- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
Bizim bugün 7. Gün daha mama istemediler. Serum ve anne sütü veriyorlar. Sütüm ilk zamanlar çok çok azdı bi kaşık anca oluyordu ama götürüp veriyordum. Lansinoh un elektrikli pompasını aldırdım en iyi çekimi olan oymuş. Onunla sürekli sağıyorum. Bol su içiyorum. Bestlak damla kullanıyorum. Humana still anne çayı var ondan ilk günler kullandjm. Dördüncü beşinci gün gibi artık gelmwyw başladı dedim. Bende en işe yarayan bestlak damla ve sık sağmam oldu.Günaydın kızlar sabaha kadar nst ye bağlı kaldım Allah hastaneye düşürmesin kimseyi gerçekten. Nst için bant bulamadılar elinle tut dediler sonrasında bant bulup geldiler bant takarken elinden kaydırdı nst cihazını haliyle ölçüm bok gibi çıktı. Nöbetçi doktorda acilen doğumhane katına aldı sabah kadar nst ye bağladı. Oluyorum uykusuzluktan. Insallah yarin sağ salim evladımı doğurup çıkarım burdan.Eflatun1Kelebek ve diğer erken doğum yapan arkadaşlar sutunuz hemen gelmeyince naptiniz birda mamayi hastaneye biz mi getiriyoruz o süreçler nasıl işliyor?
Canım iğneyi bilmiyorum ama hapı pazar bırakıcam ben 35. Haftada olucam o zaman genelde 35te bıraktırıyorlar diye biliyorum kontrolün ne zamankızlar kan sulandırıcı iğne ve hap ne zaman bırakacağız bilen var mı
Valla bilemiyorum ondan mı baska bısey mi probiyotik kullanabilir miyim diycem bugunbizimkiler yola girmeye hazırlanıyor anlaşılan
1 den sonra gıdıcem canım eşim işten gelecek birlikte işte ben de oyle bol su patates haslayıp yedim muz yıyorum yogurt yedim sabah ev yogurdu anlamadım ki bugun sorcam probiyotik verirse kullancam usandım yaKacta randevun
Bende de ishal basladi
Bol su içmeye calisiyorum
hap icin bana 35. haftada dediler cnmkızlar kan sulandırıcı iğne ve hap ne zaman bırakacağız bilen var mı
Benim de öyle oluyor burada görüyoruz etkileniyoruz bence erken doğum yapanlardan yoksa ben nst girdim hiç sandı çıkmadı ama dün gece kasılmaktan uyuyamadım bebek ordan oraya acıtacak derecede gerinip durdu , gerçi nst girince bebek aşırı sakin oluyor nedense onu da anlamış değilim akşam saatleri çok hareketleniyorSağol canım az önce bebek öyle bir gerindi ki anlatamam canım çok yandı. Tüm gün de kasık ağrısı falan çok oldu. Erken doğumdan korkuyorum açıkçası. İnşallah vaktinde gelir. Bunu yazarken bile karnımın bir tarafında yükseklik oluştu. Belirli bir noktaya çok baskı yapıyor bazen. Dışarıdan bakanlar bile görüyor o şişkinliği.
Süt, yoğurt tüketme canım onlar geçirmez. Muz leblebi felan yiyebilirsin bir de şekerli şeylerden uzak dur. Çok geçmii olsunValla bilemiyorum ondan mı baska bısey mi probiyotik kullanabilir miyim diycem bugun
1 den sonra gıdıcem canım eşim işten gelecek birlikte işte ben de oyle bol su patates haslayıp yedim muz yıyorum yogurt yedim sabah ev yogurdu anlamadım ki bugun sorcam probiyotik verirse kullancam usandım ya
Karnımda bebek bi tarafa toplanıyor, adet sancısı gibi kasıklarıma sancı giriyor. Doğum sancısı böyle olmaz değil mi ? Doğum haberleri geldikçe acaba mı demeye başladım artık. Belde de ağrı olurmuş diyorlar. Bugün altta çok sancı oldu kasıklarımda falan da oldu gün boyu. Çok ayağa kalkmadım ne olur nenolmaz diye. Nasıl anlarız doğum sancısını su ve nişan haricinde nerelrrde nasıl ağrılar olur kızlar
Bu sertleşme bende de oluyor hatta dün o kadar rahatsız ettiki ne TV izleyebildim ne oturup yemek yiyebildim. Bugün şükür daha iyi ama eskiye nazaran daha sık olmaya başladı. M mathilda doktoruna sorduğunda beni de etiketler misin lütfeennn. Dün nerdeyse bu sertleşme ve toplanma yüzünden hastaneye bile gidecektim sorun mu var diyeDoğum sancısı tamamen geçmiyor diye biliyorum. Düzenli aralıklarla gittikçe daha da sıklaşarak devam ediyor. Toplanma, sertleşme bende de oluyor cuma günü kontrolum var bunlarıda soracağım, paylaşırım sizinle
