Kapı süsünü tül üzerine yapıştırmayı düşünüyorum ben canımGünaydın güzel anneler. Kapı süslerini kapıya nasıl asacaksınız? yapışkanlı bant askı gibi şeylerle mi? Araştırdım ama bulamadım.
Bu sancıların düzenli olması gerekiyor canım mesela aralarda 30 40 varsa önemsenmiyorKizlar benim nst 90 100 150 cikiyordu yuksek falan sanci vs demedi doktorum.ne olmasi gerekiyorki?
Sanırım önemli olan ağrılı ve düzenli olması en az 3 defaKizlar benim nst 90 100 150 cikiyordu yuksek falan sanci vs demedi doktorum.ne olmasi gerekiyorki?
MasallahBenim bavulum ve üstte oğlumun spor çantası illa buna koyalım dediği içinOnda da çikolata, kapı süsü ekstra ıvır zıvırlar. Benim malum 2 bebe, bir de hastane üniversite olunca nevresim takımı, havlu, ıslak mendil, tuvalet kağıdı her şeyi aldım Evimiz de hastaneye 6-7 dk mesafede eksik oldukça evden alırız 2 bebekle kestiremiyorum her şeyi
Memorial ya da Acıbadem’e mi gidiyorsun canım, ben özel kadın doğum hastanesine gidiyorum muayene 220 nst 80 doğum 6 binBu arada hastane ucretleriniz ne durumda ? Ben ozel doktora gidiyorum hastane ucreti surekli revize oldu.en son 15 binde sabitlenmesi icin baya israr ettim.20bin ustu olcakmis kasimda.. ki benim dokotruma ozel doktor olmasa 30 40 bin ustu
Evet özel oda olacak, benim hiç üniversitede doğurmak istemediğimi bilen hocam sözünü en başta verdiMasallahuniversite hastanesinde odaniz ozel mi olacak acaba. Kapi susu vs yazmissiniz ya. Burda da var universite hastanesi kontrole gidiyorum arada ama ozel oda yok iki kisilik odalar oyle dediler bana:/ sehir hastanesinde de iki kisilik odalar. Nadir tek kisilik odalar var oda sansa kadere bana denk gelmez diye dusundum bende yaptirmadim o yuzden.
Aynen aslında kendinden ince süngeri olan gogus kismi olsa cok cok rahat olurdu gerci koca gogusleri tutar mi bilmem de
Valla 2 normal valiz birine bebekle kendi esyamı ötekine süs malzemelerini koydum canımNe diyorsun, ben de eklesem mi acaba 5 tane daha
Çok güzelmiş yalnız modeli de, sevibebenin zaten kullanışlıdır diye düşünüyorum. Güle güle kullanın ben de alıcam ya iyi kötü bir tane artık netim
Sizin ağzınız neler diyor, bebenin bezini az mı koymuşum o zaman ben ahahahaha
Orta boy valiz hazırlamıştım daha kapı süsü falan gelmeden zor kapanır hale geldi
Sizler hangi boy valizle hazırlık yaptınız bende mi bir tuhaflık var acaba
Hem sağlam kurdela hem cift taraflı yapışkanlı bant koydum kapı tülü de koydum eşim bi sekılde halleder kiminde cıvı oluyo kımınde olmuyo cunkuGünaydın güzel anneler. Kapı süslerini kapıya nasıl asacaksınız? yapışkanlı bant askı gibi şeylerle mi? Araştırdım ama bulamadım.
