2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Vallahi tebrikler benim daha kolum kalkmiyor hicbirsey yaptırmadım hazirlayamadim da
Daha agırlasmadan yap canım 32 33 iyiydim sımdı daha beterim 37+1 benim de sürekli uzanasım var bu ara ama haraket halindeyim bir oglum daha var cunku

Katalogdakinden aldım canim daha önce, 50 litrelik sert kalın plastikten yani öyle yumuşak yamulacak cinsten değil, küvet filesini zor gerdik üstüne büyük baya belki boyutlar hep standarttir sabun koyma yerleri falan var köşelerde, altta tıpası var su gideri olarak gayet yeterli geldi bana.
Hatta almadan önce internetten bakmistim ben de hem pahalı hem de kargoda gelirken kırılanlar ezilenler olmuş yorumlara yazmışlar o yüzden cesaret edememiştim böylesi daha hesaplı ve guvenilir oldu benim için

Benim sıkıntım ameliyatla ilgiliydi sezaryen sırasında o kadar panikledim ki tansiyonum çıktı titremeye başladım ve sonrasında 10 gün baş ağrısı çektim bi daha bunu yaşamak istemiyorum
Genel olmamışmıydı

kızlar selam, ya bebelerin üstüne kışın ne örteceğiz? uyku tulumu da almadım ben henüz
Ben penye battaniye ile kundaklayip yatırmayı düşünüyorum üzerine oda sıcaklığına göre normal battaniye ortebilirim uyku tulumu şimdilik gereksiz zaten hareket etmeden uyuyolar kundaklayinca

Ben penye battaniye ile kundaklayip yatırmayı düşünüyorum üzerine oda sıcaklığına göre normal battaniye ortebilirim uyku tulumu şimdilik gereksiz zaten hareket etmeden uyuyolar kundaklayinca
kundak battaniye mi aldın canım yoksa herhangi bir penye battaniye ile mi kundak yapıcaksın :)

Hiç duymadım canım Özlem hanımı yani doğuma Kayseri’ye gelecek misin
Malesef. Yozgatta sehir hastanesinde olacak dogumum. Ozlem hanim in burda ozel muayenehanesi var sistemde de dogumlara gidiyo. Herkes hayirlica dogurur insallah

Ahahaaa bende oyle nerde hamur isi var canim cekiyo manti istiyorum hep boyle yogurtlu salcali. Gecen koca bi tabak yaprak sarmasi gomdum benimkide tospik bi bebek

Hayırlısı olsun inşallah kaç haftalıkken neden erken alinacakti sizin
38+2 alınmış olacak şuan gelişimle ilğili sıkıntı yok.
Ben çok stres yaptığım için istersen alalım dedi doktor zor bulunan bebek riske atmayalım dedi.

Hicc kendini strese sokma canimm. Benimki de ayniiii kahve fincanı gardiroptan cikiyo okadarini söyleyeyim.sana. çocukla oyun oynarken çay iciyormus Bardak koridorda yerde kalmış dusunebiliyomusin. Al bı yardımcı bitir dertlerini...

Ben de yakında masa üstü bilgisayarını taşıcam salona bizimki de zaten şu an öğrenci evinden hallice yakın zamanda ev taşıma durumumuz var taşındığımız an alıcam dolabı fırsat kolluyorum
Kıyafetleri güzel oldu ama mesela kışlık kalın tulumları battaniyeleri, çarşafları hep tıkış tepiş oldu. Oyuncaklar falan torbalarda. Kayınvalide sağ olsun gereksiz şeyleri de almış göndermiş onları nereye koycam diye düşünüyorum bi de.
Doktor çamaşır bile atma dedi ama nerdeee sabahtan beri gene temizlik yapıyorum. Günde kaç kez eğilip kalktığımı bilmiyorum valla. Bir şey olursa da artık vebali eşimin boynuna
Gerçekten erkekler kapatılsın artık yok artık kesin alıcam bebek olunca hiç yapamıcam zaten ona kalsa ev çöp ev olur sonra da ne var ki ev temiz der

Tabi canım canimizdan kıymetli değil

bana arkadasim verdi canim. kilifi cikip yikaniyor. cok ise yariyor, kendisi hep kullandi. Bende oneririm almani
Kızlar göğüslerinizden süt gelmeye başladı mı ? Bende daha tık yok normal mi ? 35. Haftadayım
bende de gelmedi canim. doktorum 37. hafta dan sonra kolostrum sütu sagabilirsin dedi ama zamani geldiginde anlatirim smdi erken dedi
Benide jinekoloh ve kadin dogum bebegim bir haftacik kucuk die panikletip perinatologa gonderdiler .
Adam bakti ve dediki, hersey cok normal neden panik yapmislar dedi

Kuzum sen 2 bebekle az bile almışsın zaten ben tek bebeyle ek çanta alıcam galiba seninki gibi olacak işte tam

Ben de sizin gibi ek bir çanta valiz bir şey alıcam yaa. Bütün erkekler mi böyle bilmiyorum ama benim eşim valiz alırken sürekli miniciğe gitmeye çalışıyor ve kavga ediyor. Hatta daha valizi ilk hazırladığım sırada kabin boy minik valize sığdırmaya çalıştı
Daha çikolata ve lohusa şerbeti girecek nasıl girecekse eşim dalga geciyo kamyon tutayım evi tası diye Katre_g sen miydin doğum cantası soran hatırlayamadım ama
Ohh ohh senin bir sürü şeyin var. Ben şerbet, çikolata falan hiçbie şey almıcam. Hastanede bebek ve benim ihtiyaçlarım dışında bir tek kapı süsü ve tül alıcam. Ona rağmen iyi sığdırmışsın bence
Kuzum aynısının PlayStation modeli bende var. Bu akşam da bebek odasının perdelerini indirip yıkıcam mesela. Hiç hamile gibi değil de pehlivan gibiyim evde inan. Bir de ev düzeninden çok anlıyorlarmış gibi her şeye karışıyorlar ya, dolap alınması gerekiyorsa bunu en iyi sen bilirsin yani o değil parasını verip temizlikçi çağırim desem kendi yağında kavrulan insanlarız sonuçta, bebeye harcarım o parayı diyorum. Paraya üzülmesem de sırf birinin tembelliği yüzünden çağırmaya sinir oluyorum. Yani zamanı hakkaten olmasa tamam da var yani görüyorum ben de aynı senin gibi. Ben çözümü hiç ona bir şey demeyip işleri kendim yapmada buldum. İyi bir çözüm diye savunamam ama daha az sinirleniyorum. Sen de ne kadar az sinirlenirsen o kadar iyi, imkan varsa yardımcı çağır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…