- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
Allah razı olsun. İnşallahIyi olsun da bebis kavuşacaksınız Allahin izniyle
Gercekten erken doğumlar artti
Ozellikle kasim bebekleri bir aceleci cikti açıkçası benimkinin de okadar bekleyecegini düşünmüyorum
Hayirli guzel bir ömrü olsun insallah
Galiba her hastanenin protokolü farklı oluyor. Bende en azından bi görebilmeyi çok istiyorum. Doğduğunda sadece ayaklarına biraz dokunup sevebildim hemen götürdüler yoğun bakıma. Bilemiyorum ten teması olmaması büyük eksiklik bence. Benim için ciddi travma oldu ama oğlum içim değildir inşallah. Haftada 3 gün doktorundan bilgi alıyoruz . Haftanın iki günü de fotoğraf atıyorlar. Bizim daha beşinci günümüz günler geçmek bilmiyor .kilosu iyi bebeginin , neden kucaklastirmiyorlar ki
Ekim annelerinde Hayyal var , onun oglu 1.5 kg her hafta kucaklastiriyorlar.
Insallah bir an once kuvezden cikar bebegin
Tez zamanda kavusun canim benimAllah razı olsun. İnşallah
Hiç olumsuz bişey düşünmeyin akışına bırakmak lazım sanırım vaktinde sağlıkla gelsin bebeğinizKimse bu stresi yaşamasın dilerim.
Galiba her hastanenin protokolü farklı oluyor. Bende en azından bi görebilmeyi çok istiyorum. Doğduğunda sadece ayaklarına biraz dokunup sevebildim hemen götürdüler yoğun bakıma. Bilemiyorum ten teması olmaması büyük eksiklik bence. Benim için ciddi travma oldu ama oğlum içim değildir inşallah. Haftada 3 gün doktorundan bilgi alıyoruz . Haftanın iki günü de fotoğraf atıyorlar. Bizim daha beşinci günümüz günler geçmek bilmiyor .
Amiiinn herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna. Evlat gerçekten çok başkaymış.Tez zamanda kavusun canim benim
Sut sagip goturmenide mi istemiyorlar ?
Ayy canım benim yaa sağlıkla kavuştunuz yaa en önemlisi o, darısı hepimizin başına inşallahKızlar çok ağrılı geçti ilk günüm anlatıp germek istemiyorum sizi de ama zorunlu haller dışında keyfi sezeryan yaptıracak varsa aklından geçirmesin..
bebeklerim kuvözde Allah’a şükür çok iyiler ciğerleri çok iyiymiş kiloları 2280-2210 33+6da doğdular akşam 10buçuk civarıydı 34 sayılırlar bence
her şey yolundaydı sanki en az bir hafta daha dururlar gibiydi biliyorsunuz yeni yazmıştım akşamki nstlerde kalpte düzensizlik çıktı özellikle bi tanesi 200lere çıkmaya başladı taşikardi geçiriyor dendi biri 90lara inip çıkıyordu falan bi saat falan nstde kaldım defalarca tekrarlandı izlendi en son doktorum acil sezeryan alıyorum riske atamam dedi.doğum kararından sonra ikisinin kalbi de normal aralıklarına döndü uzun süre aslında ,dalga geçer gibiydiler ama çıkmak istediler sanırım
Nasibin varsa Allah ona göre düzenliyor herşeyi. Doktoru yeni değiştirmiş olmasam diğeri asla diğer muayene kadar bakmayacaktı bişey olsa haberim olmayacaktı bu doktorum sürekli takipteydi iyi ki de öyle yapmışız. Doğduklarında da birine müdahale edilmiş çünkü tam zamanında almışız kötü bişey olabilirdi kalsalardı dedi.
Doktorum bebeklerin cin gibi Allah kolaylık versin bi tanesi hele gözü açık doğdu kuvözde bile kalmaz onlar dediama protokollerine göre 35haftalık olmayınca çıkarmıyorlarmış. Başka bir sorun çıkmazsa En az bir hafta burdalar yani.
Temas yasak, çok üzücü dokunamadım, kokularını bilmiyorum ama görüşe indim 20dk o kadar güzeller ki minicikler teyzeleri oyuncak bebek gibilerannelerinin kuzuları..
sütüm bir iki damla falan geldi gelmiyor yeni yeni açılıyor kanallar makineyle.bir damla da olsa getir dediler 2cc süt verdim enjektörle umarım artar da veririm mama vermemişler hiç serum gibi bişeyle besliyorlar süt getir mutlaka dediler ama çıkmıyor yani baya uğraştık. Bir kaç güne belki düzelir.
