az önce aynada kendimi görünce sorduğum soruYaaa penguene döndük doğumdan sonra biz nasıl düzeleceğiz
gecer umarim, cok gecmis olsun.Yapmadığım şey kalmadı ağrı kesici de almak istemiyorum at kestanesi krem vardı bir cesaret eşime sürdürdüm masaj aleti ile masaj yapıyorum şu an. Umarım yan etkisi olmaz
Doğal olan şeyler herzaman önceliğimiz olmalı. Bende öyle düşünüyorum önceden sürüp yumusatırız sorunsuz bir şekilde atlatırız inşaAllahbende hep tahin yağı kullandım bebişede hiç bir zararı yok ilk doğumda doğumdan sonra başladımm ama şimdi bir kaç gün önce sürüp yumuşatmayı planlıyorum.
Nazar diyelim. Simdi bunlari atlatin, doguma cok saglikli girin. Cok gecmis olsun.İyi geceler herkese. Şimdide üşütmüşüm burnum akıyorbu nasıl birşey anlamadım felaket tellalı gibiyim ayyy
Doğal olan şeyler herzaman önceliğimiz olmalı. Bende öyle düşünüyorum önceden sürüp yumusatırız sorunsuz bir şekilde atlatırız inşaAllahbende hep tahin yağı kullandım bebişede hiç bir zararı yok ilk doğumda doğumdan sonra başladımm ama şimdi bir kaç gün önce sürüp yumuşatmayı planlıyorum.
bende de odem var ve elde olan odemi sevmeyiz demisti hemsire. Elim ozellikle sabah uyandigimda kapanmiyor. Bugun gittim aile hekimine, tam kan ve idrar aldilar. Tansiyon baktilar. Ev yapimi salca dahi dikkat et dedi, gidalardaki gizli tuza dikkat et dedi.Kızlar günaydın ellerim çok fena benim ya parmak eklemlerim tıkır tıkır ediyor yumruk yapamıyorum 1 haftadır böyle de bugün ayrı bir kötü oldu karpal tunnel sendromu da değil onda uyusma kitlenme oluyomus benim sadece ödem ve tıkırtı var
Geçenlerde bir yerde dinledim.Meme ucunu fazla ovalamadan sürün diyordu.Meme ucunun uyarılması bebeği harekete geçirip erken doğumu tetikleyebiliyormus.Bilginiz olsun kizlar.Tahin yağı bulamayanlar için saf zeytinyağı da öneriliyor.Bende krem almayacak olanlardanimDoğal olan şeyler herzaman önceliğimiz olmalı. Bende öyle düşünüyorum önceden sürüp yumusatırız sorunsuz bir şekilde atlatırız inşaAllah
Kuzu ben bunu 1 hafta denedimde almamıştı yinedeBaşta bebişine kilo aldırmak isteyenler olmak üzere tüm hamilelere avokado öneririm. Mevsimi de geldi nispeten ucuzladı da. Tadını sevmiyorsanız muz ile blenderdan geçirin isterseniz içine bir kaşık bal, kakao ya da pekmez, ceviz rendesi ekleyin. Alın size bomba :) Bu arada bebişleriniz biraz büyüyünce onlara da bu karışımdan yapın tavsiyemdir :)
Kuzu bizde tahinin yağı üste çıkmış o olurmu. Krem bende almayacagimda 10 emzirme sutyeni daha almam lazım o zaman o yaglarla vıcık vıcık gezememGeçenlerde bir yerde dinledim.Meme ucunu fazla ovalamadan sürün diyordu.Meme ucunun uyarılması bebeği harekete geçirip erken doğumu tetikleyebiliyormus.Bilginiz olsun kizlar.Tahin yağı bulamayanlar için saf zeytinyağı da öneriliyor.Bende krem almayacak olanlardanim
Ah pantolon giymekAyakkabı giymek ve pantolon giymek gibi hayallerim var
Ahahahh gülüyorum artik halimize ya benim de kolum pufidik oldu hayır kol ne alaka toplamda 8 kilo almışım bu zamana kadar aslında hep popisim vardı balık etli sayılırdim yani ama kollarım belim inceydi yine önceden hadi bel gitti de kol ne alaka anlamsız şeyler oluyoraz önce aynada kendimi görünce sorduğum sorudün yastık yerine kolumu kıvırıp yattım yumuşacık geldi
Ben zeytinyağı duydugum icin ve kendisine ulaşımım daha basit olduğu için (zeytin bahçemiz var ) tahini arastirmadim ama dün yazilanlardan tahinin üzerine çıkan yağdan bahsettikleri o kızların üst sayfalarda olması lazım.Zeytinyagi emilimi yüksek kalanın da bebeğe zarar vermeyecegini düşünürsek (kaka problemi olan bebeklere bir iki kaşık verirler bilirsiniz) çok sorun olacağını düşünmüyorum.Sudyen yerine meme ucu pedi alırsan daha rahat edersinKuzu bizde tahinin yağı üste çıkmış o olurmu. Krem bende almayacagimda 10 emzirme sutyeni daha almam lazım o zaman o yaglarla vıcık vıcık gezemem
Şeker normal çıktı, 30 haftaya kadar gözüme fazla geliyor ama olculemiyor bu haftalarda diyordu, 30.haftada ölçtu normal dedi, 33te fazla dediBenimde 34+0 da 2600 dü aynılar hemen hemen. Benimde sancilsrim var ilaç verdi hatta sancıları kesmek için bende 38 de çok kilo almadan doğsa bari dusuncesindeyim. Su fazlalığı sekerden oluyor diye biliyorum şeker testin nasıl çıkmıştı
ben zaten onu alıyorum çünkü daha doğal yağ diye satılanlara emin olamadımKuzu bizde tahinin yağı üste çıkmış o olurmu. Krem bende almayacagimda 10 emzirme sutyeni daha almam lazım o zaman o yaglarla vıcık vıcık gezemem
Evet evet ttahinin uzerinde biriken yag suruluyo. Hic vicikli olmuyo inan. Makyaj temizleme pamuklari varya yuvarlak onu bandir yaga koy memisin uzerineKuzu bizde tahinin yağı üste çıkmış o olurmu. Krem bende almayacagimda 10 emzirme sutyeni daha almam lazım o zaman o yaglarla vıcık vıcık gezemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?