şimdiden biriktirmeye başlayın :)Evet evet ttahinin uzerinde biriken yag suruluyo. Hic vicikli olmuyo inan. Makyaj temizleme pamuklari varya yuvarlak onu bandir yaga koy memisin uzerine
Canim meraba simdi gördüm mesajını ne durumdasinKızlar beni bugün rutin kontrolde hastaneye yatırdılar çok kötüyüm kendime engel olamıyorum ağlamaktan helak oldum, suyu sınırda dediler bebeğin şimdi ciğer geliştirici yaptılar yarın sezaryene alabiliriz böyle devam eder ya da azalırsa diyorlar ama çok erken daha 2 kg 300 gram çok küçük nasıl olacak
Kiycaz paraya mecbur, anlasildi :)))
Canım ne durumdasın ?Amin inşallah ama yüksek ihtimalle olacak doğum zaten 12’den sonra aç susuz bıraktılar nst falan sorunsuz çıkıyor ciğer geliştirici de yapıldı ama ben mantıklı düşünemiyorum bilmiyorum çok kaygılıyım başkasında olunca diyordum 34 iyi işte 2 kg olmuş bir sıkınt olmaz vs ama şu an çok korkunç geliyor çok kaygılıyım
Ben çalışamaz raporu aldımRapor yazmak için mecburen nst istiyorlar; çalışabilir de olsa doğum izni de olsa
Hamilelikte direnc düşüklüğü oldugu için her türlü şeye yakalanmak xok daha kolay oluyor bu yüzden birbirine turlu sey geliyor başımızaİyi geceler herkese. Şimdide üşütmüşüm burnum akıyorbu nasıl birşey anlamadım felaket tellalı gibiyim ayyy
Tesekkur ederim canim guncelleyeyim isimleriGünaydın canım aynı sorun bende epeydir var yumruk yapamıyorum ellerim şiş sabahları bi süre kullanamıyorum ve eklemlerim acıyor baya. Hatta doğum sonrası hemen geçmezse bebeleri sabahları nasıl alırım diye düşünüyorum.
Bu arada yeni görevin hayırlı olsunBenim bebelerin isimlerini de ekleyebilirsin listeye. Cinsiyet de yazılmamış sanırım. Bir kız bir erkek, Pera ve Ege Tahmini doğum da 16 kasım değil 12 kasımdı ama önemi kalmadı Teşekkür ederim şimdiden
Suyu arttırayim ben o zaman ya çalışırken bayağı su içiyordum takip ediyordum da evdeyken inan hiç takip edemiyorum şişeyle gezeyim bariDaha öncede yazmıştım aynı sorun bende de vardı hatta dizlerimde de fakat haftasonu hastaneye yatınca günde 4lt serum verdiler, yanında bende su içtim tabi ve fark ettim ki sorun kendiliğinden çözülmüş. Yeterli sıvı alamıyoruz büyük ihtimal ki 3-3,5lt su içiyordum günde ama eklemlerim hep ödemliymiş demek vücuda yetmiyormuş.
Teşekkür ederim canım ben de danışayım doktoruma kan falan bakar belki tekrardanbende de odem var ve elde olan odemi sevmeyiz demisti hemsire. Elim ozellikle sabah uyandigimda kapanmiyor. Bugun gittim aile hekimine, tam kan ve idrar aldilar. Tansiyon baktilar. Ev yapimi salca dahi dikkat et dedi, gidalardaki gizli tuza dikkat et dedi.
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz güzel geçiririz doğumu ve sonrasınıNazar diyelim. Simdi bunlari atlatin, doguma cok saglikli girin. Cok gecmis olsun.
Teşekkür ederim canım dikkat ediyoruz o kadar da ama olacak olan oluyorHamilelikte direnc düşüklüğü oldugu için her türlü şeye yakalanmak xok daha kolay oluyor bu yüzden birbirine turlu sey geliyor başımıza
Cok geçmiş olsun bol sıvı tuket
Geçti çok şükür çöm teşekkür ederim bugün çok iyiyimgecer umarim, cok gecmis olsun.
Ben de aynı sorun var canım ellerim çok şiş kilo değil ama ödem yüzüklerimi uzun süredir takamıyorum o denli şişti. Yumruk yakmakta da zorlanıyorum. Doktoruma söylemiştim tuza dikkat et dedi pek önemsemedi gibi geldi bana ben de tuzsuz yemeye çalışıyorum ancak pek faydası olduğu söylenemez. Ayak numaram da büyüdüKızlar günaydın ellerim çok fena benim ya parmak eklemlerim tıkır tıkır ediyor yumruk yapamıyorum 1 haftadır böyle de bugün ayrı bir kötü oldu karpal tunnel sendromu da değil onda uyusma kitlenme oluyomus benim sadece ödem ve tıkırtı var
32 de en üst seviyeye ulaşıyor bebegin suyu diye biliyorum. Bundan sonraki kontrolünde inşallah düzelmiş olurŞeker normal çıktı, 30 haftaya kadar gözüme fazla geliyor ama olculemiyor bu haftalarda diyordu, 30.haftada ölçtu normal dedi, 33te fazla dedi
Ben de 37 olsun bari diyorum
Canım aynısı kaynımda varKızlar günaydın ellerim çok fena benim ya parmak eklemlerim tıkır tıkır ediyor yumruk yapamıyorum 1 haftadır böyle de bugün ayrı bir kötü oldu karpal tunnel sendromu da değil onda uyusma kitlenme oluyomus benim sadece ödem ve tıkırtı var
Hakikaten şanslısın o zamanBenim bebiş de kafasını kanala dayamış baskı yapıyormuş ama benim hiç sancım olmadı doktor da sancin olmuyor mu bayağı baskı yapıyor dedi yoo dedim çok güzel o zaman dedi anlayamadım bebiş aşırı hareketli saga sola geriniyor sadece o zaman karnım yirtilacak gibi kasılıyor onun dışında sancı yaşamıyorum
Yok canm düşmez sudyenle takıyorsun zaten süt biriktirmemek lazm içinde deKapak dusmuyo mu acaba? Sutyene sıkistrsak bile gumusun kendi agirligindan dusmezmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?