- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
İnşallah canımDoktoru arayacağım sistemden güncelleyecekler canım gelmene gerek yok onun için dedi açıkçası ben de tekrar muayene ücreti ödemek istemiyorum.. e nabız dan çıktı alıp okula vereceğim ben de müdürüm kabul eder inşallah gıcık biraz
Ayyy maşallah canım ne güzel. Sağlıkla kavustunuz. Dualarımız sizinleKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Gece her tuvalet için kalktığımda acaba biri doğurmuş mu,ağrısı vardı ,hastanedeydi diye kesinlikle topige bakıyorumKendi bakmam yetmiyor eşime diyorum bak kuvezdeki bebeğimiz annesiyle buluştu,ağrısı olan doğurdu vs vs diye resmen kocaman duygusal bir enerji bağı Hep birbirimize iyi enerjiler gonderelimmmm
O cadıları bende düşünemiyorum, şu an yine parende atıyor içimdeAyy çok güzel olur o cadı kızları düşünemiyorum
Ben de dün ağladım eşime allah kimseyi bu duruma düşürmesin artık herşeyimi sizden istiyorum diyeSen günler geçtikçe kafayı yedin iyice diyo Allahtan daha da uzamayacak diyo 40 hafta olsa vay halimize Kendi işlerimi kendim yapmayı özlüyorum dedim
Dualarımız seninle canım. Ve tabi ki bebeğinle. Biraz daha sabreder inşallah.Kizlar perinatolog dan geldim şimdi bebeğimin kan akisi yine yavaş. Beni bursaya sevk etti yarin orada kontrole gideceğim yatiracaklar orda Dr um ordaki Dr ile görüştü duruma göre ya yatış yapılıp takip edilecek ya da durum çok kritik görürse Dr hemen sezeryana alacak. Dua edin bana olur mu bebeğimi sağlıkla kucağıma alayim. Daha çok ufak 31 hafta yeni doldu 1100 gr kahroldum sabahtan beri. Elim ayağım dolandı napicagimi bilmiyorum
Ay ben hala her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum. Herkes naz yap bu günler bir daha gelmez dedi dedi kimseyi dinlemedim bakalım ne zaman pes edeceğim. Doğum iznine ayrıldım evde durdukça canım sıkılıyor dün koca dolabı indirip yazlık kışlık ayırdım evi temizledim. akşam farkettim bir dakika oturmamışım.İnşallah canım ama bizim plesenta birleşmesi ve benim gebelik kolestazım var yaa max 35 hafta bitince mecbur alcakAdıyla yaşasın kuzucuk
Ayy çok güzel olur o cadı kızları düşünemiyorum
Ben de dün ağladım eşime allah kimseyi bu duruma düşürmesin artık herşeyimi sizden istiyorum diyeSen günler geçtikçe kafayı yedin iyice diyo Allahtan daha da uzamayacak diyo 40 hafta olsa vay halimize Kendi işlerimi kendim yapmayı özlüyorum dedim
İnşallah takiple halledilebilecek bir durumdur ve biraz daha sabreder minikKizlar perinatolog dan geldim şimdi bebeğimin kan akisi yine yavaş. Beni bursaya sevk etti yarin orada kontrole gideceğim yatiracaklar orda Dr um ordaki Dr ile görüştü duruma göre ya yatış yapılıp takip edilecek ya da durum çok kritik görürse Dr hemen sezeryana alacak. Dua edin bana olur mu bebeğimi sağlıkla kucağıma alayim. Daha çok ufak 31 hafta yeni doldu 1100 gr kahroldum sabahtan beri. Elim ayağım dolandı napicagimi bilmiyorum
Sen ne zaman doktora gidiyordun? Görüş günü bugün müydü?O cadıları bende düşünemiyorum, şu an yine parende atıyor içimde
Az kaldı az, delirdik ama güzel delirdik yanisi
İlk gebeliğimde ben de öyleydim 40+0 da doğurdum. Bir gün önce pazar gezip bir hafta öncesinde de merdiven tepesinde perde asıyordumAy ben hala her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum. Herkes naz yap bu günler bir daha gelmez dedi dedi kimseyi dinlemedim bakalım ne zaman pes edeceğim. Doğum iznine ayrıldım evde durdukça canım sıkılıyor dün koca dolabı indirip yazlık kışlık ayırdım evi temizledim. akşam farkettim bir dakika oturmamışım.
