O zaman senin doktorun dışarıdan doğumu Ege'de yaptıracak..benimkini muayanesi dışarda değil 9 Eylül hastane içinde Prof 5 bin den başlıyormuş 10 bine kadar ameliyatın zorluğuna göre ama doktor alıyor sanırım bu parayı hastane aliyormu içinden bilmem ama fiyat bu dediler hoca girecek ameliyata dediler biz kendimizce 10 bini çıkardık gözden bende plasenta previa var onun için .tek kişilik oda istersem birde onun ücreti çıkacak ayrıca onu sormadım henüz bakalimHiç bilmiyorum canım konuşmadık, sadece özel oda farkı cüzi bir miktar oluyormuş ama hastanede işlem nasıl oluyor bilmiyorum. Devlet olduğu için sigorta varsa almıyor olabilir mi ki? Hatta doktorum şey dedi özel muayenesi olan hocalara üniversite diyormuş ki madem doğumu burda yaptırıyosunuz hastalar alacağınız parayı üniversiteye bağış olarak yatırsın. Atıyorum 10 bin alıyosa hoca ben onu egeye bağışlıcakmışım. Doktorum da demiş benim hastalarımın hiçbiri riskli bir durum yoksa zaten egede yapmak istemiyor biraz zorunluluktan. Bi de üniversiteye bağış mı yaptırayım.
Evet sansliymissiniz. Bakalim bizim sansa ne gelecekEvet özel oda olacak, benim hiç üniversitede doğurmak istemediğimi bilen hocam sözünü en başta verdiDoktorum oranın prof hocalarından biri olduğu için kendi halletti her şeyi bireysel olarak uğraşsam bana asla sıra gelmezdi. Maalesef ülkede işler böyle arada biri olunca yürüyor Yoksa ben de 2 kişilik odada kalacaktım
Bence siz yine de dikkatli olun, yumurtaları oluyormuş çünkü bu akarların.Benim öğrencim de yakalandı 2 gün ilaç kullandı geçmeye başladı bile dediler ama geçmemiş meğer akrabalarına hep bulastirmislar.Okul kapanana kadar gelmediler.Bu gece de uyku yok
Hayır yatış belgelerini verdi alıp çıktım sonra da hiç gitmedim zaten geçen haftaydı, doğumu da diğer doktorda düşünüyordum aile dostumuz olduğu için, ayıp oldu biraz ama panikten ne yapacağımı bilemedim o aninşallah zamanında, sağlıkla gelsin bebişiniz. doktorunuz muhakkak doğru yönlendirmiştir de, diğer doktorunuza da danıştınız mı sonradan?
Ah seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de bir süre temizlikçi aradım eşim inatla ben yapacağım dedi temizligine güveniyorum maşallah güzel de yapar ama günler geçiyordu hiç atılım göstermiyordu. haftasonu geliyor uyanıyoruz kahvaltıdan sonra temizliğe giriselim diyorum hava guzelken gezelim ben yaparım sonra diyor. Bir gün oturdum stresten ağladımertesi gün eşim işteyken kapı çaldı bir baktım bizim lojmana yeni başlayan bir temizlikçi çöp almaya gelmiş hemen onu ayarladım haftasonu için. Hızır gibi geldi sanki
ah bu aralar bu ürüne bakıyorum ben de. Sen kaça aldın indirim yapıyorsa bu marka az beklim
Ben de aynı sebepten boşandım boşanıcam. 3 aydır bir minik balkon yıkayacak, en son pes edip bugün su taşıyıp ben yıkadım az önce. Zararı olmasın diye de kendimce az su doldurdum. 3 kovada bitiricem işi, 10 kovada bitirdim. Allah bize sabır versin
Hmm bu çıkarılabilir kılıflı değil ama bunu da komple makineye atabiliyorsun galiba. Hamile yastığı olarak nasıl kullanılıyor bu
Bu enflasyonda senin 60'a aldığını ben 100'e almışım demekki ve buna bile seviniyorum. Niçin çünkü 150-200'e de alabilirdim
Hamilelik öncesi sütyenlerimi ben de kullanıyorum. Memelerim fışkırıyor içinden ama kopçalarını sonuna kadar açtım götürdüğü yere kadar götürsün bakalımZaten emzirme sütyeni 2 tanecik aldım onları da direkt yıkayıp hastane çantasına koydum valla. Bir de sütyen mi yıkıyayım hastaneye giderken, bazı şeyleri tabi idareten alıyoruz şimdilik :)
Valla kızlar dün işte kafayı yedirtcekti bana ben de oturdum sinirden ağladım artıkben ortada kalinca iki kere elemanyonlendir.com dan istemistim. iki seferde de sansima cok iyi temizlikciler cikti. bu isler sans ama iste.