Uykusuzluk bu haftalarda artıyor sanırım
Offf ben de öyleyim, işe uykusuz uykusuz geliyorum. Gece durmadan uyanıp bölük pörçük uyuyorumGünaydın kızlar yine uykusuz bir iş günü
Canım senin neden erken doğum oluyor. Olayların başını kaçırmışım. İnş sağlıkla gelsin bebeğin, iyi şeyler düşünmeye çalış. Doktorların seni zaten yönlendirir ne yapman gerektiği konusunda. Yönlendirmelerden tatmin olmadığın zaman burdaki deneyimli arkadaşlar mutlaka yol gösterirler. Kötü bir gece geçirmişsin, zaten böyle hep üst üste gelir aksilikler. Ama doğuracaksın bebeklerin küvözden çıkacak ve çok keyifli günler sizi bekleyecek inşGünaydın kızlar sabaha kadar nst ye bağlı kaldım Allah hastaneye düşürmesin kimseyi gerçekten. Nst için bant bulamadılar elinle tut dediler sonrasında bant bulup geldiler bant takarken elinden kaydırdı nst cihazını haliyle ölçüm bok gibi çıktı. Nöbetçi doktorda acilen doğumhane katına aldı sabah kadar nst ye bağladı. Oluyorum uykusuzluktan. Insallah yarin sağ salim evladımı doğurup çıkarım burdan.Eflatun1Kelebek ve diğer erken doğum yapan arkadaşlar sutunuz hemen gelmeyince naptiniz birda mamayi hastaneye biz mi getiriyoruz o süreçler nasıl işliyor?
Canım Allah kurtarsın Aynen kimseyi düşürmesin hastaneye..Benim ilk gün az bişey gelmişti süt damla damla ama hemşireler 2 damlada olsa ver dediler.Bende ev tipi süt sağma pompası vardı onla yaptım,hemşire alıp gidiyodu küvöze..Pes etme sütün gelmese bile 2 buçuk 3 saatte bir sağ ben öyle yaptım ,bir süre sonra çoğalıyo. Stres hormonları sütü azaltıyo sakın stres yapma .Günaydın kızlar sabaha kadar nst ye bağlı kaldım Allah hastaneye düşürmesin kimseyi gerçekten. Nst için bant bulamadılar elinle tut dediler sonrasında bant bulup geldiler bant takarken elinden kaydırdı nst cihazını haliyle ölçüm bok gibi çıktı. Nöbetçi doktorda acilen doğumhane katına aldı sabah kadar nst ye bağladı. Oluyorum uykusuzluktan. Insallah yarin sağ salim evladımı doğurup çıkarım burdan.Eflatun1Kelebek ve diğer erken doğum yapan arkadaşlar sutunuz hemen gelmeyince naptiniz birda mamayi hastaneye biz mi getiriyoruz o süreçler nasıl işliyor?
Canım tabiki kullanabilirsin ben hep kullandım hele son üç gün ama işe yaramadıBen de bugün nst ye girip ultroson a giricem görüş günü ,probiyotik kullanabilir miyim diycem artık ishal den pertim
Evet ben de tam +6da gittim ve sadece tamamladığım hafta aktarıldı boşa gitti 6günüm. Bu yeni değişmiş SGK ya eskiden gününe kadar girebiliyorduk bilgileri şimdi sadece hafta girebiliyoruz demişti gerizekalı kadın raporu çıkardıktan sonra. Tam 34ol öyle git. Canım Devlet hastanesine git yaptır doktoruna gitmene gerek yok ücret ödeme boşuna.Merhaba kızlar ,bir sorum olacak benim bugün 35+6 yani yarın tam 34+0 oluyorum okuldaki son günüm izne çıkıp iki haftayı da aktarma planım var ama doktorum şehir dışında bugün randevum var çalışamaz raporu için 34 tamamlamak mı gerekir bir gün sebebiyle bir haftam yansın istemşyorum hatta garanti olsun diye pazartesi almayı planlıyordum ama doktorun muayene ücreti 850 TLve bir başka doktora tekrar muayene ücreti ödemek de istemşyorum nasıl olacak acaba
Devlet hastanesinde asla randevu olmuyor ki normalde orda takipliyim zaten perinatoloji ama bi şansımı deneyeceğim altı üstü bir rapor vereceklerEvet ben de tam +6da gittim ve sadece tamamladığım hafta aktarıldı boşa gitti 6günüm. Bu yeni değişmiş SGK ya eskiden gününe kadar girebiliyorduk bilgileri şimdi sadece hafta girebiliyoruz demişti gerizekalı kadın raporu çıkardıktan sonra. Tam 34ol öyle git. Canım Devlet hastanesine git yaptır doktoruna gitmene gerek yok ücret ödeme boşuna.