Stres yapma kendini üzme canim uzuldukce daha kötü olursun bebeklerimiz sağlıkla gelsinler dualarımız sizinleKizlar perinatolog dan geldim şimdi bebeğimin kan akisi yine yavaş. Beni bursaya sevk etti yarin orada kontrole gideceğim yatiracaklar orda Dr um ordaki Dr ile görüştü duruma göre ya yatış yapılıp takip edilecek ya da durum çok kritik görürse Dr hemen sezeryana alacak. Dua edin bana olur mu bebeğimi sağlıkla kucağıma alayim. Daha çok ufak 31 hafta yeni doldu 1100 gr kahroldum sabahtan beri. Elim ayağım dolandı napicagimi bilmiyorum
Fiyatı gayet uygun bana 2000 tl 3 farklı elbise stüdyo ve dış mekan da 3 albüm hee bi de klip yaparız dediler. Bakalım şu anlık kendim çekinmeyi düşünüyorum ama fikrim ve isteklerim her an değişe bilirBide bunlar var 16 resim de elden aldım büyük boy dijitallerin hepsini verdi1dogasever yenidoğan cekimine de anladım panoramik albüm yapcak 1.400 dedi zam dan önce
Benim de bugün görüş günüm. Denizde yüzdüm hopladım bakalım doktor ne diyecek :)İnşallah takiple halledilebilecek bir durumdur ve biraz daha sabreder minikDualarımız siizinle
Sen ne zaman doktora gidiyordun? Görüş günü bugün müydü?
İlk gebeliğimde ben de öyleydim 40+0 da doğurdum. Bir gün önce pazar gezip bir hafta öncesinde de merdiven tepesinde perde asıyordumEğer sıkıntılı bir durumun yoksa istediğin gibi hareket edebilirsin bence Benim hareket kısıtım doktor yasağı, ikiz olmasından dolayı erken doğum riskim yüksek zaten, serviks de kısalmış baya tüm oklar erken doğumu gösteriyor yataktan kalkma dedi
İnşallah zamanını beklerlerKizlar perinatolog dan geldim şimdi bebeğimin kan akisi yine yavaş. Beni bursaya sevk etti yarin orada kontrole gideceğim yatiracaklar orda Dr um ordaki Dr ile görüştü duruma göre ya yatış yapılıp takip edilecek ya da durum çok kritik görürse Dr hemen sezeryana alacak. Dua edin bana olur mu bebeğimi sağlıkla kucağıma alayim. Daha çok ufak 31 hafta yeni doldu 1100 gr kahroldum sabahtan beri. Elim ayağım dolandı napicagimi bilmiyorum
İnşallah güzel haber alırsınız da vaktinde gelir kuzucukKizlar perinatolog dan geldim şimdi bebeğimin kan akisi yine yavaş. Beni bursaya sevk etti yarin orada kontrole gideceğim yatiracaklar orda Dr um ordaki Dr ile görüştü duruma göre ya yatış yapılıp takip edilecek ya da durum çok kritik görürse Dr hemen sezeryana alacak. Dua edin bana olur mu bebeğimi sağlıkla kucağıma alayim. Daha çok ufak 31 hafta yeni doldu 1100 gr kahroldum sabahtan beri. Elim ayağım dolandı napicagimi bilmiyorum
Benim var ama hemoroid kaynaklı basi oldukça rahassiz etmeye başladıKızlarrr ağrı sorusuafedersiniz makat bölgenizde hamileliğin ilk başında kasıkta olan batma agrıları gibi ağrılarınız oluyor mu? Benim son 3 gündür makat bölgemde agrı var kabızlık sorunumda yok ama
Kilosu neydiÇok moralim bozuk kızlarbebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.
Hemen beslenmene daha çok dikkat etmelisin. Moralini bozma hemen bazıları ileride gider bazıları geride kalabilir. Mevsim meyvelerinden abartmadan bol bol tüketmeye çalış kaşar diyordu kızlar ağırlık ver yeşillik ye balık felan akşamları mutlaka keçiboynuzu özü yemeyi de ihmal etme lütfen. İnşallah inşallah tez zaman da gelişimini haftasına göre uyum sağlayarak devam ederÇok moralim bozuk kızlarbebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.
Bi ara oldu bende yediklerimden dolayı fark ettim. Kabusu olmayaya çalış. Ben kabız değildim ama kabıza yakındım çişimi yaptıktan sonra kalp atışı gibi batmalarım oldu. Çorba ve lif ağırlıklı beslenmeye özen gösterdim o aralar. Şu anda yok çok şükürKızlarrr ağrı sorusuafedersiniz makat bölgenizde hamileliğin ilk başında kasıkta olan batma agrıları gibi ağrılarınız oluyor mu? Benim son 3 gündür makat bölgemde agrı var kabızlık sorunumda yok ama
2150ydi en son bugün 1950 ölçtü ölçümde de hata olabilir ama genel olarak gelişmemiş dediKilosu neydi
Neden oluyordu ki gelisememesi yatis olsun yeter ki iyi gelsin ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?