- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Lohusa şerbeti mi de yaptım reyhan dan kırmızı drajelerimi de yerlestirdim cokolatanın ortasına süslü kolanya sisemi sebilimi küvez tütüsünü fiyonklarını kapı tülü ayak ucu tülünü kapı süsünü Magnetlerini anahtarlıklarını sunum tepsisi masa örtüsü ve ranırı koydum bir valiz ayaklı stantları balonlarıumarım umduğum gibi olur hersey doğum cantam da hazır evim de hazır bebişime dün künye de yaptırdık artık gelebilir kendileri
Ben 32+0’da çalışabilir almıştım şimdi o yüzden çalışamaz almam gerekiyormuşCanım ben 30+2 de yıllık izne çıktım 32+2 de bitti tatilde olduğum için doktoruma gidemedim 32+6 da kontrole gittim doktor direkt olarak çalışamaz raporu verdi önceki dönemlerde giriş yapılmadiysa çalışabilir raporuna gerek yok dedi. Hatta direkt 33+0 dan başlattılar iş göremezlik raporumu.
Ben 32+2 gitmiştim çalışabilir için ama benim riskli gebelik bölümü bakıyor nst soktular sma alttan muayene olmadıNst bile olmayabilir canım benim gittiğim hastanede 35.haftada nstye başlıyorlarmış benim riskli olduğu için 32 de gittiğimde soktular. Sonra da ultrason baktılar. Alttan muayane olmaz
Daha almadım canım ama ciddi düşünüyorum kendisiyle. Markaya karar veremedim, dolapta da var ama temiz olmuyormuş bazııs veya çökmüş oluyormuş. O yüzden sıfır almak istiyorum.Reflü yatağımı aldınız kızlar bende e bebekten baktım karar veremedim hangisini aldınız @Serla P pembeumutyildizi
İşimi halledip eve dönüyorum bende. Gezmek hayal oldu. İnternet alışverişine talim nu aralar.ay valla bende fenalardayim ,
soyle yarim saat market dolastim suan yatiyorum iki seksen
Sağol canjm bakayım buna da ama pahalı geldi bana. İşk linke de bakayım bi aynı mı acabaBenim orda kastım tuvalet yatak arasıydı
Aynen bu ürün olsa gerek Trendyoldan link buldum bende arada bayağı fark var ama ürün aynı gibi.bi tek torba rengi değişik
Sevi Bebe Reflü Yatağı Gaz Giderici Çok Fonksiyonlu Ekru Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Gaz Giderici Bebek Reflü Yatağı-Ekru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bide ven alırken bunu görmemiştim bu da güzelmiş bide buna bakın isterseniz hepsi burada fiyatı değişiktir
Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı - Fiyatı, Yorumları
Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben Real'in oradaki civilden almıştım 3 ay falan önce indirimden. Sevi bebe kiraz çekirdekli beyaz olanı aldım üstteki linkteki. Ama baby nest gibi olanı varmıi şimdi gördüm o daha çok hoşuma gitti açıkcası.
Babynestlerin düzleri de oluyor belki onu görmüşsündür.Babynest gibi olan babyjem marka sanırım e bebekteki ben gordumde eğimli değil ama ınstagramda herkes övüyor belkide eğimli yakından gördüm ama optimumdaki e bebekte
Yaşı mi canim?Buyudu sukur 8 yasindw :) senin ?Allah yardımcın olsun canım ilk bebişin ne kadarlık , benim de iki :)
Evet canım bısey olmuyo dolap da reyhan serbeti cubuk tarcın karanfil1 orta boy limon az bi limon tozu seker 1 litre su ve 1 demet de Reyhanla yaptım rengi falan cok guzel oldu yaptım attım dolaba sebiller oluyor ya kırmızı kurdela bagladım 6 da bardagı var onu goturcem hastaneye hem kendim içerim hem gelen hem hastanedeki hemsire doktor isterlerse artıkGeçmiş olsun canım, stresli ne varsa atlatmış hazır etmişsinlohusa şerbeti önceden yapılabiliyor mu? Bir de hastane için mi yaptın? Ev işin mi?
Senin neyin var kuzum hayırdır son ay yaklaşınca herkeste birşey olmaya başladıPapatyamelo
Benim hiçbirşeyden haberim yok kuzum .
Kendimle cebelleşiyordum. Doktordan doktora .
Yani bu görevi üstlenememde benim için büyük sorumluluk.Biz seninle bu yola başladık .Seninle devam etmesini isterim .
11K arkadaşımız rica etti @Roseash eski nikini değiştirmemi tek tabloda ona müdahale ettim . Emeğine saygımız sonsuz .
Hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşAllah
İnşallahÇok geçmiş olsun güzel bir haftadasiniz 37 ye kadar da tutarlarsa da tadından yenmez
AminnKontrol altında olmanız çok güzel bebeklerin anne karnında geçirdikleri bir saat bile onlar için çok önemli inşallah vaktinde gelir miniğiniz
Günaydın canımGünaydın kızlar
GünaydınnGünaydın kızlar
Ay evet sağa sola rahat dönebiliyor musunuz ? Ben oturuyorum sonra dönüyorum, bi kendimi döndürmekçin enerji harcıyorum bi göbeğimi döndürmek içingünaydın. acayip duygu değişimleri yaşıyorum hormonlar tavan:) gece uyku yok hareket edemiyorum biraz birşey yapsam pertim çıkıyor ah ah
Ay canım ne güzel günün belli olmuş. Hadi bakalım sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah. Darısı başımıza. Daha benim ne gün belli ne naaıl olacağı. Normal doğuma teşvik ediyormuş hastane ama bakalım benim durumum ne olacakAyy benim de haftaya pazartesi yatışım yapılcak, salı yani 11 ekim doğum allah izin verirseDüşündükçe heyecandan ölüyorum ikiz annesi olmayı hiç aklımdan geçirmemiştim ömrümce, bilmediğim yerden geldi bu sefer Hem de ufaktan tırsmaya başladım ameliyat vs. Üniversitede olcak doğum 3 gece kalcakmışım, doğumdan bir gece önce ve doğumdan 2 gece sonra. Hayırlısıyla kavuşalım hepimiz inşallah sağlıkla
dönerken çok büyük efor harcamam gerekiyor sonrada nefes nefese kalıyorum , kocam uyuyor diye gıcık oluyorum,ya bide gece 3 te bi uyanıyorum sanki sabah olmuş gibi böyle içime bir sıkıntı çöküyor geri gözüme uyku girmiyorAy evet sağa sola rahat dönebiliyor musunuz ? Ben oturuyorum sonra dönüyorum, bi kendimi döndürmekçin enerji harcıyorum bi göbeğimi döndürmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?