- 25 Kasım 2020
- 3.108
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.435
- 83
Sıkma canını erkeklerin bazıları bu model. Bende de var bi tane daha beşiğini kurmadık. Çocuğun dolabı var içinin rafı yok. 2 tane marangozdan raf alması lazım ama vakti yokValla kızlar dün işte kafayı yedirtcekti bana ben de oturdum sinirden ağladım artıkçocuğun eşyaları yerlerde sürünüyor tutturdu evde yer yok dolap almayalım diye bir tane 5li şifonyer aldık ama sığmıyor yani. Torbalarda duruyor artık sığdıramadıklarım. Her yer her yerde gel biraz düzenleyelim dedim, yok işten gelmiş yorgunmuş bilmem ne.. Haftasonu da oturuyor bilgisayar başına oyun oynuyor bana hiç yardımcı olmuyor. Annem gelsin yardım etsin sana diyor annenle mi evlendim ben dedim ne alaka annen yani.. Güya bu haftasonu beraber temizleyecektik ama dünkü performansından sonra kesin ben onu boğarım dedim vazgeçtim. Neymiş bi de ayda bir temizlik yapsam yetermiş allahın pasaklısı
Çok iyi, peki doğumdan sonra hemen geldi mi süt ben baya endişeliyim şimdiden bi anne sütü baskısı var herkeste eşim de dahil olmak üzereCanim benim de öyle. Hiç takılma. İlk çocuğumda iki yaşına kadar emzirdim. Bir damla sütüm dışarı damlamadi. Hiç o pedlerden kullanma ihtiyacı duymadım ki bu sefer almadım daha. Yani herkesin sütü akacak diye bir şey yok.
Hak etmiş ondan sonra der niye olan seyi aldım diye söyle söyle yapmasın sen yapınca niye desin bu sefer az kaldı artık son seyler tabi ki artık alınıp koyulması lazımSıkma canını erkeklerin bazıları bu model. Bende de var bi tane daha beşiğini kurmadık. Çocuğun dolabı var içinin rafı yok. 2 tane marangozdan raf alması lazım ama vakti yokben de öyle mi dedim evet dedi. Kredi kartı no bende var hesap kesim tarihini bekliyorum yeni bir dolap yeni bir şifonyer alayım da görsün vakit nasıl bulunuyor
Kayseri’deyim canımKızlar ara ara bakmaya çalışıyorum.ama tam dahil olamıyorum muhabbetlere. Kayseri'de olan var mı aranızda
Kafana takmıyosun rahat oluyosun seni sitrese sokacak kişilerden uzak duruyosun süt 16 hafta dan beri memende bekliyo plesenta ayrılır ayrılmaz salgılanmaya baslıyo diye okudum yani emzirme ile gelecek bir damla bile ona yetecek kucucuk miğdesi öyle düşün dışkı yapıyorsa ciş yapıyorsa cekiyodur için rahat kafan rahat olsun yeter ki dogum sekli etkilemez yazıyo cogu yerde ben de ilk oğlumu emziremedim ama 5 ay sağdım öyle verdim her halukar da aldı anne sütü buna cok kararlıyım cok okudum öğrendim rabbim nasip eder inşallahÇok iyi, peki doğumdan sonra hemen geldi mi süt ben baya endişeliyim şimdiden bi anne sütü baskısı var herkeste eşim de dahil olmak üzere
Ben de şimdi faturalandırıp başvuru yapmayı düşünüyorum abimin eşi Antep Nizip’te doğum yaptı 3000 tl gibi bir fiyat ödemesi yaptılar. Orası da özel hastane. Bi de kalp ameliyatı felan değil ki doğum yapıyorsun yani o yüzden ben de başvuru yapacağım.Aynen öyle ben bir buçuk yıl önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum özel hastanede 2250 TL ödedik .sonra faturalandirdik SGK ya ve tüketici hakem heyetine bir sene sürdü ama sonunda fazla ucret alındığı tespit edildi 1650 TL bize geri ödendi
