Sor bakalım bize de yazarsın hem stres olma seni diyabete yönlendirmedi mi şeker çıkınca ben direkt diyabet ve diyetisyene gittim hemen cihaz aldırıyorlar zaten cihazı da aldım işte sürekli ölçüyorum belki seninki çok çok az yüksektir ondan bi şey dememiştirHayir hic boyle birseyden haberim yoktu son tahlillere kadar d vitaminim de yerlerde cikti daha baska birçok şey vardı bir de üzerine bu olunca haliyle stres oldum..
Evet doktorlar bilirde unutur mu söylemeyi diye de korkuyorum
Kontrollerde beni bebisi gorme heyecanı başlıyor söylerse kaçırır mıyım diye de düşünüyorum.
Gittiğimde ozellikle soracağım bakalim
Yaaa maşallah nasıl duygulandımKızlar çok ağrılı geçti ilk günüm anlatıp germek istemiyorum sizi de ama zorunlu haller dışında keyfi sezeryan yaptıracak varsa aklından geçirmesin..
bebeklerim kuvözde Allah’a şükür çok iyiler ciğerleri çok iyiymiş kiloları 2280-2210 33+6da doğdular akşam 10buçuk civarıydı 34 sayılırlar bence
her şey yolundaydı sanki en az bir hafta daha dururlar gibiydi biliyorsunuz yeni yazmıştım akşamki nstlerde kalpte düzensizlik çıktı özellikle bi tanesi 200lere çıkmaya başladı taşikardi geçiriyor dendi biri 90lara inip çıkıyordu falan bi saat falan nstde kaldım defalarca tekrarlandı izlendi en son doktorum acil sezeryan alıyorum riske atamam dedi.doğum kararından sonra ikisinin kalbi de normal aralıklarına döndü uzun süre aslında ,dalga geçer gibiydiler ama çıkmak istediler sanırım
Nasibin varsa Allah ona göre düzenliyor herşeyi. Doktoru yeni değiştirmiş olmasam diğeri asla diğer muayene kadar bakmayacaktı bişey olsa haberim olmayacaktı bu doktorum sürekli takipteydi iyi ki de öyle yapmışız. Doğduklarında da birine müdahale edilmiş çünkü tam zamanında almışız kötü bişey olabilirdi kalsalardı dedi.
Doktorum bebeklerin cin gibi Allah kolaylık versin bi tanesi hele gözü açık doğdu kuvözde bile kalmaz onlar dediama protokollerine göre 35haftalık olmayınca çıkarmıyorlarmış. Başka bir sorun çıkmazsa En az bir hafta burdalar yani.
Temas yasak, çok üzücü dokunamadım, kokularını bilmiyorum ama görüşe indim 20dk o kadar güzeller ki minicikler teyzeleri oyuncak bebek gibilerannelerinin kuzuları..
sütüm bir iki damla falan geldi gelmiyor yeni yeni açılıyor kanallar makineyle.bir damla da olsa getir dediler 2cc süt verdim enjektörle umarım artar da veririm mama vermemişler hiç serum gibi bişeyle besliyorlar süt getir mutlaka dediler ama çıkmıyor yani baya uğraştık. Bir kaç güne belki düzelir.
Allah’ıma şükürler olsun sağ Salim geldiler dünyaya darısı hepinizin başına inşallah.
Bebeklerim çok güzeller
Ben içerik olarak mustelanın içinde oldukça kimyasal olduğunu okumuştum daha sonra içerik listesine baktım evet çok kaliteli ama maalesef içi kimyasal dolu gerçekten güvendiğim kendi de hamile olan bir sağlıkçıyı takip ediyordum iyi inceliyor arkalarını gösteriyor ne ne değildir diye onun da önerisiyle ivanatura aldım tüm bakım ürünlerini içeriği temiz bakalım umarım iyidir deCanlarım nasılsınız artık son hazırlıklar yapılıyor malum bende ağırlaşmaya başladım. Bebek şampuanı sipariş vereceğim. Siveno ya baktım güzel gibi, incia ve mustela hakkında emin olamadım. Yorumlara bakıyorum, bebeğin gözünü yaltı yazanları falan eliyorum doğrudan. Siveno o açıdan daha iyi geldi. Sizler neler aldınız ? Bide yağ falan alacak mısınız ? Bugün internetten sipariş vereceğim nasip olursa.
Biberon emzik temizleyici ve çamaşır deterjanı olarak green clean tercih ettim. İnşallah pişman olmam.
