2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
35 haftalık çocuğu niye alıyor bi sorun mu var canım ?

37 hafta da sezeryanla alacak yani 500 Gr artı eksi olabiliyo eğer ki bi sorun yoksa bekle sezeryan yapmak için de o sekılde konusmus olabilir

Tam bir erkenci kuş ablalarinin abilerinin önüne geçti valla Bak büyüdü bile umarım kokusuna doyacagin günler bir an evvel gelir süt sorunsali nasıl oldu kuzum halledebildin mi
Aynen ablası erken geldi kuşummis kokulum.. Sütüm arttı şükür stresten üzüntüden azaldı sanırım, yavrumu gögsüme alınca arttı

37 hafta da sezeryanla alacak yani 500 Gr artı eksi olabiliyo eğer ki bi sorun yoksa bekle sezeryan yapmak için de o sekılde konusmus olabilir
İlk dogumum sezeryan oldugu icin buda mecbur sezeryan. Cihazdan dolayi da belki yanilma payi vardir diye dusunuyorum. Cok dusunupte strese girmekte istemiyorum. Artik allaha emanet yavrularimiz bekleyip gorecez sureci. Ben yarindan itibaren artik cantami hazirlayayim. Nasilsa erken diye erteleyip duruyordum. Demekki neymis kizlar erken demiycekmissin her an her sey olabiliyor son zamanlarda

Normal canım daha günün gelmemiş hem zaten ilk ne cıktığının önemi yok eger bugun verdiysen deger 116ysa yarın değil ertesi gün yani persembe en az 2 katı cıkması gerek 232 en az canım
Dr pazartesi çağırdı çarşamba bekliyodum ama niye öyle yaptı acaba

İnşallah stres yapma sakin kalmaya çalış stres herşeyi etkiliyor çünkü
Daha iyiyim canım suyu 3 litre falan içiyordum 5 litreye çıkarmaya çalış yada serum takalım dedi. Biraz meyve suyu karpuz kavuna ağırlık vereceğim

Canım erken değil mi neden 10 gün sonraya sezaryen tarihi verdi . Tehlike mi görmüş ben de sezaryen oldum doktorum 38 den aşağı tarih vermem dedi

Canım erken değil mi neden 10 gün sonraya sezaryen tarihi verdi . Tehlike mi görmüş ben de sezaryen oldum doktorum 38 den aşağı tarih vermem dedi
Kilosu su an 3 kilonun uzerinde dedi 10 gun sonra 36 ya girmis olcam buyuk ihtimal 36 sonu 37 basi gibi de alir diye dusunuyorum tabi bu benim dusuncem doktor ne diycek ne planliycak bilmiyorum. Zaten ne derlerse yapiyoruz :/

Evet tüm urunleri var
Goz yakmıyor temiz icerik

Kızlar bebemi gördüm yine gögsüme yatırdı hemşire atletimi tuttu bırakmadı beni izledi bi ara gözlerini açtı sonra uyudu ❣ yanından ayrılırken kalbimi orda bıraktım

Ooyyy kıyamam size ne mutlu ne mutlu, daha da iyi olacak ve kavuşacaksınız

Benim de göbekten aşağısı daha büyük görünüyor. İç yapıyla anatomiyle alakalı da olabilir.

Daha iyiyim canım suyu 3 litre falan içiyordum 5 litreye çıkarmaya çalış yada serum takalım dedi. Biraz meyve suyu karpuz kavuna ağırlık vereceğim

Canımı sıkmamaya çalış, inşallah düzelecek hepsi. Bazen çok moral bozucu şeyler duyabiliyoruz. Dualarımız sen ve bebişinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…