2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar doğum sancılarım çıktı bebiş aşağıya çok baskı yapıyor dedi ciğer gelistirici iğne verdi bide iki tane doğumu geciktirmek için hap çok gerginim ilaclari alıp sabah nst bı daha
Canım çok geçmiş olsun kaç haftalıktınız sen hepimizden daha iyi bilirsin bazı şeyleri. Dualarım sizinle Kendini sakin tutmaya çalış ve her şeyin yolunda gideceğine inan

Kızlar bir şey soracağım emzik konusunda damaklı mı yuvarlak uçlu mu iyi siz hangisini tercih ettiniz
Ben 1 tane kavuçuk damaklı aldım ilk kullanım için yuvarlak olanı tutamazsa diye 2 tane de yuvarlak aldım damaklıyı sevmezse diye ama kararlıyım emziğe alıştıracağım

Aay, az kaldı hanımlar okudukça heyecanlanıyorum sizleri
Bende de bel ağrısı arttı ya
Bir de çıt çıt sesler çoğaldı karnımdan geliyor noluyorrrr :)
Ben de kulaklarım yanılıyor sanıyordum benden de çıt çıt ses geliyor doğumun yakın olduğunun habercisi mi aman yarabbim

Banyo küveti bakıyordum bende
Ayaklı olanlardan baktım eğilmemek için ama pahalı geldi dolaptan baktım biraz
2.el alınır mı ki iyice yıkarım diye düşündüm
Alınır neden olmasın güzelce dezenfektanla dezenfekte edebilirsin. Ben de buhar makinası bulursam alacağım.

Kizlar doğum sancılarım çıktı bebiş aşağıya çok baskı yapıyor dedi ciğer gelistirici iğne verdi bide iki tane doğumu geciktirmek için hap çok gerginim ilaclari alıp sabah nst bı daha
Canım geçmiş olsun benimde bebek çok asagida ve sancilarim çıktı nst de banada adalat verdi bir haftadır iyiyim çok şükür benim hissedeceğim boyutta sancim olmuyor ilaci kullandığımdan beri. Senin haftanda bana göre ileri. Çok mu sancn çıktı da ciğer geliştirici yaptılar

Kızlar doğum çantasına burun aspiratörü ve serum fizyolojik koydunuz mu? Yani hastahane olacağız sonuçta lazım olmaz sanki
Koymadım 1 gün kalacağız sonuçta. Bir sürü hemşire var doktor var olası bir durum da müdahale ederler diye düşünüyorum hem doğar doğmaz çocuğun burnu tıkanır mı onu da bilmiyorum hastaneler genel olarak sıcak oluyor

Tıkanır mı tıkanmaz mı bilmiyorum ama sonuçta hastahane serum fizyolojik olmama ihtimali yok diye düşündüm. Evet küçük şeyler ama o küçük bu küçük diye 100 tane gereksiz şey doldurmak istemiyorum

Yok kuzum bebiş doğar doğmaz tıkanmaz burnu :) gerek olmaz yani.

Bazı yerlerde tıkalı olsa da olmasa da yenidoğan döneminde hergün temizlenmeli yazıyor. Bu da ayrı bir soru işareti
Yani doktora mutlaka danışırım ama gereksiz yere alıştırmış olurum gibi geliyor.

Canım kaç çıktı sancıların? Ben de benzer şeyler yaşıyorum da, sakin kalmaya çalış iğne çok etkili oluyormuş bebeğin çok küçük değil zaten, inşallah sıkıntı olmaz rahim ağzıyla ilgili bir şey dedi mi

Sağ ol canım Allah razı olsun

Sağlıkla, güzellikle kavuşacaksınız inşallah ben bile öyle heyecanlıyım ki, eşinin ki çok normal

Ağrıya da kullanılıyordu sanki sodanın mide yanmasına iyi geldiğini bilmiyordum ben de
Rapor yazmak için mecburen nst istiyorlar; çalışabilir de olsa doğum izni de olsa
Kuzu raporu yazdı nst de istemedi benim doktor hatta ne zaman nstye sokmaya başlarsınız dedim meraktan. Sen oraları düşünme biz gerekince sokucaz dedi tersledi ahahahabenim doktor gereksiz bulduğu soruları bazen tersliyor da ama rapordan önce sokması gerektiğini hiç bilmiyordum.
Erascımmm inş sağlıkla gelsin bebişlerin artık kavuşuyorsun mimiklerine
Ben de bunu yine deneyimli bir anneye sormuştum, yakın zamanda kışın doğum yapan. "Götürmeye gerek yok zaten ihtiyaç olursa da hastanelerde oluyor" demişti. Ben hiçbir hastanenin verdiği ihtiyaç listesinde de görmedim bugüne kadar. Çantama da eklemedim bence gerek yok

Merhaba. Cildiyeye gittim uyuz için kullandığım ilaçları söyledim tamam artık daha kullanma yara olur vücudun dedi . Sadece kaşıntı için krem ve nemlendirici verdi. Kıyafetleri yikayabilir miyim diye sordum yıka sorun olmaz dedi . Zaten ilacın en etkilisini kullandığım için geçeceğini söyledi . Sonra kadın doğuma gittim . 2300 Gr olmuş bebeğim. Suyuda iyi dedi doktor çokça şükür 18 inde tekrar kontrol var

Aaa daha önce hiç kimseden duymadım. Arkadaşlarım falan da hep rapor için nstye girdiler. Beni de normalde nstye yönlendirmeyecekti, rapordan söz edince o zaman nstye gir oradan rapor verecekler getir imzalarım dedi
Yok ben doktoruma der demez tamam hemen yazalım dedi

Selam anneler her gun birilerinin acil dogum haberini aliyoruz. Onlar kadar benimde icimi heyecan kapliyo ama bugun bende hic iyi degilim midem berbat sanki yedigim hicbiseyi sindirmiyo midem. Yanma var siddetli. Dun keyifliydim mutluydum. Bugun nazar ettim kendi kendime belki bi acil yolu gorunur bana aksama

Valla bilemedim canım her hastahanede farklı bir sistem var o zaman nst için Benim raporu da direkt nstye bakan bayan hazırladı, alıp doktoruma imzaladım. Yani mecburen girdim nst'ye.
Tamamdır kafa karıştırmaya gerek yok o zaman koymuyorum

Yok ben doktoruma der demez tamam hemen yazalım dedi

Ben hastane değiştirdim. Önceki hastahanede de sorduğumda rapor için geldiğinde nstye gireceksin zaten demşlerdi. Bu hastahanede de doktorum direkt nstye yönlendirdi, raporu da orada yazdılar. Ben alıp doktoruma imzalattım Demek ki zorunluluk değil ama hastahaneden hastaneye değişiyor durum

Kıyafetleri kaç derece kaç dakika yıkadınız ? Birde evin içinde mi kuruttunuz balkonda mı ? Başlayayım artık çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…