2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sıkma canını erkeklerin bazıları bu model. Bende de var bi tane daha beşiğini kurmadık. Çocuğun dolabı var içinin rafı yok. 2 tane marangozdan raf alması lazım ama vakti yok ben de öyle mi dedim evet dedi. Kredi kartı no bende var hesap kesim tarihini bekliyorum yeni bir dolap yeni bir şifonyer alayım da görsün vakit nasıl bulunuyor

Çok iyi, peki doğumdan sonra hemen geldi mi süt ben baya endişeliyim şimdiden bi anne sütü baskısı var herkeste eşim de dahil olmak üzere

Hak etmiş ondan sonra der niye olan seyi aldım diye söyle söyle yapmasın sen yapınca niye desin bu sefer az kaldı artık son seyler tabi ki artık alınıp koyulması lazım

Çok iyi, peki doğumdan sonra hemen geldi mi süt ben baya endişeliyim şimdiden bi anne sütü baskısı var herkeste eşim de dahil olmak üzere
Kafana takmıyosun rahat oluyosun seni sitrese sokacak kişilerden uzak duruyosun süt 16 hafta dan beri memende bekliyo plesenta ayrılır ayrılmaz salgılanmaya baslıyo diye okudum yani emzirme ile gelecek bir damla bile ona yetecek kucucuk miğdesi öyle düşün dışkı yapıyorsa ciş yapıyorsa cekiyodur için rahat kafan rahat olsun yeter ki dogum sekli etkilemez yazıyo cogu yerde ben de ilk oğlumu emziremedim ama 5 ay sağdım öyle verdim her halukar da aldı anne sütü buna cok kararlıyım cok okudum öğrendim rabbim nasip eder inşallah kimseye bakmayacam kendi bilidğimi yapcam

Ben de şimdi faturalandırıp başvuru yapmayı düşünüyorum abimin eşi Antep Nizip’te doğum yaptı 3000 tl gibi bir fiyat ödemesi yaptılar. Orası da özel hastane. Bi de kalp ameliyatı felan değil ki doğum yapıyorsun yani o yüzden ben de başvuru yapacağım.

Ahh ben 1 ay öncesinden bitirsem diye hayaller kuruyordum, neyse artık, haftaya temizlikçi buldum, koltukları ve yatağımı da temizleticem ayrı bi yere. Çanta hazır gibi, son birkaç şey konacak. Benim daha çok bebişin odasıyla ilgili eksiklerim var, perde / halı gibi şeyler.

İnşallah gönlümüzce olur her şey evet her türlü anne sütü almış yavrunuz çok iyi, stres tamamen zararlı bizi kendi halimize bıraksalar zaten içgüdüsel olarak çoğu şeyin üstesinden tek başımıza geleceğimizi düşünüyorum

Ne guzelmis ya burda oyle degil malesef belkide degisiyordur uygulamalar. Universite hastanesinde doktora sorduk esim girebilir mi diye kabul etmediler :/

Hak etmiş ondan sonra der niye olan seyi aldım diye söyle söyle yapmasın sen yapınca niye desin bu sefer az kaldı artık son seyler tabi ki artık alınıp koyulması lazım
Derim aşkım vaktin yoktu seni sık boğaz etmek istemedim ben çok heycanlıyım bi de 3 Kasım da doğum yapacakmışım gibi hissediyorum neden bilmiyorum ama 3 Kasım aşırı içimden geçiyor. Daha ne zaman olacağı belli değil doktor tarih vermedi. Nasıl doğacağı da belli değil. Eşime diyorum ki 3 Kasım da doğura bilirim o yüzden acele edelim biraz her şeyi hazır ya diyor adam her şeyi hazır olarak görüyor. Eksikleri de doğduktan sonra yaparız diyor. Hemen dolap mı kullanacak diyor beşiğe mi binecek diyor Kafası hep bir değişik çalışıyor. Bende baba olmak istiyorum

Valla öyle yapıcam çok strese giriyorum yoksa kendim yapsam da illa ki bi yer yarım kalıyor çünkü çabuk yoruluyorum bizimki de maşallah içtiği suyun bardağını kaldırmaz o yüzden ben de yardımcı çağırcam artık
Evet bir de o yerlerde sürünen eşyalar bir dolap kadar yer kaplıyor o kadar acayip bir düşünce biçimi var ki bebek odası olacak odada hem kendi masaüstü bilgisayarı var iki tane oyun koltuğu var. Spor yapmak için zımbırtısı var ama konusu gelince sen çok eşya alıyorsun evde yer yok dolap alamayız oluyor bir gün eve bir gelecek her şeyini atmış olucam o zaman görecek gününü

Canım valla çok iyi olur ben zaten başlarında durucam bez vs istedikleri zaman ben temin ederimistanbul küçükyalıdayım ben bu arada
Evet ben anlamıyorum bunları sanki tek çalışan bunlar bizimkinin de vakti yok, çok yoruluyormuş bir de ev işleri ile ilgilenmek istemiyormuş. Kim yapacak bunları diye sorunca sen de yapma ayda bir yapsan yeter diyor, ya da annem gelsin yapsın diyor. En sonunda dicem sana da annene de... Tembel insanla çok zor gerçekten

Nerde yatacakmış pardon da el kadar bebek, esyaları yıkayıp koyacaksın nereye koyacaksın adamdaki genişlik valla yap bildiğin gibi kaşınmış o

navicula sen çok karşıdasın gelmezler canım ya. Tanıdık önerilen kadın bulsan çok daha iyi olur. Çünkü şirketler tek seferlik düşündüğü için çok temiz yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…