- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Gelmez o dinlenme zamanı bebek dogunca carpı 2 diyorum benim oglum 2017 dogumlu suan 6 yasından gün alıyo anaokuluna gidiyo götür getir yedir bebek geldi mi de iki katı olur diyorum ondan işler zaten bitmez ... DiyimEvet bende şimdiden ağırlaştım
Önümüzdeki hafta herseyi halletmeye planlıyorum
Genel temizligim sirket gekecek sali günü
Haftasonu da bebegin eksik kalan alışverişleri ve yikama hastane çantası hazırlama
Bu hafta da giyinme odami ve kızların odasını indirip düzenledim..
Bitik durumdayım hic kalkasım yok evde büyük dublex gun içinde hic birsey zaten yetişmiyor..
Bakalim nasik olacak benim dinlenme ne zaman acaba
İlki uysal ikinci yaramaz mıydı1 cocuk hic cocuk iki cocuk cok cocuk diye diye bir söylem var okadar dogru ki
Benim de 3. Geliyor bence ha 2 ha 3 cok birsey değişmez gibi
Bir de evde cocuk var miydi belli değildi 2 biraz dağıttı bizi 3 ne yapar bilmem artık
Yaa kolay gelsin bize inşallah önümüzdeki haftaları da sağlıkla başa vuralımBende de var o sancılardan bazen belimle beraber kasıklarım karnım vs ağrıyor bazen ayrı ayrı. Doktor normal dedi ama ben de her an doğuracak gibi hissediyorum
Benim 36+2 canım 2 gündür var ondan önce hiç ağrım yoktuTam olarak kaçıncı haftanız kızlar benim de oluyo ara ara toplanma gibi ama normal dedi doktor alıştırma yapıyormus rahim 37+1 oldum
34+6 bende henüz çok erken yaaTam olarak kaçıncı haftanız kızlar benim de oluyo ara ara toplanma gibi ama normal dedi doktor alıştırma yapıyormus rahim 37+1 oldum
Hayır bende tam olarak parmak ucu değil de parmak eklemleri ağrıyor sanki. Ben kan pıhtılaşmasından falan korktum da amma ilk başlarda değerlerim normal çıkmıştı. Uzun zamandır da baktırmadım onunla ilgili ola bilir mi acabaBen de tüp bebek annesiyimbebeğine kavuşman dileğiyle
Regl sancısı bana da oluyor arada. Ben de senin gibi bir şeyin işaretimi diye korkuyorum bazen. Ağrım olunca hemen uzanıyorum. Uzanınca geçen ağrı yalancı olurmuş.
Parmak ucu uyuşmasını da bir ya da 2 kez yaşadım. Anlamsızca uyuşuk parmak ucuyla uyandım ve uyandıktan sonra bayağı da geçmedi. Gebelikte başıma gelen hiçbir şeye aldırmıyorum artık
Amin canım hepimizin inşallah :) 15 aylık bi kızım var şimdi de oğluşum geliyor senin ?
Ayy ben de arası yakın doğum yapacak bir benim zannediyordum. Allah kolaylık versin valla hepimizeYaa seninde kızın küçükmüş. Benimki de 19 aylık. Bizimde erkek sıradaki
Ya bizimki planlı olmasına rağmen son 1 haftaya kadar psikolojim çok bozulmuştu. Ama artık tevekkül etmeye karar verdim Allah yardımcımız olsunMaşallah canım , bakalım iki çocuklu hayat nasıl olacak çok tedirginin
İlk 1 yıl zor ama sonrası mitişş olacak ben inanıyorumAyy ben de arası yakın doğum yapacak bir benim zannediyordum. Allah kolaylık versin valla hepimizeBenim oğlan 29 aylık ben de düşünüyorum şimdiden acaba iki çocuklu nasıl olacak diye.
Benim sag elim agriyor uyusmus gibi ve tam kapatamiyorum sabahlari. Tansiyon sebep olabilir, aile hekimliginize gidip bir baktirin derim. Odem de yapiyormus.Merhaba kızlar. Umarım iyisinizdir. Bende son 1 haftadır gelip geçen regl sancısı gibi sancılar var.Bazen doğurcam diye korkuyorumacaba sizde de var mi ayrıca magnezyum falan da kullanıyorum. Neden ola bilir ki.Bir başka sorum daha var.Sabahları uyandığımda ellerim çok ağrıyor. Parmaklarım sanki uyuşmuş gibi.Fakat sonra biraz hafifliyor ağrı amma yine de gün boyu devam ediyor.Elimle bişey sıkamıyorum mesela.Böyle olanınız var mı aranızda
Senin yaş farkın iyiymiş canım ben neyapacaksamAyy ben de arası yakın doğum yapacak bir benim zannediyordum. Allah kolaylık versin valla hepimizeBenim oğlan 29 aylık ben de düşünüyorum şimdiden acaba iki çocuklu nasıl olacak diye.
Bizimki de planlı canım benim korkum herkes kızdan sonra erkek zor olacak diyor oYa bizimki planlı olmasına rağmen son 1 haftaya kadar psikolojim çok bozulmuştu. Ama artık tevekkül etmeye karar verdim Allah yardımcımız olsun
Evet bana da diyorlar ve bunu diyenlere gıcık oluyorumBizimki de planlı canım benim korkum herkes kızdan sonra erkek zor olacak diyor o
Hamileler kullanabiliyor mu onuKızlar geçmeyen ishalim için Reflor aldım.Suya katınca mı daha etkili yoksa yoğurtamı ??
Aahh bilemedim ama yeni mi başladıRegl ağrısı gibi sancım var kızlar, nst ye girmeme gerek var mı acaba
Aynen bende de öyle oluyor tansiyonum herzamanki gibi.Doktorum da çok ağrıyorsa nörolojiye git dedi resmen başından saldı beni.Amma bazen hamilelikte de ola biliyor dedi anlamadım kiBenim sag elim agriyor uyusmus gibi ve tam kapatamiyorum sabahlari. Tansiyon sebep olabilir, aile hekimliginize gidip bir baktirin derim. Odem de yapiyormus.
Kasılma lekelenme falan yoksa ve uzanınca geçiyorsa gerek yok benceRegl ağrısı gibi sancım var kızlar, nst ye girmeme gerek var mı acaba
Kızlar iyi kandiller yarın sabah transferim olucak inşallah,lütfen bana dua edin
Çikolata lohusa şerbeti ve sebili sıgdıramadım bide takı yastığını onları da biseye koyarım artık
İnşallah. Valla benim oğlan 6 ay ile 18 ay arası zordu normaline göre. Şu an maşallahı var. Umarım hep böyle kalır o. Kız da inşallah kolay başlayıp kolay gider. Ben de 2 yılı gözden çıkardım bakalımİlk 1 yıl zor ama sonrası mitişş olacak ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?