2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim benimki şuan baş geliş pozisyonundaymis ama sezeryan olacağım malesef

Bende öyleyim canim hatta artık sürekli idrara çıkıyorum anlamadım son bikac gundur boyleyim

Çok moralim bozuk kızlar bebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.
Hic uzulmeyin insallah toparlanirsiniz siz de bebekte hemen. Tespit etmisler, hemen onlem alirlar. Riskli haftalari atlattik zaten. Dualarim sizinle.

Hic uzulmeyin insallah toparlanirsiniz siz de bebekte hemen. Tespit etmisler, hemen onlem alirlar. Riskli haftalari atlattik zaten. Dualarim sizinle.
İnşallah Allah razı olsun sağlıkla vakitlerinde gelsinler inşallah bebeklerimiz

33. Haftadayim aynı şeyleri hissediyorum. Hafif egildigimde resmen kafasını hissediyorum. Normal herhalde.

Burada yoğun bakım yetersiz canim o yüzden doktorum bursa da yapmamı tavsiye etti mecburen oraya gideceğim bebeği burada riske atamam zaten yetersiz olduğu içinde %90 sevk ederler burda dogursan bile dediler
Allah yardımcın olsun
Ben uzun zamandır oyleyim canım büyüdükçe bide döndü artık normal

Kızlar ilk defa doktor kontrolünden elim boş döndüm kızım ay yüzünü sakladı bizden hiç göremedik başını dayamış rahim ağzına baskı yapıyormuş doktor sancin oluyor mu dedi yoo dedim çok iyi o zaman dedi. 32+6 da 2050 Gr çıktı bebişim. Haftasıyla uyumluymuş kontrolleri 3 haftaya indirdik.

İlk üç ay kundak sonra kolları açılacak o yüzden açıkta almak mantıklı geldi. Bilemedim ben de şimdi Tecrübeli anneler bir ses etsinler.

Selam anneler. Benimde bugun kontrolum vardi 34+2yim. Ama cocuk kilosuna gore haftasiyla uyumlu degil onde dedi doktor. Hocam korkutmayin beni dedim. Korkma dedi isterse 5 kilo olsun nasilda sezeryanla alacaz dedi. Gelisimi geri olsa uzuluyoz ileri olsa uzuluyoz kafayi yiycem. 10 gun sonrasina gel anestezi yapip sezeryanla alalim cocugu dedi. Hic umdugum gibi ilerlemiyo surec bakalim bundan sonra neler yasiycaz ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…