Al sana bizim evden aynı manzara, bebenin odasında ağırlıklarValla öyle yapıcam çok strese giriyorum yoksa kendim yapsam da illa ki bi yer yarım kalıyor çünkü çabuk yoruluyorum bizimki de maşallah içtiği suyun bardağını kaldırmaz o yüzden ben de yardımcı çağırcam artık
Evet bir de o yerlerde sürünen eşyalar bir dolap kadar yer kaplıyoro kadar acayip bir düşünce biçimi var ki bebek odası olacak odada hem kendi masaüstü bilgisayarı var iki tane oyun koltuğu var. Spor yapmak için zımbırtısı var ama konusu gelince sen çok eşya alıyorsun evde yer yok dolap alamayız oluyor bir gün eve bir gelecek her şeyini atmış olucam o zaman görecek gününü
Canım valla çok iyi olur ben zaten başlarında durucam bez vs istedikleri zaman ben temin ederimistanbul küçükyalıdayım ben bu arada
Evet ben anlamıyorum bunları sanki tek çalışan bunlar bizimkinin de vakti yok, çok yoruluyormuş bir de ev işleri ile ilgilenmek istemiyormuş. Kim yapacak bunları diye sorunca sen de yapma ayda bir yapsan yeter diyor, ya da annem gelsin yapsın diyor. En sonunda dicem sana da annene de...Tembel insanla çok zor gerçekten
Evet alıcim canım, çoğunluk önerdibana arkadasim verdi canim. kilifi cikip yikaniyor. cok ise yariyor, kendisi hep kullandi. Bende oneririm almani
bende de gelmedi canim. doktorum 37. hafta dan sonra kolostrum sütu sagabilirsin dedi ama zamani geldiginde anlatirim smdi erken dedi
Benide jinekoloh ve kadin dogum bebegim bir haftacik kucuk die panikletip perinatologa gonderdiler .
Adam bakti ve dediki, hersey cok normal neden panik yapmislar dedi
En iyisi :) kolay geçer inşallah. Cinsiyet neÇok kötüydü bu sefer genel anestezi olacağım
Canım kendin ve bebeğin için en iyisini sen bilirsin ama rahatlamaya çalışsan biraz bebeğinde sorun yoksa 39 + ları görsen bir hafta çok önemli biliyorsun doktorlara güvenimiz tam ama onlara karşı da haklarımız var.. bu haftaya kadar getirmişsin o güç içinde var zaten anniş38+2 alınmış olacak benim zor bulunan bebek ben çok stres yapıyorum doktorda çok riske atmayalım dedi sezeryanda olacağı için.
Bendim canım sarı kurumuş süt oluyordu meme ucumda 24.haftalardaydi sonra sıvı gelmeye başladı 28.haftalarda uyandığımda tişörtüm ıslanmış oluyordu şimdi yok ama oynamamaya çalışıyorum 36.haftadan sonra lansinoh sürüp masaj yapacağımGöğüste süt gelmesini soran arkadaş vardı. Konuşmalarda kaybettim seni sorrybenim de henüz hiç gelmedi. Kimi arkadaşlar sarı kurumuş akıntıdan bahsediyor, o bile olmadı bende. Evaante sanırım sendin çok erken dönemden itibaren süt gelen.
Ben takılmamaya çalışıyorum gelmemesine, herkesin bedeni farklı. Etrafımda çok duydum, doğum yapana kadar sütü gelmeyen kişileri. Zaten süt doğum sancısı ile beraber gelirmiş genelde. Hatta sezeryan sonrasında sırf bu yüzden suni sancı veriliyormuş. Annenin göğüslerinde süt üretimini tetiklemek için.
Keşke kim olduğunu hatırlayıp seni etiketleyebilseydim, umarım okumuşsundur
Anladım erken değil ama normal aslında zaten sezeryan olunca 10 veya 15 gün erken alıyorlar benim ilk çocuğumda 38+4 te alınmıştı gelişimi tamam demişti doktor zaten sezeryan olacak diye o haftada alinmisti38+2 alınmış olacak benim zor bulunan bebek ben çok stres yapıyorum doktorda çok riske atmayalım dedi sezeryanda olacağı için.
Amin canım hepimizin inşallah :) 15 aylık bi kızım var şimdi de oğluşum geliyor senin ?En iyisi :) kolay geçer inşallah. Cinsiyet ne
Yaa seninde kızın küçükmüş. Benimki de 19 aylık. Bizimde erkek sıradakiAmin canım hepimizin inşallah :) 15 aylık bi kızım var şimdi de oğluşum geliyor senin ?
Maşallah canım , bakalım iki çocuklu hayat nasıl olacak çok tedirgininYaa seninde kızın küçükmüş. Benimki de 19 aylık. Bizimde erkek sıradaki
Evet bende şimdiden ağırlaştımDaha agırlasmadan yap canım 32 33 iyiydim sımdı daha beterim 37+1 benim de sürekli uzanasım var bu ara ama haraket halindeyim bir oglum daha var cunku
1 cocuk hic cocuk iki cocuk cok cocuk diye diye bir söylem var okadar dogru kiMaşallah canım , bakalım iki çocuklu hayat nasıl olacak çok tedirginin
Benim iki hamileligimde de dovuma kadar gelmediGöğüste süt gelmesini soran arkadaş vardı. Konuşmalarda kaybettim seni sorrybenim de henüz hiç gelmedi. Kimi arkadaşlar sarı kurumuş akıntıdan bahsediyor, o bile olmadı bende. Evaante sanırım sendin çok erken dönemden itibaren süt gelen.
