2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar benim iki saattir bel ağrım var kasılmalarla birlikte ara ara gelip gidiyor erken doğum belirtisi mi bu acaba hamile kaldığımdan beri bugün ilk defa bel ağrılarım oluyor kasılmalarım düzensiz ama ritmik bi şekilde değil varmı bir görüşü olan endişelenmelimiyim ?

ben bugun bana bakan hemsireye sordum, eger dinlendiginde gitmiyorsa ve tekrarliyorsa kasilmalar, gel demisti hastaneye. istersen bir git nst ye gir kafanda rahat eder

Aynn canim sende olabileceğini düşünmüyorum sadece bazen ameliyatta açtığımızda sürprizlerle karşılaşabiliyoruz korkutmak için değil bilinçlendirmek için söylüyorum inşallah olmayacak dedi ama sen bana sor üzüldüm açıkçası ama eşim sağolsun çok moral veriyor senin hayatından önemli değil bı ihtimal olarak söylemiş olmayacak belki diyor bende düşünmemeye çalışıyorum yeterki evladim sağlıcakla doğsun yaşasın tek düşüncem o Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Canim en son kaçıncı haftada gittin plesenta previa vardı ve kanamaların oluyormuydu

Bı doktora git canim ne olursa olsun hicbirsey yoksa bile için rahat eder benimde bel ağrısı olmuştu doktora gitmiştim 4cm acilmam vardı başka hiçbir belirti yoktu belli olmuyor herkeste farklı bı belirti ortaya çıkıyor

Elbette saglimizdan ve hayatımızdan önemli değil.hersey güzel olacak inşallah canım

Hazırlanıyorum şimdi umarım açılma falan yoktur

Benim de bu akşam kasıklarımda çok ağrı var ve bebek kendini aşırı ileri doğru itiyor, kasılıyor. Normal mi acaba böyle olması? Yaşayan var mı bunları sık sık?

Oyy masallah kiloları da iyi saglikla kucağına al insallah

Valla bilemiyorum, doktor yakınım felan değil kontrole gittigim doktorum. Hastane özel hastane. mauve ye de aynı şekilde yapmış doktoru. Ben de zaten doktorunun kesin öyle bise yapabileceğini demedim. Bana doktorumun dediği ve yaptığını söyleyip belki doktorunun da yapabileceğini ve sormasını söyledim.

Kızlar süt çekme makinası olarak ne aldınız? ne kadara aldınız?

Ben lansinoh manuel aldım, bir de mochi’nin süt toplayıcı olanını aldım. Elektrikliyi çalışmaya dönünce alırım gibi düşündüm.

Gidiyorum birazdan canım ağrım da geçmedi zaten

Evet iyi yapmışsın, için rahat eder, yoksa bu gece geçmezdi. Fırsat bulursan haberdar et bizi de

Doktor şehir dışında canım bugün gittiğim doktor ve çok pahalı gerçekten neyse o da doktorum olmadı zaten ben son bir şansımı denemiştim belki kabul eder diye ama o da Prof olduğu halde riskli gebelik bana yine eğitim araştırma önerdi artık kesinleşti benim eğitim araştırmada doğum yapmam gerektiği burda sıradan bi doktora giderim artık

Bir de ek ders olsa 16 saatim vsr zaten bugün gittiğim doktor aşırı dolu be şehir dışı muayenesi de 900 TL o yüzden bir daha on gün içinde şehir dışına git gel yapmak da ni mesele bi şekilde alacağım artık burada eğitim araştırma takipliyim orda bşr doktora telefonla ulaşma ihtimalin uzaya gitmekle aynı

Benim de bu akşam kasıklarımda çok ağrı var ve bebek kendini aşırı ileri doğru itiyor, kasılıyor. Normal mi acaba böyle olması? Yaşayan var mı bunları sık sık?
Benim bebiş de kafasını kanala dayamış baskı yapıyormuş ama benim hiç sancım olmadı doktor da sancin olmuyor mu bayağı baskı yapıyor dedi yoo dedim çok güzel o zaman dedi anlayamadım bebiş aşırı hareketli saga sola geriniyor sadece o zaman karnım yirtilacak gibi kasılıyor onun dışında sancı yaşamıyorum

Benimde aynı 32+2de 1760gr.cikti 37sonu 38 başı aliriz bebeği dedi..daha çok beklemeyiz dedi doktor plasentadan dolayı

Nst ye girdim sancı çıkmadı çok şükür açılma vs de yok rahim uzunluğu 40 mm çıktı tahlil verdim bekliyorum şimdi canım.

Benimde aynı 32+2de 1760gr.cikti 37sonu 38 başı aliriz bebeği dedi..daha çok beklemeyiz dedi doktor plasentadan dolayı
Evet benim aslında plasentanın çoğu yukardaymış yüzde 90dan fazlası hatta. Ama bir şekilde ucu gelip kapatıyor rahim ağzını. O yüzden 37nin başında alırız demişti. Ben 38i beklemek isterim ama bakalım nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…