- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Daha agırlasmadan yap canım 32 33 iyiydim sımdı daha beterim 37+1 benim de sürekli uzanasım var bu ara ama haraket halindeyim bir oglum daha var cunkuVallahi tebrikler benim daha kolum kalkmiyor hicbirsey yaptırmadım hazirlayamadim da
Katalogdakinden aldım canim daha önce, 50 litrelik sert kalın plastikten yani öyle yumuşak yamulacak cinsten değil, küvet filesini zor gerdik üstüne büyük baya belki boyutlar hep standarttir sabun koyma yerleri falan var köşelerde, altta tıpası var su gideri olarak gayet yeterli geldi bana.Canım bu A101 ürünlerini sen paylaşmıştın sanırım gelecek hafta olanları. Küvet aldın mı büyüklüğünü merak ediyorum ona bi türlü bakamadım çok pahalı şuan e bebek te bile set olanlar. A101 inki çok küçük değilse ordan alayım bari
Genel olmamışmıydıBenim sıkıntım ameliyatla ilgiliydi sezaryen sırasında o kadar panikledim ki tansiyonum çıktı titremeye başladım ve sonrasında 10 gün baş ağrısı çektim bi daha bunu yaşamak istemiyorum
Ben penye battaniye ile kundaklayip yatırmayı düşünüyorum üzerine oda sıcaklığına göre normal battaniye ortebilirim uyku tulumu şimdilik gereksiz zaten hareket etmeden uyuyolar kundaklayincakızlar selam, ya bebelerin üstüne kışın ne örteceğiz? uyku tulumu da almadım ben henüz
kundak battaniye mi aldın canım yoksa herhangi bir penye battaniye ile mi kundak yapıcaksın :)Ben penye battaniye ile kundaklayip yatırmayı düşünüyorum üzerine oda sıcaklığına göre normal battaniye ortebilirim uyku tulumu şimdilik gereksiz zaten hareket etmeden uyuyolar kundaklayinca
Hayır yarım bayılmıştımGenel olmamışmıydı
Malesef. Yozgatta sehir hastanesinde olacak dogumum. Ozlem hanim in burda ozel muayenehanesi var sistemde de dogumlara gidiyo. Herkes hayirlica dogurur insallahHiç duymadım canım Özlem hanımı yani doğuma Kayseri’ye gelecek misin
AhahaaaSelam kızlar kandiliniz mübarek olsun nasılsınız? Bebiş tombik diye Doktorum akşamları karbonhidratı kes dedi. 2 gün oldu ama çok zor ya deli gibi patates salatası çekiyor canım. Yemeklerin suyuna banmakSiz neler yiyorsunuz akşamları ya da gün içinde
Penye battaniye ile kundak yapacağım canım çok hareketlendiginde kundak battaniye ya da uyku tulumuna geçerim diye düşünüyorumkundak battaniye mi aldın canım yoksa herhangi bir penye battaniye ile mi kundak yapıcaksın :)
38+2 alınmış olacak şuan gelişimle ilğili sıkıntı yok.Hayırlısı olsun inşallah kaç haftalıkken neden erken alinacakti sizin
Hicc kendini strese sokma canimm. Benimki de ayniiii kahve fincanı gardiroptan cikiyo okadarini söyleyeyim.sana.Valla öyle yapıcam çok strese giriyorum yoksa kendim yapsam da illa ki bi yer yarım kalıyor çünkü çabuk yoruluyorum bizimki de maşallah içtiği suyun bardağını kaldırmaz o yüzden ben de yardımcı çağırcam artık
Evet bir de o yerlerde sürünen eşyalar bir dolap kadar yer kaplıyoro kadar acayip bir düşünce biçimi var ki bebek odası olacak odada hem kendi masaüstü bilgisayarı var iki tane oyun koltuğu var. Spor yapmak için zımbırtısı var ama konusu gelince sen çok eşya alıyorsun evde yer yok dolap alamayız oluyor bir gün eve bir gelecek her şeyini atmış olucam o zaman görecek gününü
Canım valla çok iyi olur ben zaten başlarında durucam bez vs istedikleri zaman ben temin ederimistanbul küçükyalıdayım ben bu arada
Evet ben anlamıyorum bunları sanki tek çalışan bunlar bizimkinin de vakti yok, çok yoruluyormuş bir de ev işleri ile ilgilenmek istemiyormuş. Kim yapacak bunları diye sorunca sen de yapma ayda bir yapsan yeter diyor, ya da annem gelsin yapsın diyor. En sonunda dicem sana da annene de...Tembel insanla çok zor gerçekten
