Aglama canım başımıza ne zaman ne geleceğini bilemeyiz ben gecen gün atmıstım bebek küveze girerse sen yeni ameliyatlı oldugun için seni hastane de bırakmazlar muhtemelen 2 gün kalır cıkarsın babası falan kalır yanına gelcek kimse yok mu olmasa bile üzülme bu bi süreç gecici öyle düşünCanim sen şükret gerçekten kilosu ve haftan iyi. Bak ben 31 deyim 1 aydır oksapar vuruluyorum kan akışı yavaş bebeğime bana da aynı şeyi söyledi haftada 100 gr alıyorum yetmiyor dedi bebege. Yarin yatısim yapılacak hastaneye. Ne zaman ne olacağı belli değil. Daha ne evim temizlendi ne bebeğin eşyaları hazır hiç bir şeyim yok. Hastaneye yaticam ama ne kadar kalacağımı bilmediğim icin valize ne koymam gerektiğini bile bilmiyorum. Sabahtan beri ağlıyorum elimden başka hiç bir şey gelmiyor çünkü.
Normal hayatta planlı ve kontrolcu bir insanım ancak bu duruma elimden hiç bir şey gelmiyor evimden uzakta kimsenin olmadigi bi şehirde doğum yapacağım maalesef.
Bende hemoroid yoktu ama iyi agrım oluyorBenim var ama hemoroid kaynaklı basi oldukça rahassiz etmeye başladı
Bana 34. haftada birakilcak dendi canimKacinci hafta da bırakmak lazım acaba kan sulandiriciyi
Hayirlisiyla bir dogursaydik bu kadar ayrintiyi düşünmek bir de bebege etkisini hepsi cok geliyor bazen
basiniz sagolsunGünler sonra bir foruma bakayım dedim kalp kalbe karşı etiketlemişsin kuzum. Cenazemiz vardı giremedim yeni yeni toparlanıyorum. Sen nasılsın iyimisin nasıl gidiyor
cok gecmis olsunAaaa başınız sağolsun canımAllah sabır versin Griple boğuşuyorum 4 gündür. Onun dışında erken doğum riskim var yatıyorum hep serviks epey kısaldı. Doktorum 34 ü tamamlayalım diyo Cumartesi tamamlıyoruz inşallah bakalım perşembe kontrolde yeni bişey der mi. Bebiş nasıl iyisiniz dimi?
yatis yapman gerekliyse yapsinlar tabi canim , hem daha guvenfe olursun hem de 7-24 sen ve bebegin takip edilirKizlar perinatolog dan geldim şimdi bebeğimin kan akisi yine yavaş. Beni bursaya sevk etti yarin orada kontrole gideceğim yatiracaklar orda Dr um ordaki Dr ile görüştü duruma göre ya yatış yapılıp takip edilecek ya da durum çok kritik görürse Dr hemen sezeryana alacak. Dua edin bana olur mu bebeğimi sağlıkla kucağıma alayim. Daha çok ufak 31 hafta yeni doldu 1100 gr kahroldum sabahtan beri. Elim ayağım dolandı napicagimi bilmiyorum
Çok moralim bozuk kızlarbebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.
canim kendini uzmenin bebege hic faydasi yok, kendini tutmak zor biliyorum ama hastende gozetim altinda olmak hic de kotu degil .Canim sen şükret gerçekten kilosu ve haftan iyi. Bak ben 31 deyim 1 aydır oksapar vuruluyorum kan akışı yavaş bebeğime bana da aynı şeyi söyledi haftada 100 gr alıyorum yetmiyor dedi bebege. Yarin yatısim yapılacak hastaneye. Ne zaman ne olacağı belli değil. Daha ne evim temizlendi ne bebeğin eşyaları hazır hiç bir şeyim yok. Hastaneye yaticam ama ne kadar kalacağımı bilmediğim icin valize ne koymam gerektiğini bile bilmiyorum. Sabahtan beri ağlıyorum elimden başka hiç bir şey gelmiyor çünkü.
Normal hayatta planlı ve kontrolcu bir insanım ancak bu duruma elimden hiç bir şey gelmiyor evimden uzakta kimsenin olmadigi bi şehirde doğum yapacağım maalesef.
Beslenmeden olabilir evet bu ara zaten hiçbir şey yiyemiyorum daBi ara oldu bende yediklerimden dolayı fark ettim. Kabusu olmayaya çalış. Ben kabız değildim ama kabıza yakındım çişimi yaptıktan sonra kalp atışı gibi batmalarım oldu. Çorba ve lif ağırlıklı beslenmeye özen gösterdim o aralar. Şu anda yok çok şükür
Belki gizli dir bilemiyorum eger bununla ilgiliyse bol su tüketmek lazimBende hemoroid yoktu ama iyi agrım oluyor
Canim üzme kendini lütfenÇok moralim bozuk kızlarbebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.
