Ben ogluma kuğubaby den yaptırdım internetten 2017 yılında isimli antialerjik hassas yıkama yaptırıyorum her yılKızlar bebek odasına halı alanlar yardım edebilir mi antialerjik bir hali istiyorum ama güvenemiyorum siz neler aldınız link atabilir misiniz?
Canım ben 30+2 de yıllık izne çıktım 32+2 de bitti tatilde olduğum için doktoruma gidemedim 32+6 da kontrole gittim doktor direkt olarak çalışamaz raporu verdi önceki dönemlerde giriş yapılmadiysa çalışabilir raporuna gerek yok dedi. Hatta direkt 33+0 dan başlattılar iş göremezlik raporumu.Kızlar merhaba ben şimdi yarın 34+3 oluyorum çalışamaz raporu alacağım izne çıkmak istiyorum artık sömestr denk geliyor zaten ,yarın hastanede çalışamaz raporu almak istiyorum demem yeterli mi ekstra bir şey var mı bu iki haftamı sisteme ekleyecek olan okul mu olacak hastane mi nasıl oluyor bu işler
Kalitesi değişmesiyle valla kaç sene oldu memnunum hiç bısey olmadı halı yani bildiğin özel yapımKızlar bebek odasına halı alanlar yardım edebilir mi antialerjik bir hali istiyorum ama güvenemiyorum siz neler aldınız link atabilir misiniz?
Memnun musun peki toz hav falan çıkarmıyor değil miBen ogluma kuğubaby den yaptırdım internetten 2017 yılında isimli antialerjik hassas yıkama yaptırıyorum her yıl
Alt dokusu nasıl pekiKalitesi değişmesiyle valla kaç sene oldu memnunum hiç bısey olmadı halı yani bildiğin özel yapım
Yok canım memnunumMemnun musun peki toz hav falan çıkarmıyor değil mi
Bildiğin kalın halı dokusu canım sımdı kalitesi nasıl onu bilmiyorum ama benimkiler kalın halı yaniAlt dokusu nasıl peki
Nst bile olmayabilir canım benim gittiğim hastanede 35.haftada nstye başlıyorlarmış benim riskli olduğu için 32 de gittiğimde soktular. Sonra da ultrason baktılar. Alttan muayane olmazHanimlar yarin calisabilir raporu almak icin muayeneye gidicem. Alt muayene yapilir mi yoksa nst ve ultrason mu olur ???
Ohh maşallah darısı başımıza artıkLohusa şerbeti mi de yaptım reyhan dan kırmızı drajelerimi de yerlestirdim cokolatanın ortasına süslü kolanya sisemi sebilimi küvez tütüsünü fiyonklarını kapı tülü ayak ucu tülünü kapı süsünü Magnetlerini anahtarlıklarını sunum tepsisi masa örtüsü ve ranırı koydum bir valiz ayaklı stantları balonlarıumarım umduğum gibi olur hersey doğum cantam da hazır evim de hazır bebişime dün künye de yaptırdık artık gelebilir kendileri
Ben geceliklerimi hep kısa kollu aldımİyi geceler hanımlar ben de sürekli yazılanları okuyorum, erken doğum yapan arkadaşlar dualarım sizlerle hayırla sağlıkla bebişleri alıp evinize geçersiniz inşallah. Ufak bir iki eksik dışında ben de hastane çantamı hazırladım , kapı süsü ve takı yastığı yaptırdım arkadaşımın sayfası bakabilirsiniz :)
Geçen doğumum Haziran ayında olduğu halde doğumdan sonra çok üşümüştüm şimdi çantama örgü yelek ve patik de koydum özellikle sezaryen olacak hanımlara tavsiye ederim, biraz da kahve alsınlar yanlarına mutlaka
Bence bi tane polar sabahlık alın, doğum sonrası insan çok üşüyor normale dönmek de 4 5 saati buluyor bir de kasım başı gibi havalar da soğur ne olur ne olmaz alın bence hem gece emzirmeye kalktığınızda da giyersinizBen geceliklerimi hep kısa kollu aldımsabahlıklarım da kalın değil ince penye şeklinde. Bir tane uzun pijama takımı aldım. Acaba çok üşür müyüm? Polar sabahlık mı alsam acaba? Hastane sıcak olur diye kalın bir şey almadım. Çorap ve patik koyucam ama üzerim üşür mü bilemedim
Evet mantıklı bir tane kalın sabahlık alayım her şekilde giyerim zatenBence bi tane polar sabahlık alın, doğum sonrası insan çok üşüyor normale dönmek de 4 5 saati buluyor bir de kasım başı gibi havalar da soğur ne olur ne olmaz alın bence hem gece emzirmeye kalktığınızda da giyersiniz
İnsallah canımOhh maşallah darısı başımıza artıkböyle bitirenleri görünce hevesleniyorum ben de inşallah bu hafta da ben büyük çoğunluğunu bitirebilirim
aa kunyeyi amca , teyze , hala , dayi fln almiyor mu en yakin olarak ?Lohusa şerbeti mi de yaptım reyhan dan kırmızı drajelerimi de yerlestirdim cokolatanın ortasına süslü kolanya sisemi sebilimi küvez tütüsünü fiyonklarını kapı tülü ayak ucu tülünü kapı süsünü Magnetlerini anahtarlıklarını sunum tepsisi masa örtüsü ve ranırı koydum bir valiz ayaklı stantları balonlarıumarım umduğum gibi olur hersey doğum cantam da hazır evim de hazır bebişime dün künye de yaptırdık artık gelebilir kendileri
Ben genel olarak kimseden bısey beklemiyorum canım babası sağ olsun ilk ogluma da eşim aldı babaanne anneanne teyze amca her kez ceyrek taktı eşim bana bilezik ogluma ceyrek artı künye yaptırdı yani anlayacagın bi tek eşim bana yeteraa kunyeyi amca , teyze , hala , dayi fln almiyor mu en yakin olarak ?
bizde oyle genelde
Kızıma teyzeside künye yaptırdı bizimkine çok benziyor güzel günlerde kullansınlarLohusa şerbeti mi de yaptım reyhan dan kırmızı drajelerimi de yerlestirdim cokolatanın ortasına süslü kolanya sisemi sebilimi küvez tütüsünü fiyonklarını kapı tülü ayak ucu tülünü kapı süsünü Magnetlerini anahtarlıklarını sunum tepsisi masa örtüsü ve ranırı koydum bir valiz ayaklı stantları balonlarıumarım umduğum gibi olur hersey doğum cantam da hazır evim de hazır bebişime dün künye de yaptırdık artık gelebilir kendileri
masallahBen genel olarak kimseden bısey beklemiyorum canım babası sağ olsun ilk ogluma da eşim aldı babaanne anneanne teyze amca her kez ceyrek taktı eşim bana bilezik ogluma ceyrek artı künye yaptırdı yani anlayacagın bi tek eşim bana yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?