38+2 alınmış olacak benim zor bulunan bebek ben çok stres yapıyorum doktorda çok riske atmayalım dedi sezeryanda olacağı için.Hayırlısı olsun inşallah kaç haftalıkken neden erken alinacakti sizin
Ben de evde yer kaplamasın diye almadım şimdiye kadar minicik bebişlerin ne çok eşyası varmışBen de küvet almadım sanırım a101 e geleni alıcam. Zaten bir süre sonra duşta kucakta yıkanıyormuşçok uzun süre kullanmayız gibi
Ben uyku tulumu aldım bu hafta geldi. Yıkadım kuruttum, çocikleri bekler hale getirdim. Owli uyku gurusu aldım ben tüm arkadaşlarım ağız birliği etmişçesine onu önerdilerkızlar selam, ya bebelerin üstüne kışın ne örteceğiz? uyku tulumu da almadım ben henüz
Ben de yakında masa üstü bilgisayarını taşıcam salona bizimki de zaten şu an öğrenci evinden halliceNe yap ne et o dolabı aldır dolapsiz gerçekten olmuyor ben anca düzenes soktum çocuğun odasını çalışma masasini salona koymayi bile kabul ettim yeter ki odada yer açılsın diyesalonumun haline bak öğrenci evi gibi
Kıyafetleri güzel oldu ama mesela kışlık kalın tulumları battaniyeleri, çarşafları hep tıkış tepiş oldu. Oyuncaklar falan torbalarda. Kayınvalide sağ olsun gereksiz şeyleri de almış göndermiş onları nereye koycam diye düşünüyorum bi de.Bende de var bu marka ama nemi iyi ölçmüyor sanki, yüzde 70 diyor çok geldi bana.
Vallahi 3. günüm hala bitmedi dinlenerek yapmaktan, umarım bugün biter
Pierre Cardin'in kaplı atleti var, daha almadım ama düşünüyorum.
Amazon'da parça parça set yaptım ben. Babyjem, bayağı büyük ve giderli, bpa yok. 250 civarında tuttu. Ebebek'in kendi markasının da var, gidersiz, o da bpasız.
Kendi eşimi gördümAllah'tan kardeşim geldi yardım ediyor, gidiyor yoksa çıldırırdım. Yine de sakin kalmaya çalışın. Ben dolap almıştım şifonyer yerine, keşke şifonyer alsaydım diye pişman olmuştum. Minik minik eşyaları çok düzenli olmuyor dolapta. Belki esyaları üç aylık dönemlere bölüp hurç içine koyup kendi dolabınızda yer açıp koyabilirsiniz. İhtiyacınız olanı temizce alıp kullanır diğerlerini kaldırırsınız. Temizlik işi de komşular vs sorun bence en iyi çevreden onlar bilir, sizde previa da vardı çok yormayın kendinizi, temizlik bir şekilde hallolur.
Gerçekten erkekler kapatılsın artıkHicc kendini strese sokma canimm. Benimki de ayniiii kahve fincanı gardiroptan cikiyo okadarini söyleyeyim.sana.çocukla oyun oynarken çay iciyormus Bardak koridorda yerde kalmış dusunebiliyomusin. Al bı yardımcı bitir dertlerini...
Tabi canım canimizdan kıymetli değilBen de yakında masa üstü bilgisayarını taşıcam salona bizimki de zaten şu an öğrenci evinden halliceyakın zamanda ev taşıma durumumuz var taşındığımız an alıcam dolabı fırsat kolluyorum
Kıyafetleri güzel oldu ama mesela kışlık kalın tulumları battaniyeleri, çarşafları hep tıkış tepiş oldu. Oyuncaklar falan torbalarda. Kayınvalide sağ olsun gereksiz şeyleri de almış göndermiş onları nereye koycam diye düşünüyorum bi de.
Doktor çamaşır bile atma dedi ama nerdeee sabahtan beri gene temizlik yapıyorum. Günde kaç kez eğilip kalktığımı bilmiyorum valla. Bir şey olursa da artık vebali eşimin boynuna
Gerçekten erkekler kapatılsın artıkyok artık kesin alıcam bebek olunca hiç yapamıcam zaten ona kalsa ev çöp ev olur sonra da ne var ki ev temiz der
bana arkadasim verdi canim. kilifi cikip yikaniyor. cok ise yariyor, kendisi hep kullandi. Bende oneririm almaniKızlar yaa size yine bir analıq sorusuyla geldim. Emzirme minderi kullandınız mı daha önceki bebeklerinizde ya da bu bebeklerinizde kullanmayı düşünüyor musunuz, almalı mı? Biraz bakındım netten sanki fermuarlı olup çıkarılıp yıkanılabilenler daha iyi gibi. Siz ne dersiniz bu konuda?
