Canım önce SGK ya bildir onlar inceliyorlar fazla ücret tespit edilirse hastaneye diyorlar ki müşteriye ücret iadesi yaparsan bize 3 katı ceza ödersin ama yapmazssan 5 katı ceza ödersin diye ihtar çekiyor .bizde hastane bize iade yapmayıp 5 katı ceza ödemeyi tercih etti başta ..sonra SGK dan biz o evrakları aldık tüketici hakem heyetine başvurduk.tuketici hakem heyeti aracılığı ile para iademizi aldık .yani hem sgk ya ceza ödedi hem bize para iadesi yapmış oldu.eger sizde SGK dan bu şekilde sonuç alırsanız tüketici hakem heyetine başvurun mutlaka iadenizi alıyorsunuz o şekilde.sgk ücret iadesi için zorlama yapamıyor ceza kesiyor ama ordan tüketici hakem heyetine gidersen direk tüketici yi haklı buluyor iadeyi sagliyorBen de şimdi faturalandırıp başvuru yapmayı düşünüyorum abimin eşi Antep Nizip’te doğum yaptı 3000 tl gibi bir fiyat ödemesi yaptılar. Orası da özel hastane. Bi de kalp ameliyatı felan değil ki doğum yapıyorsun yani o yüzden ben de başvuru yapacağım.
Ne yap ne et o dolabı aldır dolapsiz gerçekten olmuyor ben anca düzenes soktum çocuğun odasını çalışma masasini salona koymayi bile kabul ettim yeter ki odada yer açılsın diyeValla öyle yapıcam çok strese giriyorum yoksa kendim yapsam da illa ki bi yer yarım kalıyor çünkü çabuk yoruluyorum bizimki de maşallah içtiği suyun bardağını kaldırmaz o yüzden ben de yardımcı çağırcam artık
Evet bir de o yerlerde sürünen eşyalar bir dolap kadar yer kaplıyoro kadar acayip bir düşünce biçimi var ki bebek odası olacak odada hem kendi masaüstü bilgisayarı var iki tane oyun koltuğu var. Spor yapmak için zımbırtısı var ama konusu gelince sen çok eşya alıyorsun evde yer yok dolap alamayız oluyor bir gün eve bir gelecek her şeyini atmış olucam o zaman görecek gününü
Canım valla çok iyi olur ben zaten başlarında durucam bez vs istedikleri zaman ben temin ederimistanbul küçükyalıdayım ben bu arada
Evet ben anlamıyorum bunları sanki tek çalışan bunlar bizimkinin de vakti yok, çok yoruluyormuş bir de ev işleri ile ilgilenmek istemiyormuş. Kim yapacak bunları diye sorunca sen de yapma ayda bir yapsan yeter diyor, ya da annem gelsin yapsın diyor. En sonunda dicem sana da annene de...Tembel insanla çok zor gerçekten
Canım evde katarsis yaşamadan akillanmiyolar bir akşam otur bağıra bağıra ağla bakayim bir anda her şeyi düzene sokmuyo muDerim aşkım vaktin yoktu seni sık boğaz etmek istemedimben çok heycanlıyım bi de 3 Kasım da doğum yapacakmışım gibi hissediyorum neden bilmiyorum ama 3 Kasım aşırı içimden geçiyor. Daha ne zaman olacağı belli değil doktor tarih vermedi. Nasıl doğacağı da belli değil. Eşime diyorum ki 3 Kasım da doğura bilirim o yüzden acele edelim biraz her şeyi hazır ya diyor adam her şeyi hazır olarak görüyor. Eksikleri de doğduktan sonra yaparız diyor. Hemen dolap mı kullanacak diyor beşiğe mi binecek diyor Kafası hep bir değişik çalışıyor. Bende baba olmak istiyorum
Sezeryan oldu benimki. İlk birkaç gün çok az geldi. Sonra arttı. Hep sagdim ama. İlk günler çok az mama takviyesi yaptım ac kalıp sarılık olmasın diye. Ama bazılarının sezeryan da olsa ilk günden epey geliyor. Ablam normal doğum yaptı aynı benim gibi geldi. Doğum şekli de çok etkili değil bence. Rahat ol. Kasma kendini. Her türlü gelir.Çok iyi, peki doğumdan sonra hemen geldi mi süt ben baya endişeliyim şimdiden bi anne sütü baskısı var herkeste eşim de dahil olmak üzere
Ben çift taraflı bantla astım canım.Günaydın güzel anneler. Kapı süslerini kapıya nasıl asacaksınız? yapışkanlı bant askı gibi şeylerle mi? Araştırdım ama bulamadım.
