Ben de bugün çarşıda işlerimi hallederken iki kişinin konuşmasına kulak misafiri oldum. Kadının çalıştığı yerde bir hamilenin sancısı başlamış. Kadın daha 8 aylık doğuramam çağırmayın ambulansı falan diye bağırmış. Ambulansla gönderdik hemen dedi diğerineKızlar bugün suyu gelmiş bi bayana denk geldim. Daha doğrusu eşi yardım istedi. Yetişin karım doğuyor diye. Adamın arabası varmış ama aklına gelmemiş işte. Dedim ki hemen ambulansı arayalım. Ambulansta geç kalınca adamın aklına bi dakika benim arabam var demek geldigetirdi arabayı. İşte ben bayana panik yapma bak normal bu süreç felan dedim çarşıda gelmesi beni kötü yaptı dedi olsun sağlıkla gelsin felan diye teselli etmeye çalıştım. Eşi diyor ki kadına bu senden gelen sidik mi insana gülme geliyor dedim ki değil değil arabam kokar mı adama çöp poşeti verdik artık onu serdi arabasına ve hala ambulans gelmemişti. Zaten telefonda şey demişler kanaması yoksa panik yapaya gerek yok Şimdi kendimi buna da hazırlıyorum ya çarşıda yakalanırsam diye
adam tam bosamalik yemin ediyorumKızlar bugün suyu gelmiş bi bayana denk geldim. Daha doğrusu eşi yardım istedi. Yetişin karım doğuyor diye. Adamın arabası varmış ama aklına gelmemiş işte. Dedim ki hemen ambulansı arayalım. Ambulansta geç kalınca adamın aklına bi dakika benim arabam var demek geldigetirdi arabayı. İşte ben bayana panik yapma bak normal bu süreç felan dedim çarşıda gelmesi beni kötü yaptı dedi olsun sağlıkla gelsin felan diye teselli etmeye çalıştım. Eşi diyor ki kadına bu senden gelen sidik mi insana gülme geliyor dedim ki değil değil arabam kokar mı adama çöp poşeti verdik artık onu serdi arabasına ve hala ambulans gelmemişti. Zaten telefonda şey demişler kanaması yoksa panik yapaya gerek yok Şimdi kendimi buna da hazırlıyorum ya çarşıda yakalanırsam diye
oyy masallah35+0 dan merhaba güzel hamişler. Bugün görüş günümüzdü. Doktor artık yürüyüş squat öncelikli davranabilirsin dedi. Gögüs kremine başlayabilirsin her gün 10 dk masaj yapabilirsin dedi. Ultrasonda bebişim bize güldü çok mutlu oldukŞu sancı olaylarını falan detaylı anlattı da asla algılayamıyorum geç kalacakmışım gibi geliyor nedense. 17 kg ile sürece devam ediyorum. 2800 ü bebişe gitmiş. Gerisi benim oh canıma değsin dediklerim Arkadaşlarda kilo ile ilgili yorum yapmış da az da alınır çok da alınır sağlıkla sınanmayalım inşallah. Dengesizlerin lafıyla da en kıymetli zamanlarımızı ihmal etmeye değmez. Zamanı geri alamıyoruz günümüz yanımıza kar kalıyor.
Günde 6 litrede az değil ya 4 içmen bile kendime göre muhteşem. Anneminde çok kaşınırmış, bana da kaşıma dedi ama bende şuanlık kaşıntı yok bence karnın gerildiği için kaşınıyor.Bepanthol sürdüm hiç faydası olmadı. Doktor günde 6 litre sıvı al dedi ama en çok 4 alabiliyoruum
Ay had İnşallah o gün çıkarlar Rabbimin en güzel emanetleri
İnşallahAh kuzularim benim kendilerini kurtarmış annesi onlarBencede en güzel doğum günü hediyesi olacak sana Allah'ın bugününe çok şükür.Eve geçeceğiniz günü iple çekiyoruz
Aahaha bu erkeklerin arabalarının kiymetliligi pekiKızlar bugün suyu gelmiş bi bayana denk geldim. Daha doğrusu eşi yardım istedi. Yetişin karım doğuyor diye. Adamın arabası varmış ama aklına gelmemiş işte. Dedim ki hemen ambulansı arayalım. Ambulansta geç kalınca adamın aklına bi dakika benim arabam var demek geldigetirdi arabayı. İşte ben bayana panik yapma bak normal bu süreç felan dedim çarşıda gelmesi beni kötü yaptı dedi olsun sağlıkla gelsin felan diye teselli etmeye çalıştım. Eşi diyor ki kadına bu senden gelen sidik mi insana gülme geliyor dedim ki değil değil arabam kokar mı adama çöp poşeti verdik artık onu serdi arabasına ve hala ambulans gelmemişti. Zaten telefonda şey demişler kanaması yoksa panik yapaya gerek yok Şimdi kendimi buna da hazırlıyorum ya çarşıda yakalanırsam diye
Sanmıyorum daha hiç çatlak oluşmadı 5 kg aldım öyle büyük bir karnımda yok kiÇatlak kasinmasi mi canim benim de tatlı tatli kaşınıyor bazen korkuyorum başka bi şey mi diye
6 lt mi
Ben 2lt su zor iciyorum gunde
Sadece su değil canım süt ayran meyve suyu falan ama fazla evet . Kaşımakta çözüm değil yara oluyor6 lt miçok fazla değil mi? Az kaldı ama bakalım vücudumuz bize daha neler gösterecek. Tuzlu suyun felan da faydası olmuyor en etkili yöntem kaşımamak ama çok tatlı kaşınıyor.