Allah’ıma şükürler olsun sağ Salim geldiler dünyaya darısı hepinizin başına inşallah.
Bebeklerim çok güzeller
o gunlerde gelicekAmiiinn herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna. Evlat gerçekten çok başkaymış.
Sütümü ilk günden beri sağıp veriyorum olduğu kadar. Anca anca artmaya başladı daha. Herkes bi kucağına alsan sütüm çoğalır diyor. Fotoğrafına bakarak sağıyorum şimdilik.
Oy kuzummm Allah bağışlasın bebislerini Rabbim sağlıcakla bizlerede nasip etsin inşallahKızlar çok ağrılı geçti ilk günüm anlatıp germek istemiyorum sizi de ama zorunlu haller dışında keyfi sezeryan yaptıracak varsa aklından geçirmesin..
bebeklerim kuvözde Allah’a şükür çok iyiler ciğerleri çok iyiymiş kiloları 2280-2210 33+6da doğdular akşam 10buçuk civarıydı 34 sayılırlar bence
her şey yolundaydı sanki en az bir hafta daha dururlar gibiydi biliyorsunuz yeni yazmıştım akşamki nstlerde kalpte düzensizlik çıktı özellikle bi tanesi 200lere çıkmaya başladı taşikardi geçiriyor dendi biri 90lara inip çıkıyordu falan bi saat falan nstde kaldım defalarca tekrarlandı izlendi en son doktorum acil sezeryan alıyorum riske atamam dedi.doğum kararından sonra ikisinin kalbi de normal aralıklarına döndü uzun süre aslında ,dalga geçer gibiydiler ama çıkmak istediler sanırım
Nasibin varsa Allah ona göre düzenliyor herşeyi. Doktoru yeni değiştirmiş olmasam diğeri asla diğer muayene kadar bakmayacaktı bişey olsa haberim olmayacaktı bu doktorum sürekli takipteydi iyi ki de öyle yapmışız. Doğduklarında da birine müdahale edilmiş çünkü tam zamanında almışız kötü bişey olabilirdi kalsalardı dedi.
Doktorum bebeklerin cin gibi Allah kolaylık versin bi tanesi hele gözü açık doğdu kuvözde bile kalmaz onlar dediama protokollerine göre 35haftalık olmayınca çıkarmıyorlarmış. Başka bir sorun çıkmazsa En az bir hafta burdalar yani.
Temas yasak, çok üzücü dokunamadım, kokularını bilmiyorum ama görüşe indim 20dk o kadar güzeller ki minicikler teyzeleri oyuncak bebek gibilerannelerinin kuzuları..
sütüm bir iki damla falan geldi gelmiyor yeni yeni açılıyor kanallar makineyle.bir damla da olsa getir dediler 2cc süt verdim enjektörle umarım artar da veririm mama vermemişler hiç serum gibi bişeyle besliyorlar süt getir mutlaka dediler ama çıkmıyor yani baya uğraştık. Bir kaç güne belki düzelir.
Allah’ıma şükürler olsun sağ Salim geldiler dünyaya darısı hepinizin başına inşallah.
Bebeklerim çok güzeller
Sağlıcakla büyüsün canim en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah sabırsız bebisler bizimkilerHerkese günaydın. Ne kadar çok erken doğum hikayesi okudum bu ara. Bana mı denk geliyor anlamadım.
Sürekli takip ediyorum yazılanları. Herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna. Bende kasım annesi olmayı beklerken Eylül annesi oldum :) doğumum kolay olsun diye yürüyüşler yapıyordum az az. Bigün pikniğe gittik açık hava orman biraz yürüdüm yordum kendimi ondan mı oldu yoksa çok kötü değildi ama yoldan mı oldu bilmiyorum. Ertesi gün garip bi hisle doktora gittim ve iyiki gelmişsin her an suyun gelebilir diyerek Denizli’ye sevk edildim. 2. Doz ciğer geliştirici doğum geciktirici derken oğlum iki gün durabildi. 2130 gramla 33 artı 5 de normal doğum yapmış oldum. Hiç kucağıma bile alamadım daha küvöze aldılar. Durumu iyi ama kucaklaşamadık. Elimiz boş eksik kaldık Allah herkese vaktinde sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Dua edin lütfen. Bi an önce bebeğimi alıp evime gitmek istiyorum
Günaydın canım sorma ne zaman girsem birimizin doğum yaptığını okuyorumkızlar Günaydınnnnbu gidişle hiçbirimiz Kasım annesi olamayacağız diye düşünüyorum akrepler aceleci olur dedik burçları da değişiyor
Bian önce toparlan insallahKızlar çok ağrılı geçti ilk günüm anlatıp germek istemiyorum sizi de ama zorunlu haller dışında keyfi sezeryan yaptıracak varsa aklından geçirmesin..