Canım emin ol özel odalarda da durum çok iç açıcı değildir işte adı özel odaValla senin hoca cok iyi ama sen sezeryan Olcan demi planlı onu ayarlayabiliyoruz dedi ben normal bekleyince şimdi denk gelirse işine döndü nasıl olcak bilmiyorum insallah özel oda denk gelir bu hafta ful doluymus mesela ben de gidip bi baktım da odalar pek iç acıcı gelmedi hele buyuklerde 4 yatak var ben de özel oda istiyorum normal diye diretmesem valla gider özel hastane de dogururum
Benim süt gelmiyor aksine ucunda sarı bir şeyler kuruyup kalıyor sürekli, ben de endişeliyim acaba tıkanıyor mu süt gelmeyecek mi diyeKızlar göğüslerinizden süt gelmeye başladı mı ? Bende daha tık yok normal mi ? 35. Haftadayım
Oda süsü olarak ne aldinDaha çikolata ve lohusa şerbeti girecek nasıl girecekse eşim dalga geciyo kamyon tutayım evi tası diye @Katre_g sen miydin doğum cantası soran hatırlayamadım ama
Ben de küvet almadım sanırım a101 e geleni alıcam. Zaten bir süre sonra duşta kucakta yıkanıyormuşCanım bu A101 ürünlerini sen paylaşmıştın sanırım gelecek hafta olanları. Küvet aldın mı büyüklüğünü merak ediyorum ona bi türlü bakamadım çok pahalı şuan e bebek te bile set olanlar. A101 inki çok küçük değilse ordan alayım bari
Günaydın güzel anneler. Kapı süslerini kapıya nasıl asacaksınız? yapışkanlı bant askı gibi şeylerle mi? Araştırdım ama bulamadım.
Kapı süsünü tül üzerine yapıştırmayı düşünüyorum ben canım
Ben 32 deyim benden geliyor ama doğuma kadar gelmemesi normaldirKızlar göğüslerinizden süt gelmeye başladı mı ? Bende daha tık yok normal mi ? 35. Haftadayım
Hayırlısı olsun inşallah kaç haftalıkken neden erken alinacakti sizinArkadaşlar ALLAH nasip ederse 24 ekim için gün aldık doğum yapacağım.
38 haftada benim zor olan bir bebek olduğu için erken alacağız ben çok panik yapıyorum çünkü.
Evet 1 hafta daha ilaç kullanacağım zor geçiyormuşBence siz yine de dikkatli olun, yumurtaları oluyormuş çünkü bu akarların.Benim öğrencim de yakalandı 2 gün ilaç kullandı geçmeye başladı bile dediler ama geçmemiş meğer akrabalarına hep bulastirmislar.Okul kapanana kadar gelmediler.
