2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bu arada hastane ucretleriniz ne durumda ? Ben ozel doktora gidiyorum hastane ucreti surekli revize oldu.en son 15 binde sabitlenmesi icin baya israr ettim.20bin ustu olcakmis kasimda.. ki benim dokotruma ozel doktor olmasa 30 40 bin ustu
Çok uçuk fiyatlar. Kesinlikle faturanladırın ve doğum sonrası faturanızla birlikte SGK ya dilekçe yazın. Şu kadar fiyata şu hastane de doğum yaptım ve alınan ücretin çok fazla olduğunu düşünüyorum incelenip mağduriyetimin giderilmesini istiyorum diye. Kesinlikle SGK dan dönüş alacaksınız. 40 binlik ne yapıyor sana. Çok saçma bi tek yatak fiyatıdır o da fiyatıdır onu abarta bilir ama yine 40 bin çok fazla

Ben şeffaf havluluk gibi şeyler oluyor ya onlardan gördüm doğum katında bazı odaların kapısında. Tül kullanmak istemeyenler için güzel bir alternatif.
Eki Görüntüle 3141957
Sağol canım bu da kalsın aklımda ama hastane kapısında kötü de görünebilir gibi geliyor. Belki de hiç götürmem kapı süsü. duygularım değişik gebelik işte

Kesinlikle öyle ben de gidince çok rahatlıyorum, ilk trimesterda çok kanamam oluyordu, progestan bile kullanmana gerek yok dedi nasıl bu kadar fark ediyor anlamıyorum hepsi güncel bilgi ve çalışmalara hakim değil mi

Sünger yok canım iki kat penye var sadece ama göğüs pedi ile kullanacağımız için çoğu zaman meme ucu görünmez diye düşünüyorum
Tamam canım sağ ol. Sungerlilerin de duruşu sıkıntılı gibi oluyor. LCWde baktım da önü bir garip duruyordu. Hoşuma gitmedi. Bakacağım artık. Belki dedim pentininki sungerlidir.

navicula canım istanbulun hangi ilçesindesin benim tanıdığım ablalar var onlar gelecek bana. ama onlar da dolabımdan en pamuklu bluzu seçip onla kurulama yapmışlardı geçen aylarda. Tabi eve gelince şok oldum arayıp sordum temizlik bezleri güzel kurulamadı deyip dolaptan seçtik diyorlar bi de normal mi abla diyorum sen de haklısın diyor yıka tekrat kullanılır dedi bi de yani güvenip öneremicem :) ama çok çok temiz yapmışlardı maalesef tekrar onları çağırıcam. Bir şirket var arkadaş önermişti o da yabancı kadınlar geliyor çok temiz yapmıyorlar istiyorsan

Bu arada hastane ucretleriniz ne durumda ? Ben ozel doktora gidiyorum hastane ucreti surekli revize oldu.en son 15 binde sabitlenmesi icin baya israr ettim.20bin ustu olcakmis kasimda.. ki benim dokotruma ozel doktor olmasa 30 40 bin ustu
Özel hastaneye gidiyorum 295 tl muayene ücreti ki kurum indirimim var normal fiyatı 350 tl doğum için de 6.500 tl dedi normal ya da sezeryan fark etmez. 2 gün o da kalma ve bebeğin ilk muayenesi ve bir sonra ki kontrolü dahil dedi. (Yenidoğan yoğun bakımdan ücret alınamaz) ki inşallah öyle bir şeyle karşılamayız.

Benim süt gelmiyor aksine ucunda sarı bir şeyler kuruyup kalıyor sürekli, ben de endişeliyim acaba tıkanıyor mu süt gelmeyecek mi diye
O bende de oluyor. Duş sonrası yumuşakça temizleyip hafif ucunu sıktım memenin baktım küçük damla süt geliyor o sarı kuruyan şey gelen sütün uçta birikintisi yani.

