2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kan ilacı dokunuyo olabilir beni reflör de kesmedi kan ilacını bıraktım ishal gectı bi reflörle dene gecmezse kan ilacı kullanıyorsan onu bırak bide öyle dene
Kan hapını bıraktım canım ama geçmiyo bağırsak gurultusu ve ishalle geçiyo her günüm doğumdan beri

Bizimki de planlı canım benim korkum herkes kızdan sonra erkek zor olacak diyor o
Ay amaaaan bana da iki erkekle huni takip gezersin diyorlar. Herkesi illaki korkutacaklar. Hiç belli olmaz o işler. Zaten biliyoruz her türlü zor çocuk yetiştirmek de. Yapmasan da bu sefer de neden yapmıyorsun diyorlar. Başımızın üstünde yerleri var.

Ellerde oluşan sinirler ile ilgili karpal tünel sendromuymus canım bende de oluyor sabahları eklemlerim sis oluyor yumruğumu sıkamıyorum sağ elimin eklemleri de çıt çıt ediyor

Çok güzel olmuş canım, lohusa şerbetinde kararsızım ama takı yastığı gibi bi şey yapmayacağım hastaneye.

Ya bizimki planlı olmasına rağmen son 1 haftaya kadar psikolojim çok bozulmuştu. Ama artık tevekkül etmeye karar verdim Allah yardımcımız olsun
Maşallah nasıl cesaret ettin yaşın küçükse belki olabilir de benim kocam da diyor arayı çok açmadan ikinciyi yapalım diye buz kesiyorum resmen genel olarak rahat bir hamilelik geçirsem de dişlerim perişan oldu mesela kendime bakasım var biraz yaşım da 35

Kan hapını bıraktım canım ama geçmiyo bağırsak gurultusu ve ishalle geçiyo her günüm doğumdan beri

Geçmiş olsun canım insallah geçer bian önce patates haslayıp ye muz ye reflörü de iç insallah atlat hemen
Çok güzel olmuş canım, lohusa şerbetinde kararsızım ama takı yastığı gibi bi şey yapmayacağım hastaneye.
Nasıl istiyosan öyle olsun hersey gönlünce olsun canım

Ellerde oluşan sinirler ile ilgili karpal tünel sendromuymus canım bende de oluyor sabahları eklemlerim sis oluyor yumruğumu sıkamıyorum sağ elimin eklemleri de çıt çıt ediyor
Evet canım aynen bende de öyle. Sağlıcakla bebeğimize kavuştuk mu hepsi geçer inşallah

Çok teşekkür ederim rahatlatdınız beni.Inşallah geçer.Bende burda böyle normal olduğunu okudukca içime bi rahatlık geldi

Ben aldım canim sonrasında destek minderi olarakta kullanılıyormuş deneyip gorucez

Evet aynı ağırlıklardan bizde de var bir de spor salonlarında olan mekik vs çekmek için olan sehpa şeklinde spor şeysi var spor yapsa gam yemicem gene aldığı gibi duruyor valla öyle bugün koltuk yıkamacılar geldi etrafı su yaptılar hadi dedim madem bi silip süpüreyim en son kapıları siliyordum utanmasam dolapları çekip arkalarını da silecektim

Haklısın canım çoğu zaman kendimi yorunca pişman oluyorum bebeğimi tehlikeye atıyorum diye ama inan başkasına minnet edeceğime diyorum kendim yaparım.
Dolabı evet alıcam çünkü eşyalarını koyabilecek ekstra alanım da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…