Hangi doktora gidiyorsun :)Kayseri’deyim canım
Ben bitirdim eksik olsa bile kafamda bitti yaniDün temizlikçi abla geldi dip köşe cam kapı herşey temizlendi. Halı, perde yıkandı. Bebişlerin bazı eksikleri var ama doğdukça da alabilceğimiz şeyler. Temel ihtiyaçlarımız tamam en azından
Bugün de kayınpederim ve kayınvalidem geliyor hazırız galibaHee kışlık olayına girişemedim tabii dolaplar hep yazlık ama ara ara artık eşimle yaparız daha sonra. Zaten uzuuunn bir süre evdeyim dışarı çıkınca bi tayt bi sweat işimi görür
Cahit Gözüakçaya gidiyorum canımm sen kime gidiyorsun :)Hangi doktora gidiyorsun :)
İnşallah gönlümüzce olur her şeyKafana takmıyosun rahat oluyosun seni sitrese sokacak kişilerden uzak duruyosun süt 16 hafta dan beri memende bekliyo plesenta ayrılır ayrılmaz salgılanmaya baslıyo diye okudum yani emzirme ile gelecek bir damla bile ona yetecek kucucuk miğdesi öyle düşün dışkı yapıyorsa ciş yapıyorsa cekiyodur için rahat kafan rahat olsun yeter ki dogum sekli etkilemez yazıyo cogu yerde ben de ilk oğlumu emziremedim ama 5 ay sağdım öyle verdim her halukar da aldı anne sütü buna cok kararlıyım cok okudum öğrendim rabbim nasip eder inşallahkimseye bakmayacam kendi bilidğimi yapcam
Ne guzelmis ya burda oyle degil malesef belkide degisiyordur uygulamalar. Universite hastanesinde doktora sorduk esim girebilir mi diye kabul etmediler :/Her şehirde farklı mı acaba? Ben Eskişehirdeyim ve 2 buçuk sene önce Yunus Emre devlet hastanesinde yapmıştım bu sefer ise şehir hastanesinde yapacağım. İkisi de özel oda eğer normal doğumsa. Yunus Emre de tek kaldım zaten kattaki odalar tek kişilikti. Şehir hastanesi de aynıymış. Özelden ayrı tek şeyi doğumu ebe yaptırıyor ve o sıra nöbetçi doktor kim ise o da acil bir durumda müdahale etmek için giriyor. Sancı ve doğum yerleri de tek kişilik. Yunus Emre'de eşler doğuma giremiyordu. Şehir hastanesine daha bugün sordum annen veya eşin girebilir dediler. İlkinde şansıma kendi doktorum gitmişti. İnşallah bunda da öyle denk gelir insanı tek endişelendiren kısım burası çünkü
Bende eda ülkü karakılıça gidiyorum. Cahit beyi duydum sanki çokca. Hangi hastsnedeCahit Gözüakçaya gidiyorum canımm sen kime gidiyorsun :)
Derim aşkım vaktin yoktu seni sık boğaz etmek istemedimHak etmiş ondan sonra der niye olan seyi aldım diye söyle söyle yapmasın sen yapınca niye desin bu sefer az kaldı artık son seyler tabi ki artık alınıp koyulması lazım
Valla öyle yapıcam çok strese giriyorum yoksa kendim yapsam da illa ki bi yer yarım kalıyor çünkü çabuk yoruluyorum bizimki de maşallah içtiği suyun bardağını kaldırmaz o yüzden ben de yardımcı çağırcam artıkBenim eşimde hiç sevmez temzlik yapmayı. Ben yardımcı bayan alıyorum hiç derdimiz kalmiyo. Niye kendimi paralicam temizlik yapalım diye o yaazsa bende parasıyla yaptiririm. Perşembe cuma iki gün gelecek her yeri temizlicek o Derdim'de bitecek. Bence sende öyle yap.
