2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bizim bugün 7. Gün daha mama istemediler. Serum ve anne sütü veriyorlar. Sütüm ilk zamanlar çok çok azdı bi kaşık anca oluyordu ama götürüp veriyordum. Lansinoh un elektrikli pompasını aldırdım en iyi çekimi olan oymuş. Onunla sürekli sağıyorum. Bol su içiyorum. Bestlak damla kullanıyorum. Humana still anne çayı var ondan ilk günler kullandjm. Dördüncü beşinci gün gibi artık gelmwyw başladı dedim. Bende en işe yarayan bestlak damla ve sık sağmam oldu.

kızlar kan sulandırıcı iğne ve hap ne zaman bırakacağız bilen var mı
Canım iğneyi bilmiyorum ama hapı pazar bırakıcam ben 35. Haftada olucam o zaman genelde 35te bıraktırıyorlar diye biliyorum kontrolün ne zaman

Reactions: 11K
bizimkiler yola girmeye hazırlanıyor anlaşılan
Valla bilemiyorum ondan mı baska bısey mi probiyotik kullanabilir miyim diycem bugun
Kacta randevun
Bende de ishal basladi
Bol su içmeye calisiyorum
1 den sonra gıdıcem canım eşim işten gelecek birlikte işte ben de oyle bol su patates haslayıp yedim muz yıyorum yogurt yedim sabah ev yogurdu anlamadım ki bugun sorcam probiyotik verirse kullancam usandım ya

Merhaba kızlar ,bir sorum olacak benim bugün 35+6 yani yarın tam 34+0 oluyorum okuldaki son günüm izne çıkıp iki haftayı da aktarma planım var ama doktorum şehir dışında bugün randevum var çalışamaz raporu için 34 tamamlamak mı gerekir bir gün sebebiyle bir haftam yansın istemşyorum hatta garanti olsun diye pazartesi almayı planlıyordum ama doktorun muayene ücreti 850 TL ve bir başka doktora tekrar muayene ücreti ödemek de istemşyorum nasıl olacak acaba

Benim de öyle oluyor burada görüyoruz etkileniyoruz bence erken doğum yapanlardan yoksa ben nst girdim hiç sandı çıkmadı ama dün gece kasılmaktan uyuyamadım bebek ordan oraya acıtacak derecede gerinip durdu , gerçi nst girince bebek aşırı sakin oluyor nedense onu da anlamış değilim akşam saatleri çok hareketleniyor

Süt, yoğurt tüketme canım onlar geçirmez. Muz leblebi felan yiyebilirsin bir de şekerli şeylerden uzak dur. Çok geçmii olsun

Günaydın kızlarrr
Bir sürü doğuran arkadaş var herkesi takip edemedim ama tüm arkadaşlar sağlıkla alsınlar kucaklarına inş

Bu sertleşme bende de oluyor hatta dün o kadar rahatsız ettiki ne TV izleyebildim ne oturup yemek yiyebildim. Bugün şükür daha iyi ama eskiye nazaran daha sık olmaya başladı. M mathilda doktoruna sorduğunda beni de etiketler misin lütfeennn. Dün nerdeyse bu sertleşme ve toplanma yüzünden hastaneye bile gidecektim sorun mu var diye
Uykusuzluk bu haftalarda artıyor sanırım

Günaydın kızlar yine uykusuz bir iş günü
Offf ben de öyleyim, işe uykusuz uykusuz geliyorum. Gece durmadan uyanıp bölük pörçük uyuyorum
Canım senin neden erken doğum oluyor. Olayların başını kaçırmışım. İnş sağlıkla gelsin bebeğin, iyi şeyler düşünmeye çalış. Doktorların seni zaten yönlendirir ne yapman gerektiği konusunda. Yönlendirmelerden tatmin olmadığın zaman burdaki deneyimli arkadaşlar mutlaka yol gösterirler. Kötü bir gece geçirmişsin, zaten böyle hep üst üste gelir aksilikler. Ama doğuracaksın bebeklerin küvözden çıkacak ve çok keyifli günler sizi bekleyecek inş

Canım Allah kurtarsın Aynen kimseyi düşürmesin hastaneye..Benim ilk gün az bişey gelmişti süt damla damla ama hemşireler 2 damlada olsa ver dediler.Bende ev tipi süt sağma pompası vardı onla yaptım,hemşire alıp gidiyodu küvöze..Pes etme sütün gelmese bile 2 buçuk 3 saatte bir sağ ben öyle yaptım ,bir süre sonra çoğalıyo. Stres hormonları sütü azaltıyo sakın stres yapma .

