ssk da ne kadardan görünüyosa ondan hesaplanır doğum parasıMerhaba arkadaşlar bir şey sorucam dogum parası için asgari ücretten mi hesaplanıyor yoksa kendi maaşımızın brütün den mi ?
Birde sen sütü ne sıklıkla götürüp verdin canim hastaneye? Onu soramadım kimseye buradaSebebini bilmiyoruz canım muhtemelen rahim ağzı yetmezliği o yüzden bu gebeliğimde dikiş atıldı rahim ağzına. Ciğer geliştirici 28. haftada yapıldı ama etkisi geçmişti. Son dakika doktor ihmali ile yapılamadı yani.
Lansiloh elektrikli kullanıyorum dün akşamdan beri çok memnun kaldım.Kızlar süt çekme makinası olarak ne aldınız? ne kadara aldınız?
Yoğunbakımların prosedürleri çok farklı oradaki hemşirelerle görüşürsün her ayrıntıyı anlatırlar sana. Sen de benim gibi uzaktan gideceksin sanırım mecbur görüşe giderken dondurduğun sütleri götürüp bırakacaksın.Birde sen sütü ne sıklıkla götürüp verdin canim hastaneye? Onu soramadım kimseye burada
Momojo almıştım oglum da 5 ay sağdım bunda Allah sagmaya mecbur bırakmasın zor cunku satım düzenli yapmak gerek suan fiyatları 850 1000 lira arasında değişiyoKızlar süt çekme makinası olarak ne aldınız? ne kadara aldınız?
İnşallah canım inşallah. Kalbimi orda bırakıp dönüyorum şuanda Defne içeri girdiğimizde ağlıyordu on dk kesintisiz ağladı mahvoldum Allahım ne kadar zormuş.Canım neyseki senin 35'e çok az kaldı maşallah. Kavuşmanız çok yakın
ben her gün sağıp götürüyordum canım ama evimiz hastaneye 10 dakika idi. koşulların zor ise biriktirip götürebilirsin. süt poşetlerine tarihlerini yazarsın sırayla verirler.Birde sen sütü ne sıklıkla götürüp verdin canim hastaneye? Onu soramadım kimseye burada
Ah canım şimdi okuyunca böyle anılarım canlandıİnşallah canım inşallah. Kalbimi orda bırakıp dönüyorum şuanda Defne içeri girdiğimizde ağlıyordu on dk kesintisiz ağladı mahvoldum Allahım ne kadar zormuş.
Hemşire Eldivenli Parmağını ağzına sokmuştu bebeğimin neden böyle yapıyorsunuz dedim emmek istiyor sakinleşsin diye böyle yapıyoruz dedi beslemesi yeni yapılmış ama daha fazla istiyormuş fazlası zararlı kusar falan dedi. Tanımadığım bir insan çocuğa dokunuyor ben dibinde dokunamıyprum. Bıraktığı anda da ağlamaya başladı ful ağladı ya susuyor elini ağzına götürmeye çalışıyor emmek için denk getiremiyor yeniden başlıyorçocuğum gayet iyi ama haftası dolacakmış.. ağlamasını görmek çok kötü oldu benim için içime bi sürü kurt düştü ağlasalarda bakmıyorlar mı acaba kendi kendine ağlayıp susuyor mu hep orda diye.
Allah’a emanet edip çıktım bebeklerimi.
Maşalllahhhh tosuncukkkİshal için reflor verdi keser dedi suyumu etkilememiş zaten cok su içiyorum braxton hicks kasılmalarım baslamıs 30 50 arada oluyo nst de cıktı bugun her sey normal Allah a cok sukur bebişimi de gördüm keyfi de iyi masallahdiyeyim güzelliğim teyzeleri
Dogumum bursa da ben balikesirde oturuyorum canimben her gün sağıp götürüyordum canım ama evimiz hastaneye 10 dakika idi. koşulların zor ise biriktirip götürebilirsin. süt poşetlerine tarihlerini yazarsın sırayla verirler.
insallah kisa surece yaninda olucak bebeklerin kuzumİnşallah canım inşallah. Kalbimi orda bırakıp dönüyorum şuanda Defne içeri girdiğimizde ağlıyordu on dk kesintisiz ağladı mahvoldum Allahım ne kadar zormuş.
Hemşire Eldivenli Parmağını ağzına sokmuştu bebeğimin neden böyle yapıyorsunuz dedim emmek istiyor sakinleşsin diye böyle yapıyoruz dedi beslemesi yeni yapılmış ama daha fazla istiyormuş fazlası zararlı kusar falan dedi. Tanımadığım bir insan çocuğa dokunuyor ben dibinde dokunamıyprum. Bıraktığı anda da ağlamaya başladı ful ağladı ya susuyor elini ağzına götürmeye çalışıyor emmek için denk getiremiyor yeniden başlıyorçocuğum gayet iyi ama haftası dolacakmış.. ağlamasını görmek çok kötü oldu benim için içime bi sürü kurt düştü ağlasalarda bakmıyorlar mı acaba kendi kendine ağlayıp susuyor mu hep orda diye.
Allah’a emanet edip çıktım bebeklerimi.
Masallah ne heyecanlı ya tarih bilmek heleBizim de görüş günümüzdü. Çok şükür bebiklerim iyiSanırım grubun ilk planlı doğum tarihini alan biziz Eğer aksi bir durum olmazsa, su gelişi vs gibi 35+3 te yani 11 ekimde bebeklerim hayatımıza katılacaklar Rahim ağzını ölçmedi baya kısalmıştı uyarıcı bişey yapmak istemiyorum inşallah o tarihe kadar götürür bizi dedi. 36 sonrasına kalma durumum yok zaten benim hem bebeklerin plesenta birleşmesinden hem de kolestaz nedeniyle hafta büyüdükçe kaka yapma ihtimalleri artacağı için bu hafta ideal dedi zaten sonra kongreye gidiyor o yokken olur diye de korkardım iyi oldu tarih. Haftaya perşembe kontrol günümüzde ciğer geliştirici cuma da 2. dozu olcak doğuma kadar tam istediğim seviyede olacak dedi. Bizden haberler böyle
Doğumgünüm 13 ekimde eşim keşke 13 ü olsa diyodu yok öyle yağma benimkini araya kaynatcaksın dedimMasallah ne heyecanlı ya tarih bilmek hele
Kiloları kac olmus
Saglicakla kavus insallah
Süt makinesi ve biberon almak şart mı ilk aşamada :/ ben almadım almam diyordum ama burada çok görünce bilemedim :/Kızlar süt çekme makinası olarak ne aldınız? ne kadara aldınız?
Benimde oluyor ya neden anlamadimBenim oluyor canım hem de uzun zamandır. Her kontrolde bebeğim suyu da normal çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?