teşekkürlerÇalışmana gerek yok raporu alıp teslim edersin iş yerine canım
Randevu oluşması imkansız evet erkenden gidip kapıdan görüşüp falan şansını denersin perinatologa gitmene gerek yok herhangi birine git bence muayene etmeyeceğini bilince verdirir girişten sıra sisteme kendileri girmiyor yanındaki sekreter giriyor zaten. İnşallah hallolur canım. Benim de 17ocak görünüyor başlama zamanım ucu ucuna kapatmış oldu dönemi rahatladım. İkinci dönem düşüncem rapor işlerini alamazsam da direk ayrılacağım 4ay zaten. bebeklerimi gördüğüm andan itibaren asla bırakamayacağımı düşünüyorumDevlet hastanesinde asla randevu olmuyor ki normalde orda takipliyim zaten perinatoloji ama bi şansımı deneyeceğim altı üstü bir rapor vereceklersenin ağrıların nasıl oldu canım sezaryen çok zor mu
Aceleci prens annesini özlemiş biran önce kollarına gelmek istemişÇok geçmiş olsun tatlımUmarım sağ salim atlatırsın bu süreci.Ben daha iyiyim şükür, bebemi gördükçe koynuma aldıkça daha iyi oluyorum Pek aceleci çıktı teyzesi İnşallah yakın zamanda evimizede getiririz Rabbimin izniyle .Sende Kendine çok dikkat et
1.si sürekli gittiğin doktorunsa ve takibini yapıyorsa sürecini bildiğinden raporunu yazabilir. 2.si dediğim gibi zaten takibini yapan doktorun tüm sürecini biliyor 32. Hafta çalışamaz raporunu yazabilir. 3.sü doktor muayeneleri 10-14 gün arası kontrolde ücret alınmaz bu surec içinde rapor yazilacaksa da tekrar ücrete zaten gerek duymaz. Bunu bana söyleyen direkt doktorum oldu, gelmene gerek yok hatirlat yazarım diye. Bende arkadaşa kendi doktoru olduğundan en azından telefon ile bir sorabilecegini söyledimkonunun başını bilmiyorum ama muayeneye gitmeden sisteme giriş yapılmadan kimse rapor vermez. 1. si asla hastayı görmeden riske girmez .2. hasta kimliği olmadan özelse muayane ücreti alınmadan rapor yazılamaz.
Canım benim durumum da benzer bugün 34+0 ım yarın doktorumu arayıp raporu çalışamaz a çevireceğim gelmene gerek yok biz burdan güncelleme yapıcaz dediler bana e nabız da görünüyor zaten ordan çıktı alıp müdüre vereceğim. Sen de o şekilde rica edebilirsin doktorundan yoksa ek ders muayeneye gider yazık bize de bu halde çalıştık Eylül ü bitirdikMerhaba kızlar ,bir sorum olacak benim bugün 35+6 yani yarın tam 34+0 oluyorum okuldaki son günüm izne çıkıp iki haftayı da aktarma planım var ama doktorum şehir dışında bugün randevum var çalışamaz raporu için 34 tamamlamak mı gerekir bir gün sebebiyle bir haftam yansın istemşyorum hatta garanti olsun diye pazartesi almayı planlıyordum ama doktorun muayene ücreti 850 TLve bir başka doktora tekrar muayene ücreti ödemek de istemşyorum nasıl olacak acaba
makattan geliyor olmasın?kızlar idrarımda kan vardı sankiçok korktum neden kanlı geldi ki idrarım
bilmiyorumki kuzum aslında kabızlıkta var istemeden zorladım mı acaba yamakattan geliyor olmasın?
ilk önce doğumdan önce ve sonra analık hakkı dedikleri 8+8 haftalar kullanılacak sonra yıllık izinlerinizi kullanabilirsiniz dedi.Aa ben de yıllık izinlerimi kullanacaktım nasıl kullanılmıyor? Ben de devlet kurumunda çalışıyorum ama sormadım bu durumu hiç
birkaç hafta önce bende öyle bir şey yaşamıştım hatta çok korkmuştum meğer makattan geliyormuş, afedersin birkaç gün sonra aynayla baktım alttan iki tane sivilce gibi birşey çıkmış çok acıyordu her tuvalete çıkışımda, bol soğuk su ile yıkadım. şimdilik geçti gibi duruyor 10 Ekim'de kontrolüm var doktordan yine de krem isterimbilmiyorumki kuzum aslında kabızlıkta var istemeden zorladım mı acaba ya
Benim 2021 yılından kalma yıllık izinlerim de vardı onlar yanacak bu sene sonundailk önce doğumdan önce ve sonra analık hakkı dedikleri 8+8 haftalar kullanılacak sonra yıllık izinlerinizi kullanabilirsiniz dedi.
