canim benimki 26-37. haftalarda donmustuKızlar bebekler ne zaman dönüyor?Daha dönmemi. Ben normal doğum istiyorum ama korkmuyor da değilim. Tam 40 haftayı tamamlıyor değil mi bebişler normalde?
Göğüslerden sıvı gelmeler başladı özellikle soldan.?Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Siveno köpük şampuan. Iva natura pişik kremi, Losyon ve yağ aldım. Doğal markalar içinde en uygunu iva natura diye aldım umarım iyi çıkar. Pişik için sarı kantaron da tavsiye ediliyor ama sanki ağır gelir gibi geldi banaCanlarım nasılsınız artık son hazırlıklar yapılıyor malum bende ağırlaşmaya başladım. Bebek şampuanı sipariş vereceğim. Siveno ya baktım güzel gibi, incia ve mustela hakkında emin olamadım. Yorumlara bakıyorum, bebeğin gözünü yaltı yazanları falan eliyorum doğrudan. Siveno o açıdan daha iyi geldi. Sizler neler aldınız ? Bide yağ falan alacak mısınız ? Bugün internetten sipariş vereceğim nasip olursa.
Biberon emzik temizleyici ve çamaşır deterjanı olarak green clean tercih ettim. İnşallah pişman olmam.
Canım üzülme, doktora vaktinde gitmişsin, ne güzel. Hayırlı haberler yaz inşallah. Eski iyi kalite kaşar yemeye çalış, marketlerde reyonlarda satılan o kaşarlar da iyidir belki ama gerçek kaşar daha iyi olur imkanın varsa, muz ye. Aklıma gelenler bunlar. Allah yardımcın olsunÇok moralim bozuk kızlarbebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.
Mustela yı denedin mi canım göz yakıyor muBen şampuan olarak mustelanın setini tercih ettim canım içinde şampuan pisik kremi ve bebe yağı vardı ama yağdan emin olmadığım için mustelanın vücut losyonunu da aldım. deterjan olarak da minorisin deterjanını, leke çıkarıcısını bir de biberon temizleyicisini aldım.
Hımm onu bi daha düşüneyim o zaman, mustela için de iyi diyen var kötü diyen var. Bilemedim. Pişik önleyici bepanthen aldım umarım iyi çıkar. İncia ile siveno üreticisi aynı firmaydı yanlış hatırlamıyorsam.Siveno aldım şampuanı, kendi gözümde denedim az yakıyor gibi. Dikkatli kullanacağız. Green clean aldım temizlik malzemelerini. Bebe yağı ve pişik önleyici de incia.
İlk yattığım gün ve ertrsi gün olmal üzere 2 doz yapıldı bana canımCanim annem olacak yanımda ama bursali değilim ben evim balikesirde. Bebek kuvezden çıkana kadar süt vermem gerekecek muhtemelen eşyalı kiralık geçici bir ev tutucaz bursa da. Hastanede çok tutmazlar gibi geliyor bana da. Başka ne yapılır bilmiyorum..
Senin ciğer geliştiricileri yapilmismiydi peki bana 4 doz 1 ay önce bugünde 2 doz hatırlatma dozu yapıldı. Toplamda 3 iğne vurulmuş oldum yani acaba kuvez süresini düşürür mu bu kadar ciğer geliştirici?
Allahim korusunİyi canım şükür ,takip altında. Dua edin ❣
Niye böyle insanı korkutuyorlar anlamış değilim başka doktordan görüş alabilirsin bence2150ydi canım . Doktor ani bebek olumu bile olabilir dedi oksopae yazdı göz yaşlarımı tutamıyorum
Ben chicco aldim hepsiniCanım üzülme, doktora vaktinde gitmişsin, ne güzel. Hayırlı haberler yaz inşallah. Eski iyi kalite kaşar yemeye çalış, marketlerde reyonlarda satılan o kaşarlar da iyidir belki ama gerçek kaşar daha iyi olur imkanın varsa, muz ye. Aklıma gelenler bunlar. Allah yardımcın olsun
Mustela yı denedin mi canım göz yakıyor mu
Hımm onu bi daha düşüneyim o zaman, mustela için de iyi diyen var kötü diyen var. Bilemedim. Pişik önleyici bepanthen aldım umarım iyi çıkar. İncia ile siveno üreticisi aynı firmaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Maşallah sizeKızlar bebemi gördüm yinegögsüme yatırdı hemşire atletimi tuttu bırakmadı beni izledi bi ara gözlerini açtı sonra uyudu ❣ yanından ayrılırken kalbimi orda bıraktım
Denemedim canım doğuma yakın denerim ambalajı açmadım daha bazilari yakıyor diyor bazıları yakmıyor diyor anlamadım ben deCanım üzülme, doktora vaktinde gitmişsin, ne güzel. Hayırlı haberler yaz inşallah. Eski iyi kalite kaşar yemeye çalış, marketlerde reyonlarda satılan o kaşarlar da iyidir belki ama gerçek kaşar daha iyi olur imkanın varsa, muz ye. Aklıma gelenler bunlar. Allah yardımcın olsun
Hımm onu bi daha düşüneyim o zaman, mustela için de iyi diyen var kötü diyen var. Bilemedim. Pişik önleyici bepanthen aldım umarım iyi çıkar. İncia ile siveno üreticisi aynı firmaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Aynen canım onu iyi görünce bende iyi oluyorum.Beni hissediyor,ben ağlayınca oda başlıyor ağlamaya.Sakinleştiriyorum hemenAllahim korusun
Etmez miyiz ne güçlüdür o
Benim 2. Kizim da yogun bakimda yattığında emzirmeye geçiyordum o çekik gözleriyle meydan okuyordu sanki hayata
O bana güç veriyordu sanki ben ona degil
Saglikla büyüyüp kucağına gelecek ve oda hic ayrılmak istemicek senden göreceksin
Bana yürüş yapmayı yasakladı doktor bebek baş aşağı doğum pozisyonunda duruyor diye. Yani diyeceğim şu ki bol yürüyüş bebeklerin baş aşağı gelmesi için güzel bir egzersizKızlar bebekler ne zaman dönüyor?Daha dönmemi. Ben normal doğum istiyorum ama korkmuyor da değilim. Tam 40 haftayı tamamlıyor değil mi bebişler normalde?
