2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doğumhaneye, ebeye neler vereceğiz hanımlar, internette çok farklı listeler var, siz neler koydunuz?

Birde sen sütü ne sıklıkla götürüp verdin canim hastaneye? Onu soramadım kimseye burada

Birde sen sütü ne sıklıkla götürüp verdin canim hastaneye? Onu soramadım kimseye burada
Yoğunbakımların prosedürleri çok farklı oradaki hemşirelerle görüşürsün her ayrıntıyı anlatırlar sana. Sen de benim gibi uzaktan gideceksin sanırım mecbur görüşe giderken dondurduğun sütleri götürüp bırakacaksın.
Senin kesin doğumun mu olcak canım?

Canım neyseki senin 35'e çok az kaldı maşallah. Kavuşmanız çok yakın
İnşallah canım inşallah. Kalbimi orda bırakıp dönüyorum şuanda Defne içeri girdiğimizde ağlıyordu on dk kesintisiz ağladı mahvoldum Allahım ne kadar zormuş.
Hemşire Eldivenli Parmağını ağzına sokmuştu bebeğimin neden böyle yapıyorsunuz dedim emmek istiyor sakinleşsin diye böyle yapıyoruz dedi beslemesi yeni yapılmış ama daha fazla istiyormuş fazlası zararlı kusar falan dedi. Tanımadığım bir insan çocuğa dokunuyor ben dibinde dokunamıyprum. Bıraktığı anda da ağlamaya başladı ful ağladı ya susuyor elini ağzına götürmeye çalışıyor emmek için denk getiremiyor yeniden başlıyor çocuğum gayet iyi ama haftası dolacakmış.. ağlamasını görmek çok kötü oldu benim için içime bi sürü kurt düştü ağlasalarda bakmıyorlar mı acaba kendi kendine ağlayıp susuyor mu hep orda diye.
Allah’a emanet edip çıktım bebeklerimi.

Kızlar karnımın aşağı indiğini hissediyorum nefes almada zorluk veya küçük tuvalet sıkışması sorunları biter yazıyor internette. Karnın aşağı inmesi doğuma yakın olunduğuna işaret diye biliyorum yaşayan var mı . Cumartesi ye randevu aldım doktorumdan alma sürpriz bi şey yaşamak istemem daha 35 e yeni başladım endişe ettim biraz, sancı ya da sertleşme de yok ama

ben her gün sağıp götürüyordum canım ama evimiz hastaneye 10 dakika idi. koşulların zor ise biriktirip götürebilirsin. süt poşetlerine tarihlerini yazarsın sırayla verirler.

Ah canım şimdi okuyunca böyle anılarım canlandı hele de ağlarken bırakıp gitmek kucağına alamamak. ne kadar zor olduğunu biliyorum ben de çok ağlardım onu öyle görünce. hala üzülürüm bazen kendini çok yalnız hissetmiş midir psikolojisi etkilenmiş midir diye. hele de o minnak eller,nde ayaklarındaki izler. hala duruyor o günlerin izleri :'(

Maşalllahhhh tosuncukkk

Bizim de görüş günümüzdü. Çok şükür bebiklerim iyi Sanırım grubun ilk planlı doğum tarihini alan biziz Eğer aksi bir durum olmazsa, su gelişi vs gibi 35+3 te yani 11 ekimde bebeklerim hayatımıza katılacaklar Rahim ağzını ölçmedi baya kısalmıştı uyarıcı bişey yapmak istemiyorum inşallah o tarihe kadar götürür bizi dedi. 36 sonrasına kalma durumum yok zaten benim hem bebeklerin plesenta birleşmesinden hem de kolestaz nedeniyle hafta büyüdükçe kaka yapma ihtimalleri artacağı için bu hafta ideal dedi zaten sonra kongreye gidiyor o yokken olur diye de korkardım iyi oldu tarih. Haftaya perşembe kontrol günümüzde ciğer geliştirici cuma da 2. dozu olcak doğuma kadar tam istediğim seviyede olacak dedi. Bizden haberler böyle

insallah kisa surece yaninda olucak bebeklerin kuzum
Yeni dogan yogun bakim hemsireleri genelde cok mermametli insanlardir ama sen icin rahat etsin istiyorsan , gittiginde onlara birseyler gotur. Ne bileyim cayin yanina kek, biskuvi fln atistirmalik vs. boylelikle yakinlikta kurmus olursun.

Ben cocukken hastanede cok kaldim da ailem hep bu sekilde bir iki bakiciyla yakinlik kurup bircok seyi halledebiliylrdu kolayca

Masallah ne heyecanlı ya tarih bilmek hele
Kiloları kac olmus
Saglicakla kavus insallah

Masallah ne heyecanlı ya tarih bilmek hele
Kiloları kac olmus
Saglicakla kavus insallah
Doğumgünüm 13 ekimde eşim keşke 13 ü olsa diyodu yok öyle yağma benimkini araya kaynatcaksın dedim Ben 10.10.2022 istiyordum ama hocanın başka doğumları var. 1 gün fazla kalsınlar dedi karar verdik Kızcem 1800 oğluşum da 2400 civarı. Ama hoca hep ölçerken şunu diyor oğlan çok aşağıda asla düzgün ölçüm yapılamıyor tahmini değerler olduğunu belirteyim diye ekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…