Kan istediler mi senden canım? Benden 5 6 ünite kan bulmamı istedi doktorPlesanta rahim ağzını kapatmış plasenta previa olarak tanı konuldu şimdi .fakat bazı durumlarda rahim ağzını kapatmasinin yanı sıra iyice rahme yapisabiliyormus hatta bazı durumlarda daha ileri yapışıklıklar da oluyormuş .ultrasonda şimdilik yapışıklık görülmedi sadece plasenta previa ama emin olmak için yinede emar çekilecek ona göre hazırlıklı girilecek ameliyata..kanama riski olmasın diye de biraz erken olacak işte ameliyat 37. Haftada
Yok henüz istemedi ama 20 sinde son muayanem var ya gün verecek belki o gün söyleyebilir ..bu hastanalerde kan bankası yokmu bizden neden istiyorlar acabaKan istediler mi senden canım? Benden 5 6 ünite kan bulmamı istedi doktor
25 . Haftaya kadar benimde öyleydi ama sonrasında tam kapattı .hayırlı sağlıklı doğumlar olsun hepimizeBenimki plasenta marjinal olduğu halde 37sonu 38 başı alaxaz dedi.
Merhaba konu ne idi ben kaçırmışım merak ettim açıkcasıKızlaaaarrr ,bugün çok gelişmeler oldu bütün muallakta kalan şeyler netleşti önemsemiyorlar anlamıyorlar derken sonunda Türkiye’de 200 vakadan biri olduğumu anlamışlar ve bunlardan çok azı kadın ve doğum yapmış bugün acil çağırdılar eşimi ve beni her şeyi dikkatle incelediler doğumum Allah’tan bir terslik olmazsa Ekim sonu 38.haftada sezaryen ile olacakmış,10 ünite kan istediler bir sürü kritere sahip kişilerden bunu bulmamız zor olacak biraz ama bir de doğum sonrası 10 gün yatacakmışım hastanede her şeyden bol bol koymam lazım,doğum öncesi de yatıracaklarmış bir iki gün yani çok temkinli gidecekler büyük bir ekip girecekmiş,anestezi uzmanı da doçentti çok hevesliydi ilk defa böyle bir vakaya gireceğiz gece de olsa kalkıp gelirim diyor nöbetçi olmasam da proflar olacakmış yani içimmrahatladı bayağı onlar bunları söylerken korkutuyoruz diye düşündü ama ben rahatladım riskleri zaten biliyordum en azından temkinli ilerleyeceklerini bilmek çok güze tek sorun eksikler ve hastane çantamız çocuğun adıhemen halletmem gerekiyor kocaman iki valiz yapsam ancak
Amin canım şükür benimki kapatmadı ama yinede erken alacak doktor25 . Haftaya kadar benimde öyleydi ama sonrasında tam kapattı .hayırlı sağlıklı doğumlar olsun hepimize
Gün içinde de yorucu hiç bişey yapmadım beklemedeyim hala canım. Sürekli doktora gitmekten de sıkıldım zaten umarım gece yarısına kadar hareket ederCanım bebeğe bi zararı olsaydı doktorun vermezdi ona yorma hiç gün içinde çok ayaktaysan yorulduysan ondan da hareket etmiyor olabilir benimki bazen öyle oluyor sonradan toparlıyor
Ultrasonda previa olarak görüyor yapışıklık goruntuleyemedi ama her ihtimale karşı hazırlıklı olmak adına emar çekelim dedi o daha net gösteriyormus. .her doktorun yöntemi farklı be canım hayırlısı nasilsa hangi haftaysa o olsun ...Benimki de 37 de alırım demişti. Kasım 4 5 6 gibi bi tarih söylemişti. Haftaya cuma benim de randevum var o zaman kesinleştircez demişti bakalım ne diyecekemardan hiç bahsetmedi bana.. Cumartesi de başka bi profesör ile randevum var asıl onun dediklerini önemsiyorum ben o da 38 39 gibi alırız demişti. Kendi doktorum başta ben yapamam diyordu şimdi yapıcam diyor belirsiz hala nasıl olacağı
Kızlar bebeğim 3-4 gündür hep sağ tatafta belli bölgede haraketli başka yöne gitmiyor. Sağa dönsem sola dönsem okşasam yok bellş bi yerde durmuş öyle neden olabilir ki yarın Doktor a gideceğim soracağım
Sekerli birseyler (meyve, tatli vs) yedikten sonra sol yaniniza yatip sessizlikte yanliz bekleseniz? Bana doktor bunu onermisti. Oda da tek ol ve ses olmasin demisti. Birseyiniz yoktur insallah, uyuyordur minnos.Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorumanca elimi iyice karnıma bastırmam gerekiyor kalp atışını öyle anlıyorum. bu iğrenç ilaç yüzünden acile gidemiyorum ne yapacağım telaşlandım
Denedim canım bekliyorum umarım iyidirSekerli birseyler (meyve, tatli vs) yedikten sonra sol yaniniza yatip sessizlikte yanliz bekleseniz? Bana doktor bunu onermisti. Oda da tek ol ve ses olmasin demisti. Birseyiniz yoktur insallah, uyuyordur minnos.
