Allah razı olsun, tulumumuz eksikti onu da böyle tamamladık. 2-6 arası aldım.Kızlar hm membera özel indirim başladı bugün. Uyku tulumları 159₺ almayı düşünen varsa, gerçi çok beden de kalmamış. Seneye için bakayım dedim de
Dualarım seninle canım, inşallah güzel haberle dönersin.Kizlar perinatolog dan geldim şimdi bebeğimin kan akisi yine yavaş. Beni bursaya sevk etti yarin orada kontrole gideceğim yatiracaklar orda Dr um ordaki Dr ile görüştü duruma göre ya yatış yapılıp takip edilecek ya da durum çok kritik görürse Dr hemen sezeryana alacak. Dua edin bana olur mu bebeğimi sağlıkla kucağıma alayim. Daha çok ufak 31 hafta yeni doldu 1100 gr kahroldum sabahtan beri. Elim ayağım dolandı napicagimi bilmiyorum
Nemli olursa bakteri ürermiş buhar basarsanız tekrar havalandırın kurutun diyor netteÜtü yapamayacağımız giysilere buhar bassak olur mu?
Eritrosit enfeksiyon sanırım canım benimde pozitifti bol su iç kum döküyorsun demişti doktorum. Ama diğerini bilmiyorum.Kızlar dün idrar vermiştim. Eritrosit ve Amorf pozitif. Doktoruma attım görmedi daha. Bilenler ne oluyor? İnternet hiç iyi şeyler söylemiyor
MasallahBen daha iyiyim canım şükür
Süt isterler canım dogru neden Balıkesir de doğum yapmak yerine bursa da yapıyorsun Allah kolaylık verir bi şekilde olacak Allah yardımcın olsunCanim annem olacak yanımda ama bursali değilim ben evim balikesirde. Bebek kuvezden çıkana kadar süt vermem gerekecek muhtemelen eşyalı kiralık geçici bir ev tutucaz bursa da. Hastanede çok tutmazlar gibi geliyor bana da. Başka ne yapılır bilmiyorum..
Senin ciğer geliştiricileri yapilmismiydi peki bana 4 doz 1 ay önce bugünde 2 doz hatırlatma dozu yapıldı. Toplamda 3 iğne vurulmuş oldum yani acaba kuvez süresini düşürür mu bu kadar ciğer geliştirici?
Çok geçmiş olsunCanım tabloyla ilgilenemiyorum ben ilk tabloyu sadece sat tarihi tahmini doğum ve cinsiyet olarak açmıştım sonradan kalp atışı kesede ekleyelim dediler ekledim onu bile söylemeyen oldu o yüzden böylesi daha iyi hem fazla bilgiye gerek yok bence bebişlere nazar değmesin,zaten hastayım da atlatmaya çalışıyorum topiğe bile fazla giremiyorum
İnşallah sağ olun 28. Haftada bırakmıştım. Kırana daha hiç olmadım ama 2 doz biontek olmuştum öncesinde. Doktor asilardan sonra pıhtılaşma problemi arttı dediHamilelik sürecinde korona oldun mu acaba belki bu pıhtılaşmanın sebebi o olabilir kan sulandırıcıyla umarım düzelir genelde 35. Haftada bıraktırıyorlar kan sulandırıcıyı doktorunuz erken mi bıraktırdı acaba inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız
Teşekkür ederim canım bir bakayım yarın şarküterilere. İnşallah kolaylıkla geçerCanım üzülme, doktora vaktinde gitmişsin, ne güzel. Hayırlı haberler yaz inşallah. Eski iyi kalite kaşar yemeye çalış, marketlerde reyonlarda satılan o kaşarlar da iyidir belki ama gerçek kaşar daha iyi olur imkanın varsa, muz ye. Aklıma gelenler bunlar. Allah yardımcın olsun
Mustela yı denedin mi canım göz yakıyor mu
Hımm onu bi daha düşüneyim o zaman, mustela için de iyi diyen var kötü diyen var. Bilemedim. Pişik önleyici bepanthen aldım umarım iyi çıkar. İncia ile siveno üreticisi aynı firmaydı yanlış hatırlamıyorsam.