Canım ne zaman istersen. Aklına her takılanı sorabilirsinAmim canım sağol desteğin ve bilgilerin içinAynı süreçlerden geçmiş birini bulunca insan rahatlıyor , anlaşılmak mutlu ediyor insanı Rabbim bebişlerimizin yardımcısı olsun
Kilosu kac bebegin37. Hafta da iyi bir haftaCanım sen yaz demiştin ya bana bu kasilmalarla ilgili bugün gittim kontrole nst ye girdim birşey çıkmadı herşey normal ..ultrason muayenesinde de 32 haftaligim ama bir hafta önden gidiyormuş bebek ona da gayet güzel dedi yani analayacagin bir sorun yok o kasılmalar bebek büyüdüğü için hareket alanı da daraldığı için normal dedi doktor .benim tek sorunum işte plasenta previa var bende artık ona da yapacak birşey yok .37 ,haftada sezeryan yapacağını soyledi
Şuan 2350 olculduKilosu kac bebegin37. Hafta da iyi bir hafta
Yemek yerken izletme konusunda dürüst olmalıyım ki başarısız oldum. Belki bir bahane değil ama zaten 1700 gram doğmuştu ve percentil değeri %3 ya da altında seyretti yıllarca. Sadece anne sütü aldığı ve mama vermediğim için de öyle serpilmedi bir anda. hala da iştahlı bir çocuk değil ama o zamanlar bizi çok zorladı çok üzdü bu süreç. Sağlıklı beslenmeden hiç ödün vermedim öyle nişastalı mamalar şekerli şeyler hiç yemedi. 3 yaşına kadar çikolata bile yemedi. her zaman sebzesini yoğurdunu yumurtasını yiyen bir çocuk oldu. ama yerken izletme konusunda ödün vermek zorunda kaldım. sonra 3 yaşında yeni eve taşındığımız süreçte bu yeniliği avantaja çevirerek ona durumu anlattım. ve izleyerek yemeyi kestik :)Aferin yakışıklıya çok akıllı maşallah. Ailelerin eğitimi çok önemli. Çocuktur anlamaz dememek lazım ebeveyn olmak kolay değil. Elimizden geldiği kadar tablet telefon tv üçlüsünden ( 3t) uzak kalmasını istiyoruz. Yemek yerken falan youtube izlemesini istemiyorum mesela. Onu nasıl yaptın ? Etrafta aileler hep izletiyor ama ben istemiyorum. Çocuğun algısını, sabrını, kişiliğini çok değiştiriyor bence. Merakını cezbedecek, yediği yemeği farkettirecek şeyler yapmak istiyorum.
Kodlama konusunda bizde önem veriyoruz. Aynı zamanda İngilizce ve kuran öğretimine de yönelmesini istiyorum. Çocukken bunları öğrenmek kesinlikle farklı düşünmelwrini sağlıyor. Bir anda değil tabi sırayla olacak hepsi
Yok kuzum kullanamazsın. yani kullanırsın da aktaramazsın bu süreyi. epey önce yazmıştım ben bu konuda detaylıca.Aa ben de yıllık izinlerimi kullanacaktım nasıl kullanılmıyor? Ben de devlet kurumunda çalışıyorum ama sormadım bu durumu hiç
Sebebini bilmiyoruz canım muhtemelen rahim ağzı yetmezliği o yüzden bu gebeliğimde dikiş atıldı rahim ağzına. Ciğer geliştirici 28. haftada yapıldı ama etkisi geçmişti. Son dakika doktor ihmali ile yapılamadı yani.Ciğer geliştirici ne zaman yapılmıştı canim, birde senin neden erken doğdu?
Canım neyseki senin 35'e çok az kaldı maşallah. Kavuşmanız çok yakınBenimkiler de sırf o hafta olayını bekliyor şuanda bugün hiç bir şeye bağlı değillerdi ellerini emiyorlardı
Ben öğretmenim, göreve başlamam birinci dönemimi tamamen kapatmış oldu canım erken doğum olayı bugün gördüm raporda. Hepsi aktarılmış. Raporla uğraşmak zorunda kalmayacağım en azından.
Bilmiyorum canım. Benim iki bebeğim vardı ve tüm karnım sert oluyordu bi taraf ya da çıkıntı şeklinde değil. Her yer bebekti çünküDoktoruna sorman en doğrusu aklında şüphe varsa erkene Çek randevunu.
Ve tv konusunda dediklerinde haklısın zaten bilime kulak veren herkes bu gerçekleri biliyor ispat etmene gerek yok. ben de izin vermeyeceğim eşime bunu çok çok öncesinden söylemiştim annesini uyarsın diye 24saat Hint dizisi izlerler karı-koca. Ben bebeklerle odamdayken istediklerini izlesinler sıkılıyorlarsa kısa tutarlar ziyaret işini ve evlerine gidebilirler kimsenin fedakarlık yaptığı yok bence. Daha öncede belirtmiştim benim kv kp çok yaşlı yardımları da olmayacak torun görmeye ve kalmaya gelecekler o yüzden ne kadar kısa o kadar iyi olacak benim için. Kimsenin keyfini düşünemem kendimi ve bebeklerimi en çok düşünmem gereken zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?