2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
O zaman senin doktorun dışarıdan doğumu Ege'de yaptıracak..benimkini muayanesi dışarda değil 9 Eylül hastane içinde Prof 5 bin den başlıyormuş 10 bine kadar ameliyatın zorluğuna göre ama doktor alıyor sanırım bu parayı hastane aliyormu içinden bilmem ama fiyat bu dediler hoca girecek ameliyata dediler biz kendimizce 10 bini çıkardık gözden bende plasenta previa var onun için .tek kişilik oda istersem birde onun ücreti çıkacak ayrıca onu sormadım henüz bakalim

Evet sansliymissiniz. Bakalim bizim sansa ne gelecek benim benden once doguran arkadaslarim oldu sehir hastanesinde hep ziyaretlerine gittim yanlarinda multecilerle kaldilar hep bakalim bize ne cikacak kutudan

Bu gece de uyku yok
Bence siz yine de dikkatli olun, yumurtaları oluyormuş çünkü bu akarların.Benim öğrencim de yakalandı 2 gün ilaç kullandı geçmeye başladı bile dediler ama geçmemiş meğer akrabalarına hep bulastirmislar.Okul kapanana kadar gelmediler.

inşallah zamanında, sağlıkla gelsin bebişiniz. doktorunuz muhakkak doğru yönlendirmiştir de, diğer doktorunuza da danıştınız mı sonradan?
Hayır yatış belgelerini verdi alıp çıktım sonra da hiç gitmedim zaten geçen haftaydı, doğumu da diğer doktorda düşünüyordum aile dostumuz olduğu için, ayıp oldu biraz ama panikten ne yapacağımı bilemedim o an

ben ortada kalinca iki kere elemanyonlendir.com dan istemistim. iki seferde de sansima cok iyi temizlikciler cikti. bu isler sans ama iste.
Valla kızlar dün işte kafayı yedirtcekti bana ben de oturdum sinirden ağladım artık çocuğun eşyaları yerlerde sürünüyor tutturdu evde yer yok dolap almayalım diye bir tane 5li şifonyer aldık ama sığmıyor yani. Torbalarda duruyor artık sığdıramadıklarım. Her yer her yerde gel biraz düzenleyelim dedim, yok işten gelmiş yorgunmuş bilmem ne.. Haftasonu da oturuyor bilgisayar başına oyun oynuyor bana hiç yardımcı olmuyor. Annem gelsin yardım etsin sana diyor annenle mi evlendim ben dedim ne alaka annen yani.. Güya bu haftasonu beraber temizleyecektik ama dünkü performansından sonra kesin ben onu boğarım dedim vazgeçtim. Neymiş bi de ayda bir temizlik yapsam yetermiş allahın pasaklısı

Canım emin ol özel odalarda da durum çok iç açıcı değildir işte adı özel oda Yine de hani yabancı kimse olmaması rahat etmek açısından çok iyi. Hoca perinatoloji servisinin en önemli 2-3 hocasından biri sözü geçer. Ama normal olsaydı tabii doluluk olsa adam nasıl ayarlasın o da var. Kuvöz işini de görüşüp ayarlamış çok yoğun oluyormuş. Bazen yer olmuyor anne bi yerde bebek taaa kaç km ötede bi hastanede oluyor dedi. O nedenle hep dua ediyorum pazartesi yatışa kadar acil bi durum olmasın yoksa tüm planlar patlar

Kızlar ara ara bakmaya çalışıyorum.ama tam dahil olamıyorum muhabbetlere. Kayseri'de olan var mı aranızda

Ben de küvet almadım sanırım a101 e geleni alıcam. Zaten bir süre sonra duşta kucakta yıkanıyormuş çok uzun süre kullanmayız gibi

Günaydın güzel anneler. Kapı süslerini kapıya nasıl asacaksınız? yapışkanlı bant askı gibi şeylerle mi? Araştırdım ama bulamadım.

Kapı süsünü tül üzerine yapıştırmayı düşünüyorum ben canım

Ben şeffaf havluluk gibi şeyler oluyor ya onlardan gördüm doğum katında bazı odaların kapısında. Tül kullanmak istemeyenler için güzel bir alternatif.