İki doktora gidiyorum canım okside aynı şeyi söylediNiye böyle insanı korkutuyorlar anlamış değilim başka doktordan görüş alabilirsin bence
Bende bugün başladım doğuma kadar kullanacağım sanırım iyi gelir inşallahKorkmayın oksapar tarzı iğneler ecopirin den çok daha etkili. Artık coraspin ecopirin vermiyor doktorlar, çok az hem iğne hem bu haplardan birini veriyor ama asıl etkili olan iğne. Ben 4. Haftadan beri yapıyorum
Allah razı olsun canım sağ ol. Bende iyice dikkat edeyim muza falan ağırlık vereyimCanım inşallah ilaç işe yarar ve düzelirMorm dualarımdasın
Benimki de uygulamada yazandan düşük çıkıyordu hep Bi de bende gebelik şekeri var ama kaşar ve muz yedim napim
Sürekli sola yattım artık sol kolum filan uyuşuyprdu
başka bildiğim birşey olsa keşke yardımcı olabilsem
Doğru söylüyorsun canım Rabbim şifa versin inşallah dualarınız da unutmayınKan sulandırıcı moralini bozmasın canım, ben günde 3 tane yapıyorum. Hep bunun hem bebek hem benim için iyi bişey olduğunu, alt tarafı iğne olduğunu düşünerek yapıyorum. Drrler ki bişey yediğinizde ne niyetle yerseniz o olurmuş, zararlı dersen zararlı gibi, ilaç içinde şifa olsun diyerek kullanıyorum. Ya Şafi, şifa ver diyerek iğneyi yapıyorum. Stres çok zararlı unutma
Bir ay kadar önceydi galiba döndü demişlerdi ama 10 gün kadar önce gittiğimizde normaldi baş aşağı değildi. Değişiyor galiba. Ama 2 gündür kasıklarıma çok baskı var yine dönmüş olabilir. Nasıl emin olunur ki ? Kasıklarıma doğru göbeğim daha da büyümüş gibi geliyor.
Sarı kantaron bana da ağır gelir gibi geliyor. İva naturaya bakmadım bakayım canım sağol. Siveno yu denedin mi göz yakıyor mu
Chicco ya denk gelmedim galiba onunda şampuanı falan var mıydı ? Göz yakıyor mu denedin mi
Kişiye göre farkediyor demek ki . İnşaAllah alerjik bebeklerimiz olmaz da her şeyi kullanırlar
Burada yoğun bakım yetersiz canim o yüzden doktorum bursa da yapmamı tavsiye etti mecburen oraya gideceğim bebeği burada riske atamam zaten yetersiz olduğu içinde %90 sevk ederler burda dogursan bile dedilerMasallahdiyeyim aman iyi olun
Süt isterler canım dogru neden Balıkesir de doğum yapmak yerine bursa da yapıyorsun Allah kolaylık verir bi şekilde olacak Allah yardımcın olsun
Gördüm o resimleri, kafalarına göre gönderiyor bazı satıcılar. Bildiklerimden almaya çalışıyorum normalde ama bazı ürünler yok herkeste. Mustela için belirli bikaç üründe sorun var dediler ama hangileriydi hatırlayamadım.Benim de aynı firma diye kalmış ama ikisinin de aynı kategoride ürünleri var. Mustela temiz değil diye okudum birkaç yerde bilemiyorum, karar vermek çok zor. Bir de internetten alacaksan yorumlara iyi bak, satıcıyı seçerken. Bazılarının yolda dökülmüş hep. Şansıma bana sağlam geldi.
AminTeşekkür ederim canım bir bakayım yarın şarküterilere. İnşallah kolaylıkla geçer
Uyku tulumu kolları açıkta mı olmalı ? Hm ye baktım da hep kolları açıkta. Owli ye bakmıştım birde. Onun galiba kapanabiliyordu. Aslında hm dende kollarını çıkartamazlar. Kundak da var bende ama yine de alsam mıAllah razı olsun, tulumumuz eksikti onu da böyle tamamladık. 2-6 arası aldım.
Aldım ben 1-2 yaş aldım :)Kızlar hm membera özel indirim başladı bugün. Uyku tulumları 159₺ almayı düşünen varsa, gerçi çok beden de kalmamış. Seneye için bakayım dedim de
Yoldayım gidiyorum Nil ve Tuna'yı görmeyeİnşallah takiple halledilebilecek bir durumdur ve biraz daha sabreder minikDualarımız siizinle
Sen ne zaman doktora gidiyordun? Görüş günü bugün müydü?
İlk gebeliğimde ben de öyleydim 40+0 da doğurdum. Bir gün önce pazar gezip bir hafta öncesinde de merdiven tepesinde perde asıyordumEğer sıkıntılı bir durumun yoksa istediğin gibi hareket edebilirsin bence Benim hareket kısıtım doktor yasağı, ikiz olmasından dolayı erken doğum riskim yüksek zaten, serviks de kısalmış baya tüm oklar erken doğumu gösteriyor yataktan kalkma dedi
YaaaKızlar bebemi gördüm yinegögsüme yatırdı hemşire atletimi tuttu bırakmadı beni izledi bi ara gözlerini açtı sonra uyudu ❣ yanından ayrılırken kalbimi orda bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?