Benim doktorum üniversitenin hocası ama dışarda özel muayenehanesine gidiyorum. Tek kişilik oda farkları öyle yüksek değilmiş canım, pazartesi yatışım yapılsın bilgi veririm aşağı yukarı aynıdır. Bence sadece hocaya ödeyeceksiniz. Yaa işin garibi hoca bize de ona yapacağımız ödemeyi söylemiyor. Bunları düşünmeyin, siz çok özel bi hastasınız (yaptığı kordosentezler vs onları düşünerek diyor) sizi de çok sevdim yakınım gibi oldunuz gerçekten diyor. Teşekkür mahiyetinde bişey ödersiniz dedi. Ki normalde hocaya çok paracı derler ama maşallah bizim şansımız hep oldu ondan yanaO zaman senin doktorun dışarıdan doğumu Ege'de yaptıracak..benimkini muayanesi dışarda değil 9 Eylül hastane içinde Prof 5 bin den başlıyormuş 10 bine kadar ameliyatın zorluğuna göre ama doktor alıyor sanırım bu parayı hastane aliyormu içinden bilmem ama fiyat bu dediler hoca girecek ameliyata dediler biz kendimizce 10 bini çıkardık gözden bende plasenta previa var onun için .tek kişilik oda istersem birde onun ücreti çıkacak ayrıca onu sormadım henüz bakalim
Yaaa güldürdün beniEvet sansliymissiniz. Bakalim bizim sansa ne gelecekbenim benden once doguran arkadaslarim oldu sehir hastanesinde hep ziyaretlerine gittim yanlarinda multecilerle kaldilar hep bakalim bize ne cikacak kutudan
Anladım canım hadi bakalım senin vaktin geldi sayılır artık hayırlısı olsun tekrardan bütün işleriniz rast gelsin bebeklerinde sağlıkla gelsinlerBenim doktorum üniversitenin hocası ama dışarda özel muayenehanesine gidiyorum. Tek kişilik oda farkları öyle yüksek değilmiş canım, pazartesi yatışım yapılsın bilgi veririm aşağı yukarı aynıdır. Bence sadece hocaya ödeyeceksiniz. Yaa işin garibi hoca bize de ona yapacağımız ödemeyi söylemiyor. Bunları düşünmeyin, siz çok özel bi hastasınız (yaptığı kordosentezler vs onları düşünerek diyor) sizi de çok sevdim yakınım gibi oldunuz gerçekten diyor. Teşekkür mahiyetinde bişey ödersiniz dedi. Ki normalde hocaya çok paracı derler ama maşallah bizim şansımız hep oldu ondan yanaİkiz doğum ve riskli doğum benim de sanırım hocaya biz de 8-10 bin öderiz bişey söylemezse
Benim eşimde hiç sevmez temzlik yapmayı. Ben yardımcı bayan alıyorum hiç derdimiz kalmiyo. Niye kendimi paralicam temizlik yapalım diye o yaazsa bende parasıyla yaptiririm. Perşembe cuma iki gün gelecek her yeri temizlicek o Derdim'de bitecek. Bence sende öyle yap.Valla kızlar dün işte kafayı yedirtcekti bana ben de oturdum sinirden ağladım artıkçocuğun eşyaları yerlerde sürünüyor tutturdu evde yer yok dolap almayalım diye bir tane 5li şifonyer aldık ama sığmıyor yani. Torbalarda duruyor artık sığdıramadıklarım. Her yer her yerde gel biraz düzenleyelim dedim, yok işten gelmiş yorgunmuş bilmem ne.. Haftasonu da oturuyor bilgisayar başına oyun oynuyor bana hiç yardımcı olmuyor. Annem gelsin yardım etsin sana diyor annenle mi evlendim ben dedim ne alaka annen yani.. Güya bu haftasonu beraber temizleyecektik ama dünkü performansından sonra kesin ben onu boğarım dedim vazgeçtim. Neymiş bi de ayda bir temizlik yapsam yetermiş allahın pasaklısı
