- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Ben de yakında masa üstü bilgisayarını taşıcam salona bizimki de zaten şu an öğrenci evinden halliceyakın zamanda ev taşıma durumumuz var taşındığımız an alıcam dolabı fırsat kolluyorum
Kıyafetleri güzel oldu ama mesela kışlık kalın tulumları battaniyeleri, çarşafları hep tıkış tepiş oldu. Oyuncaklar falan torbalarda. Kayınvalide sağ olsun gereksiz şeyleri de almış göndermiş onları nereye koycam diye düşünüyorum bi de.
Doktor çamaşır bile atma dedi ama nerdeee sabahtan beri gene temizlik yapıyorum. Günde kaç kez eğilip kalktığımı bilmiyorum valla. Bir şey olursa da artık vebali eşimin boynuna
Gerçekten erkekler kapatılsın artıkyok artık kesin alıcam bebek olunca hiç yapamıcam zaten ona kalsa ev çöp ev olur sonra da ne var ki ev temiz der
Evet malesef, odemle sinirler de malesef sacmaliyor. Benim sol ayagimin ustunde de var ayni durum. Dogumdan sonra gecermis, sanirim dayanip bekleyecegiz.Aynen bende de öyle oluyor tansiyonum herzamanki gibi.Doktorum da çok ağrıyorsa nörolojiye git dedi resmen başından saldı beni.Amma bazen hamilelikte de ola biliyor dedi anlamadım ki
Ben uyku tulumu aldım bu hafta geldi. Yıkadım kuruttum, çocikleri bekler hale getirdim. Owli uyku gurusu aldım ben tüm arkadaşlarım ağız birliği etmişçesine onu önerdiler
Valla Allah kolaylık versin seninki daha zor ama ben hiç bir şekilde bu kadar erken düşünmediğim için hâlâ ara ara ne yapacağım diye depresyona girip çıkıyorumSenin yaş farkın iyiymiş canım ben neyapacaksam
Ya bence kolay bebek diye bişey yok Zor olanı görene kadar hepsi en zorİnşallah. Valla benim oğlan 6 ay ile 18 ay arası zordu normaline göre. Şu an maşallahı var. Umarım hep böyle kalır o. Kız da inşallah kolay başlayıp kolay gider. Ben de 2 yılı gözden çıkardım bakalım
Bana da senin oğlan çok uslu kız cadı olur zorlar seni diyorlar. Ya zaten bu Türk milleti kadınları bu hamilelerden ne istiyor bilmiyorum herkes bir şeyler söylüyor ve felaket tellallığı yapıyor.Bizimki de planlı canım benim korkum herkes kızdan sonra erkek zor olacak diyor o
Benim ikinci kizim da 2016 doğumlu anaokuluna gidiyor cok hareketliGelmez o dinlenme zamanı bebek dogunca carpı 2 diyorum benim oglum 2017 dogumlu suan 6 yasından gün alıyo anaokuluna gidiyo götür getir yedir bebek geldi mi de iki katı olur diyorum ondan işler zaten bitmez ... Diyim
İlki uysal ikinci yaramaz mıydı
İşte çevremdeki bebeklere göre oğlum kolay bir bebekti. İnşallah kızım da yine çevremdekilere göre kolay bir bebek olur yoksa çocuksuz gibi rahat olamıyorsun hiç bir zaman orası ayrıYa bence kolay bebek diye bişey yok Zor olanı görene kadar hepsi en zor
Yaa tabi ki aynen öyle hiç o kadar rahat olamayız ki mümkün değil. Ama Allah sabrını verir heralde yani inşallah:))İşte çevremdeki bebeklere göre oğlum kolay bir bebekti. İnşallah kızım da yine çevremdekilere göre kolay bir bebek olur yoksa çocuksuz gibi rahat olamıyorsun hiç bir zaman orası ayrı
Bana da senin oğlan çok uslu kız cadı olur zorlar seni diyorlar. Ya zaten bu Türk milleti kadınları bu hamilelerden ne istiyor bilmiyorum herkes bir şeyler söylüyor ve felaket tellallığı yapıyor.
Erkenmiş senin canım dinlenmeye calış34+6 bende henüz çok erken yaaaynen karnımda da feci sertleşme oluyor.Her gün defalarca oluyor hem de
Üstünde bir bardak su veya sekerli suya karıstırıp içilir yazıyo ben oyle kullandımKızlar geçmeyen ishalim için Reflor aldım.Suya katınca mı daha etkili yoksa yoğurtamı ??
Kullanabiliyo canım bana profesör yazdı ben de 10 gün ishal cektimEvet bana da diyorlar ve bunu diyenlere gıcık oluyorum
Hamileler kullanabiliyor mu onu
İlk oğluma da cok özendim canım arkadaslarımız geliyo resim çekiniyoruz falan hem de süt yapıyo kendim de içiyorum drajesi cıkolatası ebesi doktoru bi ugruyo hep alıyolar yiyen içen gidiyoHastaneye o kadar geleniniz olacak mı? Takı yastığı ve lohusa şerbeti hiç düşünmemiştim hastane için.
Ben emziriyorum canım , kullanılabiliyormuş doktor dediEvet bana da diyorlar ve bunu diyenlere gıcık oluyorum
Hamileler kullanabiliyor mu onu
Benim ilk doktorum o kadar ihmalkardı ki yine Allah korudu yani :/Aa ilk kez duyuyorum normalde nisan gelmesinden en gec 24 saat sonra dogum yaptiriliyor diye biliyordum.
Bilmiyordum canım umarım hemen işe yararBen emziriyorum canım , kullanılabiliyormuş doktor dedi
Kan ilacı dokunuyo olabilir beni reflör de kesmedi kan ilacını bıraktım ishal gectı bi reflörle dene gecmezse kan ilacı kullanıyorsan onu bırak bide öyle deneBilmiyordum canım umarım hemen işe yarar
Ben ishal değilim ki :)))Kan ilacı dokunuyo olabilir beni reflör de kesmedi kan ilacını bıraktım ishal gectı bi reflörle dene gecmezse kan ilacı kullanıyorsan onu bırak bide öyle dene
Reflörü sordun ya ishalsin sandımBen ishal değilim ki :)))
Yok yok kızıma kullanmıştım da o zaman bende ishaldim ama doktor bana sende kullan vs dememişti. Bende bize olmaz sandım ahahReflörü sordun ya ishalsin sandım
InşAllah geçer. Ben de nörolojiye gitmeyi düşünmüyorum henüz. Sanırım 1 ay bekleyeceğimEvet malesef, odemle sinirler de malesef sacmaliyor. Benim sol ayagimin ustunde de var ayni durum. Dogumdan sonra gecermis, sanirim dayanip bekleyecegiz.
Benim de aynı şekilde. Çok korkuyorum öyle anlarda. Sonra geçiyor ama. Elindekine gelince karpel tünel sendromu gibi bir adı vardı galiba. İlk gebeligimde oldu. Bunda olmadı şükürler olsun. Doğumla birlikte geçiyor merak etme.Merhaba kızlar. Umarım iyisinizdir. Bende son 1 haftadır gelip geçen regl sancısı gibi sancılar var.Bazen doğurcam diye korkuyorumacaba sizde de var mi ayrıca magnezyum falan da kullanıyorum. Neden ola bilir ki.Bir başka sorum daha var.Sabahları uyandığımda ellerim çok ağrıyor. Parmaklarım sanki uyuşmuş gibi.Fakat sonra biraz hafifliyor ağrı amma yine de gün boyu devam ediyor.Elimle bişey sıkamıyorum mesela.Böyle olanınız var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?