Ben takılmamaya çalışıyorum gelmemesine, herkesin bedeni farklı. Etrafımda çok duydum, doğum yapana kadar sütü gelmeyen kişileri. Zaten süt doğum sancısı ile beraber gelirmiş genelde. Hatta sezeryan sonrasında sırf bu yüzden suni sancı veriliyormuş. Annenin göğüslerinde süt üretimini tetiklemek için.
Keşke kim olduğunu hatırlayıp seni etiketleyebilseydim, umarım okumuşsundur
Bence de tek çocuk hiç çocuk1 cocuk hic cocuk iki cocuk cok cocuk diye diye bir söylem var okadar dogru ki
Benim de 3. Geliyor bence ha 2 ha 3 cok birsey değişmez gibi
Bir de evde cocuk var miydi belli değildi 2 biraz dağıttı bizi 3 ne yapar bilmem artık
Bende de var o sancılardan bazen belimle beraber kasıklarım karnım vs ağrıyor bazen ayrı ayrı. Doktor normal dedi ama ben de her an doğuracak gibi hissediyorumMerhaba kızlar. Umarım iyisinizdir. Bende son 1 haftadır gelip geçen regl sancısı gibi sancılar var.Bazen doğurcam diye korkuyorumacaba sizde de var mi ayrıca magnezyum falan da kullanıyorum. Neden ola bilir ki.Bir başka sorum daha var.Sabahları uyandığımda ellerim çok ağrıyor. Parmaklarım sanki uyuşmuş gibi.Fakat sonra biraz hafifliyor ağrı amma yine de gün boyu devam ediyor.Elimle bişey sıkamıyorum mesela.Böyle olanınız var mı aranızda
Çikolata lohusa şerbeti ve sebili sıgdıramadım bide takı yastığını onları da biseye koyarım artıkKuzum sen 2 bebekle az bile almışsın zatenben tek bebeyle ek çanta alıcam galiba seninki gibi olacak işte tam
Ben de sizin gibi ek bir çanta valiz bir şey alıcam yaa. Bütün erkekler mi böyle bilmiyorum ama benim eşim valiz alırken sürekli miniciğe gitmeye çalışıyor ve kavga ediyor. Hatta daha valizi ilk hazırladığım sırada kabin boy minik valize sığdırmaya çalıştı
Ohh ohh senin bir sürü şeyin var. Ben şerbet, çikolata falan hiçbie şey almıcam. Hastanede bebek ve benim ihtiyaçlarım dışında bir tek kapı süsü ve tül alıcam. Ona rağmen iyi sığdırmışsın bence
Kuzum aynısının PlayStation modeli bende var. Bu akşam da bebek odasının perdelerini indirip yıkıcam mesela. Hiç hamile gibi değil de pehlivan gibiyim evde inan. Bir de ev düzeninden çok anlıyorlarmış gibi her şeye karışıyorlar ya, dolap alınması gerekiyorsa bunu en iyi sen bilirsin yani o değilparasını verip temizlikçi çağırim desem kendi yağında kavrulan insanlarız sonuçta, bebeye harcarım o parayı diyorum. Paraya üzülmesem de sırf birinin tembelliği yüzünden çağırmaya sinir oluyorum. Yani zamanı hakkaten olmasa tamam da var yani görüyorum ben de aynı senin gibi. Ben çözümü hiç ona bir şey demeyip işleri kendim yapmada buldum. İyi bir çözüm diye savunamam ama daha az sinirleniyorum. Sen de ne kadar az sinirlenirsen o kadar iyi, imkan varsa yardımcı çağır istersen
Merhaba kızlar. Umarım iyisinizdir. Bende son 1 haftadır gelip geçen regl sancısı gibi sancılar var.Bazen doğurcam diye korkuyorumacaba sizde de var mi ayrıca magnezyum falan da kullanıyorum. Neden ola bilir ki.Bir başka sorum daha var.Sabahları uyandığımda ellerim çok ağrıyor. Parmaklarım sanki uyuşmuş gibi.Fakat sonra biraz hafifliyor ağrı amma yine de gün boyu devam ediyor.Elimle bişey sıkamıyorum mesela.Böyle olanınız var mı aranızda
Tam olarak kaçıncı haftanız kızlar benim de oluyo ara ara toplanma gibi ama normal dedi doktor alıştırma yapıyormus rahim 37+1 oldumBende de var o sancılardan bazen belimle beraber kasıklarım karnım vs ağrıyor bazen ayrı ayrı. Doktor normal dedi ama ben de her an doğuracak gibi hissediyorum
Ben de tüp bebek annesiyimKızlar iyi kandiller yarın sabah transferim olucak inşallah,lütfen bana dua edin
Regl sancısı bana da oluyor arada. Ben de senin gibi bir şeyin işaretimi diye korkuyorum bazen. Ağrım olunca hemen uzanıyorum. Uzanınca geçen ağrı yalancı olurmuş.Merhaba kızlar. Umarım iyisinizdir. Bende son 1 haftadır gelip geçen regl sancısı gibi sancılar var.Bazen doğurcam diye korkuyorumacaba sizde de var mi ayrıca magnezyum falan da kullanıyorum. Neden ola bilir ki.Bir başka sorum daha var.Sabahları uyandığımda ellerim çok ağrıyor. Parmaklarım sanki uyuşmuş gibi.Fakat sonra biraz hafifliyor ağrı amma yine de gün boyu devam ediyor.Elimle bişey sıkamıyorum mesela.Böyle olanınız var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?