Teşekkür ederim ALLAH razı olsunÇok geçmiş olsun
Ben hala Devam ediyorum hamilelikte bir sorunun yoksa doktor sakınca görmüyorsa son haftaya kadar sorun olmadı diğer hamileliklerimde.biri 41 haftada diğeri 39 haftalıkken doğumum başladı .erken doğuma neden olur derler ama bende olmadı.Hayırlı akşamlar kızlar ya bişe sorcam. Cinsel ilişkiye devam eden varmı veya doktora soran varmı? Ben geçen hafta gittiğimde doktora sormayı unuttum tamammı devammı diye. Eşim diğer çocuklara hamileyken yaklaşmaya korkardı bunda çok cesur onu kırmakta istemiyorum ama korkuyorum nolur nolmaz diye
bana doktorlarim hic bisi demediler bu konuda ama ben hic eskisi gibi ne rahat edebiliyorum ne de zevk aliyorum o yuzden pek yanasmiyorum.Hayırlı akşamlar kızlar ya bişe sorcam. Cinsel ilişkiye devam eden varmı veya doktora soran varmı? Ben geçen hafta gittiğimde doktora sormayı unuttum tamammı devammı diye. Eşim diğer çocuklara hamileyken yaklaşmaya korkardı bunda çok cesur onu kırmakta istemiyorum ama korkuyorum nolur nolmaz diye
Ya çok sevindim ne güzel maşallah 35 haftayı tamamlarlarsa çıkarırlar sizi eve Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah hep güzel günlerini görünKızlar çok ağrılı geçti ilk günüm anlatıp germek istemiyorum sizi de ama zorunlu haller dışında keyfi sezeryan yaptıracak varsa aklından geçirmesin..
bebeklerim kuvözde Allah’a şükür çok iyiler ciğerleri çok iyiymiş kiloları 2280-2210 33+6da doğdular akşam 10buçuk civarıydı 34 sayılırlar bence
her şey yolundaydı sanki en az bir hafta daha dururlar gibiydi biliyorsunuz yeni yazmıştım akşamki nstlerde kalpte düzensizlik çıktı özellikle bi tanesi 200lere çıkmaya başladı taşikardi geçiriyor dendi biri 90lara inip çıkıyordu falan bi saat falan nstde kaldım defalarca tekrarlandı izlendi en son doktorum acil sezeryan alıyorum riske atamam dedi.doğum kararından sonra ikisinin kalbi de normal aralıklarına döndü uzun süre aslında ,dalga geçer gibiydiler ama çıkmak istediler sanırım
Nasibin varsa Allah ona göre düzenliyor herşeyi. Doktoru yeni değiştirmiş olmasam diğeri asla diğer muayene kadar bakmayacaktı bişey olsa haberim olmayacaktı bu doktorum sürekli takipteydi iyi ki de öyle yapmışız. Doğduklarında da birine müdahale edilmiş çünkü tam zamanında almışız kötü bişey olabilirdi kalsalardı dedi.
Doktorum bebeklerin cin gibi Allah kolaylık versin bi tanesi hele gözü açık doğdu kuvözde bile kalmaz onlar dediama protokollerine göre 35haftalık olmayınca çıkarmıyorlarmış. Başka bir sorun çıkmazsa En az bir hafta burdalar yani.
Temas yasak, çok üzücü dokunamadım, kokularını bilmiyorum ama görüşe indim 20dk o kadar güzeller ki minicikler teyzeleri oyuncak bebek gibilerannelerinin kuzuları..
sütüm bir iki damla falan geldi gelmiyor yeni yeni açılıyor kanallar makineyle.bir damla da olsa getir dediler 2cc süt verdim enjektörle umarım artar da veririm mama vermemişler hiç serum gibi bişeyle besliyorlar süt getir mutlaka dediler ama çıkmıyor yani baya uğraştık. Bir kaç güne belki düzelir.
Allah’ıma şükürler olsun sağ Salim geldiler dünyaya darısı hepinizin başına inşallah.
Bebeklerim çok güzeller
Ne güzel haberler bunlar ya maşallah ikisinin kilosu ne kadar da iyi. Gözün aydın. Süt konusunu sürekli sağarak istediğin düzeye getirirsin mücadeleye devam darısı bize şimdiKızlar çok ağrılı geçti ilk günüm anlatıp germek istemiyorum sizi de ama zorunlu haller dışında keyfi sezeryan yaptıracak varsa aklından geçirmesin..
