Insallah biraz daha kalırlarKızlar akşam başlayan karında sertleşme, çocukların kendilerini kasma halleri bitmeyince gece hastaneye geldik. Maalesef sancım çıktı çok olmasada, açıklığım da var biraz, yatışım yapıldı serum takıldı, proluton Depot ve ciğer geliştirici vurdular. Şimdilik beklemedeyiz bakalım inşallah daha dursunlar. Şimdi de ben hepinizin dualarına talibim, daha 32+4ler birkaç hafta daha dayansınlar istiyorum. Karmaşık duygular içindeyim, önce hayırlısını istiyorum tabiki ama yine de bir iki hafta daha inşallah. Dualarınıza bizi ekleyin
Aynen ufukta dahi ışık görünmüyor henuz bebitolar iyi olsun da artik hayirlisiylaBiraz yoğurt bir parça ekmek ye.mideni rahatlatacaktır.Uykusuzluga yapacak biseyimiz yok artıkDeliksiz uykulara hasret kaldık,öyle görünüyor ki kalacağız da
Canım benim inşallah aceleci minikler biran önce sakinleşip annelerinin huzurlu karnında kalmaya devam ederler. Fırsat buldukça mutlaka yaz bize dualarım sizinleKızlar akşam başlayan karında sertleşme, çocukların kendilerini kasma halleri bitmeyince gece hastaneye geldik. Maalesef sancım çıktı çok olmasada, açıklığım da var biraz, yatışım yapıldı serum takıldı, proluton Depot ve ciğer geliştirici vurdular. Şimdilik beklemedeyiz bakalım inşallah daha dursunlar. Şimdi de ben hepinizin dualarına talibim, daha 32+4ler birkaç hafta daha dayansınlar istiyorum. Karmaşık duygular içindeyim, önce hayırlısını istiyorum tabiki ama yine de bir iki hafta daha inşallah. Dualarınıza bizi ekleyin
Ay bize denk gelenler hiç öyle değiller hatta tam tersilerinsallah kisa surece yaninda olucak bebeklerin kuzum
Yeni dogan yogun bakim hemsireleri genelde cok mermametli insanlardir ama sen icin rahat etsin istiyorsan , gittiginde onlara birseyler gotur. Ne bileyim cayin yanina kek, biskuvi fln atistirmalik vs. boylelikle yakinlikta kurmus olursun.
Ben cocukken hastanede cok kaldim da ailem hep bu sekilde bir iki bakiciyla yakinlik kurup bircok seyi halledebiliylrdu kolayca
İnşallah canım sağlıklı bir şekilde eve götürdüğümüzü görürüz bebeklerimizi inşallah. Bir saniye bile gözümün önünden gitmiyor yüzleri çok garip bir his. Yeter ki sağlıklı iyi olsun yavrularımızSenin yaşadıklarını 14 Eylülden beri yaşıyorum, ilk haftalar koklayamadım alamadımsadece bakıp bakıp dönüyordum , o kadar çok ağladım ki ...Rabbim dualarımı kabul etti şükür daha iyi yavrum ..Sende tez zamanda kavuşursun inş
Yaa evet geçenlerde bir arkadaşımdan duydum yoğunbakım anneleri yoğun bakım bebeklerini ellerinden tanır çünkü o izler kalıyor geçmiyor dedi kendi oğlu da 32haftalık doğmuş şuanda 1yaşında çok iyi maşallahAh canım şimdi okuyunca böyle anılarım canlandıhele de ağlarken bırakıp gitmek kucağına alamamak. ne kadar zor olduğunu biliyorum ben de çok ağlardım onu öyle görünce. hala üzülürüm bazen kendini çok yalnız hissetmiş midir psikolojisi etkilenmiş midir diye. hele de o minnak eller,nde ayaklarındaki izler. hala duruyor o günlerin izleri :'(
ayy daha neler yaaAy bize denk gelenler hiç öyle değiller hatta tam tersilerben kolay kolay kimseye kötü demem aşırı suratsız ve kötüler Allah’a havale ettim onları. Bana bugün ilk defa orda taze süt sağımı yaptım görüşe gidince 15dk yapabildim 12Ml süt çıktı ama çok mutluyum dondurulmuş da getirmişim bi sürü, mutlulukla sütü teslim ediyorum ki bence 34.haftada sezeryan doğum yapmışım bir gün önce 2damla çıkmışken 2.gün sütüm gelmeye başlamış ben mucizevi olarak bakıyorum çok mutluyum bu konuda hemşire ‘bu nee bu kadarcık mı çıktı sütün’ dedi bana şok oldum bi sürü şey söyledim nasıl böyle diyebilir diye bebeklere takviye yapmak zorunda kalıyoruz o yüzden dedim falan diye toparlamaya çalıştı. Ben bebeklerimi onun kadar düşünmüyorum sanki. Yanımdaki ikiz annesi de bebişlerinden birini teslim alacakmış artık emzirme denemesi yapılmış tutarken zorlanmış 16 yaşındaki kız senden iyi tutuyor demiş kadına Kadın da her an ağlamaklı bir modda çok yıkık çok üzgün yüzüne baksan üzülüyorsun o kadar üzüldüm ki öyle anlatınca nasıl der bunu bir insan üstelikte orda ne çektiğimizi bilenler.
