2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Geçmiş olsun canım, stresli ne varsa atlatmış hazır etmişsin lohusa şerbeti önceden yapılabiliyor mu? Bir de hastane için mi yaptın? Ev işin mi?

Ben 32+0’da çalışabilir almıştım şimdi o yüzden çalışamaz almam gerekiyormuş

Nst bile olmayabilir canım benim gittiğim hastanede 35.haftada nstye başlıyorlarmış benim riskli olduğu için 32 de gittiğimde soktular. Sonra da ultrason baktılar. Alttan muayane olmaz
Ben 32+2 gitmiştim çalışabilir için ama benim riskli gebelik bölümü bakıyor nst soktular sma alttan muayene olmadı

Reflü yatağımı aldınız kızlar bende e bebekten baktım karar veremedim hangisini aldınız @Serla P pembeumutyildizi
Daha almadım canım ama ciddi düşünüyorum kendisiyle. Markaya karar veremedim, dolapta da var ama temiz olmuyormuş bazııs veya çökmüş oluyormuş. O yüzden sıfır almak istiyorum.

ay valla bende fenalardayim ,
soyle yarim saat market dolastim suan yatiyorum iki seksen
İşimi halledip eve dönüyorum bende. Gezmek hayal oldu. İnternet alışverişine talim nu aralar.

Sağol canjm bakayım buna da ama pahalı geldi bana. İşk linke de bakayım bi aynı mı acaba

Babynest gibi olan babyjem marka sanırım e bebekteki ben gordumde eğimli değil ama ınstagramda herkes övüyor belkide eğimli yakından gördüm ama optimumdaki e bebekte
Babynestlerin düzleri de oluyor belki onu görmüşsündür.

Geçmiş olsun canım, stresli ne varsa atlatmış hazır etmişsin lohusa şerbeti önceden yapılabiliyor mu? Bir de hastane için mi yaptın? Ev işin mi?
Evet canım bısey olmuyo dolap da reyhan serbeti cubuk tarcın karanfil1 orta boy limon az bi limon tozu seker 1 litre su ve 1 demet de Reyhanla yaptım rengi falan cok guzel oldu yaptım attım dolaba sebiller oluyor ya kırmızı kurdela bagladım 6 da bardagı var onu goturcem hastaneye hem kendim içerim hem gelen hem hastanedeki hemsire doktor isterlerse artık

Senin neyin var kuzum hayırdır son ay yaklaşınca herkeste birşey olmaya başladı

Kizlar merhabalar ya ben de bu aralar aşırı akıntı ve çok fena kaşıntı oluyor yardımcı olur musunuz ilaç aldım geçen aylarda geçti tekrar başladı doğuma yakıniz tekrar mi kullanaym bilemedim yardımcı olursunuz rica etsem

günaydın. acayip duygu değişimleri yaşıyorum hormonlar tavan:) gece uyku yok hareket edemiyorum biraz birşey yapsam pertim çıkıyor ah ah
Ay evet sağa sola rahat dönebiliyor musunuz ? Ben oturuyorum sonra dönüyorum, bi kendimi döndürmekçin enerji harcıyorum bi göbeğimi döndürmek için

Ay canım ne güzel günün belli olmuş. Hadi bakalım sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah. Darısı başımıza. Daha benim ne gün belli ne naaıl olacağı. Normal doğuma teşvik ediyormuş hastane ama bakalım benim durumum ne olacak

Ay evet sağa sola rahat dönebiliyor musunuz ? Ben oturuyorum sonra dönüyorum, bi kendimi döndürmekçin enerji harcıyorum bi göbeğimi döndürmek için
dönerken çok büyük efor harcamam gerekiyor sonrada nefes nefese kalıyorum , kocam uyuyor diye gıcık oluyorum,ya bide gece 3 te bi uyanıyorum sanki sabah olmuş gibi böyle içime bir sıkıntı çöküyor geri gözüme uyku girmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…