Bebeklerim çok güzeller
Evet canım bende duydum hatta bire bir yaşadım 2. Hamileliğimde böbrek büyümesi vardı üroloji doktoru biran önce doğurmaya bak demişti. Hamileliğim boyunca ilişki yasaktı. Kadın doğum doktoruma doğurmak için neyapa bilirim ne önerirsiniz demiştim ilişkiye gir demişti korunmasız ilişki oldu diğer gün Nisan geldi sancılarım başladı ve gece doğum oldu. Ondan dolayı şuan erken doğum için tetikler diye korkuyorumNormal doğum için tavsiye edildiğini bile okudum aslında. Eğer riskli gebelik yoksa tabi. Biz hamilelikten beri sakındık doğumum nasıl olacak hiç bilmiyorum, umarım doğumu zorlaştırmaz:/
Peki normal doğummuydu seninki ve kolaylaştırdımı acaba doğumunuBen hala Devam ediyorum hamilelikte bir sorunun yoksa doktor sakınca görmüyorsa son haftaya kadar sorun olmadı diğer hamileliklerimde.biri 41 haftada diğeri 39 haftalıkken doğumum başladı .erken doğuma neden olur derler ama bende olmadı.
Ay zaten bu halimizle nasıl zevk alalım karnımız burnumuzdabana doktorlarim hic bisi demediler bu konuda ama ben hic eskisi gibi ne rahat edebiliyorum ne de zevk aliyorum o yuzden pek yanasmiyorum.
Gectigimiz ay bir de esim benden mantar kaptiayda yilda bir olan sex hayatimiz tamamen yalan oldu
Ama ben şimdi bunları duyunca çok duygulanıyorumKızlar çok ağrılı geçti ilk günüm anlatıp germek istemiyorum sizi de ama zorunlu haller dışında keyfi sezeryan yaptıracak varsa aklından geçirmesin..
Bebeklerim çok güzeller
benimde canim istiyor ama sonrasinda husrana ugruyorum o yuzden biraktimAy zaten bu halimizle nasıl zevk alalım karnımız burnumuzdabana kalsa artık izdivaya çekilelim ama tabi doğumum kolay olsun diye arada bir olsun. Benimki korkmasa hergun ister
Neyse artık biraz daha sabır diyelim ozamanbenimde canim istiyor ama sonrasinda husrana ugruyorum o yuzden biraktim
Gozunaydin canimKızlar çok ağrılı geçti ilk günüm anlatıp germek istemiyorum sizi de ama zorunlu haller dışında keyfi sezeryan yaptıracak varsa aklından geçirmesin..
Bebeklerim çok güzeller
Iyi olsun da bebis kavuşacaksınız Allahin izniyleHerkese günaydın. Ne kadar çok erken doğum hikayesi okudum bu ara. Bana mı denk geliyor anlamadım.
Sürekli takip ediyorum yazılanları. Herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna. Bende kasım annesi olmayı beklerken Eylül annesi oldum :) doğumum kolay olsun diye yürüyüşler yapıyordum az az. Bigün pikniğe gittik açık hava orman biraz yürüdüm yordum kendimi ondan mı oldu yoksa çok kötü değildi ama yoldan mı oldu bilmiyorum. Ertesi gün garip bi hisle doktora gittim ve iyiki gelmişsin her an suyun gelebilir diyerek Denizli’ye sevk edildim. 2. Doz ciğer geliştirici doğum geciktirici derken oğlum iki gün durabildi. 2130 gramla 33 artı 5 de normal doğum yapmış oldum. Hiç kucağıma bile alamadım daha küvöze aldılar. Durumu iyi ama kucaklaşamadık. Elimiz boş eksik kaldık Allah herkese vaktinde sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Dua edin lütfen. Bi an önce bebeğimi alıp evime gitmek istiyorum
kilosu iyi bebeginin , neden kucaklastirmiyorlar kiHerkese günaydın. Ne kadar çok erken doğum hikayesi okudum bu ara. Bana mı denk geliyor anlamadım.
Sürekli takip ediyorum yazılanları. Herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna. Bende kasım annesi olmayı beklerken Eylül annesi oldum :) doğumum kolay olsun diye yürüyüşler yapıyordum az az. Bigün pikniğe gittik açık hava orman biraz yürüdüm yordum kendimi ondan mı oldu yoksa çok kötü değildi ama yoldan mı oldu bilmiyorum. Ertesi gün garip bi hisle doktora gittim ve iyiki gelmişsin her an suyun gelebilir diyerek Denizli’ye sevk edildim. 2. Doz ciğer geliştirici doğum geciktirici derken oğlum iki gün durabildi. 2130 gramla 33 artı 5 de normal doğum yapmış oldum. Hiç kucağıma bile alamadım daha küvöze aldılar. Durumu iyi ama kucaklaşamadık. Elimiz boş eksik kaldık Allah herkese vaktinde sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Dua edin lütfen. Bi an önce bebeğimi alıp evime gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?