Sizin de 2.bebek galiba. Benimde sezaryen kasım ortası sanırım kesin tarih belli değil:)Benim kesin sezaryen olacak ama daha belli değil muhtemelen 6 kasım civarı :) Sizin belli mi
Bende de var bu marka ama nemi iyi ölçmüyor sanki, yüzde 70 diyor çok geldi bana.Bunu aldım kızlar inşallah gerekli bir şeydir
Vallahi 3. günüm hala bitmedi dinlenerek yapmaktan, umarım bugün biterEnazindan sizinki garanti olmus :) Ben iki gune boldum artik ayaklarim agrimisti, minik minik ugrasmaktan
3 ay sonrasi tum kiyafet ve esyalari biraktim artik, annecigime kilitleyecegim :)
Pierre Cardin'in kaplı atleti var, daha almadım ama düşünüyorum.Günaydın kızlar
Ben iki gündür ne kadar kıyafeti örtüsü varsa yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim. Şuan kendime yapacak iş arıyorum
Bu arada bir tane emzirme sütyeni almıştım ama aslında emzirme atleti arıyorum daha kullanışlı olur gibi geliyor soğuklarda ancak istediğim gibi bulamıyorum. Kaplı şekilde aradım ben hep tek parça olsun diye siz buldunuz mu bu şekilde
Amazon'da parça parça set yaptım ben. Babyjem, bayağı büyük ve giderli, bpa yok. 250 civarında tuttu. Ebebek'in kendi markasının da var, gidersiz, o da bpasız.Canım bu A101 ürünlerini sen paylaşmıştın sanırım gelecek hafta olanları. Küvet aldın mı büyüklüğünü merak ediyorum ona bi türlü bakamadım çok pahalı şuan e bebek te bile set olanlar. A101 inki çok küçük değilse ordan alayım bari
Kendi eşimi gördümValla kızlar dün işte kafayı yedirtcekti bana ben de oturdum sinirden ağladım artıkçocuğun eşyaları yerlerde sürünüyor tutturdu evde yer yok dolap almayalım diye bir tane 5li şifonyer aldık ama sığmıyor yani. Torbalarda duruyor artık sığdıramadıklarım. Her yer her yerde gel biraz düzenleyelim dedim, yok işten gelmiş yorgunmuş bilmem ne.. Haftasonu da oturuyor bilgisayar başına oyun oynuyor bana hiç yardımcı olmuyor. Annem gelsin yardım etsin sana diyor annenle mi evlendim ben dedim ne alaka annen yani.. Güya bu haftasonu beraber temizleyecektik ama dünkü performansından sonra kesin ben onu boğarım dedim vazgeçtim. Neymiş bi de ayda bir temizlik yapsam yetermiş allahın pasaklısı
Belli mi sizin
Evet canım ikinci bebek benim de :) İlkinde de mi Eda hanımda doğum yaptın memnun musun hastane ve doktordanSizin de 2.bebek galiba. Benimde sezaryen kasım ortası sanırım kesin tarih belli değil:)
Evet ilkide ordaydı. Memnunum ya eda hanımda gerçekten çok amlayışlı ve ilgili. Hemşirelerde keza öyleydi :) hastanede bana göre iyi beklentiye bağlı sanırımEvet canım ikinci bebek benim de :) İlkinde de mi Eda hanımda doğum yaptın memnun musun hastane ve doktordan
Valla tanıdık, önerilenleri aradım hep hepsi dolu malesefnavicula sen çok karşıdasın gelmezler canım ya. Tanıdık önerilen kadın bulsan çok daha iyi olur. Çünkü şirketler tek seferlik düşündüğü için çok temiz yapmıyor
Anladım canım ben ilkinde Tekden de doğum yaptım çok sıkıntılı geçti her şey ben de Cahit beye geçtim bu doğumda çok memnunum şimdilik :)Evet ilkide ordaydı. Memnunum ya eda hanımda gerçekten çok amlayışlı ve ilgili. Hemşirelerde keza öyleydi :) hastanede bana göre iyi beklentiye bağlı sanırım
Diz üstünden göğüs altına kadar uzananlar güzel diyorlar ama normal veya sezeryan oluşu da önemliymiş. Bende almadım bakıyorum bu aralar.Kızlar korse aldınız mı nasıl bişey almak lazım bilen var mı? Şöyle bir ürün önerilmişti nasıl sizce?
