- 13 Haziran 2022
- 161
- 167
- 33
Bana doktorum günde 10 hareket demişti ben de hocam günde 10 kere bile durmuyo ki durduğu anı saysam daha kolay olur dedim. Bizimki biraz fazla hareketli sabah akşam farketmiyor yavrum enerji harcamaktan daha 2 kiloKızlar hepinize çok teşekkürler.. banada günde on hareket dedi doktorum ama Banu çiftçinin bi yazısında 2 saatte 10 hareket sayın yazıyo çok fazla geldi bana ama içime kurt düşürdü…
Kaşıdıkça çatlaklar oluşur ama bir kremi felan yok mu?Eki Görüntüle 3138149
Bu kaşıntı beni mahvetti. Utanmasam elime bir tarak alıp deriyi sökeceğim duş kolonya bir işe yaramıyor artık
Maşallah Allah bağışlasınBana doktorum günde 10 hareket demişti ben de hocam günde 10 kere bile durmuyo ki durduğu anı saysam daha kolay olur dedim. Bizimki biraz fazla hareketli sabah akşam farketmiyor yavrum enerji harcamaktan daha 2 kilo
O zaman sorun olmaz canım bir elden tasınırsınYardım edenim olur diye düşünüyorum, annem var, teyzemler gelir taşınma döneminde en azından toplanma yerleşme aşamasında yardımcı olurlar. Tek başıma zaten asla cesaret edemem:/
Karaciğer enzimlerine baktır canım avuc içlerin ayakların falan da kaşınıyor muEki Görüntüle 3138149
Bu kaşıntı beni mahvetti. Utanmasam elime bir tarak alıp deriyi sökeceğim duş kolonya bir işe yaramıyor artık
canim o daha riskli gebeliklerde galiba cunku benmde riskli ve 2 saatte 6 hareket diye soylemislerdi banada. ama bu her iki saatte degil tabiKızlar hepinize çok teşekkürler.. banada günde on hareket dedi doktorum ama Banu çiftçinin bi yazısında 2 saatte 10 hareket sayın yazıyo çok fazla geldi bana ama içime kurt düşürdü…
Yok malesef geçen gittigimde yazdırdım ama kadın doğum doktorunun yazamayacağı bir ilacmis eczacı vermdi. Gece duramazsam acile gideceğimKaşıdıkça çatlaklar oluşur ama bir kremi felan yok mu?
Baktırdım canım birşey çıkmadıO zaman sorun olmaz canım bir elden tasınırsın
Karaciğer enzimlerine baktır canım avuc içlerin ayakların falan da kaşınıyor mu
bazen kuruluktan da cok kasiyor. yag fln surseydin cnm . benimde bir bacagim cok fena , degerlerim normal cikti . kuruluktan kasiyormusBaktırdım canım birşey çıkmadı
bazen kuruluktan da cok kasiyor. yag fln surseydin cnm . benimde bir bacagim cok fena , degerlerim normal cikti . kuruluktan kasiyormus
Ben şu an bile telaşım, hangi hazırlığı tamamlıcamı şaşırdım, sen ne durumdasın, hazırlıklarını yapabildin mi? Kocana söyle elini çabuk tutsun
Senin de aşağı yukarı benim gibi, fazla olarak zarf zıbınların var sanırım ki okurken çok mantıklı geldi. Göbek bağı konusunda da kullanışlı olur bence de zarflar. Bence benim iç zıbınım az, ben de senin gibi böyle 5'li falan zarf zıbın alayım. Hem model olarak farklılık, göbek bağında falan kolaylık olur olur hem de sayısını artırmış olurum.
Canım iç zıbın yazınca çıkıyor önü zarf gibi ya ben de sürekli zarf diyorum ya bak görsel ekliyorum bunun gibi bendekiler üzerine direkt takımlarından giydirecegiz nasipseRuyaperisi zarf zıbın yazınca zarf şeklinde olan yine alttan çıtçıtlı zıbınlar çıkıyor. Diğerinin çıkması için ne diye aratmak lazım acaba
Zaten bu bebek eşyalarının adlarını ve farklarını zor öğrendim ahahah önceden sürekli zıbınla cibini birbirine karıştırıyordum mesela
Çatlak kasinmasi mi canim benim de tatlı tatli kaşınıyor bazen korkuyorum başka bi şey mi diyeEki Görüntüle 3138149
6 lt miBepanthol sürdüm hiç faydası olmadı. Doktor günde 6 litre sıvı al dedi ama en çok 4 alabiliyoruum
Banada doktorum günde on hareket dedi canım gecesi gündüzü farketmez hepsinin uyku rutini farklı çünküKızlar selam yeniden.. ya bişe sorucam kaç hareket saymamız gerekiyor 32+2 deyim…gündüz çok az hareket ediyo gibi akşam daha fazla sanki …kontroller iyi çok şükür şimdiye kadar ama insan hep tedirgin oluyo… bu arada mesajları okuyorum hep doğuma giden arkadaşlar,korkutucu durumlar yaşayan arkadaşlar başta olmak üzere Allah hepimizin yardımcısı olsun… dualarım sizinle..
Ben mama koymayacağım kaşık biberon öğrenmem gereken şeyler var. Kızlar burda konuşmuşlardı ama nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum teşekkür ederimMeme reddi olmaması açısından kaşık biberon koyabilirsiniz ben normal biberon da aldım ama doğum cantasina kaşık biberon koyacağım. Mama koymayı düşünmüyorum bilinçaltıma sütüm gelmeyecek endişesi vermek istemiyorum lazım olursa hastaneden temin edilir bir şekilde.
Ben de dip köşe her yeri istiyorum duvarlar dahil 2 kişi gelecekler tam gün. Temizlik malzemeleri benden. Ekim 15 gibi düşünüyorum temizliği o zamanlar bayağı soğumuş olur burası da kapı pencereden toz girmez arada havalandırsam yeter.Bizim burda ucuz temizlik tek kadın 400tl geliyo iki gün alcam ben dip bucak vitrin içi falan temizlensin istedim. Bende cekincem haftaya burasıda soğuyor artikkk... Zaten bitirmek lazım işleri doktor acele edecek gibi
Bana doktorum karnında ağırlık hissedersen ve bebek hiç hareket etmezse hemen gel dedi. Şu kadar hareket etmezse demedi. Benim de bebeğim gündüzleri az hareket ediyor çalışıyorum çünkü ben ediyorsa da ben hissetmeye biliyorum. Dün gece eşime sarılmıştım. Eşim bile tekmesini hissetti bellime vurdu dediKızlar selam yeniden.. ya bişe sorucam kaç hareket saymamız gerekiyor 32+2 deyim…gündüz çok az hareket ediyo gibi akşam daha fazla sanki …kontroller iyi çok şükür şimdiye kadar ama insan hep tedirgin oluyo… bu arada mesajları okuyorum hep doğuma giden arkadaşlar,korkutucu durumlar yaşayan arkadaşlar başta olmak üzere Allah hepimizin yardımcısı olsun… dualarım sizinle..
Bende bacaklarımı yara ettim hep. Karım da çok az kaşıntı var ama bacaklarım aşırı kaşınıyor. Doktorum normal olduğunu söyledi test felan istemedi. Kaşıntı kremi vermişti almadım.Eki Görüntüle 3138149
6 lt miBepanthol sürdüm hiç faydası olmadı. Doktor günde 6 litre sıvı al dedi ama en çok 4 alabiliyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?