Teşekkür ederim canım evet magnezyum önerdi kullanıyorumCanım öncelikle geçmiş olsun. Zamanında ve sağlıkla doğurmayı nasip etsin Allah. Kasılma ve sertleşme için magnezyum önerdi mi doktor. Genelde bu gibi durumlarda kullanılıyor. Ben her ihtimale karşı günde 2 doz içiyorum toplamda 400 mg.
Sana da geçmiş olsun canım aynen öyle düşünüyorum ben de, sağlıkla kavuşalım yeter ki1.51 boyum normal doğum yapmıştım ilk oğlumu bunda previa nedeniyle mecburi sezeryan olacağım herşey kismet canim bebekler sağlıkla gelsinler de önemlisi o
Yok canım bende bıraktım ya çok memnun kalmadım sanki içime sinmediYok canım gebeliğin başında hastane ortamı istediğimden acıbademe geçtim. Sen derya hocaya devam ettin mi
Merhaba canım çok üzüldüm senin adına inşallah bu sefer her şey yolunda gider bebeğine sağ Salim kavuşursunMerhaba kızlar ben yeni bir üyelik açtım hatırlarsanız üçüzlere hamileydim maalesef 20. Haftada bebeklerimi kaybettim psikolojim bozuldugu için herşeyi kapattım ve sildim kendimi anca toparlayabildim ve bu ay yine tedaviye başladım ama her zaman sizlere benim yasadıgımı yasamayın diye bol bol dualar etrim ama hiç buraya girip mesajları okuyabilme cesaretini kendimde bulamadım daha yeni yeni toparlanıyorum merak edip beni soran arkadaşlar olmuş çok teşekkür ediyorum@eras0201 @Sntr O okuryazar @elifselman @NurSu-14Ocak @bsra61 @Bayanstress M mabel63 @Papatyamelo @Ryamm Morm hepinizin kullanıcı adlarınızı hiç unutmadım aramızda ayrı bi bağ oluşmuştu bu cumartesi transfer olucam kafam çok karısık rahimağzı yetmezliğim varmış doktorum embriyo sayısını bana bıraktı bana dua ederseniz çok sevinirim
Ay çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla büyütün kızlarınızı inşallahİyi geceler kızlar son mesajları okuyamadım herkes iyidir inşallahkimse doğurmadı değil mi?
Bugün bebeklerimi emzirdimmm
Çok minikler iki fırt çekip hemen uyuyorlar ikinci denememiz daha başarılı geçti çok güzeldi.. Allah isteyen herkese nasip etsin
Tahlilleri de iyi çıkmış Yarın kızlarımı çıkarıyoruz öğleden sonra çıkmış olacağız inşallah
Darısı hepimize herkes sağ Salim kavuşsun bebeklerine inşallah
Gözün aydın canımİyi geceler kızlar son mesajları okuyamadım herkes iyidir inşallahkimse doğurmadı değil mi?
Çok minikler iki fırt çekip hemen uyuyorlar ikinci denememiz daha başarılı geçti çok güzeldi.. Allah isteyen herkese nasip etsin
Tahlilleri de iyi çıkmış Yarın kızlarımı çıkarıyoruz öğleden sonra çıkmış olacağız inşallah
Bana da birşey demedi belki isterler valla belli olmaz Perşembe günü kontrol varKan istediler mi senden canım? Benden 5 6 ünite kan bulmamı istedi doktor
Çok mutlu oldum canım gözün aydınİyi geceler kızlar son mesajları okuyamadım herkes iyidir inşallahkimse doğurmadı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?