2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kilosu su an 3 kilonun uzerinde dedi 10 gun sonra 36 ya girmis olcam buyuk ihtimal 36 sonu 37 basi gibi de alir diye dusunuyorum tabi bu benim dusuncem doktor ne diycek ne planliycak bilmiyorum. Zaten ne derlerse yapiyoruz :/
Kilosu boyu tabiki önemli ama kiloyla organ gelişimini bir tutamaz ki kilosu iyi diye ciğerleri tam gelişmiş diye emin olamaz bence beklemeli 38 e kadar bebiş 4 kilo olsa nolur doğana kadar sezeryan olucaksin zaten doğum tercihini etkilemicek. Zaten doğunca 300-500 gram arası düşüyorlar şişlik cihaz yaniilma payı derken

Kentte doğum yapmış arkadaşım vardı gayet memnun ayrıldı diye hatırlıyorum.Can ile alakalı bir fikrim yok.Dış doktor vasıtasıyla mi doğumu oralarda yapacaksın ?Bebek yoğun bakımlarının dereceleri varmış eras daha evvel hastane araştırırken bahsetmişti bu konuya daha hakim.

Canım kentte doğum yapan arkadaşımın ablası vardı memnun kaldı. Can hastanesine de iyi diyolar. Sanırım ikisi de 3. basamak yenidoğan yoğun bakım olan hastaneler. Benim doktorumun da çalıştığı hastanelerden biri kentti ama durumumdan dolayı malum Ege ye kaldım ben gidip görüşcektik biz de kentle

Sağol canım benim Allah razı olsun şükür az kaldı yani maşallah nerdennn nereye geldik sağ Salim sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

İlk dogum sezeryan diye ikinci de sezeryan olcak diye bısey yok artık canım aradan 2 yıl gecınce istiyosan normal dogum da yapabılıyosun benim de ilk oğlum sezeryan ikinci normal istediğim için profesöre gidiyorum burda yaptıran tek doktor destekleyen doktorlar var arastır sezeryan sonrası vajinal doğum instigram üzerinden de bakabilirsin il il doktorlar var yaptıran hakkında hayırlısı olsun

Çok sağolun kızlar Evet doktorum dışarıdan. Bu ikisinden birini tercih ediyormuş. Can ile görüştük kent ile daha görüşemedik. Can’a daha yakındım. Ama bugün Can’ın fotoğrafçısı hakkında feci bir şey duydum, skandala imza atmış yanlışlıkla özel bölgenin fotosunu çekmek, yanlış hamileyi çekmek… şikayet olarak yazmışlar. Tabiki kararı fotoğrafçıya göre değil hastaneye göre vereceğim ama danışayım dedim sizlere.

Fotoğrafçılar cidden çok garip ve insanın kendi istediği fotoğrafçıyı secemiyor olması extra gıcık.Boylelikle adamlarda hem ego tavan hem fiyatlar..

Hayırlı akşamlar kızlar ya bişe sorcam. Cinsel ilişkiye devam eden varmı veya doktora soran varmı? Ben geçen hafta gittiğimde doktora sormayı unuttum tamammı devammı diye. Eşim diğer çocuklara hamileyken yaklaşmaya korkardı bunda çok cesur onu kırmakta istemiyorum ama korkuyorum nolur nolmaz diye

Kızlar bebemi gördüm yine gögsüme yatırdı hemşire atletimi tuttu bırakmadı beni izledi bi ara gözlerini açtı sonra uyudu ❣ yanından ayrılırken kalbimi orda bıraktım
Ayyy minik koala bırakmazmış annesini daha güzel günler gelecek inşallah canım, dualarımız sizinle

Kızlar beta 116 çıktı bat 1 ekim normal mi sizce ? OKYANUS302 P pembeumutyildizi
Hiiii çok güzel haber bu ikiz mi olup olmadığını soruyorsan o belli olmazmış canım ilk başlarda bizde çok baktık da hiç belli olmuyor dedilwr. Ama bence güzel haber var Allah kucağını boş bırakmasın

Bende öyleyim canim hatta artık sürekli idrara çıkıyorum anlamadım son bikac gundur boyleyim
Evet bende sık gidiyorum ama azıcık gelitor hep, diyorum bu kadarcık için mi koşturup geldim ben

33. Haftadayim aynı şeyleri hissediyorum. Hafif egildigimde resmen kafasını hissediyorum. Normal herhalde.
Evetya eğilmekte de zorlanıyorum artık. Özellikle bugün otururken bile alt karnımı kucağımda hissettim, yoktu önceden

Allah yardımcın olsun

Ben uzun zamandır oyleyim canım büyüdükçe bide döndü artık normal
Geçen ay döndü demişlerdi, son gittiğimde bi şey yoktu ama bikaç gündür zor adım atıyorum kasıklarıma çok baskı oluyor ve çok yoruluyorum. Bugünde alt karnım büyüdü, otururken top var gibi kucağımda.

