasın sen kimin canı temizlik yapmak ister dedi

Di mi ya, iyi ki varız bence çok güzel kimsenin kimseyi üzmediği bir topic oldu bu, o zaman bize maşallah şimdi sırada kuzuları büyütmek var, baksana doğmaya başladılar pıtır pıtır
Gece her tuvalet için kalktığımda acaba biri doğurmuş mu,ağrısı vardı ,hastanedeydi diye kesinlikle topige bakıyorum Kendi bakmam yetmiyor eşime diyorum bak kuvezdeki bebeğimiz annesiyle buluştu,ağrısı olan doğurdu vs vs diye resmen kocaman duygusal bir enerji bağı Hep birbirimize iyi enerjiler gonderelimmmm

Kuzum inşallah evlatlar biraz daha içeride kalmaya ikna olurlar geçmiş olsun adımız Nil oldu evet
İnşallah canım ama bizim plesenta birleşmesi ve benim gebelik kolestazım var yaa max 35 hafta bitince mecbur alcak Adıyla yaşasın kuzucuk
Aiyyy, çok amin hunili ve ikizli yeni filmimizin adı bak hayal kurdurdun şu an banaaaaa, böyle yeşil çimlerde falan
Ayy çok güzel olur o cadı kızları düşünemiyorum
Bu ben resmen, cuma akşamı yemek yerken eşime anlattım uzana Uzana, köpürte köpürte duşakabin falan temizlemek istiyorum artık diye, bana hastasın sen kimin canı temizlik yapmak ister dedi
Ben de dün ağladım eşime allah kimseyi bu duruma düşürmesin artık herşeyimi sizden istiyorum diye Sen günler geçtikçe kafayı yedin iyice diyo Allahtan daha da uzamayacak diyo 40 hafta olsa vay halimize Kendi işlerimi kendim yapmayı özlüyorum dedim

Bugüne kadar dayanmalari bile kendileri için harika kuveze girme olasiliklarinin her geçen gün düşüyor olması çok güzel sağlıkla gelsinler

Hayir hic boyle birseyden haberim yoktu son tahlillere kadar d vitaminim de yerlerde cikti daha baska birçok şey vardı bir de üzerine bu olunca haliyle stres oldum..
Evet doktorlar bilirde unutur mu söylemeyi diye de korkuyorum
Kontrollerde beni bebisi gorme heyecanı başlıyor söylerse kaçırır mıyım diye de düşünüyorum.
Gittiğimde ozellikle soracağım bakalim

Günler sonra bir foruma bakayım dedim kalp kalbe karşı etiketlemişsin kuzum. Cenazemiz vardı giremedim yeni yeni toparlanıyorum. Sen nasılsın iyimisin nasıl gidiyor
Aaaa başınız sağolsun canım Allah sabır versin Griple boğuşuyorum 4 gündür. Onun dışında erken doğum riskim var yatıyorum hep serviks epey kısaldı. Doktorum 34 ü tamamlayalım diyo Cumartesi tamamlıyoruz inşallah bakalım perşembe kontrolde yeni bişey der mi. Bebiş nasıl iyisiniz dimi?

Kizlar perinatolog dan geldim şimdi bebeğimin kan akisi yine yavaş. Beni bursaya sevk etti yarin orada kontrole gideceğim yatiracaklar orda Dr um ordaki Dr ile görüştü duruma göre ya yatış yapılıp takip edilecek ya da durum çok kritik görürse Dr hemen sezeryana alacak. Dua edin bana olur mu bebeğimi sağlıkla kucağıma alayim. Daha çok ufak 31 hafta yeni doldu 1100 gr kahroldum sabahtan beri. Elim ayağım dolandı napicagimi bilmiyorum

Hiç stres yapma canım herşeyin en iyisi olacak diye düşünerek git senin stresini o da hisseder. Allah sağlıkla en güzel şekilde kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…