2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kaç haftalıkken bu kilo için fazla dediler aceba? Bende yarın gideceğim kontrole tam 33 haftalık olacağım.

Sağol canım, bikaç gündür artınca telaş yaptım galiba.

Canım senin hem durumun özel hemde maşallah başarı ile üstesinden gelmişsin. Daha ne olsun. Kolaya kaçmamışsın. Bakalım bizim nasıl olacak

Evet bebiş gerildiğinde can yakıyor. Canı sağolsun, sağlıkla vaktinde gelsinler de sayılı gün çabuk geçer

Kızlar yarın nasip olursa beşiği alacağız da sizce e bebek gibi bebek mağazasından mı almalı yoksa satıcıdan mı ? Meltem mobilyanın kral modelinden alacağız da satışvsonrası hizmet falan meltem de daha garantidir değil mi ?

Meltem mobilyadan aldım ben..Satıs sonrası ilgi alaka mükemmel.İlk verdikleri fiyattan alma alacağın ürünün internet fiyatını bilerek git pazarlık yapin mutlaka.Haftalik bi indirim döneminde almıştım ben neredeyse yarı fiyatına gelmişti.

Resmen gece uykuları haram oldu kızlar, artık aşırı mide yanmalarım oluyor hiçbir pozisyonda da rahat uyuyamıyorum
Biraz yoğurt bir parça ekmek ye.mideni rahatlatacaktır.Uykusuzluga yapacak biseyimiz yok artık Deliksiz uykulara hasret kaldık,öyle görünüyor ki kalacağız da

Biraz yoğurt bir parça ekmek ye.mideni rahatlatacaktır.Uykusuzluga yapacak biseyimiz yok artık Deliksiz uykulara hasret kaldık,öyle görünüyor ki kalacağız da
15 aylık bir bebeğim var zaten yeni yeni deliksiz uyuyordum artık o da yok kalktım şurup içtim balkonda oturuyorum

15 aylık bir bebeğim var zaten yeni yeni deliksiz uyuyordum artık o da yok kalktım şurup içtim balkonda oturuyorum
Ay cesarete bak 15 aylık bebeğin varken ikinciyi mi doguruyorsun Ben biri doğmadan psikopat oldum ikinciyi düşünemiyorum haftalardir zombi gibi geziyorum ortada

Ay cesarete bak 15 aylık bebeğin varken ikinciyi mi doguruyorsun Ben biri doğmadan psikopat oldum ikinciyi düşünemiyorum haftalardir zombi gibi geziyorum ortada
Deli cesareti bendeki Kötü mü geçiyor hamileliğin neden daha bebiş gelmeden böyle oldun

Deli cesareti bendeki Kötü mü geçiyor hamileliğin neden daha bebiş gelmeden böyle oldun
Uzun süredir geceleri uyutmuyor.Asla pozisyon alamıyorum.Surecin başlangıcı zaten zordu tüp bebekle oldu belki ondan da gözüm korkmuş olabilir hamile değilken zevk aldığım ne varsa şuan asla canim yapmak istemiyor hayat damarımi içerden koparmış olmalı.Bi yasatmadigi lohusa sendromuyla erken doğum kaldı O konuda da guvenemiyorum halen

Kızlar sancımız olsa anlarız dimii ben nasıl bi şey bilmiyorum anlamam diye korkuyorum
Ben ilk doğumunda hafif karın ağrısı oldu sancı olduğunu hiç anlamadım ama bende çok bariz olan afedersin wc den cikamiyordum. Küçük tuvaletim elimi yıkarken tekrar geliyordu sanırım mesaneye aşırı baskı oluyo ve nişan geldi hafif pembe leke gittiğimde 5 cm açılma vardi

Kızlar akşam başlayan karında sertleşme, çocukların kendilerini kasma halleri bitmeyince gece hastaneye geldik. Maalesef sancım çıktı çok olmasada, açıklığım da var biraz, yatışım yapıldı serum takıldı, proluton Depot ve ciğer geliştirici vurdular. Şimdilik beklemedeyiz bakalım inşallah daha dursunlar. Şimdi de ben hepinizin dualarına talibim, daha 32+4ler birkaç hafta daha dayansınlar istiyorum. Karmaşık duygular içindeyim, önce hayırlısını istiyorum tabiki ama yine de bir iki hafta daha inşallah. Dualarınıza bizi ekleyin

insallah canim bir iki hafta daha kalirlar karninda Rabbim duysun sesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…