Göğüslerden sıvı gelmeler başladı özellikle soldan.?Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
İnş canımMaşallah sizesizi görüştürüyorlarsa yakındır eve gelmesi canım sağlıkla inşallah
YaaaKızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Canım tabloyla ilgilenemiyorum ben ilk tabloyu sadece sat tarihi tahmini doğum ve cinsiyet olarak açmıştım sonradan kalp atışı kesede ekleyelim dediler ekledim onu bile söylemeyen oldu o yüzden böylesi daha iyi hem fazla bilgiye gerek yok bence bebişlere nazar değmesin,zaten hastayım da atlatmaya çalışıyorum topiğe bile fazla giremiyorumPapatyamelo canim acaba tabloda güncelleme mi yapsan? Bebek doğum tarihi kilo ve boy olarak sütun mu eklesene? Diğer topiklerı gezdim simdi öyle yapmışlar Eylül veya Ekim topiginde çok güzel olmuş.
Buna dikkat edeyim çünkü bu aralar suda içemiyorum teşekkür ederimBelki gizli dir bilemiyorum eger bununla ilgiliyse bol su tüketmek lazim
Kan sulandırıcı moralini bozmasın canım, ben günde 3 tane yapıyorum. Hep bunun hem bebek hem benim için iyi bişey olduğunu, alt tarafı iğne olduğunu düşünerek yapıyorum. Drrler ki bişey yediğinizde ne niyetle yerseniz o olurmuş, zararlı dersen zararlı gibi, ilaç içinde şifa olsun diyerek kullanıyorum. Ya Şafi, şifa ver diyerek iğneyi yapıyorum. Stres çok zararlı unutmaDuyuldu canım çok şükür. Doktor panikletti beni . Ağladığımı görünce artık çoğu gebeye kan sulandırıcı veriyoruz falan dedi
Bir ay kadar önceydi galiba döndü demişlerdi ama 10 gün kadar önce gittiğimizde normaldi baş aşağı değildi. Değişiyor galiba. Ama 2 gündür kasıklarıma çok baskı var yine dönmüş olabilir. Nasıl emin olunur ki ? Kasıklarıma doğru göbeğim daha da büyümüş gibi geliyor.Kızlar bebekler ne zaman dönüyor?Daha dönmemi. Ben normal doğum istiyorum ama korkmuyor da değilim. Tam 40 haftayı tamamlıyor değil mi bebişler normalde?
Sarı kantaron bana da ağır gelir gibi geliyor. İva naturaya bakmadım bakayım canım sağol. Siveno yu denedin mi göz yakıyor muSiveno köpük şampuan. Iva natura pişik kremi, Losyon ve yağ aldım. Doğal markalar içinde en uygunu iva natura diye aldım umarım iyi çıkar. Pişik için sarı kantaron da tavsiye ediliyor ama sanki ağır gelir gibi geldi bana
Chicco ya denk gelmedim galiba onunda şampuanı falan var mıydı ? Göz yakıyor mu denedin miBen chicco aldim hepsini
Memnun kaldığım bir marka bir sure bununla giderim
Kişiye göre farkediyor demek ki . İnşaAllah alerjik bebeklerimiz olmaz da her şeyi kullanırlarDenemedim canım doğuma yakın denerim ambalajı açmadım daha bazilari yakıyor diyor bazıları yakmıyor diyor anlamadım ben de
Benim de aynı firma diye kalmış ama ikisinin de aynı kategoride ürünleri var. Mustela temiz değil diye okudum birkaç yerde bilemiyorum, karar vermek çok zor. Bir de internetten alacaksan yorumlara iyi bak, satıcıyı seçerken. Bazılarının yolda dökülmüş hep. Şansıma bana sağlam geldi.Canım üzülme, doktora vaktinde gitmişsin, ne güzel. Hayırlı haberler yaz inşallah. Eski iyi kalite kaşar yemeye çalış, marketlerde reyonlarda satılan o kaşarlar da iyidir belki ama gerçek kaşar daha iyi olur imkanın varsa, muz ye. Aklıma gelenler bunlar. Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?