Benim 32de 1760grdi. Şimdi 34de kontrol var 2100_2200 dese çok iyi dicem . Bence iyi kiloları.canm benim 34+1 de 2100 kg ve normal dedi doktorum
saglikli olsunlarda kilo cokda onemli degil. zaten dogunca bir sekilde buyuyorlarBenim 32de 1760grdi. Şimdi 34de kontrol var 2100_2200 dese çok iyi dicem . Bence iyi kiloları.
Burasıda nemli Alanyayikarken ben de fileye koydum. kuruturken yikadigim mulin uzerine siraladim, daha havadar kurudu.istanbul nemli tabiiki. sizin sehriniz kuru ise cok problem olmaz file icinde de olur.
İyi olmuş canım ellerine sağlık30 da yıkadım. evde kuruttum zaten balkonum yok. daha sonra hepsini ütüledim nemi geçince de katladım kaldırdım. Ütü değdiremeyeceğim örgü gibi şeylere buhar püskürttüm. deterjanım sivenoydu yumuşatıcı kullanmadım. bir de makinada yıkanmayan bazı şeyleri sivenoyla su karıştırdım legende. öyle tozlarını alıp yerleştirdim. ayrıca temizleyici almadım o işlemler için. yaptıklarım ne kadar doğru bilemeyeceğim öyle yapasım geldi
Allah yardımcın olsun canım inşallah doğumun çok kolay güzel geçer, gebelikte mi çıktı tansiyonuncanim benim yaklasik bir aydir haftada iki nst ve ultroson yuksek tansiyondan dolayi ama bu hafta artik haftada tek ultrosona dusurduler. Iki nst ye devam.
ben zaten perinatolog, kadin dogum, jinekolog, gebelikte tansiyon ve diabet uzmanlarini ayri ayri goruyorum. Yani ortalama hergun bazen gunde iki farkli randevum oluyor
amin canim , hepimizinki tek avazda insallahAllah yardımcın olsun canım inşallah doğumun çok kolay güzel geçer, gebelikte mi çıktı tansiyonun
Allah yardımcın olsun canımm yüksek tansiyon çok zor ama Rabbim çok şükür evladını sana nasip etmiş hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah, benim de genelde düşük çıkıyor yine de buna şüküramin canim , hepimizinki tek avazda insallah
yok ya 2012 den beri var . doktorlarda bulamdilar nedenini .22 yasimdna beri var ve cok genc yasta bu denli yuksek tansiyon neden var cozemediler
Ay evet ben de onu kara kara düşünüyorum makineye atılmayan şeyleri nasıl temizlicez bizBen 30 da kısada yıkadım. Genelde talimatlarda da 30 yazıyordu. Bence yeterli bebişin yeni kıyafetleri için
Ben de makineye atılmayan bazı kumaş materyalli oyuncaklar için düşünüyorum bu temizlik işini. Bir tane titreşimli müzikli oyuncak bebek var mesela. Bebeğim kesin ağzına sokar. Neyle temizlicem mesela onu
Korkma benim 29. Haftadan cikmisti ilk hamileligimde. Sonra 38e dek bekledi kuzum. Yasanwbiliyo boyle seyler. Su gelmesi nisan gelmesi var mi ?Bunlar yoksa bence tedirgin olma.Hala bekleyebilme sansi vardir bebisinKizlar doğum sancılarım çıktı bebiş aşağıya çok baskı yapıyor dedi ciğer gelistirici iğne verdi bide iki tane doğumu geciktirmek için hap çok gerginim ilaclari alıp sabah nst bı daha
İlaç vs kullandınız mı?Korkma benim 29. Haftadan cikmisti ilk hamileligimde. Sonra 38e dek bekledi kuzum. Yasanwbiliyo boyle seyler. Su gelmesi nisan gelmesi var mi ?Bunlar yoksa bence tedirgin olma.Hala bekleyebilme sansi vardir bebisin
Insallah canim ,Allah yardımcın olsun canımm yüksek tansiyon çok zor ama Rabbim çok şükür evladını sana nasip etmiş hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah, benim de genelde düşük çıkıyor yine de buna şükür
canim ekrana bakAnlayan yorumlasın kızlar nstdeyim
Kuzum 2025 kg dedi zayıf falan demedi ama zayıf yani ya boyu kısa dedi bide anlamadım vallahiNe yaptın canım, haberler nasıl
Tamam canım dikkat ederim uyardigun için teşekkür ederimGeçenlerde bir yerde dinledim.Meme ucunu fazla ovalamadan sürün diyordu.Meme ucunun uyarılması bebeği harekete geçirip erken doğumu tetikleyebiliyormus.Bilginiz olsun kizlar.Tahin yağı bulamayanlar için saf zeytinyağı da öneriliyor.Bende krem almayacak olanlardanim
Banada zayıf demedi ama zayıf gibi geldi ne biliyim sağlıklı olsunlarda artık doguncada alırlar ne yapalımcanm benim 34+1 de 2100 kg ve normal dedi doktorum
32 de 1800du benimkide öyle dediler 31+5te 1850 dedi 32+1de 1800 dediler bende bilemedimBenim 32de 1760grdi. Şimdi 34de kontrol var 2100_2200 dese çok iyi dicem . Bence iyi kiloları.
Burun aspiratörünü zaten 40 ı çıktıktan sonra falan kullanmayacak mıyız başlarda sadece ihtiyaç olursa serum fizyolojik değil mi?
Bende izne çıktığımdan beri ilaçları suyu karıştırdım. Dengem alt üst oldu. Yemek saatlerim de değişti çünkü haliyle ilaçların saati kaydı.Suyu arttırayim ben o zaman ya çalışırken bayağı su içiyordum takip ediyordum da evdeyken inan hiç takip edemiyorum şişeyle gezeyim bari
Canım hayırlısı bakalım, inşallah vaktini bekler bebişin haberdar et bizi.Kizlar doğum sancılarım çıktı bebiş aşağıya çok baskı yapıyor dedi ciğer gelistirici iğne verdi bide iki tane doğumu geciktirmek için hap çok gerginim ilaclari alıp sabah nst bı daha
Ben öyle şeylerin kullanılmışından emin olamıyorum. Son dönemde uyuz falan da arttı. Çok elzemse almam şartsa ve para farkı çoksa bir ihtimal düşünebilirim. Ama zaten kargo, hizmet bedeli, alınca yıkama için harcanan su deterjan emek falan o farka değiyorsa olabilir.Banyo küveti bakıyordum bende
Ayaklı olanlardan baktım eğilmemek için ama pahalı geldi dolaptan baktım biraz
2.el alınır mı ki iyice yıkarım diye düşündüm
Karbonatlı ılık su ile de temizlik yapabilirsin canım kokusuz.Bir arkadaş da sirkeli suyla sil demişti. Hazır sirkeli temizlik suyu mu var nasıl bir şey acaba? Sirke kokusundan hoşlanmıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?