- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Ben de o kadar kaynatmayayım diyorum canim temizlicez diye iyice yapısını bozmak istemiyorum önce biberon deterjanı ile yıkayıp bir taşım kaynatip bekletsek de olur sanırım kaşık biberonu da öyle yapayım o zamanBen suyu kaynatıp kaynamış suyun içinde 10 dakka kadar bekletmeyi planlıyorum. Biberon ve emzikleri de o şekilde dezenfekte edicem. Direkt suyun içinde kaynatmayacağım
atarim tabikide :)Bebiş geldigindeki tepkilerini merak ediyorum foto atarsın bizede minnosum ya bana ciciler aliyorlar diyor sanırım kendi kendine
Canım evham yapma iyidir bebisin uzanıp soluna yat bekle bakalım biraz bir de sırt üstü ve saga dönmeyi dene aralıklarla benimki döndüğümde kıpırdanıyor da hepBebeğimin hareketlerini hissetmiyorumanca elimi iyice karnıma bastırmam gerekiyor kalp atışını öyle anlıyorum. bu iğrenç ilaç yüzünden acile gidemiyorum ne yapacağım telaşlandım
Benimde 37 gibi sezeryan yapacağını söyledi .Ayın 20 sinde son muayane var emar çekecek o gün yapışıklık var mı yokmu emin olabilmek için emarla daha doğru sonuç alırız dedi.birde o gün sezeryan için gün vereceğini söyledi.26 Ekim'de 37 hafta oluyorum bakalım ne diyecekBenim doktorum artık çıkmaz dedibenim plasenta da değişik yüzde 90 yukarda ama ucu gelmiş kapatmış yapışıklık için bir şey dedi mi peki sana canım?
Tatlı yedim uzandım bekliyorum kaça kadar beklemeliyimCanım evham yapma iyidir bebisin uzanıp soluna yat bekle bakalım biraz bir de sırt üstü ve saga dönmeyi dene aralıklarla benimki döndüğümde kıpırdanıyor da hep
Canım gönlünü ferah tut Allah korusun kötüyü düşünme. seslen konuş bakalım bebişinle. çikolata ye soluna yat bekle.Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorumanca elimi iyice karnıma bastırmam gerekiyor kalp atışını öyle anlıyorum. bu iğrenç ilaç yüzünden acile gidemiyorum ne yapacağım telaşlandım
Canım benim doktorum iki saat demişti tatlı bir şeyler yiyip sola uzanıp iki saat bekleyeceksin dedi iki saat içinde hareket etmesi lazım tembellik ederse gelip kalp atışı dinleyeceksin dedi iki saat içinde ses vermezse acilde bi baksınlar sakın panik yapma canım bazen oluyorTatlı yedim uzandım bekliyorum kaça kadar beklemeliyim
İnşallah herşey yolundadır canım ne kadar beklemeliyimCanım gönlünü ferah tut Allah korusun kötüyü düşünme. seslen konuş bakalım bebişinle. çikolata ye soluna yat bekle.
Tamam canım çok teşekkür ederim. Ben şimdi ilaç kullanıyorum ya uyuz için olmazsa gideyim mi ne yapayım bilemedim geceCanım benim doktorum iki saat demişti tatlı bir şeyler yiyip sola uzanıp iki saat bekleyeceksin dedi iki saat içinde hareket etmesi lazım tembellik ederse gelip kalp atışı dinleyeceksin dedi iki saat içinde ses vermezse acilde bi baksınlar sakın panik yapma canım bazen oluyor
Youtubeden anne karnındaki bebek hareketlendiren müzik aç canım, son ses göbişe yaklaştır bende çok işe yarıyor hemen hareketleniyor rahatsız oluyor heralde :))İnşallah herşey yolundadır canım ne kadar beklemeliyim
Hemen deniyorum canım sağ olYoutubeden anne karnındaki bebek hareketlendiren müzik aç canım, son ses göbişe yaklaştır bende çok işe yarıyor hemen hareketleniyor rahatsız oluyor heralde :))
Yapışıklık tam olarak ne oluyor?Benimde 37 gibi sezeryan yapacağını söyledi .Ayın 20 sinde son muayane var emar çekecek o gün yapışıklık var mı yokmu emin olabilmek için emarla daha doğru sonuç alırız dedi.birde o gün sezeryan için gün vereceğini söyledi.26 Ekim'de 37 hafta oluyorum bakalım ne diyecek
Canım bebeğe bi zararı olsaydı doktorun vermezdi ona yorma hiç gün içinde çok ayaktaysan yorulduysan ondan da hareket etmiyor olabilir benimki bazen öyle oluyor sonradan toparlıyorTamam canım çok teşekkür ederim. Ben şimdi ilaç kullanıyorum ya uyuz için olmazsa gideyim mi ne yapayım bilemedim gece
Plesanta rahim ağzını kapatmış plasenta previa olarak tanı konuldu şimdi .fakat bazı durumlarda rahim ağzını kapatmasinin yanı sıra iyice rahme yapisabiliyormus hatta bazı durumlarda daha ileri yapışıklıklar da oluyormuş .ultrasonda şimdilik yapışıklık görülmedi sadece plasenta previa ama emin olmak için yinede emar çekilecek ona göre hazırlıklı girilecek ameliyata..kanama riski olmasın diye de biraz erken olacak işte ameliyat 37. HaftadaYapışıklık tam olarak ne oluyor?
Benimki de 37 de alırım demişti. Kasım 4 5 6 gibi bi tarih söylemişti. Haftaya cuma benim de randevum var o zaman kesinleştircez demişti bakalım ne diyecekBenimde 37 gibi sezeryan yapacağını söyledi .Ayın 20 sinde son muayane var emar çekecek o gün yapışıklık var mı yokmu emin olabilmek için emarla daha doğru sonuç alırız dedi.birde o gün sezeryan için gün vereceğini söyledi.26 Ekim'de 37 hafta oluyorum bakalım ne diyecek
Benimki plasenta marjinal olduğu halde 37sonu 38 başı alaxaz dedi.Plesanta rahim ağzını kapatmış plasenta previa olarak tanı konuldu şimdi .fakat bazı durumlarda rahim ağzını kapatmasinin yanı sıra iyice rahme yapisabiliyormus hatta bazı durumlarda daha ileri yapışıklıklar da oluyormuş .ultrasonda şimdilik yapışıklık görülmedi sadece plasenta previa ama emin olmak için yinede emar çekilecek ona göre hazırlıklı girilecek ameliyata..kanama riski olmasın diye de biraz erken olacak işte ameliyat 37. Haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?