Evet ben de tam +6da gittim ve sadece tamamladığım hafta aktarıldı boşa gitti 6günüm. Bu yeni değişmiş SGK ya eskiden gününe kadar girebiliyorduk bilgileri şimdi sadece hafta girebiliyoruz demişti gerizekalı kadın raporu çıkardıktan sonra. Tam 34ol öyle git. Canım Devlet hastanesine git yaptır doktoruna gitmene gerek yok ücret ödeme boşuna.

Devlet hastanesinde asla randevu olmuyor ki normalde orda takipliyim zaten perinatoloji ama bi şansımı deneyeceğim altı üstü bir rapor verecekler senin ağrıların nasıl oldu canım sezaryen çok zor mu

Ben de bugün nst ye girip ultroson a giricem görüş günü , probiyotik kullanabilir miyim diycem artık ishal den pertim
Bana direkt probiyotik vermişti doktor hamileyken bir kere ishal olmuştum ama hiç kullanmadım ilacı aldım zaten o gün bitmişti muhakkak verir ama yine de sor tabii için rahat eder

Canım tabiki kullanabilirsin ben hep kullandım hele son üç gün ama işe yaramadı Ama hamilelikte de verilmişti daha düzenli oluyor bağırsak.
İshal i düzeltir umarım ya yada etkili bısey verirse diye düşündüm sorayım usandım 7 gün oldu rahat cunku

Bana direkt probiyotik vermişti doktor hamileyken bir kere ishal olmuştum ama hiç kullanmadım ilacı aldım zaten o gün bitmişti muhakkak verir ama yine de sor tabii için rahat eder
Probiyotik alırım belki yanında etkili bısey der diye de düşündüm bayadır cekıyorum üstüm basım batıyo o derece diyim

Canım benim seni çok iyi anlıyorum son günlerim o cihazda bağlı geçti izi çıkmıştı makinenin göbeğime artık bi de ben de iki bebek vardı.. ve evet bir hemşire hata yapsa iş üç kat uzuyordu yanlış yaptığını ben anlayabiliyordum artık onlar nasıl anlamıyor bilmiyorum.
Benim hastane mama istemedi kendileri veriyormuş. Süt ilk gün hiç yoktu. Hastanenin makinesi çok kötüydü ve zaten ilk gün için makine mantıklı olmuyor damlalar belki çıkıyor onlarda kuruyup kalıyor İkinci gün video izledim elle sağma videoları eşimle oturup önce sıcak uygulayıp sonra masaj yaparak damla damla sağdık enjektöre çektik ağızlarına sürsünler en azından diye verdik 2cc falan çıkmıştı düşün. Hep elle sağmaya devam ettim o gün ama çok uzun sürüyor pes etme benim hep eşim yaptı genelde karşıdan daha düzgün yapılıyor sanki 3 damla 5damla götürdük sevinerek. dün akşam evime geldim sıcak duşumu aldım (çok önemli) lansiloh elektrikli sağma makinesiyle (bu makine bence muhteşem düşünen varsa kesinlikle bu markayı alın) bildiğin damla damla döküldüğünü gördük gözlerimiz doldu eşimle ve hiç acıtmıyor kendi kendine masaja geçiyor sağmaya geçiyor çok iyi.. akşamdan beri şuanda 15mL den fazla süt çıkmış görmeye gidene kadar iki kez daha yaparım. Allah iki bebeğin rızkını veriyor sanırım çok şükür.
Bestlak damla kullanmaya başlamıştım dün, akşama hemen etki etmiş midir bilmiyorum ama sen hemen al. Humana anne çayı aldım bi de. İki gündür yemeği görmek istemeyen ben bugün ne yiyeceğimi şaşırdım direk iştahım açıldı.
Tahin ve su süt yapıyor ikisini tüket bol bol.

Canım iğneyi bilmiyorum ama hapı pazar bırakıcam ben 35. Haftada olucam o zaman genelde 35te bıraktırıyorlar diye biliyorum kontrolün ne zaman
haftaya cuma ya da perşembe 35 haftalık oluyorum o zaman çağırdı

Her gün mü götürüyorsun peki canim sütü? Ben başka şehirden geldim buraya doğum yapmaya 3 günde bir getirsem olur mu ki acaba? Ne sıklıkla istiyorlar?

Canım ben devlet hastanesinden aldım. Yarına randevu bulur musun bilmiyorum. Bir dene bakalım. Ya da gidip rica edeceksin. Boşuna para verme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…