2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok geçmiş olsun tatlım Umarım sağ salim atlatırsın bu süreci.Ben daha iyiyim şükür, bebemi gördükçe koynuma aldıkça daha iyi oluyorumPek aceleci çıktı teyzesi İnşallah yakın zamanda evimizede getiririz Rabbimin izniyle .Sende Kendine çok dikkat et

Haftaya randevum var o zaman sorayım. Ayna karşısında yapıyorum bazen, çoğunlukla da bir sağ bir sol göbek deliği hizasında. Ama dediğim gibi göbek sertleşince nereye yapacağım diye şaşırıyorum. Benim de ne ev ne de valiz hazır. Bu hafta sonu başlayacağım, ne kadar erken bitirirsek o kadar az stres oluruz.

Canim benim dualarımiz seninle inşallah sağlıklı bı şekilde evladını kucağına alıp en kısa zamanda çıkarsın hastaneden

Biz yakınız Allahtan sahsen o agrilarla yeni bir donemle bir de başka kisileri çekmek zor olur ilk geceden kimse kalmasın biz bize kalalım düzenimi hemen olusturayim istiyorum elimden gelirse oyle yapmaya calisacagim.. zaten kalan da fayda saglayamiyor eşimle idare ederiz diye düşünüyorum

Bebeği odanda tutarsın canim ben emzirip yatağında tutmayı düşünüyorum yenidogmus bebek ortada gezmesin istiyorum bende zaten sezeryanli olcam annem bana bakan olmadı hemen işe güce giriştim seni yatircam odanda bebeğinle yatarsin diyor bakalım kurtlu ben ne kadar yatabilirsem artık

Calısan annişlerim bişi sorucam çalışabilir raporu alınca 32. Haftadan 37. Haftaya kadar yıllık izin kullanabiliyor muyuz??
Doktordan 32 de çalışabilir alacaksın canim 37ye kadar sonrasında devlet otomatik olarak seni izine ayrılmış gösteriyor isyerinlede görüşüp yıllık izin kullanırsın öyle oluyor

Günaydın kızlar sabaha kadar nst ye bağlı kaldım Allah hastaneye düşürmesin kimseyi gerçekten. Nst için bant bulamadılar elinle tut dediler sonrasında bant bulup geldiler bant takarken elinden kaydırdı nst cihazını haliyle ölçüm bok gibi çıktı. Nöbetçi doktorda acilen doğumhane katına aldı sabah kadar nst ye bağladı. Oluyorum uykusuzluktan. Insallah yarin sağ salim evladımı doğurup çıkarım burdan. Eflatun1Kelebek ve diğer erken doğum yapan arkadaşlar sutunuz hemen gelmeyince naptiniz birda mamayi hastaneye biz mi getiriyoruz o süreçler nasıl işliyor?

Öyle sanırım ne uyuduğum belli ne uyumadığım
Aynı gece oldu mu bısey oluyo ishal sık sık çiş kesik kesik uyku burun tıkanıklığı rahat yatamıyorum zaten
Günaydın kızlar yine uykusuz bir iş günü
Günaydın canım 4 de hortladım inan ki gece kendimle ugrastım çamaşır bile astım düşün
Günaydın canım

bizimkiler yola girmeye hazırlanıyor anlaşılan

kızlar kan sulandırıcı iğne ve hap ne zaman bırakacağız bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…