Sağ ol canım Allah razı olsun inşallah en azından 36ya kadar dururCanim üzme kendini lütfenşuan doğsa bile sağlıkla hayata devam etme şansı çok yüksek fakat sen endiselendikce bebekte strese girecek.Allah yardımcın olsun
Hamilelik sürecinde korona oldun mu acaba belki bu pıhtılaşmanın sebebi o olabilir kan sulandırıcıyla umarım düzelir genelde 35. Haftada bıraktırıyorlar kan sulandırıcıyı doktorunuz erken mi bıraktırdı acaba inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınızİnşallah canım Allah razı olsun. Ecopirin kullanıyordum bırakmıştım. Şimdi oskopar verdi gün
Ben daha iyiyim canım şükürMasallahsupanallah oda olcak annesi iyi olun siz düzenlebildin mi
Rabbim korusun bebeklerimizi insallah bısey olmaz tedbirini alıyosunAllah yardımcın olsun
Büyükşehire gidiyor olman inan sen ve bebek için çok daha iyi. Daha emin ellere gideceğini düşün, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın. Kendini korkuya teslim etme.Kizlar perinatolog dan geldim şimdi bebeğimin kan akisi yine yavaş. Beni bursaya sevk etti yarin orada kontrole gideceğim yatiracaklar orda Dr um ordaki Dr ile görüştü duruma göre ya yatış yapılıp takip edilecek ya da durum çok kritik görürse Dr hemen sezeryana alacak. Dua edin bana olur mu bebeğimi sağlıkla kucağıma alayim. Daha çok ufak 31 hafta yeni doldu 1100 gr kahroldum sabahtan beri. Elim ayağım dolandı napicagimi bilmiyorum
1800 gram doğmuştu cnm 31+0 da doğdu. 1600 e kadar inmişti şükür geri alıyo kiloEflatun1Kelebek canim kac gr doğmuştu bebeğin? Bende bu hafta her an her şey olabilir yarin belli olacak işte çok korkuyorum ama çok zayıf benimki 1100 gr
Ah kuzum benim evinize geçince doya doya bakışacaksınız uzak değil o günlerKızlar bebemi gördüm yinegögsüme yatırdı hemşire atletimi tuttu bırakmadı beni izledi bi ara gözlerini açtı sonra uyudu ❣ yanından ayrılırken kalbimi orda bıraktım
Cok şükür bebis ne durumdaBen daha iyiyim canım şükür
Kan sulandirici iğneler doğumdan 10 gün sonrasına kadar kullanılıyorr bende kullanıyorum bırakmak için yalvardım bir ara o zaman demişlerdiHamilelik sürecinde korona oldun mu acaba belki bu pıhtılaşmanın sebebi o olabilir kan sulandırıcıyla umarım düzelir genelde 35. Haftada bıraktırıyorlar kan sulandırıcıyı doktorunuz erken mi bıraktırdı acaba inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız
Şimdilik iyi canım daha emmeye izin yok,ciğerleri güçlenmesi lazımmış. Onun dışında şükür iyiyizAh kuzum benim evinize geçince doya doya bakışacaksınız uzak değil o günlernasıl ilerliyor sağlıkla büyüsün inşallah
Canim annem olacak yanımda ama bursali değilim ben evim balikesirde. Bebek kuvezden çıkana kadar süt vermem gerekecek muhtemelen eşyalı kiralık geçici bir ev tutucaz bursa da. Hastanede çok tutmazlar gibi geliyor bana da. Başka ne yapılır bilmiyorum..Aglama canım başımıza ne zaman ne geleceğini bilemeyiz ben gecen gün atmıstım bebek küveze girerse sen yeni ameliyatlı oldugun için seni hastane de bırakmazlar muhtemelen 2 gün kalır cıkarsın babası falan kalır yanına gelcek kimse yok mu olmasa bile üzülme bu bi süreç gecici öyle düşün
Senin ciğer geliştiricileri yapilmismiydi peki bana 4 doz 1 ay önce bugünde 2 doz hatırlatma dozu yapıldı. Toplamda 3 iğne vurulmuş oldum yani acaba kuvez süresini düşürür mu bu kadar ciğer geliştirici?1800 gram doğmuştu cnm 31+0 da doğdu. 1600 e kadar inmişti şükür geri alıyo kilo
İyi canım şükür ,takip altında. Dua edin ❣Cok şükür bebis ne durumda
Korkmayın oksapar tarzı iğneler ecopirin den çok daha etkili. Artık coraspin ecopirin vermiyor doktorlar, çok az hem iğne hem bu haplardan birini veriyor ama asıl etkili olan iğne. Ben 4. Haftadan beri yapıyorumDuyuldu canım çok şükür. Doktor panikletti beni . Ağladığımı görünce artık çoğu gebeye kan sulandırıcı veriyoruz falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?