- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
Kızlar beta 116 çıktı bat 1 ekim normal mi sizce ?1bardak icmekte sakinca yok.diye.biliyorum ama ben yine de icmemistim cayini canim cekmisti. Cok.canin cektiyse 1 2 yudum al
Ah en güzel kavuşmaKızlar bebemi gördüm yinegögsüme yatırdı hemşire atletimi tuttu bırakmadı beni izledi bi ara gözlerini açtı sonra uyudu ❣ yanından ayrılırken kalbimi orda bıraktım
Mutlu ve saglikli omurleri olsun miniklerin. Biran evvel evinize cikmaniz dilegimdir. Hayirli olsun bu arada :)Kızlar ben doğurdum kızlarımı Defne ve Nil e dua edin çok Ağrılarım var kendime geldiğimde ayrıntıları yazacağım
Canim benimki şuan baş geliş pozisyonundaymis ama sezeryan olacağım malesefKızlar bebekler ne zaman dönüyor?Daha dönmemi. Ben normal doğum istiyorum ama korkmuyor da değilim. Tam 40 haftayı tamamlıyor değil mi bebişler normalde?
Göğüslerden sıvı gelmeler başladı özellikle soldan.?Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bende öyleyim canim hatta artık sürekli idrara çıkıyorum anlamadım son bikac gundur boyleyimKızlar göbeğimin alt tarafı aşağı doğru büyüdü iki gündür, normal mi ? Otururken bacaklarıma bile hafif baskı yapıyor o kıısm, sanki kucağımda top tutuyor gibiyim33. Haftada normal mi ? Sona doğru aşağı iner göbek dediler ama böyle bişry mi acaba kastedilen ? Erken mi
İnşallah canım şu 10 gün çok sıkı beslenecegim inşallah far ederÖlçümde hata olabilir canim ya üzme kendini
Hic uzulmeyin insallah toparlanirsiniz siz de bebekte hemen. Tespit etmisler, hemen onlem alirlar. Riskli haftalari atlattik zaten. Dualarim sizinle.Çok moralim bozuk kızlarbebek gelişmemiş aynı kiloda . Suyu azalmış. Kan falan verdim belki yatış verecek.
İnşallah Allah razı olsun sağlıkla vakitlerinde gelsinler inşallah bebeklerimizHic uzulmeyin insallah toparlanirsiniz siz de bebekte hemen. Tespit etmisler, hemen onlem alirlar. Riskli haftalari atlattik zaten. Dualarim sizinle.
Benim battan 3 gün önce 50 lerde bat günü de 119 çıkmıştı gayet normal canım gözün aydın
Doktorum sorun yok bol su iç demiş. Herhalde bazı değerler normal kabul ediliyor gebelikte.Eritrosit enfeksiyon sanırım canım benimde pozitifti bol su iç kum döküyorsun demişti doktorum. Ama diğerini bilmiyorum.
33. Haftadayim aynı şeyleri hissediyorum. Hafif egildigimde resmen kafasını hissediyorum. Normal herhalde.Kızlar göbeğimin alt tarafı aşağı doğru büyüdü iki gündür, normal mi ? Otururken bacaklarıma bile hafif baskı yapıyor o kıısm, sanki kucağımda top tutuyor gibiyim33. Haftada normal mi ? Sona doğru aşağı iner göbek dediler ama böyle bişry mi acaba kastedilen ? Erken mi
Normal canım daha günün gelmemiş hem zaten ilk ne cıktığının önemi yok eger bugun verdiysen deger 116ysa yarın değil ertesi gün yani persembe en az 2 katı cıkması gerek 232 en az canım
Allah yardımcın olsunBurada yoğun bakım yetersiz canim o yüzden doktorum bursa da yapmamı tavsiye etti mecburen oraya gideceğim bebeği burada riske atamam zaten yetersiz olduğu içinde %90 sevk ederler burda dogursan bile dediler
Ben uzun zamandır oyleyim canım büyüdükçe bide döndü artık normalKızlar göbeğimin alt tarafı aşağı doğru büyüdü iki gündür, normal mi ? Otururken bacaklarıma bile hafif baskı yapıyor o kıısm, sanki kucağımda top tutuyor gibiyim33. Haftada normal mi ? Sona doğru aşağı iner göbek dediler ama böyle bişry mi acaba kastedilen ? Erken mi
Evet öyle canım senin değerlerinde tedavilik değilmiş demek ki.Doktorum sorun yok bol su iç demiş. Herhalde bazı değerler normal kabul ediliyor gebelikte.
Ay valla canım korktum bir an pozitifi görünce. Şükürler olsun.Evet öyle canım senin değerlerinde tedavilik değilmiş demek ki.
İlk üç ay kundak sonra kolları açılacak o yüzden açıkta almak mantıklı geldi. Bilemedim ben de şimdiUyku tulumu kolları açıkta mı olmalı ? Hm ye baktım da hep kolları açıkta. Owli ye bakmıştım birde. Onun galiba kapanabiliyordu. Aslında hm dende kollarını çıkartamazlar. Kundak da var bende ama yine de alsam mı
Canım 34 ü tamamlayalım ciğerlerin gelişimine göre bakcaz dedi doktorum.Yarın 33 haftalık oluyo yavrumAh en güzel kavuşmane kadar daha kalacakmış kuvezde belli mi
Çok iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?