2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Al sana bizim evden aynı manzara, bebenin odasında ağırlıklar kullanmıyorsun da bazaya falan bir yere kaldır diyorum, hala kaldıracak. Bugün yarın dolap takımı gelecek eve mesela. Bunlar ayağımın altında habire. Bir ara bizim evin pehlivanı (tabiki hamile ben) kaldırır sen var ya şu an benim kayıp kız kardeşim gibisin
Evet alıcim canım, çoğunluk önerdi

Eklentiler

• 16651562496288742919627994019113.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 75
D dlkerk canım gözün aydın, sağlıkla gelsin inş
Sen biraz telaşlanıyordun zaten, doktorun da uygun gördüyse ne güzel bir an önce kavuşursun

Göğüste süt gelmesini soran arkadaş vardı. Konuşmalarda kaybettim seni sorry benim de henüz hiç gelmedi. Kimi arkadaşlar sarı kurumuş akıntıdan bahsediyor, o bile olmadı bende. Evaante sanırım sendin çok erken dönemden itibaren süt gelen.

Ben takılmamaya çalışıyorum gelmemesine, herkesin bedeni farklı. Etrafımda çok duydum, doğum yapana kadar sütü gelmeyen kişileri. Zaten süt doğum sancısı ile beraber gelirmiş genelde. Hatta sezeryan sonrasında sırf bu yüzden suni sancı veriliyormuş. Annenin göğüslerinde süt üretimini tetiklemek için.

Keşke kim olduğunu hatırlayıp seni etiketleyebilseydim, umarım okumuşsundur

38+2 alınmış olacak benim zor bulunan bebek ben çok stres yapıyorum doktorda çok riske atmayalım dedi sezeryanda olacağı için.
Canım kendin ve bebeğin için en iyisini sen bilirsin ama rahatlamaya çalışsan biraz bebeğinde sorun yoksa 39 + ları görsen bir hafta çok önemli biliyorsun doktorlara güvenimiz tam ama onlara karşı da haklarımız var.. bu haftaya kadar getirmişsin o güç içinde var zaten anniş

Bendim canım sarı kurumuş süt oluyordu meme ucumda 24.haftalardaydi sonra sıvı gelmeye başladı 28.haftalarda uyandığımda tişörtüm ıslanmış oluyordu şimdi yok ama oynamamaya çalışıyorum 36.haftadan sonra lansinoh sürüp masaj yapacağım

38+2 alınmış olacak benim zor bulunan bebek ben çok stres yapıyorum doktorda çok riske atmayalım dedi sezeryanda olacağı için.
Anladım erken değil ama normal aslında zaten sezeryan olunca 10 veya 15 gün erken alıyorlar benim ilk çocuğumda 38+4 te alınmıştı gelişimi tamam demişti doktor zaten sezeryan olacak diye o haftada alinmisti

Daha agırlasmadan yap canım 32 33 iyiydim sımdı daha beterim 37+1 benim de sürekli uzanasım var bu ara ama haraket halindeyim bir oglum daha var cunku
Evet bende şimdiden ağırlaştım
Önümüzdeki hafta herseyi halletmeye planlıyorum
Genel temizligim sirket gekecek sali günü
Haftasonu da bebegin eksik kalan alışverişleri ve yikama hastane çantası hazırlama
Bu hafta da giyinme odami ve kızların odasını indirip düzenledim..
Bitik durumdayım hic kalkasım yok evde büyük dublex gun içinde hic birsey zaten yetişmiyor..
Bakalim nasik olacak benim dinlenme ne zaman acaba

Maşallah canım , bakalım iki çocuklu hayat nasıl olacak çok tedirginin
1 cocuk hic cocuk iki cocuk cok cocuk diye diye bir söylem var okadar dogru ki
Benim de 3. Geliyor bence ha 2 ha 3 cok birsey değişmez gibi
Bir de evde cocuk var miydi belli değildi 2 biraz dağıttı bizi 3 ne yapar bilmem artık

Benim iki hamileligimde de dovuma kadar gelmedi
Gayet normal bu ki bence daha iyi

Bence de tek çocuk hiç çocuk Yaş farkları nasıl canım

Merhaba kızlar. Umarım iyisinizdir. Bende son 1 haftadır gelip geçen regl sancısı gibi sancılar var.Bazen doğurcam diye korkuyorum acaba sizde de var mi ayrıca magnezyum falan da kullanıyorum. Neden ola bilir ki.Bir başka sorum daha var.Sabahları uyandığımda ellerim çok ağrıyor. Parmaklarım sanki uyuşmuş gibi.Fakat sonra biraz hafifliyor ağrı amma yine de gün boyu devam ediyor.Elimle bişey sıkamıyorum mesela.Böyle olanınız var mı aranızda

Bende de var o sancılardan bazen belimle beraber kasıklarım karnım vs ağrıyor bazen ayrı ayrı. Doktor normal dedi ama ben de her an doğuracak gibi hissediyorum

Çikolata lohusa şerbeti ve sebili sıgdıramadım bide takı yastığını onları da biseye koyarım artık

Bende de var o sancılardan bazen belimle beraber kasıklarım karnım vs ağrıyor bazen ayrı ayrı. Doktor normal dedi ama ben de her an doğuracak gibi hissediyorum
Tam olarak kaçıncı haftanız kızlar benim de oluyo ara ara toplanma gibi ama normal dedi doktor alıştırma yapıyormus rahim 37+1 oldum

Kızlar iyi kandiller yarın sabah transferim olucak inşallah,lütfen bana dua edin
Ben de tüp bebek annesiyim bebeğine kavuşman dileğiyle
Regl sancısı bana da oluyor arada. Ben de senin gibi bir şeyin işaretimi diye korkuyorum bazen. Ağrım olunca hemen uzanıyorum. Uzanınca geçen ağrı yalancı olurmuş.

Parmak ucu uyuşmasını da bir ya da 2 kez yaşadım. Anlamsızca uyuşuk parmak ucuyla uyandım ve uyandıktan sonra bayağı da geçmedi. Gebelikte başıma gelen hiçbir şeye aldırmıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…