2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sor bakalım bize de yazarsın hem stres olma seni diyabete yönlendirmedi mi şeker çıkınca ben direkt diyabet ve diyetisyene gittim hemen cihaz aldırıyorlar zaten cihazı da aldım işte sürekli ölçüyorum belki seninki çok çok az yüksektir ondan bi şey dememiştir

Yaaa maşallah nasıl duygulandım eminim çok güzelleridir minik mücadeleci sabırsız kuzular sen de bir an önce toparlarsın inşallah eminim her geçen gün sütün artarak çoğalacak sen beslenmene sıvı alımına dikkat et bebeklerin sağlam ellerde elbette ki sütün gelecek mis gibi kavuşacaksınız bir haftada hem daha toparlanırlar

Ben içerik olarak mustelanın içinde oldukça kimyasal olduğunu okumuştum daha sonra içerik listesine baktım evet çok kaliteli ama maalesef içi kimyasal dolu gerçekten güvendiğim kendi de hamile olan bir sağlıkçıyı takip ediyordum iyi inceliyor arkalarını gösteriyor ne ne değildir diye onun da önerisiyle ivanatura aldım tüm bakım ürünlerini içeriği temiz bakalım umarım iyidir de

Ben hala Devam ediyorum hamilelikte bir sorunun yoksa doktor sakınca görmüyorsa son haftaya kadar sorun olmadı diğer hamileliklerimde.biri 41 haftada diğeri 39 haftalıkken doğumum başladı .erken doğuma neden olur derler ama bende olmadı.

bana doktorlarim hic bisi demediler bu konuda ama ben hic eskisi gibi ne rahat edebiliyorum ne de zevk aliyorum o yuzden pek yanasmiyorum.
Gectigimiz ay bir de esim benden mantar kaptiayda yilda bir olan sex hayatimiz tamamen yalan oldu

Ya çok sevindim ne güzel maşallah 35 haftayı tamamlarlarsa çıkarırlar sizi eve Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah hep güzel günlerini görün sütünüz için süt arttırıcı çay ve damlalardan yararlanabilirsiniz inşallah artar geçmiş olsun

Ne güzel haberler bunlar ya maşallah ikisinin kilosu ne kadar da iyi. Gözün aydın. Süt konusunu sürekli sağarak istediğin düzeye getirirsin mücadeleye devam darısı bize şimdi

Normal doğum için tavsiye edildiğini bile okudum aslında. Eğer riskli gebelik yoksa tabi. Biz hamilelikten beri sakındık doğumum nasıl olacak hiç bilmiyorum, umarım doğumu zorlaştırmaz:/
Evet canım bende duydum hatta bire bir yaşadım 2. Hamileliğimde böbrek büyümesi vardı üroloji doktoru biran önce doğurmaya bak demişti. Hamileliğim boyunca ilişki yasaktı. Kadın doğum doktoruma doğurmak için neyapa bilirim ne önerirsiniz demiştim ilişkiye gir demişti korunmasız ilişki oldu diğer gün Nisan geldi sancılarım başladı ve gece doğum oldu. Ondan dolayı şuan erken doğum için tetikler diye korkuyorum

Peki normal doğummuydu seninki ve kolaylaştırdımı acaba doğumunu

bana doktorlarim hic bisi demediler bu konuda ama ben hic eskisi gibi ne rahat edebiliyorum ne de zevk aliyorum o yuzden pek yanasmiyorum.
Gectigimiz ay bir de esim benden mantar kaptiayda yilda bir olan sex hayatimiz tamamen yalan oldu
Ay zaten bu halimizle nasıl zevk alalım karnımız burnumuzda bana kalsa artık izdivaya çekilelim ama tabi doğumum kolay olsun diye arada bir olsun. Benimki korkmasa hergun ister

Ama ben şimdi bunları duyunca çok duygulanıyorum şükürler olsun sağsalim kuvuştunuz Rabbim evlatlarını sana bağışlasın Annesi. Biran önce kucağına alıp emzir inşaAllah o muhteşem duyguyu doya doya tad nasıl duygulandım nasıl heyecanlandım anlatamam

Gozunaydin canim
Saglikla buyusunler insallah
Allahim korusun
Sen nasılsın daha iyi misin

Herkese günaydın. Ne kadar çok erken doğum hikayesi okudum bu ara. Bana mı denk geliyor anlamadım.
Sürekli takip ediyorum yazılanları. Herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna. Bende kasım annesi olmayı beklerken Eylül annesi oldum :) doğumum kolay olsun diye yürüyüşler yapıyordum az az. Bigün pikniğe gittik açık hava orman biraz yürüdüm yordum kendimi ondan mı oldu yoksa çok kötü değildi ama yoldan mı oldu bilmiyorum. Ertesi gün garip bi hisle doktora gittim ve iyiki gelmişsin her an suyun gelebilir diyerek Denizli’ye sevk edildim. 2. Doz ciğer geliştirici doğum geciktirici derken oğlum iki gün durabildi. 2130 gramla 33 artı 5 de normal doğum yapmış oldum. Hiç kucağıma bile alamadım daha küvöze aldılar. Durumu iyi ama kucaklaşamadık. Elimiz boş eksik kaldık Allah herkese vaktinde sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Dua edin lütfen. Bi an önce bebeğimi alıp evime gitmek istiyorum

Iyi olsun da bebis kavuşacaksınız Allahin izniyle
Gercekten erken doğumlar artti
Ozellikle kasim bebekleri bir aceleci cikti açıkçası benimkinin de okadar bekleyecegini düşünmüyorum
Hayirli guzel bir ömrü olsun insallah

kilosu iyi bebeginin , neden kucaklastirmiyorlar ki
Ekim annelerinde Hayyal var , onun oglu 1.5 kg her hafta kucaklastiriyorlar.
Insallah bir an once kuvezden cikar bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…