2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bebek odasına halı alanlar yardım edebilir mi antialerjik bir hali istiyorum ama güvenemiyorum siz neler aldınız link atabilir misiniz?

Kızlar merhaba ben şimdi yarın 34+3 oluyorum çalışamaz raporu alacağım izne çıkmak istiyorum artık sömestr denk geliyor zaten ,yarın hastanede çalışamaz raporu almak istiyorum demem yeterli mi ekstra bir şey var mı bu iki haftamı sisteme ekleyecek olan okul mu olacak hastane mi nasıl oluyor bu işler

Lohusa şerbeti mi de yaptım reyhan dan kırmızı drajelerimi de yerlestirdim cokolatanın ortasına süslü kolanya sisemi sebilimi küvez tütüsünü fiyonklarını kapı tülü ayak ucu tülünü kapı süsünü Magnetlerini anahtarlıklarını sunum tepsisi masa örtüsü ve ranırı koydum bir valiz ayaklı stantları balonları umarım umduğum gibi olur hersey doğum cantam da hazır evim de hazır bebişime dün künye de yaptırdık artık gelebilir kendileri

Eklentiler

• IMG_20221001_194959.webp
    15 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar bebek odasına halı alanlar yardım edebilir mi antialerjik bir hali istiyorum ama güvenemiyorum siz neler aldınız link atabilir misiniz?
Ben ogluma kuğubaby den yaptırdım internetten 2017 yılında isimli antialerjik hassas yıkama yaptırıyorum her yıl

Canım ben 30+2 de yıllık izne çıktım 32+2 de bitti tatilde olduğum için doktoruma gidemedim 32+6 da kontrole gittim doktor direkt olarak çalışamaz raporu verdi önceki dönemlerde giriş yapılmadiysa çalışabilir raporuna gerek yok dedi. Hatta direkt 33+0 dan başlattılar iş göremezlik raporumu.

Kalitesi değişmesiyle valla kaç sene oldu memnunum hiç bısey olmadı halı yani bildiğin özel yapım

Eklentiler

• IMG_20221003_001353.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20221003_001339.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20221003_001333.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 109
Hanimlar yarin calisabilir raporu almak icin muayeneye gidicem. Alt muayene yapilir mi yoksa nst ve ultrason mu olur ???
Nst bile olmayabilir canım benim gittiğim hastanede 35.haftada nstye başlıyorlarmış benim riskli olduğu için 32 de gittiğimde soktular. Sonra da ultrason baktılar. Alttan muayane olmaz

Ohh maşallah darısı başımıza artık böyle bitirenleri görünce hevesleniyorum ben de inşallah bu hafta da ben büyük çoğunluğunu bitirebilirim

Ben geceliklerimi hep kısa kollu aldım sabahlıklarım da kalın değil ince penye şeklinde. Bir tane uzun pijama takımı aldım. Acaba çok üşür müyüm? Polar sabahlık mı alsam acaba? Hastane sıcak olur diye kalın bir şey almadım. Çorap ve patik koyucam ama üzerim üşür mü bilemedim

Bence bi tane polar sabahlık alın, doğum sonrası insan çok üşüyor normale dönmek de 4 5 saati buluyor bir de kasım başı gibi havalar da soğur ne olur ne olmaz alın bence hem gece emzirmeye kalktığınızda da giyersiniz

Evet mantıklı bir tane kalın sabahlık alayım her şekilde giyerim zaten

Ohh maşallah darısı başımıza artık böyle bitirenleri görünce hevesleniyorum ben de inşallah bu hafta da ben büyük çoğunluğunu bitirebilirim
İnsallah canım insanın beyni de içi de rahat ediyo yoksa sürekli bi huzursuzluk bitir kurtul en iyisi

aa kunyeyi amca , teyze , hala , dayi fln almiyor mu en yakin olarak ?
bizde oyle genelde

aa kunyeyi amca , teyze , hala , dayi fln almiyor mu en yakin olarak ?
bizde oyle genelde
Ben genel olarak kimseden bısey beklemiyorum canım babası sağ olsun ilk ogluma da eşim aldı babaanne anneanne teyze amca her kez ceyrek taktı eşim bana bilezik ogluma ceyrek artı künye yaptırdı yani anlayacagın bi tek eşim bana yeter

Kızıma teyzeside künye yaptırdı bizimkine çok benziyor güzel günlerde kullansınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…