İlk üç ay kundak sonra kolları açılacak o yüzden açıkta almak mantıklı geldi. Bilemedim ben de şimdi Tecrübeli anneler bir ses etsinler.
Evet ya tecrübeli anneer yazsa da bilsek, ilk aylardan sonra kullanılır mı acaba önemli olan ilk aylar gibi kalmış aklımda. Kundakla mı karıştırıyorum acaba

Evet tüm urunleri var
Goz yakmıyor temiz icerik
Çok sağol canım o da aklımda olsun.

Ooyyy kıyamam size ne mutlu ne mutlu, daha da iyi olacak ve kavuşacaksınız

Benim de göbekten aşağısı daha büyük görünüyor. İç yapıyla anatomiyle alakalı da olabilir.
Bilmiyorum ki erken doğum olmasa bari

Amin canım yok ikizlikle değil kimyasal olabilirmi acaba diye kuşkum vardı

Normal doğum için tavsiye edildiğini bile okudum aslında. Eğer riskli gebelik yoksa tabi. Biz hamilelikten beri sakındık doğumum nasıl olacak hiç bilmiyorum, umarım doğumu zorlaştırmaz:/

Kızlar çok ağrılı geçti ilk günüm anlatıp germek istemiyorum sizi de ama zorunlu haller dışında keyfi sezeryan yaptıracak varsa aklından geçirmesin..
bebeklerim kuvözde Allah’a şükür çok iyiler ciğerleri çok iyiymiş kiloları 2280-2210 33+6da doğdular akşam 10buçuk civarıydı 34 sayılırlar bence
her şey yolundaydı sanki en az bir hafta daha dururlar gibiydi biliyorsunuz yeni yazmıştım akşamki nstlerde kalpte düzensizlik çıktı özellikle bi tanesi 200lere çıkmaya başladı taşikardi geçiriyor dendi biri 90lara inip çıkıyordu falan bi saat falan nstde kaldım defalarca tekrarlandı izlendi en son doktorum acil sezeryan alıyorum riske atamam dedi.doğum kararından sonra ikisinin kalbi de normal aralıklarına döndü uzun süre aslında ,dalga geçer gibiydiler ama çıkmak istediler sanırım
Nasibin varsa Allah ona göre düzenliyor herşeyi. Doktoru yeni değiştirmiş olmasam diğeri asla diğer muayene kadar bakmayacaktı bişey olsa haberim olmayacaktı bu doktorum sürekli takipteydi iyi ki de öyle yapmışız. Doğduklarında da birine müdahale edilmiş çünkü tam zamanında almışız kötü bişey olabilirdi kalsalardı dedi.
Doktorum bebeklerin cin gibi Allah kolaylık versin bi tanesi hele gözü açık doğdu kuvözde bile kalmaz onlar dedi ama protokollerine göre 35haftalık olmayınca çıkarmıyorlarmış. Başka bir sorun çıkmazsa En az bir hafta burdalar yani.
Temas yasak, çok üzücü dokunamadım, kokularını bilmiyorum ama görüşe indim 20dk o kadar güzeller ki minicikler teyzeleri oyuncak bebek gibiler annelerinin kuzuları..
sütüm bir iki damla falan geldi gelmiyor yeni yeni açılıyor kanallar makineyle.bir damla da olsa getir dediler 2cc süt verdim enjektörle umarım artar da veririm mama vermemişler hiç serum gibi bişeyle besliyorlar süt getir mutlaka dediler ama çıkmıyor yani baya uğraştık. Bir kaç güne belki düzelir.
Allah’ıma şükürler olsun sağ Salim geldiler dünyaya darısı hepinizin başına inşallah.
Bebeklerim çok güzeller

oy masallah kilolarida cok guzel
Haftaya hepbirlikte eve gidisiniz harika olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…