2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay evet ben de onu kara kara düşünüyorum makineye atılmayan şeyleri nasıl temizlicez biz
Leğende ılık suda yıkamayı düşünüyorum. Bende çıngıraklı oyuncak aldım öyle yıkayacağım. Elektronik aksam yoksa makinede de yıkanabilir belki.

Kuzum 2025 kg dedi zayıf falan demedi ama zayıf yani ya boyu kısa dedi bide anlamadım vallahi
Bence iyi ya, bugün bi doktorla sohbet ettim sen eşin kaç kilo doğduysanız bebek de öyle doğan endişelenme dedi. Biz minyonmuşuz zaten. Ben uzun değilim mesela. Benim dün gittiğim doktorun işgüzarlığı bence. Sende endişelenme

Ay evet ben de onu kara kara düşünüyorum makineye atılmayan şeyleri nasıl temizlicez biz
Sirkeli temizleyici iyi olabilir arkadaşın dediği gibi. Ben de az önce markete çıkmıştım. Ernet marka sirkeli temizleyici aldım, dışında özellikle "içeriğinde doğal olmayan hiçbir şey yok" diye yazmışlar. Biraz suyla karıştırıp silinebilir sanırım
Karbonatlı ılık su ile de temizlik yapabilirsin canım kokusuz.
Evet olabilir haklısın, bu da aklımda bulunsun

Kızlar kaç tane emzirme sütyeni aldınız ve markaları neler ben iki tane aldım bir gri bir siyah ama az olduğunu düşünüyorum iki tane daha mi alsam
Ben Trendyolun cupli sudyenlerinden aldım canim.Penti de emzirme sudyenleri aşırı pahalıydı gittigmde.Sungeri baya güzel emzirme döneminden sonra da rahatlıkla kullanabilecegim birşey sadece giymesi biraz gıcık sporcu atleti formunda ama alistim

Ben waikikiden almıştım klipsinden açılanlar dan dokusu çok güzel ama beyazı ya da ten rengi yoktu geceliğimi de beyaz aldım içinden görünür diye beyaz ya da ten almam lazim

Herkese güzel dilekleri için çokça teşekkür ederim

Evaante ben HM den aldım 2 tane gri ve toz pembe ikili satılıyordu. Belki 1-2 de emzirme atleti alırım malum önümüz kış

Sut içiyorum ette yiyeyim bakiyim ya hayırlısı olsun sağlıklı olsunda inşallah
Sütten daha çok yoğurt, ayran kefir tarzının daha etkili olduğunu duymuştum. Bir de kaşar peynir ve kavrulmamis findik ceviz yada badem yiyebilirsin canım etkili oluyor

Ben waikikiden almıştım klipsinden açılanlar dan dokusu çok güzel ama beyazı ya da ten rengi yoktu geceliğimi de beyaz aldım içinden görünür diye beyaz ya da ten almam lazim
Waikikinin de duymuştum güzelmiş baya güle güle kullan gecelikler genelde beyaz olduğu için uygun renk almak lazım bir de çekim derdi olacak o amaliyatli halimizle

Herkese güzel dilekleri için çokça teşekkür ederim

Evaante ben HM den aldım 2 tane gri ve toz pembe ikili satılıyordu. Belki 1-2 de emzirme atleti alırım malum önümüz kış
Ben de 3 tane emzirme atleti aldım pentiden çok güzel çıktılar 3 atlet iki sütyen yeter diye düşündüm ama çekim için beyaz ya da ten lazım

Waikikinin de duymuştum güzelmiş baya güle güle kullan gecelikler genelde beyaz olduğu için uygun renk almak lazım bir de çekim derdi olacak o amaliyatli halimizle
İlk zamanlar emzirme atleti daha kullanışlı oluyor kızlar havalar da serinledi ya ben de pentiden 2 siyah 1 beyaz atlet almıştım ilk kızımda hala çok sağlamlar şimdi de bi tane alacağım indirimde uyguna geliyor

Doğru diyorsun canım o zaman beyaz emzirme atleti alayım ben bir tane daha

İki tane de emzirme atleti aldım ben dediğin gibi bir de kış olduğu için atlet daha mantıklı

Canım çok geçmiş olsun kaç haftalıktınız sen hepimizden daha iyi bilirsin bazı şeyleri. Dualarım sizinle Kendini sakin tutmaya çalış ve her şeyin yolunda gideceğine inan
Ciğer geliştirici vuruldum kasılmalarim düzensiz önemsememeye çalışıyorum o yüzden sabah nst tekrar baklm

Doğum sancısı derecesinde sancıların şiddetli vuruyo dedi baskı da çok fazla gelmeye zorluyor dedi baskı olduğunun son 3 gündür farkındaydım gunumden önce randevu aldım bilerek iyiki almisim

Rahim ağzını olcemedi malesef bebisten sakinim çok şükür yinede ciğer geliştirici birazda içimi rahatlattı

Korkma benim 29. Haftadan cikmisti ilk hamileligimde. Sonra 38e dek bekledi kuzum. Yasanwbiliyo boyle seyler. Su gelmesi nisan gelmesi var mi ?Bunlar yoksa bence tedirgin olma.Hala bekleyebilme sansi vardir bebisin
Yok şükür canm nişan da gelmedi suyu da iyi çıktı çok şükür bı azalma da yok.

Ciğer geliştirici vuruldum kasılmalarim düzensiz önemsememeye çalışıyorum o yüzden sabah nst tekrar baklm
Ben de bugün vuruldum, yakan bir iğne mi hemşirenin mi eli ağırdı anlamadım baya acıdı kalçam Bir de hareketlerde azalma oluyor diyorlar herkeste oluyo mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…