Bizim görüş 5’teydi hocanın sezeryanı olcakmış 1’e çektiler. Her şey yolunda şükür kiKızçemin kilosu az tabii her zamanki gibi Hoca sadece kızın kuvöze alınabileceğini düşünüyorum dedi ama hafta olarak güzel 35 bitmiş olcak önemli olan o dedi. Belli de olmuyor bu işler tabii bakalım doktorlar değerlendircek dedi. Birazdan ciğer geliştirici olcam. Pazartesi 10 da yatışım yapılacak. Erkek çok aşağıda inşallah 3-4 gün daha uslu durur da su kesesini patlamaz dedi Doğumda da önce oğluş doğcakmış sonra kızçe o güne kadar büyük bir yer değişikliği olmazsa. Yatışa devam bakalım. Dua edin bize salıya kadar günümüzü bekleyelim Çok heyecanlıyız eşim benden önce doğurcak muhtemelen
Ne yaptın canım, haberler nasılCanim yarın 34+1 olcam benimde kontrol var bakalım ne diyecek bence iyi gibi yani 2450
Ayy çok geçmiş olsun acil şifalarİyi geceler herkese. Şimdide üşütmüşüm burnum akıyorbu nasıl birşey anlamadım felaket tellalı gibiyim ayyy
Canım ya riskli görseler yapmazlardı herhalde, kaldı ki senin ameliyatın için çok istekliler riske atmazlar. Önce Allah a güven sonra doktorlaraKızlar ben kendimi sakinleştirwmşyorum ,doğum korkum ameliyat kan vs hepsi geçti şimdi bebek çok küçük nasıl olacak 34 haftalık daha yoğun bakıma da alınabilirmiş ,muhtemelen sınırda ve bir süre idare edilebilirdi sanki hastanede yatarken ama beni doğum yaptıracak ekip cuma günü komple şehir dışına gidiyormuş ve bir hafta yok hoca demiş ki hemşire arkadaşıma nasıl riske atalım biz yokken bir şey olursa ekip yok benim durumum biraz sıkıntı ya sırf bu yüzden de erken alınıyor olabilir ,böyle doğup sıkıntısız olanlar var değil öi napıcam bilmiyorum hiçbir şeyi hazır değildi asla böyle bir ihtimal düşünmemişim sanki her şey yolundaydı bebekle ilgili birden nasıl oldu anlamıyorum bir de gebelik şekerinde su fazlalığı oluyor diye sürekli korkuyordum
Bilmiyorum ki canım karın baş için bişey demedi hiç. Kilosu geriden geliyor dedi, sonra da olabilir dedi. Bi de bi önceki kontrollerde kilo aldı diye çok sevinmiştik. Hep geriden geliyordu başlarda sonra atak yapmıştı. Bizde sevinmiştik. Şimdi tekrar bunu duyunca moralim bozuldu açıkçası. Alakasız oldupunu biliyorum ama istemdışı kendimi suçladım. Bu aralar yememi içmemi çok aksattım çünküBizede öyle geri dediler kuzum kilosu iyiyse korkma karın çevresi geriden genelde baş ayak iyiyse suyunda sıkıntı yoksa 37 32.haftayi görürler hayırlısıyla
Galiba bebeğin kemiklerinden geliyor o ses diye bişey okudum bir yerde. Ama emin değilim. Hani biz parmak kütletiriz ya onhn gibi bişey galiba ama emçn değilimAay, az kaldı hanımlar okudukça heyecanlanıyorum sizleri
Bende de bel ağrısı arttı ya
Bir de çıt çıt sesler çoğaldı karnımdan geliyor noluyorrrr :)
Ben çalışamaz raporu aldım
Nst ye girmedim
Bende aynı sebepten Koymadım canımKızlar doğum çantasına burun aspiratörü ve serum fizyolojik koydunuz mu? Yani hastahane olacağız sonuçta lazım olmaz sanki
Bende aynı sebepten Koymadım canım
Canım ben daha önce a101den aldım broşürüdeki gibi zaten banyom küçük odada yaptırırım ilk zamanlar diye düşündüm büyüyünce de vakumku oturaklardan aliriz dedik, katlanır ya da ayaklı istemedim gereksiz pahali geldi ve güvenemedim açıkçası yalniz kaldığımda çocuk hareketlenince katlanır devrilir falanBanyo küveti bakıyordum bende
Ayaklı olanlardan baktım eğilmemek için ama pahalı geldi dolaptan baktım biraz
2.el alınır mı ki iyice yıkarım diye düşündüm
Sorunsuz bir sekilde kavuşun birbirinize inşallahBizim görüş 5’teydi hocanın sezeryanı olcakmış 1’e çektiler. Her şey yolunda şükür kiKızçemin kilosu az tabii her zamanki gibi Hoca sadece kızın kuvöze alınabileceğini düşünüyorum dedi ama hafta olarak güzel 35 bitmiş olcak önemli olan o dedi. Belli de olmuyor bu işler tabii bakalım doktorlar değerlendircek dedi. Birazdan ciğer geliştirici olcam. Pazartesi 10 da yatışım yapılacak. Erkek çok aşağıda inşallah 3-4 gün daha uslu durur da su kesesini patlamaz dedi Doğumda da önce oğluş doğcakmış sonra kızçe o güne kadar büyük bir yer değişikliği olmazsa. Yatışa devam bakalım. Dua edin bize salıya kadar günümüzü bekleyelim Çok heyecanlıyız eşim benden önce doğurcak muhtemelen
Aynen katılıyorum vallaPekçok kişinin listesinde, videosunda falan görünce bir şüpheye düştüm. Ama görümcem (ebe) zaten hastahanede ihtiyaç olurlarsa şırınga da var serum da dediği için koymadım
MaşallahBizim görüş 5’teydi hocanın sezeryanı olcakmış 1’e çektiler. Her şey yolunda şükür kiKızçemin kilosu az tabii her zamanki gibi Hoca sadece kızın kuvöze alınabileceğini düşünüyorum dedi ama hafta olarak güzel 35 bitmiş olcak önemli olan o dedi. Belli de olmuyor bu işler tabii bakalım doktorlar değerlendircek dedi. Birazdan ciğer geliştirici olcam. Pazartesi 10 da yatışım yapılacak. Erkek çok aşağıda inşallah 3-4 gün daha uslu durur da su kesesini patlamaz dedi Doğumda da önce oğluş doğcakmış sonra kızçe o güne kadar büyük bir yer değişikliği olmazsa. Yatışa devam bakalım. Dua edin bize salıya kadar günümüzü bekleyelim Çok heyecanlıyız eşim benden önce doğurcak muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?