RAJ Siyah Doğum Sonrası Korse Balenli Toparlayıcı Incelmeye Yardımcı Korse - Fiyatı, Yorumları
RAJ Siyah Doğum Sonrası Korse Balenli Toparlayıcı Incelmeye Yardımcı Korse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bebedor dan aldım. Kutunun arkasında ilk kullanımdan önce 5 dk kaynatın gibi bir ifade vardı. O şekilde dezenfekte ettim. İstersen ekran görüntüsü atabilirim. Emzik falan hepsinde aynı şey yazıyordu. Sonraki kullanımlarda deterjan kullanabilirsiniz yazıyordu.Babyjem kaşık biberon alıp dezenfekte eden var mi kaynatılır mi acaba bi şey yazmiyor üzerinde ama?
Size başkasından gelen kanı kullanıyorlar, eksilen kanı da sizden aldıklarıyla tamamlıyorlar diye biliyorum. Diğer türlü sürekli kan eksik olur.Yok henüz istemedi ama 20 sinde son muayanem var ya gün verecek belki o gün söyleyebilir ..bu hastanalerde kan bankası yokmu bizden neden istiyorlar acaba
Canım,yazdım mı hatırlamıyorum ne yaptınız evde misinizİyi geceler kızlar son mesajları okuyamadım herkes iyidir inşallahkimse doğurmadı değil mi?
Bugün bebeklerimi emzirdimmm
Çok minikler iki fırt çekip hemen uyuyorlar ikinci denememiz daha başarılı geçti çok güzeldi.. Allah isteyen herkese nasip etsin
Tahlilleri de iyi çıkmış Yarın kızlarımı çıkarıyoruz öğleden sonra çıkmış olacağız inşallah
Darısı hepimize herkes sağ Salim kavuşsun bebeklerine inşallah
Beeenn bennn kendim ayrı dönüyorum göbüşüm ayrı dönüyor bide onu yerleştirmeye çalışırken tepik yiyorumGunaydinlar
Sağdan sola dönerken efor harcayanlar burda mi
Anam donemiyom artik
Kadına izin yok ki anacım her izinde iş halletmeye geliyoruz eveGünaydın hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar(benim neyime doğum izni kalktım sabahın 8 inde çamaşır yıkayıp kışlıkları çıkarıyorum )
Çok pahalı canım, 10-12 bin arası falan dediler bizeBu arada hastane ucretleriniz ne durumda ? Ben ozel doktora gidiyorum hastane ucreti surekli revize oldu.en son 15 binde sabitlenmesi icin baya israr ettim.20bin ustu olcakmis kasimda.. ki benim dokotruma ozel doktor olmasa 30 40 bin ustu
Sağol canım, rahatladım birazNormal tabi canım kiminin sızıntı seklinde gelir kiminin hiç gelmez dogumdan sonra gelir yapısal bısey
Bende de öyle oluyor kuruma oluyor ucunda. Çok oynamayın erken doğumu tetikler dediler korkuma o kabuklara da dokunamıyorum.Benim süt gelmiyor aksine ucunda sarı bir şeyler kuruyup kalıyor sürekli, ben de endişeliyim acaba tıkanıyor mu süt gelmeyecek mi diye
Sağol canım, rahatladım birazBen 32 deyim benden geliyor ama doğuma kadar gelmemesi normaldir
Aa iltihap sandım ben, endişelendim hatta azıcıkO bende de oluyor. Duş sonrası yumuşakça temizleyip hafif ucunu sıktım memenin baktım küçük damla süt geliyoro sarı kuruyan şey gelen sütün uçta birikintisi yani.
Günde 1 defa diye biliyorum canım, fazla oynamayın erken doğumu tetikler dediler korkuma hafif hafif sürüyorum.bende de tik yok. hergun sabah dusundan sonra ve aksam yatarken lansinoh organik balm suruyorum birsey yok.
