2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende kan sulandirici kullaniyorum
Hatta bir onceki düştüğümde doktor vermemisti hep düşünürüm kullansaydım birsey degisirmiydi diye
Hap olarak aliyorum bende ekopirin di sanirim adi

Reactions: 11K
Aglama canım başımıza ne zaman ne geleceğini bilemeyiz ben gecen gün atmıstım bebek küveze girerse sen yeni ameliyatlı oldugun için seni hastane de bırakmazlar muhtemelen 2 gün kalır cıkarsın babası falan kalır yanına gelcek kimse yok mu olmasa bile üzülme bu bi süreç gecici öyle düşün

Eklentiler

• IMG_20220924_155949.webp
    19 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20220924_155908.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 52
Kacinci hafta da bırakmak lazım acaba kan sulandiriciyi
Hayirlisiyla bir dogursaydik bu kadar ayrintiyi düşünmek bir de bebege etkisini hepsi cok geliyor bazen
Bana 34. haftada birakilcak dendi canim
Günler sonra bir foruma bakayım dedim kalp kalbe karşı etiketlemişsin kuzum. Cenazemiz vardı giremedim yeni yeni toparlanıyorum. Sen nasılsın iyimisin nasıl gidiyor
basiniz sagolsun
cok gecmis olsun
yatis yapman gerekliyse yapsinlar tabi canim , hem daha guvenfe olursun hem de 7-24 sen ve bebegin takip edilir
Çok moralim bozuk kızlar bebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.

canim kendini uzmenin bebege hic faydasi yok, kendini tutmak zor biliyorum ama hastende gozetim altinda olmak hic de kotu degil .
eve geldikten sonra bir temizlikci tutar halledersin , esyalari da yikarsin bebisin ihtiyacina gore. bunlar halledebilir seyler
Senin de bebeginin de sagligi yerinde olsun geri kalani halledilir .
saglikla bebeginin kucaginda oldugunu hayal et

Beslenmeden olabilir evet bu ara zaten hiçbir şey yiyemiyorum da iştah 0

Çok moralim bozuk kızlar bebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.
Canim üzme kendini lütfen şuan doğsa bile sağlıkla hayata devam etme şansı çok yüksek fakat sen endiselendikce bebekte strese girecek.Allah yardımcın olsun

İnşallah canım Allah razı olsun. Ecopirin kullanıyordum bırakmıştım. Şimdi oskopar verdi gün
Hamilelik sürecinde korona oldun mu acaba belki bu pıhtılaşmanın sebebi o olabilir kan sulandırıcıyla umarım düzelir genelde 35. Haftada bıraktırıyorlar kan sulandırıcıyı doktorunuz erken mi bıraktırdı acaba inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız

Büyükşehire gidiyor olman inan sen ve bebek için çok daha iyi. Daha emin ellere gideceğini düşün, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın. Kendini korkuya teslim etme.

Eflatun1Kelebek canim kac gr doğmuştu bebeğin? Bende bu hafta her an her şey olabilir yarin belli olacak işte çok korkuyorum ama çok zayıf benimki 1100 gr
1800 gram doğmuştu cnm 31+0 da doğdu. 1600 e kadar inmişti şükür geri alıyo kilo

Kızlar bebemi gördüm yine gögsüme yatırdı hemşire atletimi tuttu bırakmadı beni izledi bi ara gözlerini açtı sonra uyudu ❣ yanından ayrılırken kalbimi orda bıraktım
Ah kuzum benim evinize geçince doya doya bakışacaksınız uzak değil o günler nasıl ilerliyor sağlıkla büyüsün inşallah

Kan sulandirici iğneler doğumdan 10 gün sonrasına kadar kullanılıyorr bende kullanıyorum bırakmak için yalvardım bir ara o zaman demişlerdi

Canim annem olacak yanımda ama bursali değilim ben evim balikesirde. Bebek kuvezden çıkana kadar süt vermem gerekecek muhtemelen eşyalı kiralık geçici bir ev tutucaz bursa da. Hastanede çok tutmazlar gibi geliyor bana da. Başka ne yapılır bilmiyorum..
1800 gram doğmuştu cnm 31+0 da doğdu. 1600 e kadar inmişti şükür geri alıyo kilo
Senin ciğer geliştiricileri yapilmismiydi peki bana 4 doz 1 ay önce bugünde 2 doz hatırlatma dozu yapıldı. Toplamda 3 iğne vurulmuş oldum yani acaba kuvez süresini düşürür mu bu kadar ciğer geliştirici?

Duyuldu canım çok şükür. Doktor panikletti beni . Ağladığımı görünce artık çoğu gebeye kan sulandırıcı veriyoruz falan dedi
Korkmayın oksapar tarzı iğneler ecopirin den çok daha etkili. Artık coraspin ecopirin vermiyor doktorlar, çok az hem iğne hem bu haplardan birini veriyor ama asıl etkili olan iğne. Ben 4. Haftadan beri yapıyorum

Kızlar bebekler ne zaman dönüyor?Daha dönmemi. Ben normal doğum istiyorum ama korkmuyor da değilim. Tam 40 haftayı tamamlıyor değil mi bebişler normalde?
Göğüslerden sıvı gelmeler başladı özellikle soldan.?Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…