- 25 Kasım 2020
- 3.108
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.435
- 83
Çok uçuk fiyatlar. Kesinlikle faturanladırın ve doğum sonrası faturanızla birlikte SGK ya dilekçe yazın. Şu kadar fiyata şu hastane de doğum yaptım ve alınan ücretin çok fazla olduğunu düşünüyorum incelenip mağduriyetimin giderilmesini istiyorum diye. Kesinlikle SGK dan dönüş alacaksınız. 40 binlik ne yapıyor sana. Çok saçma bi tek yatak fiyatıdır o da fiyatıdır onu abarta bilir ama yine 40 bin çok fazlaBu arada hastane ucretleriniz ne durumda ? Ben ozel doktora gidiyorum hastane ucreti surekli revize oldu.en son 15 binde sabitlenmesi icin baya israr ettim.20bin ustu olcakmis kasimda.. ki benim dokotruma ozel doktor olmasa 30 40 bin ustu
Sağol canım bu da kalsın aklımda ama hastane kapısında kötü de görünebilir gibi geliyor. Belki de hiç götürmem kapı süsü. duygularım değişik gebelik işteBen şeffaf havluluk gibi şeyler oluyor ya onlardan gördüm doğum katında bazı odaların kapısında. Tül kullanmak istemeyenler için güzel bir alternatif.
Eki Görüntüle 3141957
Kesinlikle öyle ben de gidince çok rahatlıyorum, ilk trimesterda çok kanamam oluyordu, progestan bile kullanmana gerek yok dedi nasıl bu kadar fark ediyor anlamıyorum hepsi güncel bilgi ve çalışmalara hakim değil miPerinatoloğlar kadın doğum uzmanlarına göre daha rahat ilerliyorlar. Ben Yıllık izindeyken 1 sefer gitme şansım olmuştu ve hissettiğim şey ne kadar rahat. Ben şu an Demir vitamini kullanmıyorum çünkü işe yatamayacak dedi. Yediğin içtiğin daha önemli dedi. Ve bunu bana detaylarıyla anlattı. Bence çok şey biliyorlar. İnsanları paniğe sürüklemeden zorunlu olmadıkça ilaçlara boğmadan devam ediyorlar
Tamam canım sağ ol. Sungerlilerin de duruşu sıkıntılı gibi oluyor. LCWde baktım da önü bir garip duruyordu. Hoşuma gitmedi. Bakacağım artık. Belki dedim pentininki sungerlidir.Sünger yok canım iki kat penye var sadece ama göğüs pedi ile kullanacağımız için çoğu zaman meme ucu görünmez diye düşünüyorum
Özel hastaneye gidiyorum 295 tl muayene ücreti ki kurum indirimim var normal fiyatı 350 tl doğum için de 6.500 tl dedi normal ya da sezeryan fark etmez. 2 gün o da kalma ve bebeğin ilk muayenesi ve bir sonra ki kontrolü dahil dedi. (Yenidoğan yoğun bakımdan ücret alınamaz) ki inşallah öyle bir şeyle karşılamayız.Bu arada hastane ucretleriniz ne durumda ? Ben ozel doktora gidiyorum hastane ucreti surekli revize oldu.en son 15 binde sabitlenmesi icin baya israr ettim.20bin ustu olcakmis kasimda.. ki benim dokotruma ozel doktor olmasa 30 40 bin ustu
O bende de oluyor. Duş sonrası yumuşakça temizleyip hafif ucunu sıktım memenin baktım küçük damla süt geliyorBenim süt gelmiyor aksine ucunda sarı bir şeyler kuruyup kalıyor sürekli, ben de endişeliyim acaba tıkanıyor mu süt gelmeyecek mi diye
bende de tik yok. hergun sabah dusundan sonra ve aksam yatarken lansinoh organik balm suruyorum birsey yok.Kızlar göğüslerinizden süt gelmeye başladı mı ? Bende daha tık yok normal mi ? 35. Haftadayım
O kadarlığını bilmiyorumKesinlikle öyle ben de gidince çok rahatlıyorum, ilk trimesterda çok kanamam oluyordu, progestan bile kullanmana gerek yok dedi nasıl bu kadar fark ediyor anlamıyorum hepsi güncel bilgi ve çalışmalara hakim değil mi
Yıllık izindeyken sıvı geliyordu benden çok korkmuştum hatta. Evdeysen sütyesniz gezdiğim için tişörtüm ıslanıyordu. Hiç dokunmadım. Bu aralar gelmiyor ama her an gelecek gibi şu an 33+3 günlükKızlar göğüslerinizden süt gelmeye başladı mı ? Bende daha tık yok normal mi ? 35. Haftadayım
İnşallah
Öyle mii çok sevindim o zaman ben de arada temizliyorum ama hiç sıkmadımO bende de oluyor. Duş sonrası yumuşakça temizleyip hafif ucunu sıktım memenin baktım küçük damla süt geliyoro sarı kuruyan şey gelen sütün uçta birikintisi yani.
