- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Bana da ayni şeyi söyledi doktorum kuzum 35 e kadar dayan kuvoze girmesin dedi benim de bebeğin suyu sınırda, kilosu sanırım iyi ne kadar doğru ölçülüyor bilmiyorum, kafası aşağıda bi de rahim ağzını olcemedi mesela benzer durumdayız istirahat dedi bana da ama ne mümkün geçen hafta temizlikle geçti bu hafta bebek eşyalarıyla geçecek 34 haftalık oldu inşallah biraz daha dayanırız çok vicdan azabı cekiyorum her yorulduğumda Allah yardımcımız olsun vaktinde alalım kucaklarimiza inşallahTeşekkür ederim tatlım ağrım sızım yok .
Neye göre erken gelecek hiçbir ek bilgim yok haftasına göre gerideydi 37 yi görürse bebek için iyi olurmuş ciğer geliştirici iğneye gerek kalmazmis birde ne kadar kilo alırsa o kadar iyi dedi full istiharat o yüzden
Kilosu iyiyse korkma kuzum küvez alınmaz hayırlısıylaBana da ayni şeyi söyledi doktorum kuzum 35 e kadar dayan kuvoze girmesin dedi benim de bebeğin suyu sınırda, kilosu sanırım iyi ne kadar doğru ölçülüyor bilmiyorum, kafası aşağıda bi de rahim ağzını olcemedi mesela benzer durumdayız istirahat dedi bana da ama ne mümkün geçen hafta temizlikle geçti bu hafta bebek eşyalarıyla geçecek 34 haftalık oldu inşallah biraz daha dayanırız çok vicdan azabı cekiyorum her yorulduğumda Allah yardımcımız olsun vaktinde alalım kucaklarimiza inşallah
Öyle evet haklısınız ama gitmekten başka cagrem yok zaten bebeğin suyu azAma kadın doğumda başka hamilelere de bulastırabilirsiniz.Gitmeden önce doktorunuzla telefonda bir görüşün derim.Çunku sedyeye yatiliyor,USG cihazı karna sürülüyor vs. çok dikkat etmek lazım böyle böyle yayılıyor zaten uyuz
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla gelirler. Daha kıyafetleri yıkayamadim çantayı hazırlaymadim ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgün ve gerginimMorm Kuzum geçmiş olsun
Benimde erken doğurmak riskim var 2-3 haftaya hayırlısıyla kucağıma alacağım haftayı uzatmak adına bol bol dinlen dedi ye iç yat dedi
Sinir stres herşey var şuan
Havuç suyu denedinmi kuzum doktor önerdimi su azlığı içinÖyle evet haklısınız ama gitmekten başka cagrem yok zaten bebeğin suyu az
Camım çok geçmiş olsun ,tez zamanda geçer inşallah
Bir şekilde hayırlısıyla doğacaklar bu stres bize bir ömür yeterTeşekkür ederim canım inşallah sağlıkla gelirler. Daha kıyafetleri yıkayamadim çantayı hazırlaymadim ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgün ve gerginim
Çok teşekkür ederim bunu okumak iyi hissettirdi. İnşallah geçer gider biran önce. Dün heryeri temizlemistik eşimle birlikte Allah'tan. Tekrar çamaşırları yıkıyorum bugünde. Evi de dezenfeksiyon etirmek nasıl olur sizce?Hic dertlenmeyin. Tevaturu ogrendiniz de henuz onlari yikamadiniz. Sans olmus bence. Bebek esyalarini yika utule 1-2 gunluk is. Hemen yaparsiniz. Onemli olan bebek camasirlarinin dezenfekte makinede yikanmasi.
Simdi ilaclarinizi kullanacaksiniz ve evdeki tum ortu vs - havlulari yuksek derecede yikayacaksiniz ya. 3-5 tur o camasir makinesinde en asagi 60 mumkunse 90 derecede zaten baska camasirlar donsun yikansin. Makine de paklanmis olacak.
Sonra bebek camasirlarina gecmeden bir kere de ya sadece camasir suyu yada makine dezenfekte eden tek kullanimlik sivilarla 90 dercede makineyi bir kere bos calistirin, sonra ekstra durulatip yada arada sizin camasirlari yikayip, makineden agir kimyalasallarin temizlenmis olmasini saglarsiniz. Akabinde bebisin esyalari 30 derecede yikarsiniz. Hem dezenfekte makinede, hem de asla diger camasirlardan bulasan uyuz olmadan tertemiz olurlar. Sizin de akliniz kalmaz. Bence suana kadar yikamamis olmaniz buyuk sans. Mis gibi olacaklar endiselenmeyin.