bende de gelmedi canim. doktorum 37. hafta dan sonra kolostrum sütu sagabilirsin dedi ama zamani geldiginde anlatirim smdi erken dediKızlar göğüslerinizden süt gelmeye başladı mı ? Bende daha tık yok normal mi ? 35. Haftadayım
Benide jinekoloh ve kadin dogum bebegim bir haftacik kucuk die panikletip perinatologa gonderdiler .Perinatoloğlar kadın doğum uzmanlarına göre daha rahat ilerliyorlar. Ben Yıllık izindeyken 1 sefer gitme şansım olmuştu ve hissettiğim şey ne kadar rahat. Ben şu an Demir vitamini kullanmıyorum çünkü işe yatamayacak dedi. Yediğin içtiğin daha önemli dedi. Ve bunu bana detaylarıyla anlattı. Bence çok şey biliyorlar. İnsanları paniğe sürüklemeden zorunlu olmadıkça ilaçlara boğmadan devam ediyorlar
Çok kötüydü bu sefer genel anestezi olacağımYaa ben ondan çok korkuyorum zaten
Kuzum sen 2 bebekle az bile almışsın zatenBenim bavulum ve üstte oğlumun spor çantası illa buna koyalım dediği içinOnda da çikolata, kapı süsü ekstra ıvır zıvırlar. Benim malum 2 bebe, bir de hastane üniversite olunca nevresim takımı, havlu, ıslak mendil, tuvalet kağıdı her şeyi aldım Evimiz de hastaneye 6-7 dk mesafede eksik oldukça evden alırız 2 bebekle kestiremiyorum her şeyi
Ben de orta boy valiz hazırlıycam daha başlamadım bile geceliklerden bir tanesinin terzilik işi var ondan sonra hazırlıycam eşime de bir küçük boy hazırlarım kapi süsü vsyi eşiminkine koyarım zarar görmesin diye
Ben de sizin gibi ek bir çanta valiz bir şey alıcam yaa. Bütün erkekler mi böyle bilmiyorum ama benim eşim valiz alırken sürekli miniciğe gitmeye çalışıyor ve kavga ediyor. Hatta daha valizi ilk hazırladığım sırada kabin boy minik valize sığdırmaya çalıştıValla 2 normal valiz birine bebekle kendi esyamı ötekine süs malzemelerini koydum canım
Hem sağlam kurdela hem cift taraflı yapışkanlı bant koydum kapı tülü de koydum eşim bi sekılde halleder kiminde cıvı oluyo kımınde olmuyo cunku
Ohh ohh senin bir sürü şeyin var. Ben şerbet, çikolata falan hiçbie şey almıcam. Hastanede bebek ve benim ihtiyaçlarım dışında bir tek kapı süsü ve tül alıcam. Ona rağmen iyi sığdırmışsın benceDaha çikolata ve lohusa şerbeti girecek nasıl girecekse eşim dalga geciyo kamyon tutayım evi tası diyeKatre_g sen miydin doğum cantası soran hatırlayamadım ama
Kuzum aynısının PlayStation modeli bende var. Bu akşam da bebek odasının perdelerini indirip yıkıcam mesela. Hiç hamile gibi değil de pehlivan gibiyim evde inan. Bir de ev düzeninden çok anlıyorlarmış gibi her şeye karışıyorlar ya, dolap alınması gerekiyorsa bunu en iyi sen bilirsin yani o değilValla kızlar dün işte kafayı yedirtcekti bana ben de oturdum sinirden ağladım artıkçocuğun eşyaları yerlerde sürünüyor tutturdu evde yer yok dolap almayalım diye bir tane 5li şifonyer aldık ama sığmıyor yani. Torbalarda duruyor artık sığdıramadıklarım. Her yer her yerde gel biraz düzenleyelim dedim, yok işten gelmiş yorgunmuş bilmem ne.. Haftasonu da oturuyor bilgisayar başına oyun oynuyor bana hiç yardımcı olmuyor. Annem gelsin yardım etsin sana diyor annenle mi evlendim ben dedim ne alaka annen yani.. Güya bu haftasonu beraber temizleyecektik ama dünkü performansından sonra kesin ben onu boğarım dedim vazgeçtim. Neymiş bi de ayda bir temizlik yapsam yetermiş allahın pasaklısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?