- 17 Mart 2022
- 2.745
- 2.283
- 83
- 40
Damla uç en güzeli .ne yuvarlak ne çok damaklı avent aldım gene ben de. 2 çocuğumda onda kolay alıştı zamanindada biraktirdim .Kızlar bir şey soracağım emzik konusunda damaklı mı yuvarlak uçlu mu iyi siz hangisini tercih ettiniz
Canım çok geçmiş olsun kaç haftalıktınız sen hepimizden daha iyi bilirsin bazı şeyleri. Dualarım sizinleKizlar doğum sancılarım çıktı bebiş aşağıya çok baskı yapıyor dedi ciğer gelistirici iğne verdi bide iki tane doğumu geciktirmek için hap çok gerginim ilaclari alıp sabah nst bı daha
Ben 1 tane kavuçuk damaklı aldım ilk kullanım için yuvarlak olanı tutamazsa diye 2 tane de yuvarlak aldım damaklıyı sevmezse diye ama kararlıyım emziğe alıştıracağımKızlar bir şey soracağım emzik konusunda damaklı mı yuvarlak uçlu mu iyi siz hangisini tercih ettiniz
Yalnız olmadığıma cok sevindimKızlar bebişimin dolabını kurup eşyalarını yerleştirdik durup durup açıyorum öyle boş boş bakıyorumAnnelik böyle bişey mi
Ben de kulaklarım yanılıyor sanıyordum benden de çıt çıt ses geliyorAay, az kaldı hanımlar okudukça heyecanlanıyorum sizleri
Bende de bel ağrısı arttı ya
Bir de çıt çıt sesler çoğaldı karnımdan geliyor noluyorrrr :)
Alınır neden olmasın güzelce dezenfektanla dezenfekte edebilirsin. Ben de buhar makinası bulursam alacağım.Banyo küveti bakıyordum bende
Ayaklı olanlardan baktım eğilmemek için ama pahalı geldi dolaptan baktım biraz
2.el alınır mı ki iyice yıkarım diye düşündüm
Canım geçmiş olsun benimde bebek çok asagida ve sancilarim çıktı nst de banada adalat verdi bir haftadır iyiyim çok şükür benim hissedeceğim boyutta sancim olmuyor ilaci kullandığımdan beri. Senin haftanda bana göre ileri. Çok mu sancn çıktı da ciğer geliştirici yaptılarKizlar doğum sancılarım çıktı bebiş aşağıya çok baskı yapıyor dedi ciğer gelistirici iğne verdi bide iki tane doğumu geciktirmek için hap çok gerginim ilaclari alıp sabah nst bı daha
Koymadım 1 gün kalacağız sonuçta. Bir sürü hemşire var doktor var olası bir durum da müdahale ederler diye düşünüyorumKızlar doğum çantasına burun aspiratörü ve serum fizyolojik koydunuz mu? Yani hastahane olacağız sonuçta lazım olmaz sanki
Yok kuzum bebiş doğar doğmaz tıkanmaz burnu :) gerek olmaz yani.Kızlar doğum çantasına burun aspiratörü ve serum fizyolojik koydunuz mu? Yani hastahane olacağız sonuçta lazım olmaz sanki
Philips avent aldım smothi ama hemen vermeyi düşünmüyorum emmeye adam akıllı alıssın 12 gün falan olsun etkin emzirmeden sonra vermeyi düşünüyorumKızlar bir şey soracağım emzik konusunda damaklı mı yuvarlak uçlu mu iyi siz hangisini tercih ettiniz
Koymadım 1 gün kalacağız sonuçta. Bir sürü hemşire var doktor var olası bir durum da müdahale ederler diye düşünüyorumhem doğar doğmaz çocuğun burnu tıkanır mı onu da bilmiyorum hastaneler genel olarak sıcak oluyor
Yok kuzum bebiş doğar doğmaz tıkanmaz burnu :) gerek olmaz yani.
