2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çokta dikkat ediyordum levye sebze süt ürünleri... Balığı her hafta yiyordum ama beden boyle oldu anlamadım. Sakınan göze çöp batıyor cidden. İnşallah iyi olur . Teşekkür ederim

Reactions: 11K
2150ydi en son bugün 1950 ölçtü ölçümde de hata olabilir ama genel olarak gelişmemiş dedi
Ölçümde de hata olabilir asagi yukari farkedebiliyor dogru yatirmasi daha iyi bir arkadaş yazmış kasar bebege iyi kilo aldırıyor yediklerin cok onemli ama belli ki baska bir etken var yine de kilosu cok dusuk degil yeter ki iyi olsun

Canlarım nasılsınız artık son hazırlıklar yapılıyor malum bende ağırlaşmaya başladım. Bebek şampuanı sipariş vereceğim. Siveno ya baktım güzel gibi, incia ve mustela hakkında emin olamadım. Yorumlara bakıyorum, bebeğin gözünü yaltı yazanları falan eliyorum doğrudan. Siveno o açıdan daha iyi geldi. Sizler neler aldınız ? Bide yağ falan alacak mısınız ? Bugün internetten sipariş vereceğim nasip olursa.

Biberon emzik temizleyici ve çamaşır deterjanı olarak green clean tercih ettim. İnşallah pişman olmam.

Çok moralim bozuk kızlar bebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.
Kaç kiloydu en son neden olmuş ki üzme kendini bebek hisseder

İyi olur inşallah canım Allah razı olsun. 10.gunde bir nst dedi ve oskipar yazdi

Çok moralim bozuk kızlar bebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.
Allah allah nazar değdi bu grubun bebelerine yaa Yatış yaparsa daha iyi bile olur emin ellerde bi süre daha tutmaya çalışırlar. Moralini yüksek tutmaya çalış Yaa güldürdün beni Sağlıkla gelsinler de en önemlisi o ben de en az biri bana benzesin istiyorum özellikle kızların anneye benzemesine bayılıyorum ama ultrasonda burunlar aynı baba Kayınvalidem daha ultrasondan erkek bebek için alnı, çenesi, burnu aynı babası dedi Nasıl çözdü valla bravo bana da gözle ağız kaldı bakalım

Ben şampuan olarak mustelanın setini tercih ettim canım içinde şampuan pisik kremi ve bebe yağı vardı ama yağdan emin olmadığım için mustelanın vücut losyonunu da aldım. deterjan olarak da minorisin deterjanını, leke çıkarıcısını bir de biberon temizleyicisini aldım.

O kadarda dikkat ediyoruz nasıl oluyor aklım almıyor

Siveno aldım şampuanı, kendi gözümde denedim az yakıyor gibi. Dikkatli kullanacağız. Green clean aldım temizlik malzemelerini. Bebe yağı ve pişik önleyici de incia.

Aynen hastaneye yatirmasi daha iyi boyle bir korku varsa yatayım de zaten alınsa bile Allahin izniyle yasar dusuk bir hafta da degil kilosu da iyi
Şimdilik yatış vermedi 10 günde bir düşürüldü kontrol

Gönlündeki gibi olsun hersey canım Yenidoğanı da anlastım ben zam yapmadan sözlesme yaptık doğumdan sonra 10 gün içinde cekimin olması gerekiyormuş yoksa durmuyolarmıs

İnsallah dediği gibi değildir sen beslenmene dikkat et protein ağırlıklı beslen baska doktora da görün derim
2 doktor kontrollü ilerliyorum en başından beri malesef ikisinde aynı . Daha fazla dikkat edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…