Evet bir de o yerlerde sürünen eşyalar bir dolap kadar yer kaplıyorAyy şu dolap almama konusunda bizimkiyle aynı kafadaymis bir an onu anlatiyosun sandım. Gittim internetten sipariş verdim çocuğun dolabını aldım ben dedim tamam dedi en son. Monte ederken de niye bunu aldın daha iyisini alırdık demez mi
navicula canım istanbulun hangi ilçesindesin benim tanıdığım ablalar var onlar gelecek bana. ama onlar da dolabımdan en pamuklu bluzu seçip onla kurulama yapmışlardı geçen aylarda. Tabi eve gelince şok oldum arayıp sordum temizlik bezleri güzel kurulamadı deyip dolaptan seçtik diyorlar bi de normal mi abla diyorum sen de haklısın diyor yıka tekrat kullanılır dedi bi de yani güvenip öneremicem :) ama çok çok temiz yapmışlardı maalesef tekrar onları çağırıcam. Bir şirket var arkadaş önermişti o da yabancı kadınlar geliyor çok temiz yapmıyorlar istiyorsan
Canım valla çok iyi olur ben zaten başlarında durucam bez vs istedikleri zaman ben temin ederimÇok tanıdık aynısından bizde de var. Ben de kendi başıma hallediyorum. Temizliğe kadın geliyor. Ve ne lazımsa internetten hallediyorum. Dolap olayına bizimki de mirin kırın etti. Eniştem dolap yapıyor. Çağırdım ölçüyü aldı. Bugün yarın takacak.Bazısı çok rahat maalesef. Ben de isyan ediyorum. Ağlıyorum bazen. Offf zor işler.
Evet ben anlamıyorum bunları sanki tek çalışan bunlar bizimkinin de vakti yok, çok yoruluyormuş bir de ev işleri ile ilgilenmek istemiyormuş. Kim yapacak bunları diye sorunca sen de yapma ayda bir yapsan yeter diyor, ya da annem gelsin yapsın diyor. En sonunda dicem sana da annene de...Sıkma canını erkeklerin bazıları bu model. Bende de var bi tane daha beşiğini kurmadık. Çocuğun dolabı var içinin rafı yok. 2 tane marangozdan raf alması lazım ama vakti yokben de öyle mi dedim evet dedi. Kredi kartı no bende var hesap kesim tarihini bekliyorum yeni bir dolap yeni bir şifonyer alayım da görsün vakit nasıl bulunuyor
Hüma da, Eda hanım da system deydi sanırımBende eda ülkü karakılıça gidiyorum. Cahit beyi duydum sanki çokca. Hangi hastsnede
Nerde yatacakmış pardon da el kadar bebek, esyaları yıkayıp koyacaksın nereye koyacaksın adamdaki genişlik valla yap bildiğin gibi kaşınmış oDerim aşkım vaktin yoktu seni sık boğaz etmek istemedimben çok heycanlıyım bi de 3 Kasım da doğum yapacakmışım gibi hissediyorum neden bilmiyorum ama 3 Kasım aşırı içimden geçiyor. Daha ne zaman olacağı belli değil doktor tarih vermedi. Nasıl doğacağı da belli değil. Eşime diyorum ki 3 Kasım da doğura bilirim o yüzden acele edelim biraz her şeyi hazır ya diyor adam her şeyi hazır olarak görüyor. Eksikleri de doğduktan sonra yaparız diyor. Hemen dolap mı kullanacak diyor beşiğe mi binecek diyor Kafası hep bir değişik çalışıyor. Bende baba olmak istiyorum
Evet aynen:)Hüma da, Eda hanım da system deydi sanırım
Belli mi sizin doğum tarihi :)Hüma da, Eda hanım da system deydi sanırım
Benim kesin sezaryen olacak ama daha belli değil muhtemelen 6 kasım civarı :) Sizin belli miEvet aynen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?