Çokta dikkat ediyordum levye sebze süt ürünleri... Balığı her hafta yiyordum ama beden boyle oldu anlamadım. Sakınan göze çöp batıyor cidden. İnşallah iyi olur . Teşekkür ederimHemen beslenmene daha çok dikkat etmelisin. Moralini bozma hemen bazıları ileride gider bazıları geride kalabilir. Mevsim meyvelerinden abartmadan bol bol tüketmeye çalış kaşar diyordu kızlar ağırlık ver yeşillik ye balık felan akşamları mutlaka keçiboynuzu özü yemeyi de ihmal etme lütfen. İnşallah inşallah tez zaman da gelişimini haftasına göre uyum sağlayarak devam ederÇok geçmiş olsun
Başın sağolsun Allah rahmet eyleyeGünler sonra bir foruma bakayım dedim kalp kalbe karşı etiketlemişsin kuzum. Cenazemiz vardı giremedim yeni yeni toparlanıyorum. Sen nasılsın iyimisin nasıl gidiyor
Ölçümde de hata olabilir asagi yukari farkedebiliyor dogru yatirmasi daha iyi bir arkadaş yazmış kasar bebege iyi kilo aldırıyor yediklerin cok onemli ama belli ki baska bir etken var yine de kilosu cok dusuk degil yeter ki iyi olsun2150ydi en son bugün 1950 ölçtü ölçümde de hata olabilir ama genel olarak gelişmemiş dedi
Kaç kiloydu en son neden olmuş ki üzme kendini bebek hissederÇok moralim bozuk kızlarbebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.
İyi olur inşallah canım Allah razı olsun. 10.gunde bir nst dedi ve oskipar yazdiÖlçümde de hata olabilir asagi yukari farkedebiliyor dogru yatirmasi daha iyi bir arkadaş yazmış kasar bebege iyi kilo aldırıyor yediklerin cok onemli ama belli ki baska bir etken var yine de kilosu cok dusuk degil yeter ki iyi olsun
2150ydi canım . Doktor ani bebek olumu bile olabilir dedi oksopae yazdı göz yaşlarımı tutamıyorumKaç kiloydu en son neden olmuş ki üzme kendini bebek hisseder
Allah allah nazar değdi bu grubun bebelerine yaaÇok moralim bozuk kızlarbebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.
Yaa güldürdün beniBugün bebeciğimi gördüm doktor babasına benziyor demesiyle birlikte bir hüzün çöktü içime çünkü kocam anasına benziyor. Yani kızlar ben kaynanamı doğuracağımneyse sağlıklı sıhhatli olsun da kaynanama da benzemesin inşallah İlk nst me girdim. Sorun yok çok şükür bebek oldukça hareketli kasılmam ya da sancım yok. Sadece yürüyüşü azaltacaksın dedi doktor. Sabah akşam 30 dakika yeterli dedi. Bebek baş aşağı pozisyonda çünkü. Normal doğum olacak büyük ihtimal egzersiz hareketler verdi.
Ben şampuan olarak mustelanın setini tercih ettim canım içinde şampuan pisik kremi ve bebe yağı vardı ama yağdan emin olmadığım için mustelanın vücut losyonunu da aldım. deterjan olarak da minorisin deterjanını, leke çıkarıcısını bir de biberon temizleyicisini aldım.Canlarım nasılsınız artık son hazırlıklar yapılıyor malum bende ağırlaşmaya başladım. Bebek şampuanı sipariş vereceğim. Siveno ya baktım güzel gibi, incia ve mustela hakkında emin olamadım. Yorumlara bakıyorum, bebeğin gözünü yaltı yazanları falan eliyorum doğrudan. Siveno o açıdan daha iyi geldi. Sizler neler aldınız ? Bide yağ falan alacak mısınız ? Bugün internetten sipariş vereceğim nasip olursa.
Biberon emzik temizleyici ve çamaşır deterjanı olarak green clean tercih ettim. İnşallah pişman olmam.
O kadarda dikkat ediyoruz nasıl oluyor aklım almıyorAllah allah nazar değdi bu grubun bebelerine yaaYatış yaparsa daha iyi bile olur emin ellerde bi süre daha tutmaya çalışırlar. Moralini yüksek tutmaya çalış
Yaa güldürdün beniSağlıkla gelsinler de en önemlisi o ben de en az biri bana benzesin istiyorum özellikle kızların anneye benzemesine bayılıyorum ama ultrasonda burunlar aynı baba Kayınvalidem daha ultrasondan erkek bebek için alnı, çenesi, burnu aynı babası dedi Nasıl çözdü valla bravo bana da gözle ağız kaldı bakalım
Ne2150ydi canım . Doktor ani bebek olumu bile olabilir dedi oksopae yazdı göz yaşlarımı tutamıyorum
Siveno aldım şampuanı, kendi gözümde denedim az yakıyor gibi. Dikkatli kullanacağız. Green clean aldım temizlik malzemelerini. Bebe yağı ve pişik önleyici de incia.Canlarım nasılsınız artık son hazırlıklar yapılıyor malum bende ağırlaşmaya başladım. Bebek şampuanı sipariş vereceğim. Siveno ya baktım güzel gibi, incia ve mustela hakkında emin olamadım. Yorumlara bakıyorum, bebeğin gözünü yaltı yazanları falan eliyorum doğrudan. Siveno o açıdan daha iyi geldi. Sizler neler aldınız ? Bide yağ falan alacak mısınız ? Bugün internetten sipariş vereceğim nasip olursa.
Biberon emzik temizleyici ve çamaşır deterjanı olarak green clean tercih ettim. İnşallah pişman olmam.
Aynen hastaneye yatirmasi daha iyi boyle bir korku varsa yatayım de zaten alınsa bile Allahin izniyle yasar dusuk bir hafta da degil kilosu da iyiO kadarda dikkat ediyoruz nasıl oluyor aklım almıyor
İnşallah canımNe
Ne zaman tekrar kontrolun bombayı atmış bırakmis ya
Allahim korusun insallah birsey olmayacak
Şimdilik yatış vermedi 10 günde bir düşürüldü kontrolAynen hastaneye yatirmasi daha iyi boyle bir korku varsa yatayım de zaten alınsa bile Allahin izniyle yasar dusuk bir hafta da degil kilosu da iyi
Fiyatı gayet uygun bana 2000 tl 3 farklı elbise stüdyo ve dış mekan da 3 albüm hee bi de klip yaparız dediler. Bakalım şu anlık kendim çekinmeyi düşünüyorum ama fikrim ve isteklerim her an değişe bilirseni de böyle görünce bi canım çekme değil hani
İnsallah dediği gibi değildir sen beslenmene dikkat et protein ağırlıklı beslen baska doktora da görün derim2150ydi en son bugün 1950 ölçtü ölçümde de hata olabilir ama genel olarak gelişmemiş dedi
2 doktor kontrollü ilerliyorum en başından beri malesef ikisinde aynı . Daha fazla dikkat edeceğimİnsallah dediği gibi değildir sen beslenmene dikkat et protein ağırlıklı beslen baska doktora da görün derim
Baska doktora da gorun ama benim doktorum Boyle dedi deme sakın kan sulandırıcı değil mi okuduklarımdan sanki oyle aklımda kalmış2150ydi canım . Doktor ani bebek olumu bile olabilir dedi oksopae yazdı göz yaşlarımı tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?