2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar hepinize çok teşekkürler.. banada günde on hareket dedi doktorum ama Banu çiftçinin bi yazısında 2 saatte 10 hareket sayın yazıyo çok fazla geldi bana ama içime kurt düşürdü…
Bana doktorum günde 10 hareket demişti ben de hocam günde 10 kere bile durmuyo ki durduğu anı saysam daha kolay olur dedim. Bizimki biraz fazla hareketli sabah akşam farketmiyor yavrum enerji harcamaktan daha 2 kilo

Yardım edenim olur diye düşünüyorum, annem var, teyzemler gelir taşınma döneminde en azından toplanma yerleşme aşamasında yardımcı olurlar. Tek başıma zaten asla cesaret edemem:/
O zaman sorun olmaz canım bir elden tasınırsın
Eki Görüntüle 3138149
Bu kaşıntı beni mahvetti. Utanmasam elime bir tarak alıp deriyi sökeceğim duş kolonya bir işe yaramıyor artık
Karaciğer enzimlerine baktır canım avuc içlerin ayakların falan da kaşınıyor mu

Kızlar hepinize çok teşekkürler.. banada günde on hareket dedi doktorum ama Banu çiftçinin bi yazısında 2 saatte 10 hareket sayın yazıyo çok fazla geldi bana ama içime kurt düşürdü…
canim o daha riskli gebeliklerde galiba cunku benmde riskli ve 2 saatte 6 hareket diye soylemislerdi banada. ama bu her iki saatte degil tabi
sessiz sakin bir ortamda sola uzanip saat baslatiyorsun max 2 saatte 6 hareket hissediyorsan ok dediler. mesela saati baslattin ilk 2 dk da 6 hareketi hissettin , islem bitmis oluyor

Kaşıdıkça çatlaklar oluşur ama bir kremi felan yok mu?
Yok malesef geçen gittigimde yazdırdım ama kadın doğum doktorunun yazamayacağı bir ilacmis eczacı vermdi. Gece duramazsam acile gideceğim

Bepanthol sürdüm hiç faydası olmadı. Doktor günde 6 litre sıvı al dedi ama en çok 4 alabiliyoruum
bazen kuruluktan da cok kasiyor. yag fln surseydin cnm . benimde bir bacagim cok fena , degerlerim normal cikti . kuruluktan kasiyormus

Canım iç zıbın yazınca çıkıyor önü zarf gibi ya ben de sürekli zarf diyorum ya bak görsel ekliyorum bunun gibi bendekiler üzerine direkt takımlarından giydirecegiz nasipse

Eklentiler

• Screenshot_20220930-223127.webp
    12 KB · Görüntüleme: 100
Banada doktorum günde on hareket dedi canım gecesi gündüzü farketmez hepsinin uyku rutini farklı çünkü

Ben mama koymayacağım kaşık biberon öğrenmem gereken şeyler var. Kızlar burda konuşmuşlardı ama nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim

Bizim burda ucuz temizlik tek kadın 400tl geliyo iki gün alcam ben dip bucak vitrin içi falan temizlensin istedim. Bende cekincem haftaya burasıda soğuyor artikkk... Zaten bitirmek lazım işleri doktor acele edecek gibi
Ben de dip köşe her yeri istiyorum duvarlar dahil 2 kişi gelecekler tam gün. Temizlik malzemeleri benden. Ekim 15 gibi düşünüyorum temizliği o zamanlar bayağı soğumuş olur burası da kapı pencereden toz girmez arada havalandırsam yeter.

Bana doktorum karnında ağırlık hissedersen ve bebek hiç hareket etmezse hemen gel dedi. Şu kadar hareket etmezse demedi. Benim de bebeğim gündüzleri az hareket ediyor çalışıyorum çünkü ben ediyorsa da ben hissetmeye biliyorum. Dün gece eşime sarılmıştım. Eşim bile tekmesini hissetti bellime vurdu dedi akıllı ol döver bak dedim

Eki Görüntüle 3138149
Bu kaşıntı beni mahvetti. Utanmasam elime bir tarak alıp deriyi sökeceğim duş kolonya bir işe yaramıyor artık
Bende bacaklarımı yara ettim hep. Karım da çok az kaşıntı var ama bacaklarım aşırı kaşınıyor. Doktorum normal olduğunu söyledi test felan istemedi. Kaşıntı kremi vermişti almadım.

Kızlar bugün suyu gelmiş bi bayana denk geldim. Daha doğrusu eşi yardım istedi. Yetişin karım doğuyor diye. Adamın arabası varmış ama aklına gelmemiş işte. Dedim ki hemen ambulansı arayalım. Ambulansta geç kalınca adamın aklına bi dakika benim arabam var demek geldi getirdi arabayı. İşte ben bayana panik yapma bak normal bu süreç felan dedim çarşıda gelmesi beni kötü yaptı dedi olsun sağlıkla gelsin felan diye teselli etmeye çalıştım. Eşi diyor ki kadına bu senden gelen sidik mi insana gülme geliyor dedim ki değil değil arabam kokar mı adama çöp poşeti verdik artık onu serdi arabasına ve hala ambulans gelmemişti. Zaten telefonda şey demişler kanaması yoksa panik yapaya gerek yok Şimdi kendimi buna da hazırlıyorum ya çarşıda yakalanırsam diye

Bepanthol sürdüm hiç faydası olmadı. Doktor günde 6 litre sıvı al dedi ama en çok 4 alabiliyoruum
6 lt mi çok fazla değil mi? Az kaldı ama bakalım vücudumuz bize daha neler gösterecek. Tuzlu suyun felan da faydası olmuyor en etkili yöntem kaşımamak ama çok tatlı kaşınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…