Kesinlikle öyle ben de gidince çok rahatlıyorum, ilk trimesterda çok kanamam oluyordu, progestan bile kullanmana gerek yok dedi nasıl bu kadar fark ediyor anlamıyorum hepsi güncel bilgi ve çalışmalara hakim değil mi
O kadarlığını bilmiyorum ancak perinatoloğunuzu dinlemeniz de fayda var gibi görünüyor. Kadın doğuma kalsa vur iğneği sal eve çok korkutucu geldi. Eğer tek bir hekimle ilerliyor olsaydınız vardır bir bildiği diye bildirdik. Anacak iyi ki bir kaç hekimle ilerlemişsiniz bebeğiniz ve siz çok şanslısınız. İnşallah Sağlıkla ve zamanında kucağınıza alırsınız

Kızlar göğüslerinizden süt gelmeye başladı mı ? Bende daha tık yok normal mi ? 35. Haftadayım
Yıllık izindeyken sıvı geliyordu benden çok korkmuştum hatta. Evdeysen sütyesniz gezdiğim için tişörtüm ıslanıyordu. Hiç dokunmadım. Bu aralar gelmiyor ama her an gelecek gibi şu an 33+3 günlük

O bende de oluyor. Duş sonrası yumuşakça temizleyip hafif ucunu sıktım memenin baktım küçük damla süt geliyor o sarı kuruyan şey gelen sütün uçta birikintisi yani.
Öyle mii çok sevindim o zaman ben de arada temizliyorum ama hiç sıkmadım

Aynen öyle ben bir buçuk yıl önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum özel hastanede 2250 TL ödedik .sonra faturalandirdik SGK ya ve tüketici hakem heyetine bir sene sürdü ama sonunda fazla ucret alındığı tespit edildi 1650 TL bize geri ödendi

Kesinlikle öyle, inşallah hepimiz sağlıkla hayırla vaktinde kucağımıza alırız yavrularımızı

İnsallah istediğimiz gibi gider hersey bana da denk gelir umarım
Oda süsü olarak ne aldin
Satantlı balonlardan aldım 2 tane sefaf metalik gri ve metalik kırmızı bizim herseyimiz gri beyaz kırmızı cunku kapı süsü yaptırdım magnet yaptırdım cıkolata yaptırdım anahtarlık yaptırdım aynalı sunum tepsisi koydum sebil koydum lohusa şerbeti yaptım dolap da hazır bekliyo ayak ucu tülü aldım küvez tütüsü anne bebek fiyonkları ogluma isimli hastane çıkışı takı yastığı dahil lohusa tacı terliği beyaz masa örtüsü kırmızı ranır kolanya bile yaptırdım kırmızı

Eklentiler

• IMG_20221001_200005.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20220928_084919.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2022-09-28-04-07-21-746_com.instagram.android.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2022-09-26-19-49-22-516_com.google.android.apps.photos.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2022-09-26-19-51-33-013_com.google.android.apps.photos.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20220905_074110.webp
    73,2 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20221007_151155.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20221007_151412.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 64
Daha iki hafta once Koc 20 bin istedi (doktorum disaridan geliyor). Bu hafta ustune kimbilir ne gelir. Surekli revize surekli revize bu fiyatlar. Acibademlerden henuz fiyat almadim.

Ben görmüştüm küçük değildi zaten oturmaya başlayıncaya kadar kullanırsın sonra oturmakta yaptırmak en mantıklısı. Ölçülerini hatırlamıyorum ama küçük olmadığını hatırlıyorum. Yalnız benim dediğim açılır kapanır olandan değildi.

Çok tanıdık aynısından bizde de var. Ben de kendi başıma hallediyorum. Temizliğe kadın geliyor. Ve ne lazımsa internetten hallediyorum. Dolap olayına bizimki de mirin kırın etti. Eniştem dolap yapıyor. Çağırdım ölçüyü aldı. Bugün yarın takacak. Bazısı çok rahat maalesef. Ben de isyan ediyorum. Ağlıyorum bazen. Offf zor işler.

Benim süt gelmiyor aksine ucunda sarı bir şeyler kuruyup kalıyor sürekli, ben de endişeliyim acaba tıkanıyor mu süt gelmeyecek mi diye
Canim benim de öyle. Hiç takılma. İlk çocuğumda iki yaşına kadar emzirdim. Bir damla sütüm dışarı damlamadi. Hiç o pedlerden kullanma ihtiyacı duymadım ki bu sefer almadım daha. Yani herkesin sütü akacak diye bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…