2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bana da ayni şeyi söyledi doktorum kuzum 35 e kadar dayan kuvoze girmesin dedi benim de bebeğin suyu sınırda, kilosu sanırım iyi ne kadar doğru ölçülüyor bilmiyorum, kafası aşağıda bi de rahim ağzını olcemedi mesela benzer durumdayız istirahat dedi bana da ama ne mümkün geçen hafta temizlikle geçti bu hafta bebek eşyalarıyla geçecek 34 haftalık oldu inşallah biraz daha dayanırız çok vicdan azabı cekiyorum her yorulduğumda Allah yardımcımız olsun vaktinde alalım kucaklarimiza inşallah

Kilosu iyiyse korkma kuzum küvez alınmaz hayırlısıyla
Benim hayırlısıyla herşey iyi kilosu az ben beslenmeye yorumladim doktorlar alakası yok dedi Yani napacagim cidden bilmiyorum boşluktayım önce Allah'a sonra doktora teslim ettim kendimi nst bile yok bende
Vitamin hapı felanda yok .Eski usul gidiyoruz prof ve deneyimli olduğu için güvenmekten başka çaremizde kalmadı artık ruhen çöktüm bedenen direniyorum

Öyle evet haklısınız ama gitmekten başka cagrem yok zaten bebeğin suyu az

Morm Kuzum geçmiş olsun
Benimde erken doğurmak riskim var 2-3 haftaya hayırlısıyla kucağıma alacağım haftayı uzatmak adına bol bol dinlen dedi ye iç yat dedi
Sinir stres herşey var şuan
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla gelirler. Daha kıyafetleri yıkayamadim çantayı hazırlaymadim ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgün ve gerginim

Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla gelirler. Daha kıyafetleri yıkayamadim çantayı hazırlaymadim ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgün ve gerginim
Bir şekilde hayırlısıyla doğacaklar bu stres bize bir ömür yeter

Çok teşekkür ederim bunu okumak iyi hissettirdi. İnşallah geçer gider biran önce. Dün heryeri temizlemistik eşimle birlikte Allah'tan. Tekrar çamaşırları yıkıyorum bugünde. Evi de dezenfeksiyon etirmek nasıl olur sizce?

Demek istediğim siz görüşün onlar önlemini alsın ,sedyede ve USG de bulaşı engellemek için.Poset vs geçirirler en azından sedyeye ve cihaza.Doktor eldiven takar v.s gibi

Demek istediğim siz görüşün onlar önlemini alsın ,sedyede ve USG de bulaşı engellemek için.Poset vs geçirirler en azından sedyeye ve cihaza.Doktor eldiven takar v.s gibi
Haklısınız buna dikkat edeceğim

Kesinlikle. Acaba beni sezeryan mı yaparlar bebeğe bulaşmasın diyr
Ten teması olmazsa sorun olmaz sanırım
Yinede akıbeti bilemeyiz kuzum sağlıkla gelsinde hayırlısıyla sezeryan normal farketmez .
Uyuzdan erken doğummu olur dedi .

Bende karında toplanma sertleşme çok çok oluyor bu hafta. Hatta cuma gecesi hastanede nst çektiler, pek sancı çıkmadı. Beni de erken doğum olursa telaşı sardı.
Aynen bende de öyle randevu tarihimi öne çektim korkudan. Yarın bende nst ye gircem bakalım. Stres yapmamaya çalışıyotum sürekli uzanma modundayım zaten. Bi kaç hafta daha dayanırlar inşallah. Elimden tek gelen aklımı güzel şeylerle meşgul edip dua etmek şuan. Neyseki haftaları çok da küçük değil ama bana küvez ulaşım olayı sıkıntı. Süt götürmem neredeyse imkansız. Yoksa dert etmem.
Sağol canım, çarşuya zor iniyorum bu aralar yürümek zorlaşmaya başladı ama o tarafa gideceğim ona da bakarım artık. Bide reflü yatağı bundan mı yorumlardan dolayı emin olamadım bende
Tam göremedim bu fotodan şöyle söyleyim o destek yani yastık gibi görünen şey yatağın ince tarafında olacak. Kiraz çekirdeği zaten yazınca çıkıyor. Bendeki de beyaz sanırsam bu ben onu da civilden almıştım indirim vardı.

Ten teması olmazsa sorun olmaz sanırım
Yinede akıbeti bilemeyiz kuzum sağlıkla gelsinde hayırlısıyla sezeryan normal farketmez .
Uyuzdan erken doğummu olur dedi .
Yok canım suyu az çok gelişmiyor kilosu düşük

Çok zor bu süreç canim anlayabiliyorum
Ben takviye kullanıyorum düzenli olmasa da herkese verilen standart olanlardan işte artik içmek mi iyi içmemek mi bilmiyorum.
İlk aylar bulantidan şimdi de mide yanmasindan beslenemez oldum ben de, arada covid oldum en az bir ayım öyle gitti göbek çevresi 10 gün geri kaldı o ara kilosu azdı protein kasar süt cevizle toparladim.
Yani her birimiz kendi çapımızda bi sorunla uğraştık sağlıkla kavuşsak başka bi şey istemiyorum Allah dermansız dert vermesin bunların hepsi unutulacak
Nst ye çoğu annemiz başladı ben de baslamadim daha madem diken üstünde tutuluyoruz niye sokmuyorlar diye de düşünmüyor değilim yani hakkımızda hayırlısı

Merhaba,
Topikte en son 3 ay önce güncelleme yapmışsınız ve arkadaşlarınız da rahatsızlığınızdan bahsedip başlıkta aktif olan birine devredilmesini rica etmiş. Lakin kimse konuyu üstlenmeyince konuda en çok mesajı olana konu devredilmiş. Yani H a p p y konudan haberi dahi yok. Topik ile ilgilenmeyecekseniz, sizin için bir yük arkadaşlarınız sizin iyiliğiniz için ricada bulunmuş. Konuyu site editörüne devrettim, nasıl olsa 3-4 aydır güncelleme olmamış.

Su sorunu bende de var canim havuç suyu iyi geldi bana seker sorunun yoksa dene bence ben ilk öğrendiğimde her gün içiyordum biraz düzelme oldu, simdi haftada iki kez falan içiyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…