2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
canim benimki 26-37. haftalarda donmustu

Siveno köpük şampuan. Iva natura pişik kremi, Losyon ve yağ aldım. Doğal markalar içinde en uygunu iva natura diye aldım umarım iyi çıkar. Pişik için sarı kantaron da tavsiye ediliyor ama sanki ağır gelir gibi geldi bana

Çok moralim bozuk kızlar bebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.
Canım üzülme, doktora vaktinde gitmişsin, ne güzel. Hayırlı haberler yaz inşallah. Eski iyi kalite kaşar yemeye çalış, marketlerde reyonlarda satılan o kaşarlar da iyidir belki ama gerçek kaşar daha iyi olur imkanın varsa, muz ye. Aklıma gelenler bunlar. Allah yardımcın olsun

Mustela yı denedin mi canım göz yakıyor mu

Siveno aldım şampuanı, kendi gözümde denedim az yakıyor gibi. Dikkatli kullanacağız. Green clean aldım temizlik malzemelerini. Bebe yağı ve pişik önleyici de incia.
Hımm onu bi daha düşüneyim o zaman, mustela için de iyi diyen var kötü diyen var. Bilemedim. Pişik önleyici bepanthen aldım umarım iyi çıkar. İncia ile siveno üreticisi aynı firmaydı yanlış hatırlamıyorsam.

İlk yattığım gün ve ertrsi gün olmal üzere 2 doz yapıldı bana canım

İyi canım şükür ,takip altında. Dua edin ❣
Allahim korusun
Etmez miyiz ne güçlüdür o
Benim 2. Kizim da yogun bakimda yattığında emzirmeye geçiyordum o çekik gözleriyle meydan okuyordu sanki hayata
O bana güç veriyordu sanki ben ona degil
Saglikla büyüyüp kucağına gelecek ve oda hic ayrılmak istemicek senden göreceksin

Ben chicco aldim hepsini
Memnun kaldığım bir marka bir sure bununla giderim

Denemedim canım doğuma yakın denerim ambalajı açmadım daha bazilari yakıyor diyor bazıları yakmıyor diyor anlamadım ben de

Aynen canım onu iyi görünce bende iyi oluyorum.Beni hissediyor,ben ağlayınca oda başlıyor ağlamaya.Sakinleştiriyorum hemen

Bana yürüş yapmayı yasakladı doktor bebek baş aşağı doğum pozisyonunda duruyor diye. Yani diyeceğim şu ki bol yürüyüş bebeklerin baş aşağı gelmesi için güzel bir egzersiz

Maşallah size sizi görüştürüyorlarsa yakındır eve gelmesi canım sağlıkla inşallah
İnş canım ilk haftalar sadece izleyip eve geliyodum sürekli ağlıyodum.Aklım ondaydı.Bu hafta gögsüme veriyorlar,inş haftayada emzirebilirim

Kızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Yaaa yeni gördüm ya. Gözün aydın canım, sana da bebeklerinede sağlıklı günler dilerim inşallah her şey yolundadır

Papatyamelo canim acaba tabloda güncelleme mi yapsan? Bebek doğum tarihi kilo ve boy olarak sütun mu eklesene? Diğer topiklerı gezdim simdi öyle yapmışlar Eylül veya Ekim topiginde çok güzel olmuş.
Canım tabloyla ilgilenemiyorum ben ilk tabloyu sadece sat tarihi tahmini doğum ve cinsiyet olarak açmıştım sonradan kalp atışı kesede ekleyelim dediler ekledim onu bile söylemeyen oldu o yüzden böylesi daha iyi hem fazla bilgiye gerek yok bence bebişlere nazar değmesin,zaten hastayım da atlatmaya çalışıyorum topiğe bile fazla giremiyorum

Canım inşallah ilaç işe yarar ve düzelir Morm dualarımdasın
Benimki de uygulamada yazandan düşük çıkıyordu hep Bi de bende gebelik şekeri var ama kaşar ve muz yedim napim
Sürekli sola yattım artık sol kolum filan uyuşuyprdu
başka bildiğim birşey olsa keşke yardımcı olabilsem

Ben, bebeğin çamaşırlarını güneşte kuruttum şimdi baktım yanmış resmen Bi de ütü yapmama gerek var mı acaba annelerim sizce?
Google a yazdm bulamadım bişi

Duyuldu canım çok şükür. Doktor panikletti beni . Ağladığımı görünce artık çoğu gebeye kan sulandırıcı veriyoruz falan dedi
Kan sulandırıcı moralini bozmasın canım, ben günde 3 tane yapıyorum. Hep bunun hem bebek hem benim için iyi bişey olduğunu, alt tarafı iğne olduğunu düşünerek yapıyorum. Drrler ki bişey yediğinizde ne niyetle yerseniz o olurmuş, zararlı dersen zararlı gibi, ilaç içinde şifa olsun diyerek kullanıyorum. Ya Şafi, şifa ver diyerek iğneyi yapıyorum. Stres çok zararlı unutma

Bir ay kadar önceydi galiba döndü demişlerdi ama 10 gün kadar önce gittiğimizde normaldi baş aşağı değildi. Değişiyor galiba. Ama 2 gündür kasıklarıma çok baskı var yine dönmüş olabilir. Nasıl emin olunur ki ? Kasıklarıma doğru göbeğim daha da büyümüş gibi geliyor.

Sarı kantaron bana da ağır gelir gibi geliyor. İva naturaya bakmadım bakayım canım sağol. Siveno yu denedin mi göz yakıyor mu

Ben chicco aldim hepsini
Memnun kaldığım bir marka bir sure bununla giderim
Chicco ya denk gelmedim galiba onunda şampuanı falan var mıydı ? Göz yakıyor mu denedin mi

Denemedim canım doğuma yakın denerim ambalajı açmadım daha bazilari yakıyor diyor bazıları yakmıyor diyor anlamadım ben de
Kişiye göre farkediyor demek ki . İnşaAllah alerjik bebeklerimiz olmaz da her şeyi kullanırlar

Benim de aynı firma diye kalmış ama ikisinin de aynı kategoride ürünleri var. Mustela temiz değil diye okudum birkaç yerde bilemiyorum, karar vermek çok zor. Bir de internetten alacaksan yorumlara iyi bak, satıcıyı seçerken. Bazılarının yolda dökülmüş hep. Şansıma bana sağlam geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…