2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnşallah canım

Ay ne güzel dilek

Reactions: 11K
O cadıları bende düşünemiyorum, şu an yine parende atıyor içimde
Az kaldı az, delirdik ama güzel delirdik yanisi

Dualarımız seninle canım. Ve tabi ki bebeğinle. Biraz daha sabreder inşallah.

Ay ben hala her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum. Herkes naz yap bu günler bir daha gelmez dedi dedi kimseyi dinlemedim bakalım ne zaman pes edeceğim. Doğum iznine ayrıldım evde durdukça canım sıkılıyor dün koca dolabı indirip yazlık kışlık ayırdım evi temizledim. akşam farkettim bir dakika oturmamışım.

Kızlar dün idrar vermiştim. Eritrosit ve Amorf pozitif. Doktoruma attım görmedi daha. Bilenler ne oluyor? İnternet hiç iyi şeyler söylemiyor

İnşallah takiple halledilebilecek bir durumdur ve biraz daha sabreder minik Dualarımız siizinle
O cadıları bende düşünemiyorum, şu an yine parende atıyor içimde
Az kaldı az, delirdik ama güzel delirdik yanisi
Sen ne zaman doktora gidiyordun? Görüş günü bugün müydü?

İlk gebeliğimde ben de öyleydim 40+0 da doğurdum. Bir gün önce pazar gezip bir hafta öncesinde de merdiven tepesinde perde asıyordum Eğer sıkıntılı bir durumun yoksa istediğin gibi hareket edebilirsin bence Benim hareket kısıtım doktor yasağı, ikiz olmasından dolayı erken doğum riskim yüksek zaten, serviks de kısalmış baya tüm oklar erken doğumu gösteriyor yataktan kalkma dedi

Stres yapma kendini üzme canim uzuldukce daha kötü olursun bebeklerimiz sağlıkla gelsinler dualarımız sizinle

Bide bunlar var 16 resim de elden aldım büyük boy dijitallerin hepsini verdi 1dogasever yenidoğan cekimine de anladım panoramik albüm yapcak 1.400 dedi zam dan önce
Fiyatı gayet uygun bana 2000 tl 3 farklı elbise stüdyo ve dış mekan da 3 albüm hee bi de klip yaparız dediler. Bakalım şu anlık kendim çekinmeyi düşünüyorum ama fikrim ve isteklerim her an değişe bilir seni de böyle görünce bi canım çekme değil hani

Benim de bugün görüş günüm. Denizde yüzdüm hopladım bakalım doktor ne diyecek :)

İnşallah zamanını beklerler Çok geçmiş olsun kendi kendine stres yapmamaya çalış umarım güzel haberler alırsın

İnşallah güzel haber alırsınız da vaktinde gelir kuzucuk çok geçmiş olsun bizi de haberdar et

Bugün bebeciğimi gördüm doktor babasına benziyor demesiyle birlikte bir hüzün çöktü içime çünkü kocam anasına benziyor. Yani kızlar ben kaynanamı doğuracağım neyse sağlıklı sıhhatli olsun da kaynanama da benzemesin inşallah İlk nst me girdim. Sorun yok çok şükür bebek oldukça hareketli kasılmam ya da sancım yok. Sadece yürüyüşü azaltacaksın dedi doktor. Sabah akşam 30 dakika yeterli dedi. Bebek baş aşağı pozisyonda çünkü. Normal doğum olacak büyük ihtimal egzersiz hareketler verdi.

Benim var ama hemoroid kaynaklı basi oldukça rahassiz etmeye başladı

Çok moralim bozuk kızlar bebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.
Hemen beslenmene daha çok dikkat etmelisin. Moralini bozma hemen bazıları ileride gider bazıları geride kalabilir. Mevsim meyvelerinden abartmadan bol bol tüketmeye çalış kaşar diyordu kızlar ağırlık ver yeşillik ye balık felan akşamları mutlaka keçiboynuzu özü yemeyi de ihmal etme lütfen. İnşallah inşallah tez zaman da gelişimini haftasına göre uyum sağlayarak devam eder Çok geçmiş olsun

Bi ara oldu bende yediklerimden dolayı fark ettim. Kabusu olmayaya çalış. Ben kabız değildim ama kabıza yakındım çişimi yaptıktan sonra kalp atışı gibi batmalarım oldu. Çorba ve lif ağırlıklı beslenmeye özen gösterdim o aralar. Şu anda yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…