2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim meraba simdi gördüm mesajını ne durumdasin

Canım ne durumdasın ?

İyi geceler herkese. Şimdide üşütmüşüm burnum akıyor bu nasıl birşey anlamadım felaket tellalı gibiyim ayyy
Hamilelikte direnc düşüklüğü oldugu için her türlü şeye yakalanmak xok daha kolay oluyor bu yüzden birbirine turlu sey geliyor başımıza
Cok geçmiş olsun bol sıvı tuket

Tesekkur ederim canim guncelleyeyim isimleri
Elim de inşallah doğumdan sonra gecer gerçekten korkuyorum

Suyu arttırayim ben o zaman ya çalışırken bayağı su içiyordum takip ediyordum da evdeyken inan hiç takip edemiyorum şişeyle gezeyim bari

Teşekkür ederim canım ben de danışayım doktoruma kan falan bakar belki tekrardan

Hamilelikte direnc düşüklüğü oldugu için her türlü şeye yakalanmak xok daha kolay oluyor bu yüzden birbirine turlu sey geliyor başımıza
Cok geçmiş olsun bol sıvı tuket
Teşekkür ederim canım dikkat ediyoruz o kadar da ama olacak olan oluyor

Ben de aynı sorun var canım ellerim çok şiş kilo değil ama ödem yüzüklerimi uzun süredir takamıyorum o denli şişti. Yumruk yakmakta da zorlanıyorum. Doktoruma söylemiştim tuza dikkat et dedi pek önemsemedi gibi geldi bana ben de tuzsuz yemeye çalışıyorum ancak pek faydası olduğu söylenemez. Ayak numaram da büyüdü ayaklarım da ödem yok gibi ama bilmiyorum sanırım ben tüm vücut olarak şiş durumdayım.

Bu arada yeni görevin hayrlı olsun kızım adı ÖYKÜ

Ödem ile ilgili bilgi alırsan beni de etiketler misin

Şeker normal çıktı, 30 haftaya kadar gözüme fazla geliyor ama olculemiyor bu haftalarda diyordu, 30.haftada ölçtu normal dedi, 33te fazla dedi
Ben de 37 olsun bari diyorum
32 de en üst seviyeye ulaşıyor bebegin suyu diye biliyorum. Bundan sonraki kontrolünde inşallah düzelmiş olur

Merhaba kızlar benim randevu iptal oldu maalesef doktorun ameliyatı varmış pazartesiye kaldı görüşmemiz kızımla neyse hayırlısı olsun artık bugün görüşü olanlardan bol bol güzel haberler alalım da keyfimiz yerine gelsin

newmoon10 ne yaptın canım inşallah bebişin de sende iyisinizdir bizi merakta bırakma

Canım aynısı kaynımda var Bir de benim işler kötüye gitti, bileğimde ağrı başladı. Dişlerimi bile zor fırçalar hale geldim.
Bugün doktora sordum, hamileliğe bağlı bu tarz durumların olabileceğini söyledi. Doğumdan sonra geçmezse bir ortopedistle görüşmem gerektiğini söyledi. Hem ayağımdaki hem ellerimdeki ödem için zaten uzun zamandır magnezyum desteği kullanıyorum. Magnezyum fayda etmiyorsa ve tansiyonun yüksek değilse bunun normal karşılandığını söyledi. Bu arada ben yurt dışında yaşıyorum, Türkiye’deki doktorların buna yaklaşımı nasıl olur bilmiyorum.
Burada doktora ulaşmak biraz zor olduğu için internetten araştırdım, Google amcaya göre hamileliğe bağlı gelişen Karpel Tünel sendromu olabilirmiş. Ben de onun için eczaneden bileklik aldım. Bileği düz tutmayı sağlıyormuş. Bilekliği taktığım elimde sabah ödem oluşmamıştı. Diğer elimde ödem vardı. İşe yaradığını düşündüm. Doktora gitmen kolaysa ortopediye gitsen daha iyi olur tabii.

Hakikaten şanslısın o zaman benimde kafa dayalı ve ben ihtiyaç harici yatıyorum yürüyüş ayakta kalmak hayal oldu bir kaç haftadir hepimiz sağlık ve sıhhat le çıkalım inşallah

Bizim görüş 5’teydi hocanın sezeryanı olcakmış 1’e çektiler. Her şey yolunda şükür kiKızçemin kilosu az tabii her zamanki gibi Hoca sadece kızın kuvöze alınabileceğini düşünüyorum dedi ama hafta olarak güzel 35 bitmiş olcak önemli olan o dedi. Belli de olmuyor bu işler tabii bakalım doktorlar değerlendircek dedi. Birazdan ciğer geliştirici olcam. Pazartesi 10 da yatışım yapılacak. Erkek çok aşağıda inşallah 3-4 gün daha uslu durur da su kesesini patlamaz dedi Doğumda da önce oğluş doğcakmış sonra kızçe o güne kadar büyük bir yer değişikliği olmazsa. Yatışa devam bakalım. Dua edin bize salıya kadar günümüzü bekleyelim Çok heyecanlıyız eşim benden önce doğurcak muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…