Ayy şu dolap almama konusunda bizimkiyle aynı kafadaymis bir an onu anlatiyosun sandım. Gittim internetten sipariş verdim çocuğun dolabını aldım ben dedim tamam dedi en son. Monte ederken de niye bunu aldın daha iyisini alırdık demez miValla kızlar dün işte kafayı yedirtcekti bana ben de oturdum sinirden ağladım artıkçocuğun eşyaları yerlerde sürünüyor tutturdu evde yer yok dolap almayalım diye bir tane 5li şifonyer aldık ama sığmıyor yani. Torbalarda duruyor artık sığdıramadıklarım. Her yer her yerde gel biraz düzenleyelim dedim, yok işten gelmiş yorgunmuş bilmem ne.. Haftasonu da oturuyor bilgisayar başına oyun oynuyor bana hiç yardımcı olmuyor. Annem gelsin yardım etsin sana diyor annenle mi evlendim ben dedim ne alaka annen yani.. Güya bu haftasonu beraber temizleyecektik ama dünkü performansından sonra kesin ben onu boğarım dedim vazgeçtim. Neymiş bi de ayda bir temizlik yapsam yetermiş allahın pasaklısı
Perinatoloğlar kadın doğum uzmanlarına göre daha rahat ilerliyorlar. Ben Yıllık izindeyken 1 sefer gitme şansım olmuştu ve hissettiğim şey ne kadar rahat. Ben şu an Demir vitamini kullanmıyorum çünkü işe yatamayacak dedi. Yediğin içtiğin daha önemli dedi. Ve bunu bana detaylarıyla anlattı. Bence çok şey biliyorlar. İnsanları paniğe sürüklemeden zorunlu olmadıkça ilaçlara boğmadan devam ediyorlarHiç bilmiyorum ama sanırım başlamıyor benim çoktan doğurmam lazımdı yoksaiki doktor takipliydim biri nstmi görünce seni hastaneye yatırıyorum ciğer geliştirici ve sancı kesici yapıCam dedi diğer doktoruma sormak istiyorum dedim perinatolog ve doçent onun da fikrini alalım dedim, o bir şeye gerek yok gerçek sancın başlarsa anlamama imkanın yok dedi eve gönderdi ciğer geliştirici de bu haftadan sonra gerek yok dedi 36. Haftadayım. Sancın başlarsa durdurmam doğurturum dedi yani hiçbir şey anlamadım
Masallahuniversite hastanesinde odaniz ozel mi olacak acaba. Kapi susu vs yazmissiniz ya. Burda da var universite hastanesi kontrole gidiyorum arada ama ozel oda yok iki kisilik odalar oyle dediler bana:/ sehir hastanesinde de iki kisilik odalar. Nadir tek kisilik odalar var oda sansa kadere bana denk gelmez diye dusundum bende yaptirmadim o yuzden.
Her şehirde farklı mı acaba? Ben Eskişehirdeyim ve 2 buçuk sene önce Yunus Emre devlet hastanesinde yapmıştım bu sefer ise şehir hastanesinde yapacağım. İkisi de özel oda eğer normal doğumsa. Yunus Emre de tek kaldım zaten kattaki odalar tek kişilikti. Şehir hastanesi de aynıymış. Özelden ayrı tek şeyi doğumu ebe yaptırıyor ve o sıra nöbetçi doktor kim ise o da acil bir durumda müdahale etmek için giriyor. Sancı ve doğum yerleri de tek kişilik. Yunus Emre'de eşler doğuma giremiyordu. Şehir hastanesine daha bugün sordum annen veya eşin girebilir dediler. İlkinde şansıma kendi doktorum gitmişti. İnşallah bunda da öyle denk gelir insanı tek endişelendiren kısım burası çünküEvet özel oda olacak, benim hiç üniversitede doğurmak istemediğimi bilen hocam sözünü en başta verdiDoktorum oranın prof hocalarından biri olduğu için kendi halletti her şeyi bireysel olarak uğraşsam bana asla sıra gelmezdi. Maalesef ülkede işler böyle arada biri olunca yürüyor Yoksa ben de 2 kişilik odada kalacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?