Ben normalde de suyu severim 3 3.5 içerdim hep . Ama 6 bana bile çokGünde 6 litrede az değil ya 4 içmen bile kendime göre muhteşem. Anneminde çok kaşınırmış, bana da kaşıma dedi ama bende şuanlık kaşıntı yok bence karnın gerildiği için kaşınıyor.
Bende geçen sefer almadım ama bu defa alacağım sanırım yoksa derimi parçalamak istiyorum öyle bir kaşıntı.Bende bacaklarımı yara ettim hep. Karım da çok az kaşıntı var ama bacaklarım aşırı kaşınıyor. Doktorum normal olduğunu söyledi test felan istemedi. Kaşıntı kremi vermişti almadım.
Kafana takma, dünyayı görmeyen her şeyi biliyorum sanır. İki bilgi ile kendini alim sanan var. İç karnın büyüktür bu kadar basit. Ne güzel işte göbeğin az doğumdan sonra kolayca gider. Benim büyüdü, daha da büyüyecek yani. şimdiden ne yapsam diye düşünüyorum arada. Doktor normal dedikten sonra halt yemek düşer gerisine.Ya kızlar ben bu her şeyi bilen çekinmeden herkese her şeyi söyleyen insanlardan bıktım usandım kızımın arkadaşının annesiyle karşılaştık hamile olduğumu farketti sordu ne kadarlık diye 8. Ayda olduğumuzu söyledim hemen suratının şekli değişti bi ciddileşti böyle acıyormuş gibi baktı karnın çok küçük bebeğin durumu iyi mi dedi ya ben zaten hepi topu 5 kilo aldım yani nasıl bir karın bekliyorlar anlamadım hamilelik psikolojisi gidip gelip aynaya bakıyorum deli ediyorlar beni yani karınlarınız çok mu büyük kızlar bende mi bi terslik var
6 litre niye? böbrekleri yormaz mı oBepanthol sürdüm hiç faydası olmadı. Doktor günde 6 litre sıvı al dedi ama en çok 4 alabiliyoruum
Canım karnın büyüdükçe içten genişleme yapıyordur. Onun kaşıntısı olabilir mi? Karnın değil mi o ? Çatlak kremi nemlendirici falan kullanıyor musunEki Görüntüle 3138149
Bu kaşıntı beni mahvetti. Utanmasam elime bir tarak alıp deriyi sökeceğim duş kolonya bir işe yaramıyor artık
Kantoron yağı ve Bepanthol kullanıyorum arada canım evet karnım . Bebeğin suyu az dedi doktor zaten en fazla 4 litre icebiliyorumCanım karnın büyüdükçe içten genişleme yapıyordur. Onun kaşıntısı olabilir mi? Karnın değil mi o ? Çatlak kremi nemlendirici falan kullanıyor musun
Anladım canım, inşallah çaabuk geçer bu kaşıntılar. Su için meyve falan diyorlar. Armut, karpuz, havuç falan. Ama havucu abartmayın diye duydumKantoron yağı ve Bepanthol kullanıyorum arada canım evet karnım . Bebeğin suyu az dedi doktor zaten en fazla 4 litre icebiliyorum
Meyveyide bol tüketiyorum canım kavun şeftali falan inşallah işe yarar. Allah razı olsunAnladım canım, inşallah çaabuk geçer bu kaşıntılar. Su için meyve falan diyorlar. Armut, karpuz, havuç falan. Ama havucu abartmayın diye duydum
Canım kaşık biberon demiş olmasınlar sanaBebekte şeker düşüklüğü oluyor muymuş. Ben biberon koymamıştım kaşık koy demişlerdi. Metal mi yoksa silikon mu onun kararına varamamıştım. Ben biberonda koyayım
Yuh ama onu diyenin ağzına terlikle vurmak lazım ne densizler, takılma onlara ya küçük olmuş büyük olmuş ne farkeder sağlıkla doğsunlar da. Eskilerin bi lafı vardır o bebeğin saçını yapmaya gücümüz yok derler, buna rağmen insanlar neye dayanarak eleştirirler anlamıyorum. Allah ın mucizesi o bebekelr. Yok küçükmüş yok boyu şöyleymiş. Sanki kendileri yapmış gibi bide abarta aabrta övünürler ben şu kadar doğurdum diye. Sanki kendi marifetleri. Şükredeceklerine kibre giriyorlar. Takma kafana, senin ve beebğin sağlığı yerinde olsun yeter.bana az önce ne dediler biliyo musunuz, bebek bütün güzelliğimi almış. karnımda çok büyümemiş. ben minyonmuşum bende çok büyük bişey çıkmazmış zaten el kadar bişey çıkarmış.. sinirden ağlıcam ya. bu insanlar ne kadar acımasız. ama dilin kemiği yok ki kırasın işte
Maşallah canım, kasıklara mı baskı yapıyor? Bende zor yürüyorum büyüdüğü içindir diyoeum ama bilemiyorum. 2 hafta önce kontrole gittiğimizde normaldi henüz. Önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalım ne diyecekOy maşallah sana minnoşsağlıkla gelsin inşallah. Doğumumuz aynı gün görünüyor benimki biraz aceleci doğum pozisyonu aldı baskı yapıyor yavaştan minimum 36 ya kadar dayanır inşallah. 32+6 da 2050 Grdı benimki de
Aaa benim kız da bir süredir bir tarafa yaslanıp duruyor. Bir taraf şişiyor epeyce. Normal hareketi, kendine yer açmaya çalışıyor sanıyorduk. Değil miymişBebek bir yere toplanıyor sertleşiyor karnım geriliyor ben bebeğin normal hareketi sanıyordum onu meğer doğum için pozisyonunu hazırlıyormusöyle doğumu başlatan kasilmalardan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?