Hiç genelleme yapılamıyor yani canım. Doktor da konuşmaktan aciz hiç bir bilgi vermiyor. Bebeklerim Allah’ın izniyle bir çıksın o hastaneye kadın doğum doktorum dışında adım atmayacağım. Çocuk doktoru araştırıyorum öyle.
Evet her meslek hakkıyla yapılmalı ama sağlık sektöründe merhameti olmayanların işi yok bence zaten insanlar hasta ve kötü olduğu için o ortamdalar. Bizim ülkemizde herkes mesleğine para gözüyle bakıyor ekonomik durumlardan dolayı o yüzden geneli isteyerek severek yapmıyor işini. Yurtdışında bu kriterler çok daha keskindir eminim.ayy daha neler yaa
yani arkadas 2. gun ne guzel sutun artmis, morive edecegine , laf soylemek nedir. sanki herkesin 2. gun sakir sakir geliyor.
saglik sektorunde calisanlarin gercekten vicdanli kisiler olmasi cok onemli.
Ben yillar once laboratuvar da ise baslayacagim zaman , lab sorumlusu bana “ vicdanli degilsen bu ise girme. her yapilan tahlilin anne babana kendi cocuguna yapiliyormus gibi ozenle ve dikkatle calisip , sonuclarini zamanin da gireceksin, yoksa birlikte calisayamayiz” demisti. Simdi ne demek istedigini daha iyi anliyorum.
Bir an once toparlanip evine gelsin yavrularin kuzum
Canım gözetim altındasın stres yapma inşallah bekler bebeklerinKızlar akşam başlayan karında sertleşme, çocukların kendilerini kasma halleri bitmeyince gece hastaneye geldik. Maalesef sancım çıktı çok olmasada, açıklığım da var biraz, yatışım yapıldı serum takıldı, proluton Depot ve ciğer geliştirici vurdular. Şimdilik beklemedeyiz bakalım inşallah daha dursunlar. Şimdi de ben hepinizin dualarına talibim, daha 32+4ler birkaç hafta daha dayansınlar istiyorum. Karmaşık duygular içindeyim, önce hayırlısını istiyorum tabiki ama yine de bir iki hafta daha inşallah. Dualarınıza bizi ekleyin
Çok karamsar davranıyorsun kendine karşı, bebiş doğunca İnan hamile halini özlüyor insanUzun süredir geceleri uyutmuyor.Asla pozisyon alamıyorum.Surecin başlangıcı zaten zordu tüp bebekle oldu belki ondan da gözüm korkmuş olabilirhamile değilken zevk aldığım ne varsa şuan asla canim yapmak istemiyor hayat damarımi içerden koparmış olmalı .Bi yasatmadigi lohusa sendromuyla erken doğum kaldı O konuda da guvenemiyorum halen
Yatmadan iki tane prilam içiyorum canım midem yandıkça da rennie şurup içiyorum midem mahvediyor benidoktoruna soylesen belki miden icin bisiler verir canim ?
Penye battaniye, iç zıbın, zıbın, alt üst kıyafet ya da tulum, patik, şapka, çorap, bez Hastane çıkış setini bezle birlikte battaniyeye sarıp verebilirsin yani. Fakat bebekleri ilk doğduklarında sadece sildikleri için kıyafetler kan vs olabiliyor o yüzden çok güzel ya da sevdiğin bir takımı vermemek gerek çünkü batıyor o hemen. Odaya geldiğinde güzel bir takım giydirirsin. O yüzden 2 ya da 3 takım alınmalı yanına. Ben bilemeyip severek aldığım takımı vermiştim ama şapka ve pantolonu kan olmuştu. Şimdi basit bir takım vereceğim. Odaya geldiğimizde değiştirmek gerekiyor çünkü
İç zıbın dediğiniz şöyle bir şey mi?Hastane cıkısını verceksiniz iç zıbın dış zıbın eldiven sapka battaniye bezini verceksiniz küvezin altına koymaya da mutlaka dolgulu ac acma falan koyun
Oyy allah kolaylik versin canim , uc ilaca ragmen zorluyor seniYatmadan iki tane prilam içiyorum canım midem yandıkça da rennie şurup içiyorum midem mahvediyor beni
Allah razı olsun kuzum, ilk gebelikte de böyleydi bunda olmaz sanmıştımOyy allah kolaylik versin canim , uc ilaca ragmen zorluyor seni
artik 3. de bakarsin belki onda olmazAllah razı olsun kuzum, ilk gebelikte de böyleydi bunda olmaz sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?