2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kanamaların oluyormu canim benim oluyor en son 38de alırım demişti ama benide o kadar bekletmez gibi geliyor bana

Doğumhaneye, ebeye neler vereceğiz hanımlar, internette çok farklı listeler var, siz neler koydunuz?
Penye battaniye, iç zıbın, zıbın, alt üst kıyafet ya da tulum, patik, şapka, çorap, bez Hastane çıkış setini bezle birlikte battaniyeye sarıp verebilirsin yani. Fakat bebekleri ilk doğduklarında sadece sildikleri için kıyafetler kan vs olabiliyor o yüzden çok güzel ya da sevdiğin bir takımı vermemek gerek çünkü batıyor o hemen. Odaya geldiğinde güzel bir takım giydirirsin. O yüzden 2 ya da 3 takım alınmalı yanına. Ben bilemeyip severek aldığım takımı vermiştim ama şapka ve pantolonu kan olmuştu. Şimdi basit bir takım vereceğim. Odaya geldiğimizde değiştirmek gerekiyor çünkü

Benim de oğlumla aramda 4 gün var o yüzden birlikte kutluyoruz şimdilik. İleride o da istemez o zaman ayrı yapacağız inşallah. Fakat ona rağmen arada kaynıyor. Bazıları oğlumunkini kutlarken beni unutuyor

Şuan 2350 olculdu
Canım benim de 32.haftada 2300 ölçüldü. Ama devletteki doktor sanki çok kötü bir şeymiş gibi tepki verdi. Ben şeker yuklemesi de yaptırmadım. Hemen ona bağlıyorlar. Oysa benim kan şekerim hep düşük çıkıyor. Karın çevresi 34 haftalık görünüyor dedi. Neyse ki ilk cocugumdan deneyimliyim. Hiç oralı olmadım. Bu arada kuzucuguna maşallah

Maşallah minik kusa

Doğumhaneye, ebeye neler vereceğiz hanımlar, internette çok farklı listeler var, siz neler koydunuz?
Hastane cıkısını verceksiniz iç zıbın dış zıbın eldiven sapka battaniye bezini verceksiniz küvezin altına koymaya da mutlaka dolgulu ac acma falan koyun

Merhaba hanımlar bugün kontrolüm vardı 33+3 kilosu 2230 gr çıktı bu haftalarda sizlerin nasıldı ?
31+5te 1850 dediler 32+1de 1800 dediler ben hiç anlamadım canim çocuğun kilosu kaç haftaya Perşembe randevum var bakalım ozaman ne diyecekler

Yok canım doktor gayet güzel bir hafta önden gidiyor dedi bana ayrıca benimde kan şekerim hep düşük çıktığı için doktor çok gerekli olmadığını söyledi kilom da öyle çok yok zaten şeker yuklemesinin bende yaptırmadım .benimde gittiğim yer üniversite hastanesi zaten oranın öğretim üyesi.bosver olma oralı seninkinede masallah

Bı anne için gerçekten çok zor seni anlayabiliyorum canım ama dua et çok şükür sagliklilar günleri dolunca kollarında olacaklar böyle düşünüp kendini telkin et en kısa zamanda kavuşacaksınız inşallah

Senin yaşadıklarını 14 Eylülden beri yaşıyorum, ilk haftalar koklayamadım alamadım sadece bakıp bakıp dönüyordum , o kadar çok ağladım ki ...Rabbim dualarımı kabul etti şükür daha iyi yavrum ..Sende tez zamanda kavuşursun inş

Kanamaların oluyormu canim benim oluyor en son 38de alırım demişti ama benide o kadar bekletmez gibi geliyor bana
13 haftalıkken bir kanamam olmuştu benim ama tabi tam teşhis konulmalıdır o zamanlar..başka olmadı tetikteyim sürekli tabi o ayrı konu.ama 37 .haftada yapacağını söyledi.yanliz 35 , haftada bir sonraki gidisimde emar da isteyeceğini söyledi yapışıklık varsa ona bakacak ona göre planlayacak ameliyatı .yapışma ihtimali de oluyormuş ya bu tür durumlarda o yuzden

Evt canim banada söyledi rahimi alma durumu bile söz konusu olabilir dedi

Sevindim canım. Oğlum karnimda da şu anda da tombik. Baba tarafının genetiği öyle. Sağlıkla gelsin kuzucuklarimiz

Evt canim banada söyledi rahimi alma durumu bile söz konusu olabilir dedi
Ay evet ya ben internetten okumustum bunları direk yüzüme henüz söylemedi ama biliyor okuduğumu hatta bana dedi ooo sen neler arastirmissin dedi ..yazık iyi bir doktor korkutmak istemiyor ama biliyoruz yani böyle bir durum bile var ..ben bir ara çok kuruyordum kafamda bunu ama boşver sende hiç düşünme ya riskleri söyleyecekler tabi ama illaki olacak diye birşey yok .düşünme bunları sende boşver rahat ol son haftalarimiz zaten keyfini çıkaralım biraz

Konunun basina hakim olmadigimi ifade ettim 10 gun icinde basvurunca ucret alinmaz ama giris sarti yine olur. Kayit anlaminda diyorum kayit atilmadan islem yapilamaz. Kimliksizde kayit atilamaz egerki dr cok yakini falan degilse. Hastamede calisiyorum kimliksiz ve hasta gorulmeden islem yasak diye bir suru kagit imzalatiyorlar bize onun icin soyledim.Resmiyette islemler boyle yurur ama insanlar insiyatif kullanir onu bilemem

Artik gorus günlerimiz sıklasti .bizimde gorus gunuydu 2400 olmuş biraz iri dedi o yuzden seker takibi yapalim dedi. Aslinda ben kilo alsin diye 2 haftadir cok özenlibeslenmistim ne yaptin dedi gunluk 1 yumurta ceviz ve kasar yedim. Geneldede protein agirlikli beslendim dedim.dogru aldirir dedi .ilk nst ye girdik sanci yok.plesenta previa vardi yukari cıkmis.sertlesmeler normalmis.hareket takibi yap dedi. Cok hareketli olmasida cok iyiymis.10 gun sonra tekrar muayene nst

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…