2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
maller basel park beşik alan var mı kızlar

Başta bebişine kilo aldırmak isteyenler olmak üzere tüm hamilelere avokado öneririm. Mevsimi de geldi nispeten ucuzladı da. Tadını sevmiyorsanız muz ile blenderdan geçirin isterseniz içine bir kaşık bal, kakao ya da pekmez, ceviz rendesi ekleyin. Alın size bomba :) Bu arada bebişleriniz biraz büyüyünce onlara da bu karışımdan yapın tavsiyemdir :)

bende hep tahin yağı kullandım bebişede hiç bir zararı yok ilk doğumda doğumdan sonra başladımm ama şimdi bir kaç gün önce sürüp yumuşatmayı planlıyorum.
Doğal olan şeyler herzaman önceliğimiz olmalı. Bende öyle düşünüyorum önceden sürüp yumusatırız sorunsuz bir şekilde atlatırız inşaAllah

bende hep tahin yağı kullandım bebişede hiç bir zararı yok ilk doğumda doğumdan sonra başladımm ama şimdi bir kaç gün önce sürüp yumuşatmayı planlıyorum.
Doğal olan şeyler herzaman önceliğimiz olmalı. Bende öyle düşünüyorum önceden sürüp yumusatırız sorunsuz bir şekilde atlatırız inşaAllah

bende de odem var ve elde olan odemi sevmeyiz demisti hemsire. Elim ozellikle sabah uyandigimda kapanmiyor. Bugun gittim aile hekimine, tam kan ve idrar aldilar. Tansiyon baktilar. Ev yapimi salca dahi dikkat et dedi, gidalardaki gizli tuza dikkat et dedi.

Geçenlerde bir yerde dinledim.Meme ucunu fazla ovalamadan sürün diyordu.Meme ucunun uyarılması bebeği harekete geçirip erken doğumu tetikleyebiliyormus.Bilginiz olsun kizlar.Tahin yağı bulamayanlar için saf zeytinyağı da öneriliyor.Bende krem almayacak olanlardanim

Kuzu ben bunu 1 hafta denedimde almamıştı yinede şuanda o kadar tiksindimki en sevdiğimdir kendisi ondan bile yiyesim yok

Kuzu bizde tahinin yağı üste çıkmış o olurmu. Krem bende almayacagimda 10 emzirme sutyeni daha almam lazım o zaman o yaglarla vıcık vıcık gezemem

az önce aynada kendimi görünce sorduğum soru dün yastık yerine kolumu kıvırıp yattım yumuşacık geldi
Ahahahh gülüyorum artik halimize ya benim de kolum pufidik oldu hayır kol ne alaka toplamda 8 kilo almışım bu zamana kadar aslında hep popisim vardı balık etli sayılırdim yani ama kollarım belim inceydi yine önceden hadi bel gitti de kol ne alaka anlamsız şeyler oluyor

Kuzu bizde tahinin yağı üste çıkmış o olurmu. Krem bende almayacagimda 10 emzirme sutyeni daha almam lazım o zaman o yaglarla vıcık vıcık gezemem
Ben zeytinyağı duydugum icin ve kendisine ulaşımım daha basit olduğu için (zeytin bahçemiz var ) tahini arastirmadim ama dün yazilanlardan tahinin üzerine çıkan yağdan bahsettikleri o kızların üst sayfalarda olması lazım.Zeytinyagi emilimi yüksek kalanın da bebeğe zarar vermeyecegini düşünürsek (kaka problemi olan bebeklere bir iki kaşık verirler bilirsiniz) çok sorun olacağını düşünmüyorum.Sudyen yerine meme ucu pedi alırsan daha rahat edersin

Şeker normal çıktı, 30 haftaya kadar gözüme fazla geliyor ama olculemiyor bu haftalarda diyordu, 30.haftada ölçtu normal dedi, 33te fazla dedi
Ben de 37 olsun bari diyorum

Evet evet ttahinin uzerinde biriken yag suruluyo. Hic vicikli olmuyo inan. Makyaj temizleme pamuklari varya yuvarlak onu bandir yaga koy memisin uzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…