- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Çok geçmiş olsun tatlımBende sizleri seviyorum kuzumbi hastalık geçirdim ateşim 39.5lere kadar çıktı 2 gün falan sürdü hastanelerdeydim serumlar falan,sonra gribe çevirdi şuan aşırı öksürüğüm falan var nefes alamaz duruma geliyorum sancılarım oluyor artık öksürmekten ötürü baya zprlanıyorum,sen nasılsınn nasıl oldunn taze annee şükür doğumu falan atlattın yakında oğluşunda kollarının arasında eve dönecekk cennet kokulu oğluş
Öyle sanırım ne uyuduğum belli ne uyumadığımmalesef oylevucut kendini hazirliyor uykusuz gunlere
Haftaya randevum var o zaman sorayım. Ayna karşısında yapıyorum bazen, çoğunlukla da bir sağ bir sol göbek deliği hizasında. Ama dediğim gibi göbek sertleşince nereye yapacağım diye şaşırıyorum. Benim de ne ev ne de valiz hazır. Bu hafta sonu başlayacağım, ne kadar erken bitirirsek o kadar az stres oluruz.Yorulmadım tüm gün neredeyse yattım. Magnezyumu iyi hatırlatyın canım, sağol, bugün içmedim. Bebeğin hareketlerine o kadar kafayı taktım ki unutttum.
Göbek, kol veya bacak diye ebe söyledi. İlk başlarda göbeğe yapıyordum ama son zamanlarda göremiyorum artık. Eğer birisi olursa yanımda o kişi kolumu tutuyor o zaman kola yapıyorum, değilse bacağa yapıyorum. Ebeye sormuştum ben nasıl yapayım diye o tarif etmişti. Şimdi anlatmma güç olur, istersen bi gün git göstersinleer sanada. Birer hafta arayla dönüşümlü yap morarma olmaz böylece demişti ebe.
Aynen ittirince çok canjm yanıyor, muhtemelen erken gelen haberler etkiledi. Bide aksilikler bitmedi daha valizimi bile tam bitiremedim. Ev desen hazır değil. Yetişmeyecek diye stres de oluyorum galiba. Biliyorum bebeğin sağlığı önemli ama can sıkan konular var işte. Ama asıl sebep erken doğum haberleri sanıyorum
o zaman normal sanırım herkeste oluyorBenim oluyor canım hem de uzun zamandır. Her kontrolde bebeğim suyu da normal çıkıyor
Evet canım epey zamandır oluyor ama çok şükür kontrollerde normal çıkıyor. İnşallah nişey olmaz son anda
bende 2 haftadır kontrole gitmiyorum kontrolüm haftaya perşembe insan ister istemez stres yapıyor
Canim benim dualarımiz seninle inşallah sağlıklı bı şekilde evladını kucağına alıp en kısa zamanda çıkarsın hastanedenKizlar selam beni yatırdılar hastaneye. Bugün tam 31 haftalığız cuma alirim dedi doktor. Suan ne hissedeceğimi bilmiyorum öyle boş boş yatıyorum. Ne kadar kuvezde kalır acaba 1500 olana kadar bana vermiyorlarmış zaten öyle söyledi doktor. 1150 gr suan zaten doğunca muhtemelen 900 e falan düşecek. Sizlere de son durumu anlatmak istedim inşallah sıkıntısız bi şekilde anlatırız bu süreci.
Biz yakınız Allahtan sahsen o agrilarla yeni bir donemle bir de başka kisileri çekmek zor olur ilk geceden kimse kalmasın biz bize kalalım düzenimi hemen olusturayim istiyorum elimden gelirse oyle yapmaya calisacagim.. zaten kalan da fayda saglayamiyor eşimle idare ederiz diye düşünüyorumCanım bende geriliyorum o programlardan. Asla izlemem. Ama bildiğim kadarıyla bebekler dışarıdan duyduklarıyla çok etkileniyor. Çoğu insan bebektir anlamaz diyor ama inan beyinleri sürekli kayıt yapıyor. Çocuklar çok zeki, sürekli olarak etrafı gözlemliyorlar. İnsanlar aman bebektir unutur dese bile günümüz psikoloji bilimi çoğu şeyin bebeklik ve çocukluk zamanından olduğunu söylüyor. Anne karnında bile dinlenilen müziğin etkisi var. Elbette annenin psikolojisi çok etkili ama çoğlık çığlığa bağıran o insanların o sesleri de sinir bozucu. Düşünsene dünya hakkında bilgin yok, ama bir ses geliyor ve o ses öfke ve acı dolu. Çocuk anlamasa bile mutlaka etkilenir.
