2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Masallah universite hastanesinde odaniz ozel mi olacak acaba. Kapi susu vs yazmissiniz ya. Burda da var universite hastanesi kontrole gidiyorum arada ama ozel oda yok iki kisilik odalar oyle dediler bana:/ sehir hastanesinde de iki kisilik odalar. Nadir tek kisilik odalar var oda sansa kadere bana denk gelmez diye dusundum bende yaptirmadim o yuzden.

Bu arada hastane ucretleriniz ne durumda ? Ben ozel doktora gidiyorum hastane ucreti surekli revize oldu.en son 15 binde sabitlenmesi icin baya israr ettim.20bin ustu olcakmis kasimda.. ki benim dokotruma ozel doktor olmasa 30 40 bin ustu
Memorial ya da Acıbadem’e mi gidiyorsun canım, ben özel kadın doğum hastanesine gidiyorum muayene 220 nst 80 doğum 6 bin

Evet özel oda olacak, benim hiç üniversitede doğurmak istemediğimi bilen hocam sözünü en başta verdi Doktorum oranın prof hocalarından biri olduğu için kendi halletti her şeyi bireysel olarak uğraşsam bana asla sıra gelmezdi. Maalesef ülkede işler böyle arada biri olunca yürüyorYoksa ben de 2 kişilik odada kalacaktım

Valla 2 normal valiz birine bebekle kendi esyamı ötekine süs malzemelerini koydum canım
Günaydın güzel anneler. Kapı süslerini kapıya nasıl asacaksınız? yapışkanlı bant askı gibi şeylerle mi? Araştırdım ama bulamadım.
Hem sağlam kurdela hem cift taraflı yapışkanlı bant koydum kapı tülü de koydum eşim bi sekılde halleder kiminde cıvı oluyo kımınde olmuyo cunku

inşallah zamanında, sağlıkla gelsin bebişiniz. doktorunuz muhakkak doğru yönlendirmiştir de, diğer doktorunuza da danıştınız mı sonradan?

Canım Ege'de doğuma ne kadar ücret ödeyeceksiniz

Canım bu A101 ürünlerini sen paylaşmıştın sanırım gelecek hafta olanları. Küvet aldın mı büyüklüğünü merak ediyorum ona bi türlü bakamadım çok pahalı şuan e bebek te bile set olanlar. A101 inki çok küçük değilse ordan alayım bari

Canım Ege'de doğuma ne kadar ücret ödeyeceksiniz
Hiç bilmiyorum canım konuşmadık, sadece özel oda farkı cüzi bir miktar oluyormuş ama hastanede işlem nasıl oluyor bilmiyorum. Devlet olduğu için sigorta varsa almıyor olabilir mi ki? Hatta doktorum şey dedi özel muayenesi olan hocalara üniversite diyormuş ki madem doğumu burda yaptırıyosunuz hastalar alacağınız parayı üniversiteye bağış olarak yatırsın. Atıyorum 10 bin alıyosa hoca ben onu egeye bağışlıcakmışım. Doktorum da demiş benim hastalarımın hiçbiri riskli bir durum yoksa zaten egede yapmak istemiyor biraz zorunluluktan. Bi de üniversiteye bağış mı yaptırayım.

Valla senin hoca cok iyi ama sen sezeryan Olcan demi planlı onu ayarlayabiliyoruz dedi ben normal bekleyince şimdi denk gelirse işine döndü nasıl olcak bilmiyorum insallah özel oda denk gelir bu hafta ful doluymus mesela ben de gidip bi baktım da odalar pek iç acıcı gelmedi hele buyuklerde 4 yatak var ben de özel oda istiyorum normal diye diretmesem valla gider özel hastane de dogururum

Arkadaşlar ALLAH nasip ederse 24 ekim için gün aldık doğum yapacağım.
38 haftada benim zor olan bir bebek olduğu için erken alacağız ben çok panik yapıyorum çünkü.
Sağlıkla gelsin bebişin annesi insallah kolaylıkla ilerlesin sürecin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…