2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sağlıkla gelsinler

Canim yarın 34+1 olcam benimde kontrol var bakalım ne diyecek bence iyi gibi yani 2450
Ne yaptın canım, haberler nasıl

İyi geceler herkese. Şimdide üşütmüşüm burnum akıyor bu nasıl birşey anlamadım felaket tellalı gibiyim ayyy
Ayy çok geçmiş olsun acil şifalar

Canım ya riskli görseler yapmazlardı herhalde, kaldı ki senin ameliyatın için çok istekliler riske atmazlar. Önce Allah a güven sonra doktorlara

Bizede öyle geri dediler kuzum kilosu iyiyse korkma karın çevresi geriden genelde baş ayak iyiyse suyunda sıkıntı yoksa 37 32.haftayi görürler hayırlısıyla
Bilmiyorum ki canım karın baş için bişey demedi hiç. Kilosu geriden geliyor dedi, sonra da olabilir dedi. Bi de bi önceki kontrollerde kilo aldı diye çok sevinmiştik. Hep geriden geliyordu başlarda sonra atak yapmıştı. Bizde sevinmiştik. Şimdi tekrar bunu duyunca moralim bozuldu açıkçası. Alakasız oldupunu biliyorum ama istemdışı kendimi suçladım. Bu aralar yememi içmemi çok aksattım çünkü

Aay, az kaldı hanımlar okudukça heyecanlanıyorum sizleri
Bende de bel ağrısı arttı ya
Bir de çıt çıt sesler çoğaldı karnımdan geliyor noluyorrrr :)
Galiba bebeğin kemiklerinden geliyor o ses diye bişey okudum bir yerde. Ama emin değilim. Hani biz parmak kütletiriz ya onhn gibi bişey galiba ama emçn değilim

Banyo küveti bakıyordum bende
Ayaklı olanlardan baktım eğilmemek için ama pahalı geldi dolaptan baktım biraz
2.el alınır mı ki iyice yıkarım diye düşündüm

Ben çalışamaz raporu aldım
Nst ye girmedim

Aaa daha önce hiç kimseden duymadım. Arkadaşlarım falan da hep rapor için nstye girdiler. Beni de normalde nstye yönlendirmeyecekti, rapordan söz edince o zaman nstye gir oradan rapor verecekler getir imzalarım dedi

Kızlar doğum çantasına burun aspiratörü ve serum fizyolojik koydunuz mu? Yani hastahane olacağız sonuçta lazım olmaz sanki

Kızlar ben bunu aldım kapaktan daha yumuşak kullanımı daha kolay gibi mantıklı geldi ama hiç kullanmadım haliyle bi inceleyin isterseniz

Banyo küveti bakıyordum bende
Ayaklı olanlardan baktım eğilmemek için ama pahalı geldi dolaptan baktım biraz
2.el alınır mı ki iyice yıkarım diye düşündüm
Canım ben daha önce a101den aldım broşürüdeki gibi zaten banyom küçük odada yaptırırım ilk zamanlar diye düşündüm büyüyünce de vakumku oturaklardan aliriz dedik, katlanır ya da ayaklı istemedim gereksiz pahali geldi ve güvenemedim açıkçası yalniz kaldığımda çocuk hareketlenince katlanır devrilir falan

Sorunsuz bir sekilde kavuşun birbirinize inşallah Demek salı doguruyorsun ha ? Koskoca 9 aylık yolculuğumuzun resmen sonuna geliyoruz.Zaman su gibi aktı geçti.Bundan sonrasinda da herşey hayal ettiğinden daha güzel olsun evlatlarınla Salı günü kendine gelir gelmez bizi haberdar etmeyi unutma

Kızlar bir şey soracağım emzik konusunda damaklı mı yuvarlak uçlu mu iyi siz hangisini tercih ettiniz

Maşallah canım inşallah hepiniz için herşey mükemmel ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…