2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hasta özel hastanede oldu o akşam ne oldu bi anda burda yaptık bilmiyorum yer açıldığı için mi yoksa fakültede bir sorun mu olmuş öyle bişeyler duyduk ama o karışıklıkta sormadık bidaha canım. Cevap vermeyi unuttum sana da hep

Elinle damla damla sıktıklarını enjektöre mi boşaltsan direkt. Hemşireler yardımcı olmuyor mu? Ben de ilkinde manuel kullandım gayet yeterli gelmişti. Aynen öyle yakında çıkacaklar sen de bol emzirmeyle sütünü zaten arttıracaksın Olsun en azında eşin yanında olabiliyor her şeyde bi hayır vardır. Önemli olan sürecin sonunda hepinizin sağlıkla süreci atlatmanız çok şükür yolunda her şey Sen nasılsın, ağrıların azaldı mı? Ne zaman taburcu olcaksın?

Bugün korse aldırıp taktım baya işe yaradı acım azaldı sanki. Bugün çıkacağım dün akşam çıkaracaklardı ben bi gece daha kalmak istedim zaten her gün gelcez yine bebekler için hem de biraz daha toparlanırım dedim iyi oldu ağrı kesici yaptılar yine gece en azından. Desteksiz kalkamıyorum henüz onun dışında yürüyebiliyorum

canım Can hastanesi ile ilgili olumlu yorum çok duydum. benimde egepol de olucak büyük ihtimalle :)

kendisinin saglik sorunlari var o yuzden pek giremiyor

Sağlıcakla büyüsün canim en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah sabırsız bebisler bizimkiler
İnşallah canım sizde vaktinde sağlıkla kavuşun
Geçmiş olsun 34 haftalık olmuş sayılır nasip de ne varsa onu yaşıyoruz aslında üzülme kucagına alıp emzireceksin evinize de gideceksiniz bu ara cidden erken dogumlar arttı bebişin de sen de iyi olun
İnşallah İyi haberini alıyoruz çok şükür günler çabuk çabuk geçsin de kavuşalım
Mabel ilk gün bende damla saydım resmen makinada kalan her damlaya içim gidiyordu. O kıvamlı şekerli gibi bi süt az diye üzülme en faydalısı bu ilk süt dediler bana. Üzülme sürekli sağ. Benim bugün biraz biraz artmaya başladı normal süte döndü. elektrikliyle sürekli sağıyorum inek gibi hissediyorum kendimi artık
Şu travma bende kesin oldu da bebeklerimizde olmuyordur inşallah. Bi foto gönderdiler dün kucak istiyor gibi açmış yavrum kollarını

Onun da mı hamilelikle ilgili yok zaten insanlık hali olabilir ben de nisan gibi bi sessizliğe gömüldüm arada bi geliyorum işte. Sağlığı bilmiyordum ama O yüzden dedim devredilse daha iyi olur diye.

çok teşekkür ederim biz tutamadık sizler vaktinde sağlıkla kucaklayın bebiklerinizi

M mabel63 ve Doğum yapıp sütü gelmeyen arkadaşlarım bestlak damlayı mutlaka deneyin. Onu kullandığımın ikinci günü gelmeye başladı sütüm. Uyku falan da önemli diyorlar da ben uyuyup dalamıyorum 3 4 saat uykuyla duruyorum gün içinde. Bi o damlayı kullandım faydasını gördüm.

Onun da mı hamilelikle ilgili yok zaten insanlık hali olabilir ben de nisan gibi bi sessizliğe gömüldüm arada bi geliyorum işte. Sağlığı bilmiyordum ama O yüzden dedim devredilse daha iyi olur diye.
detaylarini bende bilmiyorum canim ama saniyorum ki adminlere yada modarotorlere haber verirsen bir degisim yaparlar

çok teşekkür ederim biz tutamadık sizler vaktinde sağlıkla kucaklayın bebiklerinizi
Amiiin inşallah ama benim de son zamanlarım ikiz olunca ve bazı risklerim olunca Yarın kontrolüm var bakalım gün belirleriz herhalde

O damladan ben de alıcam eczanelerde var değil mi? Netten mi aldınız?

Elektrikli pompayla kolestrum u ziyan etme canım elle sağım netten bak öyle cıkar çay tabagına sağ hiç ziyan etme
Ben de aldım 2 şile 100 ml büyük boy olan dan 200 ml aldım öyle tekini koydum doğum çantama cok duydum suya 15 damla atılıp içilecek yazıyo sabah ögle aksam sevindim yaramasına

Ay okurken o kadar duygulandım ki Ne güzel sağlıkla geldiler. Kiloları da çok güzel. Sarılıp koklasmaniza az kaldı. Sütun de bir iki güne gelir hiç dert etme.

Seninkinin de kilosu çok iyiymiş canım. Biraz daha sabır. Yani doğurup kucağına alamamak eminim berbat bir duygudur ama geçecek inşallah.

kızlar Günaydınnnn bu gidişle hiçbirimiz Kasım annesi olamayacağız diye düşünüyorum akrepler aceleci olur dedik burçları da değişiyor
Valla artık girmeyeceğim psikolojim bozuluyor diyorum ama dayanamıyorum gene İlk çocuğumda erken doğum aklımın ucundan geçmezken şimdi sürekli kendimi dinliyorum. Eksiklerim bitmedi. Ya dogrurursam diyorum. Offff Allah hepimize erken ya da vaktinde saglikla kavuşmayı nasip etsin

sağlıklı olsun da artık erken bile doğsalar fark etmez sonuçta zamanları gelmeye başlıyor ama insanı hazırlıksız yakalannmak korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…