2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Canım sen hepsinden önce kendi sağlığını ve bebişini düşünür müsün lütfen? Anlıyorum çok zor, ama doktor demesine rağmen iş yapmak kendini yormak ne demek? Yapma sakın.

Dolaba gelince, al geç, cidden eşyaları olacak. O da bi insan evde. Ha kendi dolabın büyükse ve yerin bolsa tamam o ayrı. Ama ona ayıracağım bi dolap kısmı yoksa, al geç. Sıkıldığına değmez.

Aynen bende de öyle oluyor tansiyonum herzamanki gibi.Doktorum da çok ağrıyorsa nörolojiye git dedi resmen başından saldı beni.Amma bazen hamilelikte de ola biliyor dedi anlamadım ki
Evet malesef, odemle sinirler de malesef sacmaliyor. Benim sol ayagimin ustunde de var ayni durum. Dogumdan sonra gecermis, sanirim dayanip bekleyecegiz.

Ben uyku tulumu aldım bu hafta geldi. Yıkadım kuruttum, çocikleri bekler hale getirdim. Owli uyku gurusu aldım ben tüm arkadaşlarım ağız birliği etmişçesine onu önerdiler

Uyku tulumu kaç beden aldın? Hayırlı olsun Ben de düşünüyorum da.

Ya bence kolay bebek diye bişey yok Zor olanı görene kadar hepsi en zor

Bizimki de planlı canım benim korkum herkes kızdan sonra erkek zor olacak diyor o
Bana da senin oğlan çok uslu kız cadı olur zorlar seni diyorlar. Ya zaten bu Türk milleti kadınları bu hamilelerden ne istiyor bilmiyorum herkes bir şeyler söylüyor ve felaket tellallığı yapıyor.

Benim ikinci kizim da 2016 doğumlu anaokuluna gidiyor cok hareketli evdeyken enerjisine yetişemiyorum
1 qsiri sakin ve soğuk 3 numara yi asiri merak ediyorum

İşte çevremdeki bebeklere göre oğlum kolay bir bebekti. İnşallah kızım da yine çevremdekilere göre kolay bir bebek olur yoksa çocuksuz gibi rahat olamıyorsun hiç bir zaman orası ayrı
Yaa tabi ki aynen öyle hiç o kadar rahat olamayız ki mümkün değil. Ama Allah sabrını verir heralde yani inşallah:))

Bana da senin oğlan çok uslu kız cadı olur zorlar seni diyorlar. Ya zaten bu Türk milleti kadınları bu hamilelerden ne istiyor bilmiyorum herkes bir şeyler söylüyor ve felaket tellallığı yapıyor.

Aaa onlar konuşmadan olmaz! Neden bebek istemezsin, e geç olmuş, çok erken olmuş, e çok şey almışsın, eeeee çantan hazır değil mi hala, aaa kilosu düşükmüş, emmiyor mu, az mı emiyor, mama da veriyor musun, ee çok az emmiş, aaa hala emiyor mu, ikiyi düşünmüyor musun… aaahhh ah.

34+6 bende henüz çok erken yaaaynen karnımda da feci sertleşme oluyor.Her gün defalarca oluyor hem de
Erkenmiş senin canım dinlenmeye calış
Kızlar geçmeyen ishalim için Reflor aldım.Suya katınca mı daha etkili yoksa yoğurtamı ??
Üstünde bir bardak su veya sekerli suya karıstırıp içilir yazıyo ben oyle kullandım
Evet bana da diyorlar ve bunu diyenlere gıcık oluyorum

Hamileler kullanabiliyor mu onu
Kullanabiliyo canım bana profesör yazdı ben de 10 gün ishal cektim
Hastaneye o kadar geleniniz olacak mı? Takı yastığı ve lohusa şerbeti hiç düşünmemiştim hastane için.
İlk oğluma da cok özendim canım arkadaslarımız geliyo resim çekiniyoruz falan hem de süt yapıyo kendim de içiyorum drajesi cıkolatası ebesi doktoru bi ugruyo hep alıyolar yiyen içen gidiyo bu benim ilk oğlumun doğumu

Eklentiler

• IMG_20221007_212025.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_20221007_212004.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20221007_211930.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20221007_211915.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 103
  • Screenshot_2022-10-07-21-22-44-956_com.google.android.apps.photos.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_2022-10-07-21-22-39-798_com.google.android.apps.photos.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_2022-10-07-21-22-35-948_com.google.android.apps.photos.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_2022-10-07-21-22-24-520_com.google.android.apps.photos.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 91
Benim de aynı şekilde. Çok korkuyorum öyle anlarda. Sonra geçiyor ama. Elindekine gelince karpel tünel sendromu gibi bir adı vardı galiba. İlk gebeligimde oldu. Bunda olmadı şükürler olsun. Doğumla birlikte geçiyor merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…