2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Devlet hastanesinde asla randevu olmuyor ki normalde orda takipliyim zaten perinatoloji ama bi şansımı deneyeceğim altı üstü bir rapor verecekler senin ağrıların nasıl oldu canım sezaryen çok zor mu
Randevu oluşması imkansız evet erkenden gidip kapıdan görüşüp falan şansını denersin perinatologa gitmene gerek yok herhangi birine git bence muayene etmeyeceğini bilince verdirir girişten sıra sisteme kendileri girmiyor yanındaki sekreter giriyor zaten. İnşallah hallolur canım. Benim de 17ocak görünüyor başlama zamanım ucu ucuna kapatmış oldu dönemi rahatladım. İkinci dönem düşüncem rapor işlerini alamazsam da direk ayrılacağım 4ay zaten. bebeklerimi gördüğüm andan itibaren asla bırakamayacağımı düşünüyorum

Aceleci prens annesini özlemiş biran önce kollarına gelmek istemiş MAŞALLAH kuzuma mis gibi kokusunu benim yerimede içine çek

kızlar idrarımda kan vardı sanki çok korktum neden kanlı geldi ki idrarım

konunun başını bilmiyorum ama muayeneye gitmeden sisteme giriş yapılmadan kimse rapor vermez. 1. si asla hastayı görmeden riske girmez .2. hasta kimliği olmadan özelse muayane ücreti alınmadan rapor yazılamaz.
1.si sürekli gittiğin doktorunsa ve takibini yapıyorsa sürecini bildiğinden raporunu yazabilir. 2.si dediğim gibi zaten takibini yapan doktorun tüm sürecini biliyor 32. Hafta çalışamaz raporunu yazabilir. 3.sü doktor muayeneleri 10-14 gün arası kontrolde ücret alınmaz bu surec içinde rapor yazilacaksa da tekrar ücrete zaten gerek duymaz. Bunu bana söyleyen direkt doktorum oldu, gelmene gerek yok hatirlat yazarım diye. Bende arkadaşa kendi doktoru olduğundan en azından telefon ile bir sorabilecegini söyledim

Canım benim durumum da benzer bugün 34+0 ım yarın doktorumu arayıp raporu çalışamaz a çevireceğim gelmene gerek yok biz burdan güncelleme yapıcaz dediler bana e nabız da görünüyor zaten ordan çıktı alıp müdüre vereceğim. Sen de o şekilde rica edebilirsin doktorundan yoksa ek ders muayeneye gider yazık bize de bu halde çalıştık Eylül ü bitirdik

Aa ben de yıllık izinlerimi kullanacaktım nasıl kullanılmıyor? Ben de devlet kurumunda çalışıyorum ama sormadım bu durumu hiç
ilk önce doğumdan önce ve sonra analık hakkı dedikleri 8+8 haftalar kullanılacak sonra yıllık izinlerinizi kullanabilirsiniz dedi.

bilmiyorumki kuzum aslında kabızlıkta var istemeden zorladım mı acaba ya
birkaç hafta önce bende öyle bir şey yaşamıştım hatta çok korkmuştum meğer makattan geliyormuş, afedersin birkaç gün sonra aynayla baktım alttan iki tane sivilce gibi birşey çıkmış çok acıyordu her tuvalete çıkışımda, bol soğuk su ile yıkadım. şimdilik geçti gibi duruyor 10 Ekim'de kontrolüm var doktordan yine de krem isterim

Kızlar selamlar, bizim de bugün görüş günüydü ilk defa nstye girdim baya sıkıcı bir şeymiş çok şükür sancı vs çıkmadı. Bugün tam 32+0 olduk çalışamaz raporunu aldım, başta çalışabilir istedim boşver gitme dedi doğum sonrası ben rapor veririm dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi doğum tarihini kesinleştircez. Kasım başı gibi sezaryen olacak kesin olarak. Bebişim de büyüyor 1800 gr olmuş

Kilosu kac bebegin37. Hafta da iyi bir hafta

Yemek yerken izletme konusunda dürüst olmalıyım ki başarısız oldum. Belki bir bahane değil ama zaten 1700 gram doğmuştu ve percentil değeri %3 ya da altında seyretti yıllarca. Sadece anne sütü aldığı ve mama vermediğim için de öyle serpilmedi bir anda. hala da iştahlı bir çocuk değil ama o zamanlar bizi çok zorladı çok üzdü bu süreç. Sağlıklı beslenmeden hiç ödün vermedim öyle nişastalı mamalar şekerli şeyler hiç yemedi. 3 yaşına kadar çikolata bile yemedi. her zaman sebzesini yoğurdunu yumurtasını yiyen bir çocuk oldu. ama yerken izletme konusunda ödün vermek zorunda kaldım. sonra 3 yaşında yeni eve taşındığımız süreçte bu yeniliği avantaja çevirerek ona durumu anlattım. ve izleyerek yemeyi kestik :)

Ciğer geliştirici ne zaman yapılmıştı canim, birde senin neden erken doğdu?
Sebebini bilmiyoruz canım muhtemelen rahim ağzı yetmezliği o yüzden bu gebeliğimde dikiş atıldı rahim ağzına. Ciğer geliştirici 28. haftada yapıldı ama etkisi geçmişti. Son dakika doktor ihmali ile yapılamadı yani.

Canım neyseki senin 35'e çok az kaldı maşallah. Kavuşmanız çok yakın

İshal için reflor verdi keser dedi suyumu etkilememiş zaten cok su içiyorum braxton hicks kasılmalarım baslamıs 30 50 arada oluyo nst de cıktı bugun her sey normal Allah a cok sukur bebişimi de gördüm keyfi de iyi masallah diyeyim güzelliğim teyzeleri

Eklentiler

• IMG-20220929-WA0013.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…