2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kan istediler mi senden canım? Benden 5 6 ünite kan bulmamı istedi doktor

Merhaba konu ne idi ben kaçırmışım merak ettim açıkcası

Canım bebeğe bi zararı olsaydı doktorun vermezdi ona yorma hiç gün içinde çok ayaktaysan yorulduysan ondan da hareket etmiyor olabilir benimki bazen öyle oluyor sonradan toparlıyor
Gün içinde de yorucu hiç bişey yapmadım beklemedeyim hala canım. Sürekli doktora gitmekten de sıkıldım zaten umarım gece yarısına kadar hareket eder

Ultrasonda previa olarak görüyor yapışıklık goruntuleyemedi ama her ihtimale karşı hazırlıklı olmak adına emar çekelim dedi o daha net gösteriyormus. .her doktorun yöntemi farklı be canım hayırlısı nasilsa hangi haftaysa o olsun ...

Valla benim en başından beri öyle. Dktor keyfi öyle istiyor dedi

Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum anca elimi iyice karnıma bastırmam gerekiyor kalp atışını öyle anlıyorum. bu iğrenç ilaç yüzünden acile gidemiyorum ne yapacağım telaşlandım
Sekerli birseyler (meyve, tatli vs) yedikten sonra sol yaniniza yatip sessizlikte yanliz bekleseniz? Bana doktor bunu onermisti. Oda da tek ol ve ses olmasin demisti. Birseyiniz yoktur insallah, uyuyordur minnos.

Sekerli birseyler (meyve, tatli vs) yedikten sonra sol yaniniza yatip sessizlikte yanliz bekleseniz? Bana doktor bunu onermisti. Oda da tek ol ve ses olmasin demisti. Birseyiniz yoktur insallah, uyuyordur minnos.
Denedim canım bekliyorum umarım iyidir

Teşekkür ederim canım evet magnezyum önerdi kullanıyorum

İyi geceler kızlar son mesajları okuyamadım herkes iyidir inşallah kimse doğurmadı değil mi?
Bugün bebeklerimi emzirdimmm
Çok minikler iki fırt çekip hemen uyuyorlar ikinci denememiz daha başarılı geçti çok güzeldi.. Allah isteyen herkese nasip etsin
Tahlilleri de iyi çıkmış Yarın kızlarımı çıkarıyoruz öğleden sonra çıkmış olacağız inşallah
Darısı hepimize herkes sağ Salim kavuşsun bebeklerine inşallah

Merhaba canım çok üzüldüm senin adına inşallah bu sefer her şey yolunda gider bebeğine sağ Salim kavuşursun eğer böyle bir sorunun varsa tek embriyo tercih etmelisin aslında tabiki sen bilirsin ama doktor da öyle tavsiye etmeliydi diye düşündüm. Tek gebeliklerde bile çok sorun teşkil ediyor rahim ağzı kısalığı diye biliyorum.
İnşallah yakın zamanda kalp atışı müjdesi verirsin bize

Ay çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla büyütün kızlarınızı inşallah

Gözün aydın canım rabbim mutluluğunu daim etsin Allah analı babalı büyütsün

Çok mutlu oldum canım gözün aydın evinizde bir bayram havası vardır şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…