Arkadaşlar ALLAH nasip ederse 24 ekim için gün aldık doğum yapacağım.
38 haftada benim zor olan bir bebek olduğu için erken alacağız ben çok panik yapıyorum çünkü.
Hayırlısı olsun inşallah kaç haftalıkken neden erken alinacakti sizin

Evet 1 hafta daha ilaç kullanacağım zor geçiyormuş

Benim doktorum üniversitenin hocası ama dışarda özel muayenehanesine gidiyorum. Tek kişilik oda farkları öyle yüksek değilmiş canım, pazartesi yatışım yapılsın bilgi veririm aşağı yukarı aynıdır. Bence sadece hocaya ödeyeceksiniz. Yaa işin garibi hoca bize de ona yapacağımız ödemeyi söylemiyor. Bunları düşünmeyin, siz çok özel bi hastasınız (yaptığı kordosentezler vs onları düşünerek diyor) sizi de çok sevdim yakınım gibi oldunuz gerçekten diyor. Teşekkür mahiyetinde bişey ödersiniz dedi. Ki normalde hocaya çok paracı derler ama maşallah bizim şansımız hep oldu ondan yana İkiz doğum ve riskli doğum benim de sanırım hocaya biz de 8-10 bin öderiz bişey söylemezse
Evet sansliymissiniz. Bakalim bizim sansa ne gelecek benim benden once doguran arkadaslarim oldu sehir hastanesinde hep ziyaretlerine gittim yanlarinda multecilerle kaldilar hep bakalim bize ne cikacak kutudan
Yaaa güldürdün beni Mülteciler her yerdeler maşallah ara vermeden de doğurdukları için
Dün benim hoca da tüplerinizle ilgili bir kararınız var mı dedi anlamadım ilk etapta tüpleri bağlatmayı soruyormuş Yok dedim hocam dünyanın bin türlü hali var. Aman dikkat o zaman dedi tüp bebek sonrası çok yaşanıyor. 11 tüp bebek denemesi yapıp ikizlerini kucağına alan hastam 8 ay sonra ağlayarak geldi hamileyim diye valla korktum

Anladım canım hadi bakalım senin vaktin geldi sayılır artık hayırlısı olsun tekrardan bütün işleriniz rast gelsin bebeklerinde sağlıkla gelsinler

Benim eşimde hiç sevmez temzlik yapmayı. Ben yardımcı bayan alıyorum hiç derdimiz kalmiyo. Niye kendimi paralicam temizlik yapalım diye o yaazsa bende parasıyla yaptiririm. Perşembe cuma iki gün gelecek her yeri temizlicek o Derdim'de bitecek. Bence sende öyle yap.

Ayy şu dolap almama konusunda bizimkiyle aynı kafadaymis bir an onu anlatiyosun sandım. Gittim internetten sipariş verdim çocuğun dolabını aldım ben dedim tamam dedi en son. Monte ederken de niye bunu aldın daha iyisini alırdık demez mi

Perinatoloğlar kadın doğum uzmanlarına göre daha rahat ilerliyorlar. Ben Yıllık izindeyken 1 sefer gitme şansım olmuştu ve hissettiğim şey ne kadar rahat. Ben şu an Demir vitamini kullanmıyorum çünkü işe yatamayacak dedi. Yediğin içtiğin daha önemli dedi. Ve bunu bana detaylarıyla anlattı. Bence çok şey biliyorlar. İnsanları paniğe sürüklemeden zorunlu olmadıkça ilaçlara boğmadan devam ediyorlar

Her şehirde farklı mı acaba? Ben Eskişehirdeyim ve 2 buçuk sene önce Yunus Emre devlet hastanesinde yapmıştım bu sefer ise şehir hastanesinde yapacağım. İkisi de özel oda eğer normal doğumsa. Yunus Emre de tek kaldım zaten kattaki odalar tek kişilikti. Şehir hastanesi de aynıymış. Özelden ayrı tek şeyi doğumu ebe yaptırıyor ve o sıra nöbetçi doktor kim ise o da acil bir durumda müdahale etmek için giriyor. Sancı ve doğum yerleri de tek kişilik. Yunus Emre'de eşler doğuma giremiyordu. Şehir hastanesine daha bugün sordum annen veya eşin girebilir dediler. İlkinde şansıma kendi doktorum gitmişti. İnşallah bunda da öyle denk gelir insanı tek endişelendiren kısım burası çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…