Senin durumun çok farklı canım. Benimkiler o kadar uzaktan gelmeyecekler ama yatılı kalacaklar. 3 hafta falan idare edebilirim herhalde. Zaten sigara sorunumuz var bi de bu var.
Bebeği odanda tutarsın canim ben emzirip yatağında tutmayı düşünüyorum yenidogmus bebek ortada gezmesin istiyorum bende zaten sezeryanli olcam annem bana bakan olmadı hemen işe güce giriştim seni yatircam odanda bebeğinle yatarsin diyor bakalım kurtlu ben ne kadar yatabilirsem artıkYa o bağırış çağırışlara katlanamıyorum. Bebeğin de ruh sağlığı etkilenir gerginleşir gibi geliyor. Bide bebek de olsa kaydediyor beyinleri. Etraflarında olan biten herşeyi dinliyorlar. O insanların öfkesinin, nefretinin, biebirlerine ettikleri hakaretlerin bebeğimin bilinçaltına işlenmesini istemiyorum. Saçma sapan bas bas bağırıyorlar. Ne dediklerini de anlamıyorum. Kaynanası onu demiş, yatak odası almamış, eltisi bunu demiş, kocası kuma getirmiş, aç bırakmış, o onu öldürmüş bu komşusuyla gayri meşru çocuk yapmaış falan. Yemek programlarında bile bağrıışlar hakaretler havada uçuşuyor. Aşırı normalleştiriliyor bu hayatlar. Neyse o saatlerde bebeği odasına götürür uyuturum artık. En azından o garibim etkilenmesin
Geçmiş olsun canım. Yüksek tansiyon mu vardı? Nasıl anlaşıldı? Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar bana gebelik zehirlenmesi teşhisi kondu çokça dua edin yarin sag salim bebegime kavuşayim
Doktordan 32 de çalışabilir alacaksın canim 37ye kadar sonrasında devlet otomatik olarak seni izine ayrılmış gösteriyor isyerinlede görüşüp yıllık izin kullanırsın öyle oluyorCalısan annişlerim bişi sorucamçalışabilir raporu alınca 32. Haftadan 37. Haftaya kadar yıllık izin kullanabiliyor muyuz??
Çok güzel eline emeğine sağlık canımMerhabalar lohusa setini ve kapı süsünü kendim yaptım Herseyiyle. Birazcık pahalıydı evde malzeme de vardı biraz aldim Biraz yaptım. Sizce nasil olmus basit olmus mu yorumlarınızı merak ediyorum
Saglikla dogur kavus insallahKizlar bana gebelik zehirlenmesi teşhisi kondu çokça dua edin yarin sag salim bebegime kavuşayim
Aynı gece oldu mu bısey oluyo ishal sık sık çiş kesik kesik uyku burun tıkanıklığı rahat yatamıyorum zatenÖyle sanırım ne uyuduğum belli ne uyumadığım
Günaydın canım 4 de hortladım inan ki gece kendimle ugrastım çamaşır bile astım düşünGünaydın kızlar yine uykusuz bir iş günü
Günaydın canımGunaydinlar
Tüm gece uyumayan bir bebitom var
Okadar ki acaba birsey mi rahassiz etti de uyumaz oldu diye düşünmeye başladım
Masallahi vardi sabahta uyumadi Halen de uyanik
Gelmek istediğine okadar eminim ki insallah yaniliyorumdur
bizimkiler yola girmeye hazırlanıyor anlaşılanAynı gece oldu mu bısey oluyo ishal sık sık çiş kesik kesik uyku burun tıkanıklığı rahat yatamıyorum zaten
Günaydın canım 4 de hortladım inan ki gece kendimle ugrastım çamaşır bile astım düşün
Günaydın canım
Canim sağlıcakla kucağına al bebisini iyi hissettim ve bizlerede haber ver Allah yardımcın olsunKizlar bana gebelik zehirlenmesi teşhisi kondu çokça dua edin yarin sag salim bebegime kavuşayim
Kacta randevunBen de bugün nst ye girip ultroson a giricem görüş günü ,probiyotik kullanabilir miyim diycem artık ishal den pertim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?