inşallah zamanında, sağlıkla gelsin bebişiniz. doktorunuz muhakkak doğru yönlendirmiştir de, diğer doktorunuza da danıştınız mı sonradan?Hiç bilmiyorum ama sanırım başlamıyor benim çoktan doğurmam lazımdı yoksaiki doktor takipliydim biri nstmi görünce seni hastaneye yatırıyorum ciğer geliştirici ve sancı kesici yapıCam dedi diğer doktoruma sormak istiyorum dedim perinatolog ve doçent onun da fikrini alalım dedim, o bir şeye gerek yok gerçek sancın başlarsa anlamama imkanın yok dedi eve gönderdi ciğer geliştirici de bu haftadan sonra gerek yok dedi 36. Haftadayım. Sancın başlarsa durdurmam doğurturum dedi yani hiçbir şey anlamadım
Canım Ege'de doğuma ne kadar ücret ödeyeceksinizEvet özel oda olacak, benim hiç üniversitede doğurmak istemediğimi bilen hocam sözünü en başta verdiDoktorum oranın prof hocalarından biri olduğu için kendi halletti her şeyi bireysel olarak uğraşsam bana asla sıra gelmezdi. Maalesef ülkede işler böyle arada biri olunca yürüyor Yoksa ben de 2 kişilik odada kalacaktım
Normal tabi canım kiminin sızıntı seklinde gelir kiminin hiç gelmez dogumdan sonra gelir yapısal bıseyKızlar göğüslerinizden süt gelmeye başladı mı ? Bende daha tık yok normal mi ? 35. Haftadayım
Benim de nişan geldikten sonra baya süre geçti, süreyi nedense tam hatırlamıyorum ama en az 10 gündü, daha fazla bile olabilirAa ilk kez duyuyorum normalde nisan gelmesinden en gec 24 saat sonra dogum yaptiriliyor diye biliyordum.
Canım bu A101 ürünlerini sen paylaşmıştın sanırım gelecek hafta olanları. Küvet aldın mı büyüklüğünü merak ediyorum ona bi türlü bakamadım çok pahalı şuan e bebek te bile set olanlar. A101 inki çok küçük değilse ordan alayım bariBen aldım canim fermuarli hilal şeklinde olanlardan ilk etapta emzirirken kucağımda tutmak zor olur dedim sonrasında da oturma desteği olarak kullanırım her turlu kullanışlı bi ürün, marketlerde bile satılıyor zaten ben yine a101 ganimeti olarak almıştım aldığım gunden beri kendim kullanıyorum zaten
Hiç bilmiyorum canım konuşmadık, sadece özel oda farkı cüzi bir miktar oluyormuş ama hastanede işlem nasıl oluyor bilmiyorum. Devlet olduğu için sigorta varsa almıyor olabilir mi ki? Hatta doktorum şey dedi özel muayenesi olan hocalara üniversite diyormuş ki madem doğumu burda yaptırıyosunuz hastalar alacağınız parayı üniversiteye bağış olarak yatırsın. Atıyorum 10 bin alıyosa hoca ben onu egeye bağışlıcakmışım. Doktorum da demiş benim hastalarımın hiçbiri riskli bir durum yoksa zaten egede yapmak istemiyor biraz zorunluluktan. Bi de üniversiteye bağış mı yaptırayım.Canım Ege'de doğuma ne kadar ücret ödeyeceksiniz
Valla senin hoca cok iyi ama sen sezeryan Olcan demi planlı onu ayarlayabiliyoruz dedi ben normal bekleyince şimdi denk gelirse işine döndü nasıl olcak bilmiyorum insallah özel oda denk gelir bu hafta ful doluymus mesela ben de gidip bi baktım da odalar pek iç acıcı gelmedi hele buyuklerde 4 yatak var ben de özel oda istiyorum normal diye diretmesem valla gider özel hastane de dogururumEvet özel oda olacak, benim hiç üniversitede doğurmak istemediğimi bilen hocam sözünü en başta verdiDoktorum oranın prof hocalarından biri olduğu için kendi halletti her şeyi bireysel olarak uğraşsam bana asla sıra gelmezdi. Maalesef ülkede işler böyle arada biri olunca yürüyor Yoksa ben de 2 kişilik odada kalacaktım
Sağlıkla gelsin bebişinArkadaşlar ALLAH nasip ederse 24 ekim için gün aldık doğum yapacağım.
38 haftada benim zor olan bir bebek olduğu için erken alacağız ben çok panik yapıyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?