Bebeklerim çok güzeller
Günaydın canımGunaydin kizlar
Geçmiş olsunHerkese günaydın. Ne kadar çok erken doğum hikayesi okudum bu ara. Bana mı denk geliyor anlamadım.
Sürekli takip ediyorum yazılanları. Herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna. Bende kasım annesi olmayı beklerken Eylül annesi oldum :) doğumum kolay olsun diye yürüyüşler yapıyordum az az. Bigün pikniğe gittik açık hava orman biraz yürüdüm yordum kendimi ondan mı oldu yoksa çok kötü değildi ama yoldan mı oldu bilmiyorum. Ertesi gün garip bi hisle doktora gittim ve iyiki gelmişsin her an suyun gelebilir diyerek Denizli’ye sevk edildim. 2. Doz ciğer geliştirici doğum geciktirici derken oğlum iki gün durabildi. 2130 gramla 33 artı 5 de normal doğum yapmış oldum. Hiç kucağıma bile alamadım daha küvöze aldılar. Durumu iyi ama kucaklaşamadık. Elimiz boş eksik kaldık Allah herkese vaktinde sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Dua edin lütfen. Bi an önce bebeğimi alıp evime gitmek istiyorum
bende aynı hafta sonu çantamı da hazırliyim kafam rahat bekliyim normalde 35 hazırlarım diyordum ne oolur ne olmazGünaydın canım sorma ne zaman girsem birimizin doğum yaptığını okuyorumdaha zaman var diyorum bide kendim de korkmaya başladım ufak bi sey de olabilir mi diye panik atak gibi oldu normal de oyle değilim okuduklarım cok etkiliyo
İnanır mısın kafam rahat etti kapı süsü magnet siparişi vermiştim 5 Eylül de kadını sıkıstırıp durdum bitmedi mi diye sırf korkuma bi valiz daha yapcam süs esyalarını koymaya bugun kargoya vercek ama kıyafet valizimi hazırladım koydum ona içim rahatbende aynı hafta sonu çantamı da hazırliyim kafam rahat bekliyim normalde 35 hazırlarım diyordum ne oolur ne olmaz
ondan sonra bekleyiş Allah'ın izniyleİnanır mısın kafam rahat etti kapı süsü magnet siparişi vermiştim 5 Eylül de kadını sıkıstırıp durdum bitmedi mi diye sırf korkuma bi valiz daha yapcam süs esyalarını koymaya bugun kargoya vercek ama kıyafet valizimi hazırladım koydum ona içim rahat
Ah canım benimmmm sen doğum yaptın mi kaçırmışım Allahım sağlık versin sana da miniklere de iyi olmanıza çok sevindim bir an önce cennet kokularını da al inşallah sütün de gelir hic stres yapmaKızlar çok ağrılı geçti ilk günüm anlatıp germek istemiyorum sizi de ama zorunlu haller dışında keyfi sezeryan yaptıracak varsa aklından geçirmesin..
Bebeklerim çok güzeller
Evet ya saati farketmemişim 1,5saattir çeşitli yöntemlerle süt sağmaya çalışıyoruz memelerimin halatı çıktı ama 3damla süt çıktı. Bebeklerimin kokusunu bile alamadım temasa izin verseler hatta emseler bir sürü gelecek bence çünkü çok akıyor göğsümde kuruyup kalıyor ya da biberonun mekanizmasında kuruyor. Çok üzülüyor insan burda temasa asla izin vermiyorlar çok yanlış gerçekten bebeklerde tramva olur mu bi anda yalnız kaldılar tıp artık bir çok şeyi araştırdı ispat etti kişiye göre kuralların değişmesi aşırı saçma.Amiiinn herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna. Evlat gerçekten çok başkaymış.
