2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar hm membera özel indirim başladı bugün. Uyku tulumları 159₺ almayı düşünen varsa, gerçi çok beden de kalmamış. Seneye için bakayım dedim de
Allah razı olsun, tulumumuz eksikti onu da böyle tamamladık. 2-6 arası aldım.

Dualarım seninle canım, inşallah güzel haberle dönersin.

Kızlar dün idrar vermiştim. Eritrosit ve Amorf pozitif. Doktoruma attım görmedi daha. Bilenler ne oluyor? İnternet hiç iyi şeyler söylemiyor
Eritrosit enfeksiyon sanırım canım benimde pozitifti bol su iç kum döküyorsun demişti doktorum. Ama diğerini bilmiyorum.

Ben daha iyiyim canım şükür
Masallah diyeyim aman iyi olun
Süt isterler canım dogru neden Balıkesir de doğum yapmak yerine bursa da yapıyorsun Allah kolaylık verir bi şekilde olacak Allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun

İnşallah sağ olun 28. Haftada bırakmıştım. Kırana daha hiç olmadım ama 2 doz biontek olmuştum öncesinde. Doktor asilardan sonra pıhtılaşma problemi arttı dedi

Teşekkür ederim canım bir bakayım yarın şarküterilere. İnşallah kolaylıkla geçer

Korkmayın oksapar tarzı iğneler ecopirin den çok daha etkili. Artık coraspin ecopirin vermiyor doktorlar, çok az hem iğne hem bu haplardan birini veriyor ama asıl etkili olan iğne. Ben 4. Haftadan beri yapıyorum
Bende bugün başladım doğuma kadar kullanacağım sanırım iyi gelir inşallah

Allah razı olsun canım sağ ol. Bende iyice dikkat edeyim muza falan ağırlık vereyim

Doğru söylüyorsun canım Rabbim şifa versin inşallah dualarınız da unutmayın

Masallah diyeyim aman iyi olun

Süt isterler canım dogru neden Balıkesir de doğum yapmak yerine bursa da yapıyorsun Allah kolaylık verir bi şekilde olacak Allah yardımcın olsun
Burada yoğun bakım yetersiz canim o yüzden doktorum bursa da yapmamı tavsiye etti mecburen oraya gideceğim bebeği burada riske atamam zaten yetersiz olduğu içinde %90 sevk ederler burda dogursan bile dediler

Kızlar göbeğimin alt tarafı aşağı doğru büyüdü iki gündür, normal mi ? Otururken bacaklarıma bile hafif baskı yapıyor o kıısm, sanki kucağımda top tutuyor gibiyim 33. Haftada normal mi ? Sona doğru aşağı iner göbek dediler ama böyle bişry mi acaba kastedilen ? Erken mi

Reactions: 11K
Gördüm o resimleri, kafalarına göre gönderiyor bazı satıcılar. Bildiklerimden almaya çalışıyorum normalde ama bazı ürünler yok herkeste. Mustela için belirli bikaç üründe sorun var dediler ama hangileriydi hatırlayamadım.

Teşekkür ederim canım bir bakayım yarın şarküterilere. İnşallah kolaylıkla geçer
Amin

Allah razı olsun, tulumumuz eksikti onu da böyle tamamladık. 2-6 arası aldım.
Uyku tulumu kolları açıkta mı olmalı ? Hm ye baktım da hep kolları açıkta. Owli ye bakmıştım birde. Onun galiba kapanabiliyordu. Aslında hm dende kollarını çıkartamazlar. Kundak da var bende ama yine de alsam mı

Yoldayım gidiyorum Nil ve Tuna'yı görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…