Aynen öyle ben bir buçuk yıl önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum özel hastanede 2250 TL ödedik .sonra faturalandirdik SGK ya ve tüketici hakem heyetine bir sene sürdü ama sonunda fazla ucret alındığı tespit edildi 1650 TL bize geri ödendiÇok uçuk fiyatlar. Kesinlikle faturanladırın ve doğum sonrası faturanızla birlikte SGK ya dilekçe yazın. Şu kadar fiyata şu hastane de doğum yaptım ve alınan ücretin çok fazla olduğunu düşünüyorum incelenip mağduriyetimin giderilmesini istiyorum diye. Kesinlikle SGK dan dönüş alacaksınız. 40 binlik ne yapıyor sana. Çok saçma bi tek yatak fiyatıdır o da fiyatıdır onu abarta bilir ama yine 40 bin çok fazla
Kesinlikle öyle, inşallah hepimiz sağlıkla hayırla vaktinde kucağımıza alırız yavrularımızıO kadarlığını bilmiyorumancak perinatoloğunuzu dinlemeniz de fayda var gibi görünüyor. Kadın doğuma kalsa vur iğneği sal eve çok korkutucu geldi. Eğer tek bir hekimle ilerliyor olsaydınız vardır bir bildiği diye bildirdik. Anacak iyi ki bir kaç hekimle ilerlemişsiniz bebeğiniz ve siz çok şanslısınız. İnşallah Sağlıkla ve zamanında kucağınıza alırsınız
İnsallah istediğimiz gibi gider hersey bana da denk gelir umarımCanım emin ol özel odalarda da durum çok iç açıcı değildir işte adı özel odaYine de hani yabancı kimse olmaması rahat etmek açısından çok iyi. Hoca perinatoloji servisinin en önemli 2-3 hocasından biri sözü geçer. Ama normal olsaydı tabii doluluk olsa adam nasıl ayarlasın o da var. Kuvöz işini de görüşüp ayarlamış çok yoğun oluyormuş. Bazen yer olmuyor anne bi yerde bebek taaa kaç km ötede bi hastanede oluyor dedi. O nedenle hep dua ediyorum pazartesi yatışa kadar acil bi durum olmasın yoksa tüm planlar patlar
Satantlı balonlardan aldım 2 tane sefaf metalik gri ve metalik kırmızı bizim herseyimiz gri beyaz kırmızı cunku kapı süsü yaptırdım magnet yaptırdım cıkolata yaptırdım anahtarlık yaptırdım aynalı sunum tepsisi koydum sebil koydum lohusa şerbeti yaptım dolap da hazır bekliyo ayak ucu tülü aldım küvez tütüsü anne bebek fiyonkları ogluma isimli hastane çıkışı takı yastığı dahil lohusa tacı terliği beyaz masa örtüsü kırmızı ranır kolanya bile yaptırdım kırmızıOda süsü olarak ne aldin
Daha iki hafta once Koc 20 bin istedi (doktorum disaridan geliyor). Bu hafta ustune kimbilir ne gelir. Surekli revize surekli revize bu fiyatlar. Acibademlerden henuz fiyat almadim.Bu arada hastane ucretleriniz ne durumda ? Ben ozel doktora gidiyorum hastane ucreti surekli revize oldu.en son 15 binde sabitlenmesi icin baya israr ettim.20bin ustu olcakmis kasimda.. ki benim dokotruma ozel doktor olmasa 30 40 bin ustu
Ben görmüştüm küçük değildi zaten oturmaya başlayıncaya kadar kullanırsın sonra oturmakta yaptırmak en mantıklısı. Ölçülerini hatırlamıyorum ama küçük olmadığını hatırlıyorum. Yalnız benim dediğim açılır kapanır olandan değildi.Canım bu A101 ürünlerini sen paylaşmıştın sanırım gelecek hafta olanları. Küvet aldın mı büyüklüğünü merak ediyorum ona bi türlü bakamadım çok pahalı şuan e bebek te bile set olanlar. A101 inki çok küçük değilse ordan alayım bari
Çok tanıdık aynısından bizde de var. Ben de kendi başıma hallediyorum. Temizliğe kadın geliyor. Ve ne lazımsa internetten hallediyorum. Dolap olayına bizimki de mirin kırın etti. Eniştem dolap yapıyor. Çağırdım ölçüyü aldı. Bugün yarın takacak.Valla kızlar dün işte kafayı yedirtcekti bana ben de oturdum sinirden ağladım artıkçocuğun eşyaları yerlerde sürünüyor tutturdu evde yer yok dolap almayalım diye bir tane 5li şifonyer aldık ama sığmıyor yani. Torbalarda duruyor artık sığdıramadıklarım. Her yer her yerde gel biraz düzenleyelim dedim, yok işten gelmiş yorgunmuş bilmem ne.. Haftasonu da oturuyor bilgisayar başına oyun oynuyor bana hiç yardımcı olmuyor. Annem gelsin yardım etsin sana diyor annenle mi evlendim ben dedim ne alaka annen yani.. Güya bu haftasonu beraber temizleyecektik ama dünkü performansından sonra kesin ben onu boğarım dedim vazgeçtim. Neymiş bi de ayda bir temizlik yapsam yetermiş allahın pasaklısı
Canim benim de öyle. Hiç takılma. İlk çocuğumda iki yaşına kadar emzirdim. Bir damla sütüm dışarı damlamadi. Hiç o pedlerden kullanma ihtiyacı duymadım ki bu sefer almadım daha. Yani herkesin sütü akacak diye bir şey yok.Benim süt gelmiyor aksine ucunda sarı bir şeyler kuruyup kalıyor sürekli, ben de endişeliyim acaba tıkanıyor mu süt gelmeyecek mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?