Öyle evet haklısınız ama gitmekten başka cagrem yok zaten bebeğin suyu az
Demek istediğim siz görüşün onlar önlemini alsın ,sedyede ve USG de bulaşı engellemek için.Poset vs geçirirler en azından sedyeye ve cihaza.Doktor eldiven takar v.s gibiÖyle evet haklısınız ama gitmekten başka cagrem yok zaten bebeğin suyu az
Teşekkür ederim canım şöyle şu topliyor kaşınan yerlerPeki sivilce gibi bişey ya da kabarma döküntü oluyor mu kaşınan yerde? Çok geçmiş olsun
Kesinlikle. Acaba beni sezeryan mı yaparlar bebeğe bulaşmasın diyrBir şekilde hayırlısıyla doğacaklar bu stres bize bir ömür yeter
Haklısınız buna dikkat edeceğimDemek istediğim siz görüşün onlar önlemini alsın ,sedyede ve USG de bulaşı engellemek için.Poset vs geçirirler en azından sedyeye ve cihaza.Doktor eldiven takar v.s gibi
Ten teması olmazsa sorun olmaz sanırımKesinlikle. Acaba beni sezeryan mı yaparlar bebeğe bulaşmasın diyr
Denemedim deneyeyim canım . Kendi derdimden seni soramadım nasılsın nasıl gidiyorHavuç suyu denedinmi kuzum doktor önerdimi su azlığı için
Aynen bende de öyle randevu tarihimi öne çektim korkudan. Yarın bende nst ye gircem bakalım. Stres yapmamaya çalışıyotum sürekli uzanma modundayım zaten. Bi kaç hafta daha dayanırlar inşallah. Elimden tek gelen aklımı güzel şeylerle meşgul edip dua etmek şuan. Neyseki haftaları çok da küçük değil ama bana küvez ulaşım olayı sıkıntı. Süt götürmem neredeyse imkansız. Yoksa dert etmem.Bende karında toplanma sertleşme çok çok oluyor bu hafta. Hatta cuma gecesi hastanede nst çektiler, pek sancı çıkmadı. Beni de erken doğum olursa telaşı sardı.
Tam göremedim bu fotodan şöyle söyleyim o destek yani yastık gibi görünen şey yatağın ince tarafında olacak. Kiraz çekirdeği zaten yazınca çıkıyor. Bendeki de beyaz sanırsam bu ben onu da civilden almıştım indirim vardı.Sağol canım, çarşuya zor iniyorum bu aralar yürümek zorlaşmaya başladı ama o tarafa gideceğim ona da bakarım artık. Bide reflü yatağı bundan mı yorumlardan dolayı emin olamadım bende
Yok canım suyu az çok gelişmiyor kilosu düşükTen teması olmazsa sorun olmaz sanırım
Yinede akıbeti bilemeyiz kuzum sağlıkla gelsinde hayırlısıyla sezeryan normal farketmez .
Uyuzdan erken doğummu olur dedi .
Çok zor bu süreç canim anlayabiliyorumKilosu iyiyse korkma kuzum küvez alınmaz hayırlısıyla
Benim hayırlısıyla herşey iyi kilosu az ben beslenmeye yorumladim doktorlar alakası yok dedi Yani napacagim cidden bilmiyorum boşluktayım önce Allah'a sonra doktora teslim ettim kendimi nst bile yok bende
Vitamin hapı felanda yok .Eski usul gidiyoruz prof ve deneyimli olduğu için güvenmekten başka çaremizde kalmadı artık ruhen çöktüm bedenen direniyorum
Hanımlar Topiği Benden Almışlar Happy e Vermişler. Bu Benim Totem Topiğimdi Üzüldüm Böyle Olmasına. Oysaki Herşeyi Takipteydim Sadece Rahatsız Olduğum İçin Aktif Yazamıyordum. Uğurlu Totem Topiğim Yok İse Benimde Artık Bir Amacım Kalmadı Demektir. Herkese Hayırlı Doğumlar Nasip Etsin RABBİM, kendinize dikkat edin ALLAHa emanet olun....
Su sorunu bende de var canim havuç suyu iyi geldi bana seker sorunun yoksa dene bence ben ilk öğrendiğimde her gün içiyordum biraz düzelme oldu, simdi haftada iki kez falan içiyorum halaÖyle evet haklısınız ama gitmekten başka cagrem yok zaten bebeğin suyu az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?