2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Cok sevindim, buyuk gecmis olsun. 60 derece sizin kiyafet ve yatak ortuleri-carsaflar-havlular icin super olur. Herseyi olduruyor. Zerre birsey kalmaz. Minnosumuzun 30 derece, masallah ona da :)

Kıyafetleri kaç derece kaç dakika yıkadınız ? Birde evin içinde mi kuruttunuz balkonda mı ? Başlayayım artık çok heyecanlıyım
Ben 30 da kısada yıkadım. Genelde talimatlarda da 30 yazıyordu. Bence yeterli bebişin yeni kıyafetleri için

Ben de makineye atılmayan bazı kumaş materyalli oyuncaklar için düşünüyorum bu temizlik işini. Bir tane titreşimli müzikli oyuncak bebek var mesela. Bebeğim kesin ağzına sokar. Neyle temizlicem mesela onu

Cok sevindim, buyuk gecmis olsun. 60 derece sizin kiyafet ve yatak ortuleri-carsaflar-havlular icin super olur. Herseyi olduruyor. Zerre birsey kalmaz. Minnosumuzun 30 derece, masallah ona da :)
Teşekkür ederim canım bizim herşeyi yıkadım yastıklar çarşaf havlular bitti çok şükür sabahta Allah'ın izniyle miniğin kıyafetleri hallederim

Teşekkür ederim canım ben sirkeli temizlik suyu aldım onunla sileceğim iyice havalandırma yapacağım sonra

Kıyafetleri kaç derece kaç dakika yıkadınız ? Birde evin içinde mi kuruttunuz balkonda mı ? Başlayayım artık çok heyecanlıyım
30 derecedir bebekler, ve asla yuksek devirde sıkılmamalı. ben evin icinde ama pencere onunde acik kuruttum. akabinde uru 1 derecede iken utuleyin. utu hem ekstra dezenfekte hem de burnuna kacmasın diye yikama sonrasi pamuk tuyleriyle mucadele ediyor. Ben iki gunde ancak bitirdim, size kolay gelsin :)

Çok teşekkür ederim canım bende şimdi atayım makineye o zaman sabaha kadar yarışı kurur o halde

Teşekkür ederim canım ben sirkeli temizlik suyu aldım onunla sileceğim iyice havalandırma yapacağım sonra
Bir arkadaş da sirkeli suyla sil demişti. Hazır sirkeli temizlik suyu mu var nasıl bir şey acaba? Sirke kokusundan hoşlanmıyorum da

Bir arkadaş da sirkeli suyla sil demişti. Hazır sirkeli temizlik suyu mu var nasıl bir şey acaba? Sirke kokusundan hoşlanmıyorum da

Kurunca kokmuyor canım sen bilirsin ama ben nei bezle siliyorum hiç koku kalmıyor

Hmm bu makul olabilir. Şoka ben de bakayım, bunla silebilirim. Direkt sirkeli sudan daha iyi olur gibime geliyor. Teşekkür ederim
Rica ederim canım bende beşigi ana kucağını falan sileceğim bununla

Evin içinde kurutmayı düşünüyorum canım . Fileye koysam mi
yikarken ben de fileye koydum. kuruturken yikadigim mulin uzerine siraladim, daha havadar kurudu.istanbul nemli tabiiki. sizin sehriniz kuru ise cok problem olmaz file icinde de olur.

Kızlar doğum çantasına burun aspiratörü ve serum fizyolojik koydunuz mu? Yani hastahane olacağız sonuçta lazım olmaz sanki
Burun aspiratörünü zaten 40 ı çıktıktan sonra falan kullanmayacak mıyız başlarda sadece ihtiyaç olursa serum fizyolojik değil mi?

ben 30 da yıkadım. evde kuruttum zaten balkonum yok. daha sonra hepsini ütüledim nemi geçince de katladım kaldırdım. Ütü değdiremeyeceğim örgü gibi şeylere buhar püskürttüm. deterjanım sivenoydu yumuşatıcı kullanmadım. bir de makinada yıkanmayan bazı şeyleri sivenoyla su karıştırdım legende. öyle tozlarını alıp yerleştirdim. ayrıca temizleyici almadım o işlemler için. yaptıklarım ne kadar doğru bilemeyeceğim öyle yapasım geldi

Kızlar bana doktor her hafta nst 2 haftaya bir de muayene dedi, sizlerde Nası kontrol aralığı

Kızlar bana doktor her hafta nst 2 haftaya bir de muayene dedi, sizlerde Nası kontrol aralığı
canim benim yaklasik bir aydir haftada iki nst ve ultroson yuksek tansiyondan dolayi ama bu hafta artik haftada tek ultrosona dusurduler. Iki nst ye devam.
ben zaten perinatolog, kadin dogum, jinekolog, gebelikte tansiyon ve diabet uzmanlarini ayri ayri goruyorum. Yani ortalama hergun bazen gunde iki farkli randevum oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…