Sütümü ilk günden beri sağıp veriyorum olduğu kadar. Anca anca artmaya başladı daha. Herkes bi kucağına alsan sütüm çoğalır diyor. Fotoğrafına bakarak sağıyorum şimdilik.
Kesin öylelerdirAyy canım benim yaa sağlıkla kavuştunuz yaa en önemlisi o, darısı hepimizin başına inşallahMaşallah kiloları çok güzel sana hep diyodum belki kuvöze girmezler girseler de kontrol amaçlı bikaç gün diyordum bak korktuğun gibi olmadı çok şükür hiçbir şey 1 haftanın sonunda hep birlikte yeni yaşamınıza başlayacak olmanız çok heyecan verici Nasıl da miss kokuludur şimdi onlar
Morm canim üzülme neden korkutmuşlar seni günlerimiz yakin birbirine 32+4 te 2200 çıktı benim bebiş suyu da alt sınıra yakin korona olduğumdan beri, ama doktor gayet iyi dedi, bu ne yani köydeki nenem mi ya doktor da illa her çocuk 4 kilo mu doğsun su an beni de soksalar ultrasona kilosu ne kadar artmış olabilir ki ölçümler farklılık gösteriyor tartiya mi çıkarıyorlar bu bebeği sanki bir milim kaysa zaten kaç gr farkediyor sen üzülme ama bol bol protein kasar süt ceviz tüket güzel kilo aldırıyor bebeğe benim bu şekilde iki haftada 400 gr kadar aliyor, suyu bol iç havuç suyu sıkma imkanın varsa mutlaka seker sorunun yoksa meyve de tüket bol bol suyuna iyi gelir, oksapardan da korkma ben ilk öğrendiğimden beri kullanıyorum şifa olsun inşallah de vur2150ydi canım . Doktor ani bebek olumu bile olabilir dedi oksopae yazdı göz yaşlarımı tutamıyorum
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün bebeğiniz. İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuzHerkese günaydın. Ne kadar çok erken doğum hikayesi okudum bu ara. Bana mı denk geliyor anlamadım.
Sütünü neyle sağıyosun canım, elektrikli pompa mı hastane tipi mi? Bazen hastaneden veriyolar. Sen fakültede misin özelde mi? Merak etme birkaç gün içinde baya baya gelmiş olacak. Ben de elektrikli pompa alcaktım vazgeçtim hastane karşısında spectra filan var ordan kiralamayı düşünüyorum ilk etapta. Hem denemiş olurumEvet ya saati farketmemişim 1,5saattir çeşitli yöntemlerle süt sağmaya çalışıyoruz memelerimin halatı çıktı ama 3damla süt çıktı. Bebeklerimin kokusunu bile alamadım temasa izin verseler hatta emseler bir sürü gelecek bence çünkü çok akıyor göğsümde kuruyup kalıyor ya da biberonun mekanizmasında kuruyor. Çok üzülüyor insan burda temasa asla izin vermiyorlar çok yanlış gerçekten bebeklerde tramva olur mu bi anda yalnız kaldılar tıp artık bir çok şeyi araştırdı ispat etti kişiye göre kuralların değişmesi aşırı saçma.
İnşallah canım açıkçası süt gelmedi diye değil stresim çünkü gelir eninde sonunda diyorum gerekirse şimdilik mama verirler diyorum ama emzirmiş olsak ağzından girecek olan her damla makinede ya da mememin üstünde kuruyup kalıyor ona üzülüyorum. Elimden bişey de gelmiyor bununla ilgili bekleyeceğim artık yapacak başka bişey yok.Ah canım benimmmm sen doğum yaptın mi kaçırmışım Allahım sağlık versin sana da miniklere de iyi olmanıza çok sevindim bir an önce cennet kokularını da al inşallah sütün de gelir hic stres yapma
Bana kuzenim lansiloh elektrikli makine gönderdi yetişmedi hastaneye malesef kargo evde kapımın önünde şuanda.Sütünü neyle sağıyosun canım, elektrikli pompa mı hastane tipi mi? Bazen hastaneden veriyolar. Sen fakültede misin özelde mi? Merak etme birkaç gün içinde baya baya gelmiş olacak. Ben de elektrikli pompa alcaktım vazgeçtim hastane karşısında spectra filan var ordan kiralamayı düşünüyorum ilk etapta. Hem denemiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?