2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım hergun mü götürüyorsun süt nasıl oluyor? Ben sehirdisindan geldim doguma buraya acaba 3 günde bir toplu getirsem mi ne diyorlar hiç bi bilgim yok

Sor bakalım bir sase verir belki
Yaz cikinca kontrolden

haftaya cuma ya da perşembe 35 haftalık oluyorum o zaman çağırdı
Benimki de perşembe büyük ihtimalle bıraktırır artık ya herkes nstye girmiş doktor bana henüz vermedi perşembe verir mi bilmiyorum sen girdin mi hiç

Benimki de perşembe büyük ihtimalle bıraktırır artık ya herkes nstye girmiş doktor bana henüz vermedi perşembe verir mi bilmiyorum sen girdin mi hiç
yok bende girmedim asistanla konuştuğumda geldiğinizde ilk nst bağlanacaksınız sonra doktorlar görüşeceksiniz dedi ve her hafta nst+muayene olarak devam edeceğiz dedi.

ben bir şey sormak istiyorum benim cuma günü 34+0 oluyor o gün çalışmama gerek var mı yoksa işe gitmeden raporu bozduracak mıyım

Muayeneye gitme doktoruna mesaj at numarası vardır illaki, raporu düzenleyip fotosunu atsınlar. Bana doktorum gelmene gerek yok gün gelince hatirlat duzenleriz demişti. En azından bu şekilde yapabilir mi bi sorarsın

Muayeneye gitme doktoruna mesaj at numarası vardır illaki, raporu düzenleyip fotosunu atsınlar. Bana doktorum gelmene gerek yok gün gelince hatirlat duzenleriz demişti. En azından bu şekilde yapabilir mi bi sorarsın
İlk defa gideceğim bu doktora çok yoğun zar zor sıkıştırdı beni şehir dışında bşr de bundan hiç rapor almadım diğer perinatolog zaten eğitim araştırma hastanesindeydi raporu veren neyse bakacağım bir şekilde artık oluruna

Oyy maşallah bebeklerine, onlar çok güçlü annesi, Allah a emanetler.
Çok artarsa hemen gideceğim doktora canım, gece zor uyudum. Artık sona yaklaştık haliyle stres de artıyor.
Benim aileler uzaktan gelecek haliyle kalacaklqr bir süre. Eşimle de konuşmam lazım. Mümkün olduğunca tv açılmamasını istiyorum.

Canım son haftalarda benim karnım iyice büyüdü zorluyor göbekten yapmak. Bi sor bakalım ne diyecekelr sana. Zamanım azaldı bir an önce eksikleri tamamlamam lazım. Bugün yarın onlara odaklanmam lazım.

o zaman normal sanırım herkeste oluyor
Bazısında olmuyor. Ama bende epeydir oluyor. Enfeksiyon da var biraz. İlaç kullandım ama tam geçmedi. Ama doktor hep bakıyor suyun normal diyor. İnşallah bişey olmaz.

Yakınsanız şanslısın. Bizimkiler uzaktan gelecek. Yani faydaları olursa ne ala ama olmazsa sinir stres sebebi.

Yatıp dinlen canım o dönemde tek odağımız bebeğimiz olmalı. 24 saatte odasında tutmak olmaz gibime geliyor. Evdekiler de birşeyleri düşünsün. Birde bebeğin önüne pasta koyup seyretme hayali kuranlar var uğraşmam gereken. Kendi çocuğunuza yapın o kadar meraklıysanız diye bağırasım var. Umarım, öfke krizi lohusa depresyonu falan geçirmeden tutabilirim kendimi.

Nst de bizim bebişin ne yapacağı belli olmuyor. Bi coşuyor bi sakinleşiyor bi tekmeler atıyor falan maceralı geçiyor. Dün gece bende çok uyuyamadım. Tekmeler gerinmeler derken zor uyudum.

