2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok moralim bozuk kızlar bebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.
Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir sebebi neymiş bir şey dedi mi doktor kan sulandırıcı kullanıyor musun inşallah hayırlı haberler alırsın korkma ama haftan kötü değil her şey iyi olacak inşallah

Kızlar bebemi gördüm yine gögsüme yatırdı hemşire atletimi tuttu bırakmadı beni izledi bi ara gözlerini açtı sonra uyudu ❣ yanından ayrılırken kalbimi orda bıraktım
Yaa böyle iyi olduğunuzu görünce çok mutlu oluyorum, maşallah Kilosu vs ne durumda alıyor artık değil mi? Oyy grubun en aceleci minnak civcivi En kısa zamanda alır evinize dönersiniz inşallah

Karnımın sağındaki ağrı geçmedi hala, haftaya randevum var erkene mi alsam, acile mi gitsem karar veremedim. Bebiş hareketli ama. Gaz ağrısı olabilir mi? Sizce ne yapmalıyım?

Oyşş masallah az kaldı annesi kavusacaksınız iyi olun yeter ki

Yaa böyle iyi olduğunuzu görünce çok mutlu oluyorum, maşallah Kilosu vs ne durumda alıyor artık değil mi? Oyy grubun en aceleci minnak civcivi En kısa zamanda alır evinize dönersiniz inşallah
Sağolun ablaları kilosu artı 20 gram ,kilo alıyor artık yavş yavaş, inş yakın zamanda evimize döneriz

Baska doktora da gorun ama benim doktorum Boyle dedi deme sakın kan sulandırıcı değil mi okuduklarımdan sanki oyle aklımda kalmış
İki doktorda aynı şeyi söyledi canım kan sulandırıcı evet

@1dogasever ben stüdyo da cekindim elbise kiralayıp gayet güzel oldu eşim ve oğlumla cekindim 31 haftalıkken
harikasiniz
kirmizi elbiseye ozellikle bayildimm
ilk defa duyuyorum , daha cok bilgi ogrenirsen bizimlede paylas lutfen

İnşallah canım Allah razı olsun. Ecopirin kullanıyordum bırakmıştım. Şimdi oskopar verdi günde 1

2150ydi canım . Doktor ani bebek olumu bile olabilir dedi oksopae yazdı göz yaşlarımı tutamıyorum
nst kalp atışı duyulmadı mı allah korusun sakin ol ( yanlış anladım ) bende kan sulandırıcı kullanıyorum bir şey olmayacak inşallah sağ salim kavuşcaz bebeklerimize bu ara kimseye iyi kötü bir şey anlatma yakınından kafanı dinle herkesten bi laf cıkınca insanın daha çok morel bozuluyor

Duyuldu canım çok şükür. Doktor panikletti beni . Ağladığımı görünce artık çoğu gebeye kan sulandırıcı veriyoruz falan dedi
bende kullanıyorum hem iğne hem hap sakın korkma

2150ydi canım . Doktor ani bebek olumu bile olabilir dedi oksopae yazdı göz yaşlarımı tutamıyorum
Canim sen şükret gerçekten kilosu ve haftan iyi. Bak ben 31 deyim 1 aydır oksapar vuruluyorum kan akışı yavaş bebeğime bana da aynı şeyi söyledi haftada 100 gr alıyorum yetmiyor dedi bebege. Yarin yatısim yapılacak hastaneye. Ne zaman ne olacağı belli değil. Daha ne evim temizlendi ne bebeğin eşyaları hazır hiç bir şeyim yok. Hastaneye yaticam ama ne kadar kalacağımı bilmediğim icin valize ne koymam gerektiğini bile bilmiyorum. Sabahtan beri ağlıyorum elimden başka hiç bir şey gelmiyor çünkü.
Normal hayatta planlı ve kontrolcu bir insanım ancak bu duruma elimden hiç bir şey gelmiyor evimden uzakta kimsenin olmadigi bi şehirde doğum yapacağım maalesef.

Baska doktora da gorun ama benim doktorum Boyle dedi deme sakın kan sulandırıcı değil mi okuduklarımdan sanki oyle aklımda kalmış
Morm Bu konuda çok haklısınız. Ben de iki doktora giderken birine diğerinin dediğini söyleyince sorduğum şeyi çok irdelemiyor, incelemiyordu. İnşallah tekrardan yakalayacak haftasını. Üzmeyin kendinizi, kan sulandırıcı ile daha çok besin gidecek.

Sağolun ablaları kilosu artı 20 gram ,kilo alıyor artık yavş yavaş, inş yakın zamanda evimize döneriz
Masallah supanallah oda olcak annesi iyi olun siz düzenlebildin mi
İki doktorda aynı şeyi söyledi canım kan sulandırıcı evet
Rabbim korusun bebeklerimizi insallah bısey olmaz tedbirini alıyosun Allah yardımcın olsun

bende kullanıyorum hem iğne hem hap sakın korkma
Masallah supanallah oda olcak annesi iyi olun siz düzenlebildin mi

Rabbim korusun bebeklerimizi insallah bısey olmaz tedbirini alıyosun Allah yardımcın olsun
İnşallah canlarım benim Allah razı olsun içimi ferhalattiniz

İnşallah bu süreci en kolay şekilde atlatırız canım çok zormuş anne olmak . Bende daha hiçbir hazırlığımi yapmadım çok gergin endişeliyim .Allah'ım hayırlara çıkarsın inşallah. Sende üzülme lütfen ağlayıp bebeklerimize zarar vermeyelim biz elimizden geleni yapıyoruz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Ah canim ya
Cidden oyle bir duruma geldik ki bir de bana da hazir degil birsey diye takma diyorlar da insan artik bu halde herseye takiyor
Sanki hersey hazir olsun ev temizlenmiş olsa rayına oturacak gibi geliyor bazi şeyler
Oysa hepsi kafamızda
Aglama saglikla gelsin yeter ki kontrolde kalacaksin Allahin izniyle birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…