2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gelmez o dinlenme zamanı bebek dogunca carpı 2 diyorum benim oglum 2017 dogumlu suan 6 yasından gün alıyo anaokuluna gidiyo götür getir yedir bebek geldi mi de iki katı olur diyorum ondan işler zaten bitmez ... Diyim
İlki uysal ikinci yaramaz mıydı

Bende de var o sancılardan bazen belimle beraber kasıklarım karnım vs ağrıyor bazen ayrı ayrı. Doktor normal dedi ama ben de her an doğuracak gibi hissediyorum
Yaa kolay gelsin bize inşallah önümüzdeki haftaları da sağlıkla başa vuralım bide ben her gün banyo yapıyorum ona bağladım ki belki soğuk falan alıyorum.Aynen bende de bazen belimde falan da oluyor(

Hayır bende tam olarak parmak ucu değil de parmak eklemleri ağrıyor sanki. Ben kan pıhtılaşmasından falan korktum da amma ilk başlarda değerlerim normal çıkmıştı. Uzun zamandır da baktırmadım onunla ilgili ola bilir mi acaba

Amin canım hepimizin inşallah :) 15 aylık bi kızım var şimdi de oğluşum geliyor senin ?
Yaa seninde kızın küçükmüş. Benimki de 19 aylık. Bizimde erkek sıradaki
Ayy ben de arası yakın doğum yapacak bir benim zannediyordum. Allah kolaylık versin valla hepimize Benim oğlan 29 aylık ben de düşünüyorum şimdiden acaba iki çocuklu nasıl olacak diye.

Maşallah canım , bakalım iki çocuklu hayat nasıl olacak çok tedirginin
Ya bizimki planlı olmasına rağmen son 1 haftaya kadar psikolojim çok bozulmuştu. Ama artık tevekkül etmeye karar verdim Allah yardımcımız olsun

Ayy ben de arası yakın doğum yapacak bir benim zannediyordum. Allah kolaylık versin valla hepimize Benim oğlan 29 aylık ben de düşünüyorum şimdiden acaba iki çocuklu nasıl olacak diye.
İlk 1 yıl zor ama sonrası mitişş olacak ben inanıyorum

Benim sag elim agriyor uyusmus gibi ve tam kapatamiyorum sabahlari. Tansiyon sebep olabilir, aile hekimliginize gidip bir baktirin derim. Odem de yapiyormus.

Senin yaş farkın iyiymiş canım ben neyapacaksam

Kızlar geçmeyen ishalim için Reflor aldım.Suya katınca mı daha etkili yoksa yoğurtamı ??

Benim sag elim agriyor uyusmus gibi ve tam kapatamiyorum sabahlari. Tansiyon sebep olabilir, aile hekimliginize gidip bir baktirin derim. Odem de yapiyormus.
Aynen bende de öyle oluyor tansiyonum herzamanki gibi.Doktorum da çok ağrıyorsa nörolojiye git dedi resmen başından saldı beni.Amma bazen hamilelikte de ola biliyor dedi anlamadım ki

İlk 1 yıl zor ama sonrası mitişş olacak ben inanıyorum
İnşallah. Valla benim oğlan 6 ay ile 18 ay arası zordu normaline göre. Şu an maşallahı var. Umarım hep böyle kalır o. Kız da inşallah kolay başlayıp kolay gider. Ben de 2 yılı gözden çıkardım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…