Kaç haftalıkken bu kilo için fazla dediler aceba? Bende yarın gideceğim kontrole tam 33 haftalık olacağım.Artik gorus günlerimiz sıklasti .bizimde gorus gunuydu 2400 olmuş biraz iri dedi o yuzden seker takibi yapalim dedi. Aslinda ben kilo alsin diye 2 haftadir cok özenlibeslenmistim ne yaptin dedi gunluk 1 yumurta ceviz ve kasar yedim. Geneldede protein agirlikli beslendim dedim.dogru aldirir dedi .ilk nst ye girdik sanci yok.plesenta previa vardi yukari cıkmis.sertlesmeler normalmis.hareket takibi yap dedi. Cok hareketli olmasida cok iyiymis.10 gun sonra tekrar muayene nst
Sağol canım, bikaç gündür artınca telaş yaptım galiba.En son (32.hafta) kontrolde doktorum uyarmıştı. Bunları yaşayabilirsin korkma, normal diye. Eğer uzun süre aynı düzenli aralıklarla devam ederse, karnın sertleşmesi kesilmeden 10-15 dkdan uzun sürer ve aynı zamanda aşağıda baskı hissedersen haber ver yeterli dedi
Canım senin hem durumun özel hemde maşallah başarı ile üstesinden gelmişsin. Daha ne olsun. Kolaya kaçmamışsın. Bakalım bizim nasıl olacakYemek yerken izletme konusunda dürüst olmalıyım ki başarısız oldum. Belki bir bahane değil ama zaten 1700 gram doğmuştu ve percentil değeri %3 ya da altında seyretti yıllarca. Sadece anne sütü aldığı ve mama vermediğim için de öyle serpilmedi bir anda. hala da iştahlı bir çocuk değil ama o zamanlar bizi çok zorladı çok üzdü bu süreç. Sağlıklı beslenmeden hiç ödün vermedim öyle nişastalı mamalar şekerli şeyler hiç yemedi. 3 yaşına kadar çikolata bile yemedi. her zaman sebzesini yoğurdunu yumurtasını yiyen bir çocuk oldu. ama yerken izletme konusunda ödün vermek zorunda kaldım. sonra 3 yaşında yeni eve taşındığımız süreçte bu yeniliği avantaja çevirerek ona durumu anlattım. ve izleyerek yemeyi kestik :)
Evet bebiş gerildiğinde can yakıyor. Canı sağolsun, sağlıkla vaktinde gelsinler de sayılı gün çabuk geçerBenim bebiş de kafasını kanala dayamış baskı yapıyormuş ama benim hiç sancım olmadı doktor da sancin olmuyor mu bayağı baskı yapıyor dedi yoo dedim çok güzel o zaman dedi anlayamadım bebiş aşırı hareketli saga sola geriniyor sadece o zaman karnım yirtilacak gibi kasılıyor onun dışında sancı yaşamıyorum
Niye kiİçimden bir ses erken doguracaksın diyor
Suyu az demişti doktor iki gün önce acaba alır mı ki bir iki hafta sonra diyorumNiye ki
Cok sevindim canım gözün aydın32 de devlete gittim iyi durumda dedi 33+3 gittim tamamen cikmis yer degismis dedi. 24. Haftada lekelenme olmustu. Plesenta pravia marjinaldi. Tam kapatma yoktu
İnşallah canım bizide haberdar etHazırlanıyorum şimdi umarım açılma falan yoktur
Meltem mobilyadan aldım ben..Satıs sonrası ilgi alaka mükemmel.İlk verdikleri fiyattan alma alacağın ürünün internet fiyatını bilerek git pazarlık yapin mutlaka.Haftalik bi indirim döneminde almıştım ben neredeyse yarı fiyatına gelmişti.Kızlar yarın nasip olursa beşiği alacağız da sizce e bebek gibi bebek mağazasından mı almalı yoksa satıcıdan mı ? Meltem mobilyanın kral modelinden alacağız da satışvsonrası hizmet falan meltem de daha garantidir değil mi ?
Biraz yoğurt bir parça ekmek ye.mideni rahatlatacaktır.Uykusuzluga yapacak biseyimiz yok artıkResmen gece uykuları haram oldu kızlar, artık aşırı mide yanmalarım oluyor hiçbir pozisyonda da rahat uyuyamıyorum
15 aylık bir bebeğim var zaten yeni yeni deliksiz uyuyordum artık o da yokBiraz yoğurt bir parça ekmek ye.mideni rahatlatacaktır.Uykusuzluga yapacak biseyimiz yok artıkDeliksiz uykulara hasret kaldık,öyle görünüyor ki kalacağız da
Ay cesarete bak 15 aylık bebeğin varken ikinciyi mi doguruyorsun15 aylık bir bebeğim var zaten yeni yeni deliksiz uyuyordum artık o da yokkalktım şurup içtim balkonda oturuyorum
Deli cesareti bendekiAy cesarete bak 15 aylık bebeğin varken ikinciyi mi doguruyorsunBen biri doğmadan psikopat oldum ikinciyi düşünemiyorum haftalardir zombi gibi geziyorum ortada
Uzun süredir geceleri uyutmuyor.Asla pozisyon alamıyorum.Surecin başlangıcı zaten zordu tüp bebekle oldu belki ondan da gözüm korkmuş olabilirDeli cesareti bendekiKötü mü geçiyor hamileliğin neden daha bebiş gelmeden böyle oldun
Ben ilk doğumunda hafif karın ağrısı oldu sancı olduğunu hiç anlamadım ama bende çok bariz olan afedersin wc den cikamiyordum. Küçük tuvaletim elimi yıkarken tekrar geliyordu sanırım mesaneye aşırı baskı oluyo ve nişan geldi hafif pembe leke gittiğimde 5 cm açılma vardiKızlar sancımız olsa anlarız dimiiben nasıl bi şey bilmiyorum anlamam diye korkuyorum
doktoruna soylesen belki miden icin bisiler verir canim ?Resmen gece uykuları haram oldu kızlar, artık aşırı mide yanmalarım oluyor hiçbir pozisyonda da rahat uyuyamıyorum
insallah canim bir iki hafta daha kalirlar karnindaKızlar akşam başlayan karında sertleşme, çocukların kendilerini kasma halleri bitmeyince gece hastaneye geldik. Maalesef sancım çıktı çok olmasada, açıklığım da var biraz, yatışım yapıldı serum takıldı, proluton Depot ve ciğer geliştirici vurdular. Şimdilik beklemedeyiz bakalım inşallah daha dursunlar. Şimdi de ben hepinizin dualarına talibim, daha 32+4ler birkaç hafta daha dayansınlar istiyorum. Karmaşık duygular içindeyim, önce hayırlısını istiyorum tabiki ama yine de bir iki hafta daha inşallah. Dualarınıza bizi ekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?