Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelirÇok moralim bozuk kızlarbebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.
Oyşş masallah az kaldı annesiKızlar bebemi gördüm yinegögsüme yatırdı hemşire atletimi tuttu bırakmadı beni izledi bi ara gözlerini açtı sonra uyudu ❣ yanından ayrılırken kalbimi orda bıraktım
Yaa böyle iyi olduğunuzu görünce çok mutlu oluyorum, maşallahKızlar bebemi gördüm yinegögsüme yatırdı hemşire atletimi tuttu bırakmadı beni izledi bi ara gözlerini açtı sonra uyudu ❣ yanından ayrılırken kalbimi orda bıraktım
Ayyyh maşallah daha iyi olacak inşallahKızlar bebemi gördüm yinegögsüme yatırdı hemşire atletimi tuttu bırakmadı beni izledi bi ara gözlerini açtı sonra uyudu ❣ yanından ayrılırken kalbimi orda bıraktım
Oyşş masallah az kaldı annesikavusacaksınız iyi olun yeter ki
Sağolun ablalarıYaa böyle iyi olduğunuzu görünce çok mutlu oluyorum, maşallahKilosu vs ne durumda alıyor artık değil mi? Oyy grubun en aceleci minnak civcivi En kısa zamanda alır evinize dönersiniz inşallah
Kuzucukkkkk daha minnnnak bebekKızlar bebemi gördüm yinegögsüme yatırdı hemşire atletimi tuttu bırakmadı beni izledi bi ara gözlerini açtı sonra uyudu ❣ yanından ayrılırken kalbimi orda bıraktım
İki doktorda aynı şeyi söyledi canım kan sulandırıcı evetBaska doktora da gorun ama benim doktorum Boyle dedi deme sakın kan sulandırıcı değil mi okuduklarımdan sanki oyle aklımda kalmış
harikasiniz@1dogasever ben stüdyo da cekindim elbise kiralayıp gayet güzel oldu eşim ve oğlumla cekindim 31 haftalıkken
ilk defa duyuyorum , daha cok bilgi ogrenirsen bizimlede paylas lutfenGünaydın Kasım anneleri. Dün farklı bir dra gittim plasentada 6cm tümör gördü. Yeni oluşan bişey değilmiş diğer gittiklerim nasıl göremedi anlamadım. Var mı bu konuyla ilgili bilgisi olan. Dr 2. Kez görüyorum böyle bişey dedi ma kötü birşey gibi de dvranmadı. Başta bu rahatlığından takmadım ama şimdi bilemedim. Bilgisi olan uzman önerisi olan açığım herşeye.
İnşallah canım Allah razı olsun. Ecopirin kullanıyordum bırakmıştım. Şimdi oskopar verdi günde 1Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelirsebebi neymiş bir şey dedi mi doktor kan sulandırıcı kullanıyor musun inşallah hayırlı haberler alırsın korkma ama haftan kötü değil her şey iyi olacak inşallah
nst kalp atışı duyulmadı mı allah korusun sakin ol ( yanlış anladım2150ydi canım . Doktor ani bebek olumu bile olabilir dedi oksopae yazdı göz yaşlarımı tutamıyorum
Duyuldu canım çok şükür. Doktor panikletti beni . Ağladığımı görünce artık çoğu gebeye kan sulandırıcı veriyoruz falan dedinst kalp atışı duyulmadı mı allah korusun sakin ol
bende kullanıyorum hem iğne hem hap sakın korkmaDuyuldu canım çok şükür. Doktor panikletti beni . Ağladığımı görünce artık çoğu gebeye kan sulandırıcı veriyoruz falan dedi
