- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Kan hapını bıraktım canım ama geçmiyoKan ilacı dokunuyo olabilir beni reflör de kesmedi kan ilacını bıraktım ishal gectı bi reflörle dene gecmezse kan ilacı kullanıyorsan onu bırak bide öyle dene
Ay amaaaan bana da iki erkekle huni takip gezersin diyorlar. Herkesi illaki korkutacaklar. Hiç belli olmaz o işler. Zaten biliyoruz her türlü zor çocuk yetiştirmek de. Yapmasan da bu sefer de neden yapmıyorsun diyorlar. Başımızın üstünde yerleri var.Bizimki de planlı canım benim korkum herkes kızdan sonra erkek zor olacak diyor o
İshal benimReflörü sordun ya ishalsin sandım
Ellerde oluşan sinirler ile ilgili karpal tünel sendromuymus canım bende de oluyor sabahları eklemlerim sis oluyor yumruğumu sıkamıyorum sağ elimin eklemleri de çıt çıt ediyorMerhaba kızlar. Umarım iyisinizdir. Bende son 1 haftadır gelip geçen regl sancısı gibi sancılar var.Bazen doğurcam diye korkuyorumacaba sizde de var mi ayrıca magnezyum falan da kullanıyorum. Neden ola bilir ki.Bir başka sorum daha var.Sabahları uyandığımda ellerim çok ağrıyor. Parmaklarım sanki uyuşmuş gibi.Fakat sonra biraz hafifliyor ağrı amma yine de gün boyu devam ediyor.Elimle bişey sıkamıyorum mesela.Böyle olanınız var mı aranızda
Allah a emanetimiz ne diyimBenim ilk doktorum o kadar ihmalkardı ki yine Allah korudu yani :/
Erkenmiş senin canım dinlenmeye calış
Üstünde bir bardak su veya sekerli suya karıstırıp içilir yazıyo ben oyle kullandım
Kullanabiliyo canım bana profesör yazdı ben de 10 gün ishal cektim
İlk oğluma da cok özendim canım arkadaslarımız geliyo resim çekiniyoruz falan hem de süt yapıyo kendim de içiyorum drajesi cıkolatası ebesi doktoru bi ugruyo hep alıyolar yiyen içen gidiyobu benim ilk oğlumun doğumu
Maşallah nasıl cesaret ettin yaşın küçükse belki olabilir deYa bizimki planlı olmasına rağmen son 1 haftaya kadar psikolojim çok bozulmuştu. Ama artık tevekkül etmeye karar verdim Allah yardımcımız olsun
Çok teşekkürlerUyku tulumu kaç beden aldın? Hayırlı olsunBen de düşünüyorum da.
Kan hapını bıraktım canım ama geçmiyobağırsak gurultusu ve ishalle geçiyo her günüm doğumdan beri
Geçmiş olsun canımİshal benim
Nasıl istiyosan öyle olsun hersey gönlünce olsun canımÇok güzel olmuş canım, lohusa şerbetinde kararsızım ama takı yastığı gibi bi şey yapmayacağım hastaneye.
Evet canım aynen bende de öyle. Sağlıcakla bebeğimize kavuştuk mu hepsi geçer inşallahEllerde oluşan sinirler ile ilgili karpal tünel sendromuymus canım bende de oluyor sabahları eklemlerim sis oluyor yumruğumu sıkamıyorum sağ elimin eklemleri de çıt çıt ediyor
Çok teşekkür ederim rahatlatdınız beni.Inşallah geçer.Bende burda böyle normal olduğunu okudukca içime bi rahatlık geldiBenim de aynı şekilde. Çok korkuyorum öyle anlarda. Sonra geçiyor ama. Elindekine gelince karpel tünel sendromu gibi bir adı vardı galiba. İlk gebeligimde oldu. Bunda olmadı şükürler olsun. Doğumla birlikte geçiyor merak etme.
Ben aldım canim sonrasında destek minderi olarakta kullanılıyormuş deneyip gorucezKızlar yaa size yine bir analıq sorusuyla geldim. Emzirme minderi kullandınız mı daha önceki bebeklerinizde ya da bu bebeklerinizde kullanmayı düşünüyor musunuz, almalı mı? Biraz bakındım netten sanki fermuarlı olup çıkarılıp yıkanılabilenler daha iyi gibi. Siz ne dersiniz bu konuda?
Evet aynı ağırlıklardan bizde de var bir de spor salonlarında olan mekik vs çekmek için olan sehpa şeklinde spor şeysi varAl sana bizim evden aynı manzara, bebenin odasında ağırlıklarkullanmıyorsun da bazaya falan bir yere kaldır diyorum, hala kaldıracak. Bugün yarın dolap takımı gelecek eve mesela. Bunlar ayağımın altında habire. Bir ara bizim evin pehlivanı (tabiki hamile ben) kaldırır sen var ya şu an benim kayıp kız kardeşim gibisin
Evet alıcim canım, çoğunluk önerdi
Haklısın canım çoğu zaman kendimi yorunca pişman oluyorum bebeğimi tehlikeye atıyorum diye ama inan başkasına minnet edeceğime diyorum kendim yaparım.Canım sen hepsinden önce kendi sağlığını ve bebişini düşünür müsün lütfen? Anlıyorum çok zor, ama doktor demesine rağmen iş yapmak kendini yormak ne demek? Yapma sakın.
Dolaba gelince, al geç, cidden eşyaları olacak. O da bi insan evde. Ha kendi dolabın büyükse ve yerin bolsa tamam o ayrı. Ama ona ayıracağım bi dolap kısmı yoksa, al geç. Sıkıldığına değmez.
Yok canım oğlumda da doğum yaptım o an geldiKızlar göğüslerinizden süt gelmeye başladı mı ? Bende daha tık yok normal mi ? 35. Haftadayım
Ah inşallah canım o minik ellerini ayaklarını koklayıp öpelim sağlıcaklaEvet canım aynen bende de öyle. Sağlıcakla bebeğimize kavuştuk mu hepsi geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?