Bende az daha doktora gidecektim. İlk bebek olunca tecrübesizlik de oluyor elbette. Hayırlısı ile atlatsak şu doğumu lohusalığı falan

Canım yerine bakan başka doktor yok mu ? bi çalışamaz raporu için kendi doktorun şart mı ? Benim doktorum bi defa şehir dışındaydı yerine başka doktor baktı, testlerin sonuçlarına da başka doktor baktı ama hepsine tek muayene ücreti ödedim. Yanlış bilmiyorsam 2 hafta veya 10 gün içinde hastaneye gidersen ek ücret ödemiyorsun. Doktor yoksa bu hastanın suçu değil, bi ara hastaneyi sor bence yada doktoruna sor. Alt tarafı rapor alacaksın. Veya belki gitmeden de yazar gönderir

Kızlar alıntılayamadım böylece yazayım :)
Karnın taş gibi olması bebeğin bir tarafa toplanması ve bi süre sonra gevşemesi kasılma arkadaşlar Önemli olan kasılmanın düzenli aralıklarla belirli periyodlarda olmaması. Düzensiz kasılmalar zaten son dönemlerde olacak.

Kan sulandırıcılarla ilgili de doktorumun söylediğini ileteyim. Ecopirin, aspirin vs tarzı hapları 32-34 arası bıraktırdıklarını (ben 32 de bıraktım) oksapar gibi iğne tarzı sulandırıcıların ise başlandı mı doğuma kadar kullanıldığını söyledi. Ben de hala devam ediyorum belki 1-2 gün önce keser. Bir de ben 5-6. aydan beri kol ve bacaktan vuruyorum göbekten zor geliyor psikolojik olarak istemedim amniyosentez kordosentez işlemlerinden sonra

Benim müdürüm o hafta içinde herhangi bir gün alabilirsin raporu demişti.benim mesala bugün 33+0 ama raporu yarın alacağım.

Canım sen yaz demiştin ya bana bu kasilmalarla ilgili bugün gittim kontrole nst ye girdim birşey çıkmadı herşey normal ..ultrason muayenesinde de 32 haftaligim ama bir hafta önden gidiyormuş bebek ona da gayet güzel dedi yani analayacagin bir sorun yok o kasılmalar bebek büyüdüğü için hareket alanı da daraldığı için normal dedi doktor .benim tek sorunum işte plasenta previa var bende artık ona da yapacak birşey yok .37 ,haftada sezeryan yapacağını soyledi

Her gün mü götürüyorsun peki canim sütü? Ben başka şehirden geldim buraya doğum yapmaya 3 günde bir getirsem olur mu ki acaba? Ne sıklıkla istiyorlar?
Her gün sağıp götürüyom canım. Senin nasıl olur bilmiyorum. 3 günde bir sağarsan buzluğa at donsun buz aküleriyle getirirsin ..

Bende bu hafta çalışamaz raporu aldım normalde çarşamba günü 32+0 oluyordum raporu düzenleyen kişi ile görüştüm pazartesi günü verebiliriz çalışamaz raporunu dedi. Pazartesi günü gittiğimde beni pazartesi günü 32+0 olarak göstermiş tahmini doğumu 2 gün önceye çekmiş yani. Sende rapor hazırlayan kişiye sorabilirsin o sizi yönlendirir

konunun başını bilmiyorum ama muayeneye gitmeden sisteme giriş yapılmadan kimse rapor vermez. 1. si asla hastayı görmeden riske girmez .2. hasta kimliği olmadan özelse muayane ücreti alınmadan rapor yazılamaz.

peki bir zararı yok değil mi kasılmaların çünkü ben bayardır hissediyorum yazdığınız kasılmayı

İshal i düzeltir umarım ya yada etkili bısey verirse diye düşündüm sorayım usandım 7 gün oldu rahat cunku
En iyisi reflor aslında ama baya pahalıya geliyor on tanecik çıkıyor içinden normal zamanlarda bi tanesi bile anında etki yapıyordu bende. Bu son seferde hiç bir şey etki yapmamıştı

Canım hergun mü götürüyorsun süt nasıl oluyor? Ben sehirdisindan geldim doguma buraya acaba 3 günde bir toplu getirsem mi ne diyorlar hiç bi bilgim yok
Şuanda ilk defa evden götürüyorum hastanedeydim iki gün zaten. Yoldayım bebeklerimi görcem dondurup getireceksin dediler bana ilçeden geldiğim için hepsine saatini tarihini yazıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…