Yok canım ya bişey yok bende, süt gelmezse diye azıcık endişelendim. Göğüslerimde sıkıntı var çünkü normalde de, doktora gideceğim haftaya.Yıllık izindeyken sıvı geliyordu benden çok korkmuştum hatta. Evdeysen sütyesniz gezdiğim için tişörtüm ıslanıyordu. Hiç dokunmadım. Bu aralar gelmiyor ama her an gelecek gibi şu an 33+3 günlük
Tekden hastanesine 1 defa gittim. O kadar kalabalıkki sanki şehir hastanesi gibi. Doktorun bizi odadan alelacele çıkarması da olaydıAnladım canım ben ilkinde Tekden de doğum yaptım çok sıkıntılı geçti her şey ben de Cahit beye geçtim bu doğumda çok memnunum şimdilik :)
Benim sıkıntım ameliyatla ilgiliydi sezaryen sırasında o kadar panikledim ki tansiyonum çıktı titremeye başladım ve sonrasında 10 gün baş ağrısı çektim bi daha bunu yaşamak istemiyorumTekden hastanesine 1 defa gittim. O kadar kalabalıkki sanki şehir hastanesi gibi. Doktorun bizi odadan alelacele çıkarması da olaydı
oyle cok ugrasmadan hemen surup birakiyorum. ovma vs yapmadan.Diz üstünden göğüs altına kadar uzananlar güzel diyorlar ama normal veya sezeryan oluşu da önemliymiş. Bende almadım bakıyorum bu aralar.
Ben bebedor dan aldım. Kutunun arkasında ilk kullanımdan önce 5 dk kaynatın gibi bir ifade vardı. O şekilde dezenfekte ettim. İstersen ekran görüntüsü atabilirim. Emzik falan hepsinde aynı şey yazıyordu. Sonraki kullanımlarda deterjan kullanabilirsiniz yazıyordu.
Size başkasından gelen kanı kullanıyorlar, eksilen kanı da sizden aldıklarıyla tamamlıyorlar diye biliyorum. Diğer türlü sürekli kan eksik olur.
Canım,yazdım mı hatırlamıyorum ne yaptınız evde misiniz
Beeenn bennn kendim ayrı dönüyorum göbüşüm ayrı dönüyor bide onu yerleştirmeye çalışırken tepik yiyorum
Kadına izin yok ki anacım her izinde iş halletmeye geliyoruz eveben bugün yine bir makina bebek kıyafeti yıkadım. Hala ütülenecekler var. Bitek hastaneye gidecekler hazır, ütülendi etiketleri kesildi çantaya konuldu. Diğerleri beklemede.
Çok pahalı canım, 10-12 bin arası falan dediler bize
Sağol canım, rahatladım biraz
Bende de öyle oluyor kuruma oluyor ucunda. Çok oynamayın erken doğumu tetikler dediler korkuma o kabuklara da dokunamıyorum.
Sağol canım, rahatladım biraz
Aa iltihap sandım ben, endişelendim hatta azıcık
Günde 1 defa diye biliyorum canım, fazla oynamayın erken doğumu tetikler dediler korkuma hafif hafif sürüyorum.
Yok canım ya bişey yok bende, süt gelmezse diye azıcık endişelendim. Göğüslerimde sıkıntı var çünkü normalde de, doktora gideceğim haftaya.
Vallahi tebrikler benim daha kolum kalkmiyor hicbirsey yaptırmadım hazirlayamadim daİnsallah istediğimiz gibi gider hersey bana da denk gelir umarım
Satantlı balonlardan aldım 2 tane sefaf metalik gri ve metalik kırmızı bizim herseyimiz gri beyaz kırmızı cunku kapı süsü yaptırdım magnet yaptırdım cıkolata yaptırdım anahtarlık yaptırdım aynalı sunum tepsisi koydum sebil koydum lohusa şerbeti yaptım dolap da hazır bekliyo ayak ucu tülü aldım küvez tütüsü anne bebek fiyonkları ogluma isimli hastane çıkışı takı yastığı dahil lohusa tacı terliği beyaz masa örtüsü kırmızı ranır kolanya bile yaptırdım kırmızı
Benim burda ozel muayenehanesine gittigim ozlem hanim da kayseri sistem hastanesinde yaptiriyor dogumu. Cok isterdim o yaptirsin dogumumu ama malesef yozgat kayseri arasi sezeryan olma fikri mantiksiz. Burda ozel hastane yok malesefBenim sıkıntım ameliyatla ilgiliydi sezaryen sırasında o kadar panikledim ki tansiyonum çıktı titremeye başladım ve sonrasında 10 gün baş ağrısı çektim bi daha bunu yaşamak istemiyorum
Hiç duymadım canım Özlem hanımı yani doğuma Kayseri’ye gelecek misinBenim burda ozel muayenehanesine gittigim ozlem hanim da kayseri sistem hastanesinde yaptiriyor dogumu. Cok isterdim o yaptirsin dogumumu ama malesef yozgat kayseri arasi sezeryan olma fikri mantiksiz. Burda ozel hastane yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?