Bana direkt probiyotik vermişti doktor hamileyken bir kere ishal olmuştum ama hiç kullanmadım ilacı aldım zaten o gün bitmişti muhakkak verir ama yine de sor tabii için rahat ederBen de bugün nst ye girip ultroson a giricem görüş günü ,probiyotik kullanabilir miyim diycem artık ishal den pertim
İshal i düzeltir umarım ya yada etkili bısey verirse diye düşündüm sorayım usandım 7 gün oldu rahat cunkuCanım tabiki kullanabilirsin ben hep kullandım hele son üç gün ama işe yaramadıAma hamilelikte de verilmişti daha düzenli oluyor bağırsak.
Probiyotik alırım belki yanında etkili bısey der diye de düşündüm bayadır cekıyorum üstüm basım batıyo o derece diyimBana direkt probiyotik vermişti doktor hamileyken bir kere ishal olmuştum ama hiç kullanmadım ilacı aldım zaten o gün bitmişti muhakkak verir ama yine de sor tabii için rahat eder
Canım benim seni çok iyi anlıyorum son günlerim o cihazda bağlı geçti izi çıkmıştı makinenin göbeğime artık bi de ben de iki bebek vardı.. ve evet bir hemşire hata yapsa iş üç kat uzuyordu yanlış yaptığını ben anlayabiliyordum artık onlar nasıl anlamıyor bilmiyorum.Günaydın kızlar sabaha kadar nst ye bağlı kaldım Allah hastaneye düşürmesin kimseyi gerçekten. Nst için bant bulamadılar elinle tut dediler sonrasında bant bulup geldiler bant takarken elinden kaydırdı nst cihazını haliyle ölçüm bok gibi çıktı. Nöbetçi doktorda acilen doğumhane katına aldı sabah kadar nst ye bağladı. Oluyorum uykusuzluktan. Insallah yarin sağ salim evladımı doğurup çıkarım burdan.Eflatun1Kelebek ve diğer erken doğum yapan arkadaşlar sutunuz hemen gelmeyince naptiniz birda mamayi hastaneye biz mi getiriyoruz o süreçler nasıl işliyor?
ay inşallah yahap icin bana 35. haftada dediler cnm
haftaya cuma ya da perşembe 35 haftalık oluyorum o zaman çağırdıCanım iğneyi bilmiyorum ama hapı pazar bırakıcam ben 35. Haftada olucam o zaman genelde 35te bıraktırıyorlar diye biliyorum kontrolün ne zaman
Her gün mü götürüyorsun peki canim sütü? Ben başka şehirden geldim buraya doğum yapmaya 3 günde bir getirsem olur mu ki acaba? Ne sıklıkla istiyorlar?Canım Allah kurtarsın Aynen kimseyi düşürmesin hastaneye..Benim ilk gün az bişey gelmişti süt damla damla ama hemşireler 2 damlada olsa ver dediler.Bende ev tipi süt sağma pompası vardı onla yaptım,hemşire alıp gidiyodu küvöze..Pes etme sütün gelmese bile 2 buçuk 3 saatte bir sağ ben öyle yaptım ,bir süre sonra çoğalıyo. Stres hormonları sütü azaltıyo sakın stres yapma .
Canım ben devlet hastanesinden aldım. Yarına randevu bulur musun bilmiyorum. Bir dene bakalım. Ya da gidip rica edeceksin. Boşuna para verme bence.Merhaba kızlar ,bir sorum olacak benim bugün 35+6 yani yarın tam 34+0 oluyorum okuldaki son günüm izne çıkıp iki haftayı da aktarma planım var ama doktorum şehir dışında bugün randevum var çalışamaz raporu için 34 tamamlamak mı gerekir bir gün sebebiyle bir haftam yansın istemşyorum hatta garanti olsun diye pazartesi almayı planlıyordum ama doktorun muayene ücreti 850 TLve bir başka doktora tekrar muayene ücreti ödemek de istemşyorum nasıl olacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?