Canım kaç çıktı sancıların? Ben de benzer şeyler yaşıyorum da, sakin kalmaya çalış iğne çok etkili oluyormuş bebeğin çok küçük değil zaten, inşallah sıkıntı olmazKizlar doğum sancılarım çıktı bebiş aşağıya çok baskı yapıyor dedi ciğer gelistirici iğne verdi bide iki tane doğumu geciktirmek için hap çok gerginim ilaclari alıp sabah nst bı daha
Sağ ol canım Allah razı olsunNe yaptın canım, haberler nasıl
Ayy çok geçmiş olsun acil şifalar
Canım ya riskli görseler yapmazlardı herhalde, kaldı ki senin ameliyatın için çok istekliler riske atmazlar. Önce Allah a güven sonra doktorlara
Bilmiyorum ki canım karın baş için bişey demedi hiç. Kilosu geriden geliyor dedi, sonra da olabilir dedi. Bi de bi önceki kontrollerde kilo aldı diye çok sevinmiştik. Hep geriden geliyordu başlarda sonra atak yapmıştı. Bizde sevinmiştik. Şimdi tekrar bunu duyunca moralim bozuldu açıkçası. Alakasız oldupunu biliyorum ama istemdışı kendimi suçladım. Bu aralar yememi içmemi çok aksattım çünkü
Sağlıkla, güzellikle kavuşacaksınız inşallahBizim görüş 5’teydi hocanın sezeryanı olcakmış 1’e çektiler. Her şey yolunda şükür kiKızçemin kilosu az tabii her zamanki gibi Hoca sadece kızın kuvöze alınabileceğini düşünüyorum dedi ama hafta olarak güzel 35 bitmiş olcak önemli olan o dedi. Belli de olmuyor bu işler tabii bakalım doktorlar değerlendircek dedi. Birazdan ciğer geliştirici olcam. Pazartesi 10 da yatışım yapılacak. Erkek çok aşağıda inşallah 3-4 gün daha uslu durur da su kesesini patlamaz dedi Doğumda da önce oğluş doğcakmış sonra kızçe o güne kadar büyük bir yer değişikliği olmazsa. Yatışa devam bakalım. Dua edin bize salıya kadar günümüzü bekleyelim Çok heyecanlıyız eşim benden önce doğurcak muhtemelen
Ağrıya da kullanılıyordu sankiMagnezyum sinir sıkışması için değil miydi. Ben kullanıyorum aslında soda içiyorum mide yanması da yaşamaya başladığım için unutmak ya da içmemek mümkün olmuyor. Gün de 2 tane bile içtiğim oluyor. Kalsiyum ve D vitamini de kullanıyorum. Yataktan mı ağrıyor ki. Hayatımı sorguluyorum şu an
Kuzu raporu yazdı nst de istemedi benim doktorRapor yazmak için mecburen nst istiyorlar; çalışabilir de olsa doğum izni de olsa
Erascımmm inş sağlıkla gelsin bebişlerinBizim görüş 5’teydi hocanın sezeryanı olcakmış 1’e çektiler. Her şey yolunda şükür kiKızçemin kilosu az tabii her zamanki gibi Hoca sadece kızın kuvöze alınabileceğini düşünüyorum dedi ama hafta olarak güzel 35 bitmiş olcak önemli olan o dedi. Belli de olmuyor bu işler tabii bakalım doktorlar değerlendircek dedi. Birazdan ciğer geliştirici olcam. Pazartesi 10 da yatışım yapılacak. Erkek çok aşağıda inşallah 3-4 gün daha uslu durur da su kesesini patlamaz dedi Doğumda da önce oğluş doğcakmış sonra kızçe o güne kadar büyük bir yer değişikliği olmazsa. Yatışa devam bakalım. Dua edin bize salıya kadar günümüzü bekleyelim Çok heyecanlıyız eşim benden önce doğurcak muhtemelen
Ben de bunu yine deneyimli bir anneye sormuştum, yakın zamanda kışın doğum yapan. "Götürmeye gerek yok zaten ihtiyaç olursa da hastanelerde oluyor" demişti. Ben hiçbir hastanenin verdiği ihtiyaç listesinde de görmedim bugüne kadar. Çantama da eklemedim bence gerek yokTıkanır mı tıkanmaz mı bilmiyorum ama sonuçta hastahane serum fizyolojik olmama ihtimali yok diye düşündüm. Evet küçük şeyler ama o küçük bu küçük diye 100 tane gereksiz şey doldurmak istemiyorum
Bazı yerlerde tıkalı olsa da olmasa da yenidoğan döneminde hergün temizlenmeli yazıyor. Bu da ayrı bir soru işareti
Yani doktora mutlaka danışırım ama gereksiz yere alıştırmış olurum gibi geliyor.
Yok ben doktoruma der demez tamam hemen yazalım dediAaa daha önce hiç kimseden duymadım. Arkadaşlarım falan da hep rapor için nstye girdiler. Beni de normalde nstye yönlendirmeyecekti, rapordan söz edince o zaman nstye gir oradan rapor verecekler getir imzalarım dedi
Kuzu raporu yazdı nst de istemedi benim doktorhatta ne zaman nstye sokmaya başlarsınız dedim meraktan. Sen oraları düşünme biz gerekince sokucaz dedi tersledi ahahahabenim doktor gereksiz bulduğu soruları bazen tersliyor da ama rapordan önce sokması gerektiğini hiç bilmiyordum.
Ben de bunu yine deneyimli bir anneye sormuştum, yakın zamanda kışın doğum yapan. "Götürmeye gerek yok zaten ihtiyaç olursa da hastanelerde oluyor" demişti. Ben hiçbir hastanenin verdiği ihtiyaç listesinde de görmedim bugüne kadar. Çantama da eklemedim bence gerek yok
Yok ben doktoruma der demez tamam hemen yazalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?