2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
yikarken ben de fileye koydum. kuruturken yikadigim mulin uzerine siraladim, daha havadar kurudu.istanbul nemli tabiiki. sizin sehriniz kuru ise cok problem olmaz file icinde de olur.
Burasıda nemli Alanya bende öyle yapayım o zaman

İyi olmuş canım ellerine sağlık inşallah güzelce sağlıkla kullanmak nasip olur

Allah yardımcın olsun canım inşallah doğumun çok kolay güzel geçer, gebelikte mi çıktı tansiyonun

Allah yardımcın olsun canım inşallah doğumun çok kolay güzel geçer, gebelikte mi çıktı tansiyonun
amin canim , hepimizinki tek avazda insallah
yok ya 2012 den beri var . doktorlarda bulamdilar nedenini .22 yasimdna beri var ve cok genc yasta bu denli yuksek tansiyon neden var cozemediler

amin canim , hepimizinki tek avazda insallah
yok ya 2012 den beri var . doktorlarda bulamdilar nedenini .22 yasimdna beri var ve cok genc yasta bu denli yuksek tansiyon neden var cozemediler
Allah yardımcın olsun canımm yüksek tansiyon çok zor ama Rabbim çok şükür evladını sana nasip etmiş hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah, benim de genelde düşük çıkıyor yine de buna şükür

Ay evet ben de onu kara kara düşünüyorum makineye atılmayan şeyleri nasıl temizlicez biz

Kizlar doğum sancılarım çıktı bebiş aşağıya çok baskı yapıyor dedi ciğer gelistirici iğne verdi bide iki tane doğumu geciktirmek için hap çok gerginim ilaclari alıp sabah nst bı daha
Korkma benim 29. Haftadan cikmisti ilk hamileligimde. Sonra 38e dek bekledi kuzum. Yasanwbiliyo boyle seyler. Su gelmesi nisan gelmesi var mi ?Bunlar yoksa bence tedirgin olma.Hala bekleyebilme sansi vardir bebisin

Insallah canim ,
dusugude yuksegide insanin hayatini etkiliyor gercekten . bu sureci atlatalim da gerisine bakicaz artk :)

Tamam canım dikkat ederim uyardigun için teşekkür ederim

Burun aspiratörünü zaten 40 ı çıktıktan sonra falan kullanmayacak mıyız başlarda sadece ihtiyaç olursa serum fizyolojik değil mi?

Çok fazla farklı yorum ve görüş var yenidoğan döneminde tıkanıklık olsa da olmasa da mutlaka temizlenecek diyen var, burun aspiratörlerden yenidoğan döneminde uzak durun serum fizyolojik yeter diyen var, serum fizyolojik için de sadece tıkanıklıkta kullanılacak ya da her gün mutlak kullanılacak diyen var.
Açıkçası kafamın karışık olduğu bir konu.

Suyu arttırayim ben o zaman ya çalışırken bayağı su içiyordum takip ediyordum da evdeyken inan hiç takip edemiyorum şişeyle gezeyim bari
Bende izne çıktığımdan beri ilaçları suyu karıştırdım. Dengem alt üst oldu. Yemek saatlerim de değişti çünkü haliyle ilaçların saati kaydı.

Kizlar doğum sancılarım çıktı bebiş aşağıya çok baskı yapıyor dedi ciğer gelistirici iğne verdi bide iki tane doğumu geciktirmek için hap çok gerginim ilaclari alıp sabah nst bı daha
Canım hayırlısı bakalım, inşallah vaktini bekler bebişin haberdar et bizi.

Banyo küveti bakıyordum bende
Ayaklı olanlardan baktım eğilmemek için ama pahalı geldi dolaptan baktım biraz
2.el alınır mı ki iyice yıkarım diye düşündüm
Ben öyle şeylerin kullanılmışından emin olamıyorum. Son dönemde uyuz falan da arttı. Çok elzemse almam şartsa ve para farkı çoksa bir ihtimal düşünebilirim. Ama zaten kargo, hizmet bedeli, alınca yıkama için harcanan su deterjan emek falan o farka değiyorsa olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…