Canim sen şükret gerçekten kilosu ve haftan iyi. Bak ben 31 deyim 1 aydır oksapar vuruluyorum kan akışı yavaş bebeğime bana da aynı şeyi söyledi haftada 100 gr alıyorum yetmiyor dedi bebege. Yarin yatısim yapılacak hastaneye. Ne zaman ne olacağı belli değil. Daha ne evim temizlendi ne bebeğin eşyaları hazır hiç bir şeyim yok. Hastaneye yaticam ama ne kadar kalacağımı bilmediğim icin valize ne koymam gerektiğini bile bilmiyorum. Sabahtan beri ağlıyorum elimden başka hiç bir şey gelmiyor çünkü.2150ydi canım . Doktor ani bebek olumu bile olabilir dedi oksopae yazdı göz yaşlarımı tutamıyorum
Baska doktora da gorun ama benim doktorum Boyle dedi deme sakın kan sulandırıcı değil mi okuduklarımdan sanki oyle aklımda kalmış
MasallahSağolun ablalarıkilosu artı 20 gram ,kilo alıyor artık yavş yavaş, inş yakın zamanda evimize döneriz
Rabbim korusun bebeklerimizi insallah bısey olmaz tedbirini alıyosunİki doktorda aynı şeyi söyledi canım kan sulandırıcı evet
bende kullanıyorum hem iğne hem hap sakın korkma
Masallahsupanallah oda olcak annesi iyi olun siz düzenlebildin mi
Rabbim korusun bebeklerimizi insallah bısey olmaz tedbirini alıyosunAllah yardımcın olsun
İnşallah canlarım benim Allah razı olsun içimi ferhalattinizMorm Bu konuda çok haklısınız. Ben de iki doktora giderken birine diğerinin dediğini söyleyince sorduğum şeyi çok irdelemiyor, incelemiyordu. İnşallah tekrardan yakalayacak haftasını. Üzmeyin kendinizi, kan sulandırıcı ile daha çok besin gidecek.
İnşallah bu süreci en kolay şekilde atlatırız canım çok zormuş anne olmak . Bende daha hiçbir hazırlığımi yapmadım çok gergin endişeliyim .Allah'ım hayırlara çıkarsın inşallah. Sende üzülme lütfen ağlayıp bebeklerimize zarar vermeyelim biz elimizden geleni yapıyoruz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınCanim sen şükret gerçekten kilosu ve haftan iyi. Bak ben 31 deyim 1 aydır oksapar vuruluyorum kan akışı yavaş bebeğime bana da aynı şeyi söyledi haftada 100 gr alıyorum yetmiyor dedi bebege. Yarin yatısim yapılacak hastaneye. Ne zaman ne olacağı belli değil. Daha ne evim temizlendi ne bebeğin eşyaları hazır hiç bir şeyim yok. Hastaneye yaticam ama ne kadar kalacağımı bilmediğim icin valize ne koymam gerektiğini bile bilmiyorum. Sabahtan beri ağlıyorum elimden başka hiç bir şey gelmiyor çünkü.
Normal hayatta planlı ve kontrolcu bir insanım ancak bu duruma elimden hiç bir şey gelmiyor evimden uzakta kimsenin olmadigi bi şehirde doğum yapacağım maalesef.
Ah canim yaCanim sen şükret gerçekten kilosu ve haftan iyi. Bak ben 31 deyim 1 aydır oksapar vuruluyorum kan akışı yavaş bebeğime bana da aynı şeyi söyledi haftada 100 gr alıyorum yetmiyor dedi bebege. Yarin yatısim yapılacak hastaneye. Ne zaman ne olacağı belli değil. Daha ne evim temizlendi ne bebeğin eşyaları hazır hiç bir şeyim yok. Hastaneye yaticam ama ne kadar kalacağımı bilmediğim icin valize ne koymam gerektiğini bile bilmiyorum. Sabahtan beri ağlıyorum elimden başka hiç bir şey gelmiyor çünkü.
Normal hayatta planlı ve kontrolcu bir insanım ancak bu duruma elimden hiç bir şey gelmiyor evimden uzakta kimsenin olmadigi bi şehirde doğum yapacağım maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?