Bence kıymetini bil doktorunun kuzu bana haftası geri dediler diye doktor değiştirdim evet kilosu az ama bazı doktorlar bunu sorun etmiyor .Minik ve narin bir bebeğin olacak .Telaslanma.Kızlar şimdi doktorun yanından çıktım boyu kisaymis bebeğin bend kısa boylu olduğum için sorun etmiyorum dedi 2025 kg da kilosu 34+1 bugün kilosu düşük falan demedi ama düşük galiba
Ben günde 150 gram et yemeye çalışıyorum bir dene istersen ama herkeste farklı işte bazı haftada hiç almıyor gibi oluyor .Süt ve yoğurt öneriyorlar.Kızlar şimdi doktorun yanından çıktım boyu kisaymis bebeğin bend kısa boylu olduğum için sorun etmiyorum dedi 2025 kg da kilosu 34+1 bugün kilosu düşük falan demedi ama düşük galiba
İnşallah canım ya erken doğum olacağı için biraz daha büyüsün istiyorum ama ne çıkarsa bahtimizaBence kıymetini bil doktorunun kuzu bana haftası geri dediler diye doktor değiştirdim evet kilosu az ama bazı doktorlar bunu sorun etmiyor .Minik ve narin bir bebeğin olacak .Telaslanma.
Yaaa penguene döndük doğumdan sonra biz nasıl düzeleceğizBen 2 aydır yaşıyorumgünaydınnn
37 38 . Haftayı görür demedimi kuzuİnşallah canım ya erken doğum olacağı için biraz daha büyüsün istiyorum ama ne çıkarsa bahtimiza
Sut içiyorum ette yiyeyim bakiyim ya hayırlısı olsun sağlıklı olsunda inşallahBen günde 150 gram et yemeye çalışıyorum bir dene istersen ama herkeste farklı işte bazı haftada hiç almıyor gibi oluyor .Süt ve yoğurt öneriyorlar.
Süt su gibi geliyor 2 günde 1 litre bitiriyorum bence bana göre yok yararı doktorun bir bildiği vardır diyip içiyorum yoksa benimki 3 kg bulmuştu şimdiSut içiyorum ette yiyeyim bakiyim ya hayırlısı olsun sağlıklı olsunda inşallah
Günaydın canım aynı sorun bende epeydir var yumruk yapamıyorum ellerim şiş sabahları bi süre kullanamıyorum ve eklemlerim acıyor baya. Hatta doğum sonrası hemen geçmezse bebeleri sabahları nasıl alırım diye düşünüyorum.Kızlar günaydın ellerim çok fena benim ya parmak eklemlerim tıkır tıkır ediyor yumruk yapamıyorum 1 haftadır böyle de bugün ayrı bir kötü oldu karpal tunnel sendromu da değil onda uyusma kitlenme oluyomus benim sadece ödem ve tıkırtı var
Bebeklerimiz ve bizim için en hayırlı zamanda gelsinler inşallahKasım annesi olamıyorum diye düşünmeyin. Günümüz birebir aynı 34+5 im bugün ben de. 32+0 dan beri rahim ağzım 18 mm. Üstelik ikiz bebek bekliyorum. Rahim ağzı kısaldı diye hemen doğum olacak diye bişey yok. Mümkün olduğunca dinlenin, yatın uzun haftalar gider inşallahBenim en son muayenem geçen haftaydı doktorum ölçmedi herhangi bir vajinal muayene yapmayalım dedi uyarıcı bişey olmasın diye. Şuan 18 in çok altına bile düşmüş olabilir Bugün kontrolüm var bakar mı bilmem.
Bu arada ne kadar çok görüş var bugünBenim doğum öncesi son görüş günüm
Ayın 20.sine randevu verdi tekrardan canim37 38 . Haftayı görür demedimi kuzu
O haftada sanırım artık gün verir diye düşünüyorum37 38 . Haftayı görür demedimi kuzu
Daha öncede yazmıştım aynı sorun bende de vardı hatta dizlerimde de fakat haftasonu hastaneye yatınca günde 4lt serum verdiler, yanında bende su içtim tabi ve fark ettim ki sorun kendiliğinden çözülmüş. Yeterli sıvı alamıyoruz büyük ihtimal ki 3-3,5lt su içiyordum günde ama eklemlerim hep ödemliymiş demek vücuda yetmiyormuş.Kızlar günaydın ellerim çok fena benim ya parmak eklemlerim tıkır tıkır ediyor yumruk yapamıyorum 1 haftadır böyle de bugün ayrı bir kötü oldu karpal tunnel sendromu da değil onda uyusma kitlenme oluyomus benim sadece ödem ve tıkırtı var
Benimde 34+0 da 2600 dü aynılar hemen hemen. Benimde sancilsrim var ilaç verdi hatta sancıları kesmek için bende 38 de çok kilo almadan doğsa bari dusuncesindeyim. Su fazlalığı sekerden oluyor diye biliyorum şeker testin nasıl çıkmıştı2,4 kg dedi canım 33 haftayken
Aslında erken doğum riskimiz var, biraz erken doğarsa belki normal doğabilir diyordu doktorum ama son kontrolde su fazlalığı çıktı, riskli olur normal doğum dedi
Ayakkabı giymek ve pantolon giymek gibi hayallerim varYaaa penguene döndük doğumdan sonra biz nasıl düzeleceğiz
kahvaltı da yumurta ,Ceviz kaşar peyniri sonra muz badem artık balık mevsimi hafta da 1 balık arada köfte etli yemek 1 hafta da öyle dene bide öyle bak bakalım kilo alımı nasıl olcakSut içiyorum ette yiyeyim bakiyim ya hayırlısı olsun sağlıklı olsunda inşallah
Canım doktorum bana ondan yazdı.Bilgisi olan anneler size bi sorum olacak mide yanması yaşıyorum bu gece aşırı derecede evde eşimin kullandığı gaviscon double action var şurup gebelikte kullanan oldumu bu ilacı normal gavisconu ilk gebeliğimde kullanmıştım ama aynımı emin olamadım ?
Bayıldımelinize sağlık Arden herkese mutluluk getirsin inşallah
ilk resimdeki beyaz 5 li şey kalıbı. sonrasında da demir hazır anahtarlık saplarını taktım. yapımı çok kolay denemek istersen.Ee bunlar şahane olmuşellerine sağlık. Nasıl yaptın o anahtarlık kısımlarını? Hazır mı satılıyor, bir kalıba vs mi döktün?
Ellerine sağlık canım ne güzel elinden geliyor
Bayıldımmmmm ellerine sağlık adres ver bebek hayrlamaya gelicem
Aşırıııı güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?